merhaba kızlar valla süpersiniz inş benimde dikişsiz bir normal doğum olur çok dua ediyorum böyle olması için.Prop sanada maşallah demek 5 haftan kaldı.Geçmez şimdi o 5 hafta:) Bende erken doğum yapmanın iyi olduğunu düşünenlerdenim vücut açısından.Ama genele bakarsak yokd ya gezdim tozdum gördüm hevesimi aldım artık bi bebekle ilgilenebilirim diyorum.Böylesi daha iyi boşver.Zaten bende 28 im çok geç kalmış sayılmam:)
benim dogumdan önce hep lekem ggeldi sonra sancım oldu
dikkat edin belki kanlı leke gelirse hemen doktora uçun..gerçi ilk dogumlar cok uzun sürüyo
saatlerce sancı cekiyosun vakit geçmio
Sırada ben varım, doğumum çok yakın, işalla güzel bir normal doğum hikayesiyle gelip moral vericem burda bekleyenlere :))
hadi inş bende senden haber bekliyorum oğlun üzmeden kolaylıkla gelsin inş...
prophetic inan hikayeni ağlaya ağlaya okudum ne kadar güzel anlatmışsın önce telaş oldum buradaki mesajını okuyunca ama hikayeni okuyunca bütün duygularım değişti.Allah seni oğluna oğlunuda sana bağışlasın inş.Ne kadar güzel şimdi günler senin için Allahım banada nasip et nolur bebğimi sağ salim kucaklamayı öpüp koklamayı bende kızımı çok özledim çabuk geçsin zaman onu yanımda göreyim
kızlar bende normal dogum yaptım... catır catır dogurdum yanı:):):) dıkısımde vardı ama 1 satt sonra ayaktaydım... gezıyodum hastanede sıkılmıstım:):).)
Evet ben bebeğimi aynı senin planladığın gibi dünyaya getirdim.7 dikişim vardı ama 3.gün ayaktaydım.üstelik 68 kilo ile hamile kalıp doğuma kadar 10 kilo almıştım ama doğumdan hemen sonra tartıldım 67 kiloya düşmüştüm.sana tavsiyem herhangi bir sorun olmazsa ki inşallah olmaz kararlı ol.Yapabilirim de ki yapasın.Allahın izniyle bebeğini kucağına alman temennisiyle kaydirigubbakcemile5
Tüm konuyu okudum. Fmf hastası olmama rağmen kesinlikle epiduralsiz normal (doğal) doğum istediğime karar verdim.
Sadece epiduralsiz değil aynı zamanda serumsuz, devamlı nst ye bağlı olmadan, kasılmalarımı ve sancılarımı yürüyerek karşılayacağım, bebeğimin doğduğu an (göbek kordonu dahi kesilmeden) göğsüme bırakıldığı bir doğum istiyorum! Çok istiyorum!
Dr. Hakan Çoker'in Doğumda Lamaze Felsefesi isimli kitapçığını okudum, kaç gündür de bunu araştırıyorum, pozitif doğum hikayeleri okuyorum. Bana ve bebeğime saygılı, ikimiz içinde en "normal" olanını istiyorum. 24 Ocakta, 36.haftamı doldurduğumda randevum var. Tüm bunları dr.umla konuşacağım. Umarım tepkisi olumlu yönde olur ve beni destekler.
Eğer buradaki arkadaşlarımın bazıları gibi planladığım şekilde gitmez ve sezaryen olmak zorunda kalırsam bile planlı olmasın istiyorum. Bebeğim gelmek istediği zamana kendi karar versin, herşey normal doğum gibi başlasın, sonra searyen ile müdahale edilsin istiyorum..
Çok şey mi istiyorum.. Bence çok değil.. Sadece en "normal"ini, en "doğal"ını istiyorum. Umarım istediğim gibi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?