Kamboçya derimKızlar merhaba
Benim yurtdışını kazansam da gidebilmek için 9 ayım var nereden baksanız.
Bu arada da bir arkadaşımdan öğrendim böyle Erasmus stajları varmış.
Enteresan bir ülkeye gitmek istiyorum. Uzak, egzotik. Birkaç aylığına.
Ben böyle farklı ülkelere bayılırım :)
Mesela Hindistan, Singapur, Peru gibi ülkeler buldum.
Sosyal projeler var, alanımla ilgili olmasa da mesela Türkçe/İngilizce öğretmek gibi ya da uluslararası ofiste çalışmak gibi.
Hiç böyle bir şey yapan oldu mu aranızda?
Bu arada mastera başlamadan önce bazı lisans derslerimi tekrar etmem gerekiyor, unuttum bir kısmını
Hem onlara çalışıp, hem yurtdışında böyle bir yerde staj yapsam yürütebilir miyim bir arada?
Bir de oradan başvurularımı yapmam zor olur mu, hani bir belge bir şey isteseler uzakta olurum
Tavsiyeleri bekliyorum
Tayland candır. Sadece masajları için bile gidilir.
Bu aralar bu fikirler bana çok cazip geliyor valla.
Git git hatta beni de götür
Ayy bayılıyorum boyle konulara basarili kadinlaraCok guzel dusunmussunuz digerleri hakkinda bilgim yok ama Hindistan ilginc olabilirdi hep ilgimi cekmistir
Hintliler ile çalıştım, pislikten kırılıyorlar. Veba kaparsınız.
Yerinizde olsam Brezilya, Japonya, Meksika, İzlanda seçeneklerini de düşünürdüm. Şahsen bana ilginç geliyorlar
Kamboçya derim
http://www.dunyabirmasaldir.com/ kambocyaya-yerlesmek-ve-aylik-400a-krala-komsu-yasamak/
Hangi kritere göre enteresan?
Ve proje gender studies üzerine mi hayal ettiniz?
Singapur kulağa hoş geliyor, hindistan ise tercih etmezdim şahsen,yolun açık olsun canım
ben de doktoraya istiyorum yurtdışı:) Olabilirse tabi..Hayaller derya deniz
Asyaya gidersem aklımda :)
Çok güzel bence ya zaten paran, kalacak yerin hazır
Hem insanlara yardımcı olacaksın, hem tecrübe ve cvne ek
Hem de macera yani :)
Dimi dimi!? Benim de şıkır şıkır sarelerimi giyip fink atmak isterdimnasılsa batı ülkelerine gitme şansımız hep var ama böyle yerlere yok pek çok ilgi çekici o yüzden
Düşündüm aynı şekilde izlanda da var aralarında aslında ama meksika, japonya ve brezilyada paralı bulamadım, 3 ü de top 10 imdeydi :)
yaa neden olmasın bak kamboçya da pek bilinmemiş mesela :) çok heyecanlı!
şöyle enteresan, mesela avrupa ve amerika gibi ülkelere gidip gezmek, okumak, çalışmak fırsatımız hep var ancak böyle asya ve latin amerika ülkelerinde en azından benim alanımda zor yaşamak için gitmek, o yüzden bana çok enteresan ve egzotik geliyor.
aynen cinsiyet çalışmaları, kadın hakları vardı mesela bu hindistandakinde
teşekkür ederim :)
Tayland, Endonezya , Japonya seçenekleri var mı ? Hindistan a no diyorum.
Kuzey Amerika Ülker'i ve Avrupa şehirlerine seyehat etme, akademik çalışma yapma, yaşama özgürlüğünüz hep varken, Asya ve Doğu ülkelerinde mi yaşama imkanınız Yok? İşini z size bunu mu sağlıyor?
Ne olur kib yapma da
Amerika ve Avrupa gibi ülkeler diyip,
Larin Amerika ülkeleri yazıyorsun.
İmlaya dikkat ettiğin kadar, bunu baksaydın" ne yazdım acaba" diye.
Yabancı dilde eğitim aldım, Türkçe yazmayı unuttum deme sakın
Kıtalardan ülke gibi bahsettin
Takılıyorum ben işte bunlara ne yapayım
Dalai lama?Ben takmıyorum açıkçası
Anlaşılacak derecedeyse çok da umursamam
Siz de "bunu baksaydın" yazmışsınız mesela ama "buna" demek istediğinizi anladım, bence sıkıntı yok
Zaten böyle bir olay vardı Türkçede sanırım, dolaylama gibi. Önceden Hindistandan bahsettiysem Asyaya gidiyorum demem tuhaf olmuyordu falan filan neyse saçma sapan ne tartışıyoruz ya herkes anlamıştır
Uzak doğuya gitmem bedavada götürseler kedi köpek yiyorlar hoş ne yemiyorlar ki fena ön yargılıyım yanihindistanda bana çok pis geliyor otur oturduğun yerde mikrop kapıcan
ÇÜnkü kokuyor.Japonyada ve endonezyada bulamadım. Taylanda bakayım, herkes tavsiye etti zaten konuda :) Neden herkes karşı bu hindistana bu kadar hahah benim çok ilgimi çekiyor :)
Bence nöropsikolojide çok mantıklı değil en azından benim açımdan böyle
Bunu Avrupada/Amerikada yapmayı tercih ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?