Enteresan bir yurtdışı ülkesinde projeye gitmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hintliler ile çalıştım, pislikten kırılıyorlar. Veba kaparsınız.

Yerinizde olsam Brezilya, Japonya, Meksika, İzlanda seçeneklerini de düşünürdüm. Şahsen bana ilginç geliyorlar

Kamboçya derim
http://www.dunyabirmasaldir.com/ kambocyaya-yerlesmek-ve-aylik-400a-krala-komsu-yasamak/

Hangi kritere göre enteresan?

Ve proje gender studies üzerine mi hayal ettiniz?

Singapur kulağa hoş geliyor, hindistan ise tercih etmezdim şahsen,yolun açık olsun canım

ben de doktoraya istiyorum yurtdışı:) Olabilirse tabi..Hayaller derya deniz

Tayland candır. Sadece masajları için bile gidilir.

Asyaya gidersem aklımda :)

Bu aralar bu fikirler bana çok cazip geliyor valla.
Git git hatta beni de götür

Çok güzel bence ya zaten paran, kalacak yerin hazır
Hem insanlara yardımcı olacaksın, hem tecrübe ve cvne ek
Hem de macera yani :)

Ayy bayılıyorum boyle konulara basarili kadinlara Cok guzel dusunmussunuz digerleri hakkinda bilgim yok ama Hindistan ilginc olabilirdi hep ilgimi cekmistir

Dimi dimi!? Benim de şıkır şıkır sarelerimi giyip fink atmak isterdim nasılsa batı ülkelerine gitme şansımız hep var ama böyle yerlere yok pek çok ilgi çekici o yüzden

Hintliler ile çalıştım, pislikten kırılıyorlar. Veba kaparsınız.

Yerinizde olsam Brezilya, Japonya, Meksika, İzlanda seçeneklerini de düşünürdüm. Şahsen bana ilginç geliyorlar

Düşündüm aynı şekilde izlanda da var aralarında aslında ama meksika, japonya ve brezilyada paralı bulamadım, 3 ü de top 10 imdeydi :)

Kamboçya derim
http://www.dunyabirmasaldir.com/ kambocyaya-yerlesmek-ve-aylik-400a-krala-komsu-yasamak/

yaa neden olmasın bak kamboçya da pek bilinmemiş mesela :) çok heyecanlı!

Hangi kritere göre enteresan?

Ve proje gender studies üzerine mi hayal ettiniz?

şöyle enteresan, mesela avrupa ve amerika gibi ülkelere gidip gezmek, okumak, çalışmak fırsatımız hep var ancak böyle asya ve latin amerika ülkelerinde en azından benim alanımda zor yaşamak için gitmek, o yüzden bana çok enteresan ve egzotik geliyor.

aynen cinsiyet çalışmaları, kadın hakları vardı mesela bu hindistandakinde

Singapur kulağa hoş geliyor, hindistan ise tercih etmezdim şahsen,yolun açık olsun canım

teşekkür ederim :)

Tayland, Endonezya , Japonya seçenekleri var mı ? Hindistan a no diyorum.

Kuzey Amerika Ülker'i ve Avrupa şehirlerine seyehat etme, akademik çalışma yapma, yaşama özgürlüğünüz hep varken, Asya ve Doğu ülkelerinde mi yaşama imkanınız Yok? İşini z size bunu mu sağlıyor?

Tayland, Endonezya , Japonya seçenekleri var mı ? Hindistan a no diyorum.

Japonyada ve endonezyada bulamadım. Taylanda bakayım, herkes tavsiye etti zaten konuda :) Neden herkes karşı bu hindistana bu kadar hahah benim çok ilgimi çekiyor :)

Bence nöropsikolojide çok mantıklı değil en azından benim açımdan böyle
Bunu Avrupada/Amerikada yapmayı tercih ederim

Ne olur kib yapma da

Amerika ve Avrupa gibi ülkeler diyip,
Larin Amerika ülkeleri yazıyorsun.

İmlaya dikkat ettiğin kadar, bunu baksaydın" ne yazdım acaba" diye.

Yabancı dilde eğitim aldım, Türkçe yazmayı unuttum deme sakın

Kib yapmam da problem nedir anlamadım?

Zaten 9 ay gibi geniş bir boşluğum var

Ben de hem yabancı bir kültürü tanımayı seviyorum hem de sosyal projelerde yer almayı

Bence bir sorun yok

Zaten Avrupaya gittim geldim, tekrar gideceğim

Farklı bir şey istiyorum

Kıtalardan ülke gibi bahsettin

Takılıyorum ben işte bunlara ne yapayım

Kıtalardan ülke gibi bahsettin

Takılıyorum ben işte bunlara ne yapayım

Ben takmıyorum açıkçası

Anlaşılacak derecedeyse çok da umursamam

Siz de "bunu baksaydın" yazmışsınız mesela ama "buna" demek istediğinizi anladım, bence sıkıntı yok

Zaten böyle bir olay vardı Türkçede sanırım, dolaylama gibi. Önceden Hindistandan bahsettiysem Asyaya gidiyorum demem tuhaf olmuyordu falan filan neyse saçma sapan ne tartışıyoruz ya herkes anlamıştır

Uzak doğuya gitmem bedavada götürseler kedi köpek yiyorlar hoş ne yemiyorlar ki fena ön yargılıyım yani hindistanda bana çok pis geliyor otur oturduğun yerde mikrop kapıcan

S e n
Y a p a r s ı n
J u s t

Dalai lama?

Uzak doğuya gitmem bedavada götürseler kedi köpek yiyorlar hoş ne yemiyorlar ki fena ön yargılıyım yani hindistanda bana çok pis geliyor otur oturduğun yerde mikrop kapıcan

Çok sıkılıyorum ANLIYOR MUSUN bibi

Bana göre değilmiş bu evde oturmak

ÇÜnkü kokuyor.

Mardin
Göbeklitepe
Alman arkeoglar hayatlarını orda harcadı.
Kazılar devam ediyor, güncel belgeselleri mevcut.
Araştır, azcık insanlık tarihi konusunda bilgi edinirsin en azından.
Yurtdışına çıkıp, hesap işlemleriyle uğraşmana da gerek kalmaz.
Mardin güvenli, çünkü arkeolojik kazılar var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…