anladım canım,evet çok şükür bu gününe dimi kızın yanında sağlıklı sıhatli çok şükür.
seninki kötü bi tecrübe olmuş cidden ama dediğimiz gibi sonu çok güzel Allah tan
Allah seni kızına onu da size bağışlasın,
iyi dileklerin ve duaların için ayrıca teşekkürler tatlım.
mrb.cnm öncelikle sana büyük geçmiş olsun,sen de kötü tecrübe edinenlerden olmuşsun malesef,senin adına üzüldüm gerçekten.umarım bir an önce iyileşirsin.
ben devlet hastanesine gidiyorum kontrollere ve nasip olursa orda olck doğumum
ve devlet hastanelerinde isteğe bağlı sezeryan olmadığını duyuyorum herkesten sürekli
son ana kadar normal doğummuş bir aksilik çıkmadıkça doğumda.ancak öyle bir durumda sezeryana alıyolarmış.Artık hakkımızda hayırlısı demekten başka bişey gelmiyor elimizden.
bu arada bebeğini de güle güle büyüt,Allah sağlıklı uzun ömürler versin.
darısı başımıza inş.
sagol canım,amacım korkutmak degil o anki ruh halimle yazdım bende zordu ama çok kolay dogum yapan arkadaşlarımda var.42.haftada suni sancıyla dogum yaptım ben 10 saat suni sancı çektim benim kız dünyaya gelmek için pek nazlandı naniknanik ondan zor oldu şimdi dogum yapmayanlarıda korkutmak istemem sen doktorunun dediklerini yap eminim çok rahat dogum yapacaksın annelerimiz, ninelerimiz nasıl dogum yapmış doktormu varmış hastanemi:1rolleyes: degilmi, ben bir istisnaydım sakın korkma. dogum yapınca kuş gibi oluyorsun ne sancı ne agrı sezeryanda dikiş acısı oluyor. Rabbim kolay kurtarsın seni hııı unutmadan dogumda adilen dualar kabul oluyor dediler bana o sancıda dua ettim herkese hepsi kabul oldu imkansız görünenler bile Rabbim istedikten sonra
amin cnm çok saol darısı senin ve tüm hamilelerin başına hayırlısıyla sağlıkla inş. biz insanoğlu yaşadığımız sürece her türlü acıyı göreceğiz ve yaşam devam ettikçe hepsi geçip gidicek bu hep böle devam edecek rabbim yeterki dönüşü olmayan acılardan korusun
normal dogum yaptim fakat sancilara anca 5 cm kadar dayanabildim sonra epidiral aldim acilma olmayinca kesi oldu oda cok zor tabi..dayanabilirsen normal dogum en sagliklisi
sagol canım,amacım korkutmak degil o anki ruh halimle yazdım bende zordu ama çok kolay dogum yapan arkadaşlarımda var.42.haftada suni sancıyla dogum yaptım ben 10 saat suni sancı çektim benim kız dünyaya gelmek için pek nazlandı naniknanik ondan zor oldu şimdi dogum yapmayanlarıda korkutmak istemem sen doktorunun dediklerini yap eminim çok rahat dogum yapacaksın annelerimiz, ninelerimiz nasıl dogum yapmış doktormu varmış hastanemi:1rolleyes: degilmi, ben bir istisnaydım sakın korkma. dogum yapınca kuş gibi oluyorsun ne sancı ne agrı sezeryanda dikiş acısı oluyor. Rabbim kolay kurtarsın seni hııı unutmadan dogumda adilen dualar kabul oluyor dediler bana o sancıda dua ettim herkese hepsi kabul oldu imkansız görünenler bile Rabbim istedikten sonra
evet kızlar doğururken dua edin ben de her sancılanmada ettim doğum anında da içimden geçirmeye çalıştım gerçi o heyecanla olmuyor pek ama:)
Meraba kızlar.Arkadaşım e.sezeryanla doğum yaptı.Tabi şimdi dikişleri acıyor ağrıyor nihayetinde ameliyat ama sezeryan yapamasının nedeni alttan muayenede çok acımış ağlamış.Şşimdi bende kokuyorum bende normal doğum istiyorum ama aşağıdan muayenede dayanamam diyorum yaaa.Ama ben normal doğurmak istiyorum bi apandisit amelyitaı oldum 4-5 yıl yeri acıdı.Kızlar alttan muayene çok acıyor mu
harbiden gelmek istememiş senin bücürük,ama suni sancı da çok zormuş ondan da zor olmuştur senin.
haklısın canımm Allah büyük,Allah kimseyi o yolda eylemesin
tamam dua edicem bol bol inş.aklıma gelir de o ağrı sızıyla.
varya doğum yapıp eşiyle bebişiyle hastaneden çıkanlara öyle bir imreniyorum ki anlatamam.
insanın üstünde koca bir yük oluyo.sen de yaşamışsındır bu duyguyu,herkes yaşıyodur dimi :)
alttan muayeneyi hissetmiyosun bile ben de çok korkuyodum ama anlamadım bile anlık bişi zaten
o anda kasılmalar ve kasıklardaki baskı arttığı için onun farketmiyosun cnm merak etme
cnm mrb.ben normal doğum yaptım 1.5 ay önce.bana sancım varken muayene yapıldı.daha önce yapılmamıştı.valla bi ahhh diye bağırdım.oda normal tabi.10sn falan sürdü.dayanılmayacak gibi değil sende bağırırsın olur biter :)))
canım hamileligin keyfini bol bol çıkar insan kaç kere yaşarki bu duyguyu boşver dogumu düşünme bol bol gez alışveriş yap uyu dinlen dogumdan sonra mumla ararsın:lepi:
sunuak cnm ben şimdi de hamişlere özeniyorum:) inanmazsınız ama çok başka bir zevk bebek taşımak keyfini çıkarın
doğurmak bebişinin yanında olması da çok güzel ama hamişliği özledim bi tene daha yapıcam ilk fırsatta:)
ben de normal yaptım.çok güzel bir duygu. bebeğinin doğduğu anı biliyosun onu görüyosun, öpüyorsun.imkanınız varsa normal doğum derim kesinlikle.epidurale falan hiç gerek yok. ben 8 cm açılma ile gittim hastaneye.hemen yaptım sonrasında. evde çektim sancıyı. tuvalete de çıkmıştım lağman bile yapmadılar.sürekli ayık olman çok güzel herşeyden haberdarsın.yeri geliyo dr ile ebe ile şakalaşıyosun.acayip bi huzur ve güven geliyo insana.sezeryanlara göre hemen kalkmadım ayağı ama sezeryanlar olanlar sonradan çekiyo. normal doğum yapmış birisi olarak tavsiyem kesinlikle ilişkiye girin korkmayın. ben cumartesi akşamı bilerek girdim yaklaştığının farkındaydım. pazar gecesi de doğuma gittim.bol hareket edin. en güzeli normal yani.hiç özenmeyin sezeryana.normalin de keyfine varın. benim kırkım yeni çıktı valla her işi yapıyom. sezeryan olanlar 9 ay oldu hala çekenler var. benden söylemesi.
allah herkese sağlıklı hayırlı doğumlar versin.
Canım ne güzel ya.İlk doğumun mu?Bide sorması ayıp ilişkide yada sonrasında acı ağrı oldu mu:kedi:
ewt canım ilk doğumum çok düşünüyordum nasıl olacak die.ama hep normale hazırladım kendimi.hiçte korkulacak bişi değilmiş normal doğum. ben sezeryandan daha çok ürküyordum. sürekli ayık olmak herşeyin farkında olmak güzeldi.ilişkiyi sormuşsun ben hamilelik boyunca hiç kısıtlama getirmedim kendime.acı hissetmediim sürece devam.sadece son ilişki de bi baskı ağrı gibi bişi hissettim ama çok hafif ve yanaştığını anladım.pazar günü de gece 12 ye kadar deli gibi gezdim eve 12 de geldik.mutfağı toparlayıp yatağa girdim ve sancı başladı.2.30 kadar çektim çok hafif bi şekilde dr u aradım 5 dk inince gel dedi. benimki 3 dk inmişti kocamı uyandırdım:):) ebe tam zamanında gelmişsin dedi.4.40 da bebeğim nazlı kızım kollarımda.bi yerde okumuştum normal doğumu tetiklemek için acı yemek bol hareket merdiven çıkıp inmek ilişkiye girmek gibi şeyler yazıyodu.doğumda 1 gün önce de bol acılı çiğ köfte falan yedim.ne varsa yaptım yani.Bi de Rabbim izin verdi tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?