Enteresan bir yurtdışı ülkesinde projeye gitmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mardin Göbeklitepe?
Mardin
Asıl cahil ve rezil olan sizsiniz ki daha Göbeklitepe nerede bilmiyorsunuz. Tutturmuş gidiyor bi Mardin

Keşke yazmasaymışsınız kızlar ya, pisi pisine gittiniz, kıyamam

Merhaba.... :)

Üçü de birbirinden eşsiz hikayelere sahip..

Ben olsaaam,, karar veremezdim.. Ama Hindistan'a gidip önce bir meditasyonla başlardım işe.. ( Kendini tanımak önemli) Sonra her ne kadar ters olsa da Peru'ya ulaşırdım.. Bir kabileye katılır.. Hayat mücadelesini bir de eski çağlarda olduğu gibi deneyimlerdim.. Sonra versin elini Şamanlık..

Tabi bunlar olurken, lisanslı değilde kendi ruhumda profesör olurdum..

Yemek işinde sorunumuz yok. Herşeyden önce çin mutfağı harika bir mutfak. Tercihim çin yemeklerinden yana. Ama eğer shanghai da yaşarsanız binlerce değişik restaurant alternatifiniz var. Evime 5 dk mesafede barlar sokağı var. İçinde alman,hint,belçika,amerikan,thai,japon,meksika,brezilya,yunan rest vs.var. Sadece bu yerde bile yüzlerce alternatif var. Shanghai da 7 tane türk restaurantı var:) yemekten yana sorun olmaz. Evet çinde Facebook,google vs. yasak. Ama sorun yok ,yabancılar için vpn kullanımı serbest. Vpn ile kullanıyoruz hepsini. Hakkınızda hayırlısı olsun. Bu arada bende Hindistanı tavsiye edemeyeceğim. Gerçekten çok pis. Bazıları çini de pis buluyor ama sanırım onlar Hindistanı görmeyenler hoşçakalın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…