- 4 Nisan 2010
- 2.216
- 742
- 363
bebek cikarken acitmiyormu peki hic?
evet hep öyle deniyorum canım,hep hareket hareket...
benim bi arkadaş yaptı öyle ilişkiye girdi gece yarısına doğum,okadar da rahat bir doğumu olduki anlatamam.artık yapımı yoksa ilişkinin mi etkisi oldu bilemicem.
ben de günde 2-3 ad.yiyorum hurma.sen de öyle dene bakalım bi.1 kez ye sadece günde o da 2 ad.olsun,belki dokunmaz.
bide sancılarımız başladığı zaman çok çok yiyelim bence,ben suresinin Türkçesini okudum
orda yazıyordu.galiba asıl o vakit çabuk açılma sağlanacak ve Allah tarafından güç gelecek bizlere.
bu arada dikkat ettim de kahorihama sen ben ceyda arka arka doğum yapcaz inş.
galiba önce sen yapıcaksın.38 haftalıksın sanırım,biz de 37 deyiz :))
hangimiz yaparsak burda paylaşalım olurmu,unutmayalım bu günleri :))
evet arka arkaya doğurcaz inşallah hemde çatır çatırkaydirigubbakcemile3
ayy bn gttığım kontrollerı bıle yazmamak ıçın zor tutuom kendımı elımden gelse doktorun her lafını yazacam
bi doğursakta yazsak kardeş kardeş akran olack bızım bebelerkaydirigubbakcemile5
bıde kahorıhama senın kıreçlenme durumun vardı benım gbı nasıl şimdi durumun iyidir ınşallah bişey dıomu doktorun?
senın doktor ne gusel moral verıcı konuşmş benımkı yok kıreçlenme oldumu bebeğe gden kan oksıjn mıktarı azalır normal doğumda beyne oksıjen gtmez bebeği boşuna sıkıntya sokmaya gerek yok falan dedi bnde doktor değiştrdım işte devlet kadın doğuma gttm bu hafta dr sadece kıreçlenme olunca sezeryan olmak zorunda değil bunun yanında suyuda önmlı suanda bebeğin pozısyonu normal doğumu gösterıyor sezeryan yapmak için neler dıyolar falan dedi içiim rahatladı yani bu hafta içide özel bı hast randevu aldım bakalım dr değiştrmek zor iş..
senınde bı sorunolmadığına sevndım inşallah sorunsuz atlatırız canım senın bebek iimiş kılosu ne gusel kolay doğar benım ıkı hafta önden gdıyor 37 haftalık 3200 nasıl doğurcam bılınmezkaydirigubbakcemile3
evet arka arkaya doğurcaz inşallah hemde çatır çatırkaydirigubbakcemile3
ayy bn gttığım kontrollerı bıle yazmamak ıçın zor tutuom kendımı elımden gelse doktorun her lafını yazacam
bi doğursakta yazsak kardeş kardeş akran olack bızım bebelerkaydirigubbakcemile5
bıde kahorıhama senın kıreçlenme durumun vardı benım gbı nasıl şimdi durumun iyidir ınşallah bişey dıomu doktorun?:bbo:
ben de 39+1 deyim ne sancı var ne de açılma. normal doğum istiyorumm. allahım isteyen herkese sağlıklı normal doğum nasip etsin...
Bebişin kilosuna maşallah canım.Gerçekten senin doktor sezeryan yapmak istiyor.Benimkii zaten normal doğumdan yana hep.İyice inceledimi bebeği besleyen damarları.Benim kilosunun az olma sebebi sadce kireçlenmdden besin geçmiyor dedi.Sende canım demekki pek sorun bebişin kilosu böyle olduğuna göre maşallah.Ha bide suyuna baktı gayet iyi dedi.Nstde bebeğin kalp atışlarına ve bende sancı çıkmayınca hepsi çok iyi dedi.Bende sevindim tabi.Ayrıca artık gelebilir dedihihoyyyt gelmezse 23ünde tekrar randevu var ama işallah o vakte kadar gelir ve kendi doktorumla doğum olurzemuszemus
inş.canım benim ağzından bal damlıyor valla,
inş.dediğin gibi olcak doğumumuz Allah ın izniyle ben de hepimize duacıyım.
hayırlısıyla doğumları yapıp paylaştığımız günleri de görcez inş.
evet dr dırek sezeryan ol dedi bana erken doğum falan olabılır dıe korkuttu baya.bnde bıdaha gtmedım zaten o hastanede yenıdoğan unıtesıde yoktu gece çocuk dru falan yoktu ama devlettekı dr baktı suyu gayet ıı dedi nst de gayet reaktif çok gusel çıkmış nst çok onmlı kızım bundan snra her hafta burdasn dedi:)))
haftada ne kadar alıyor bebişin canım yaa kılosu çok duşuk gelmedı senın bebişin bana 3400 doğar gbi gayet ii değilmibilmiyorumkismile
randevuyuda uzak gune vermiş sankı inşallah alırız hayrlı haberlerını ınsan sabrsızlanıyo yaa son gunler gecmıo gelsele r bıran önceboshayallersmile
ayy inşallah inşallah Allah ne isterse o olur aslındacokta takmamak gerek ama ınsan oğluyuz işte herşey sankı elımzdeymış gbı takıp duruyoz bn uyuyamıyorum bılee:)))
kıyamam sana,ben de bilakis acayip uyuyorum bu günlerde,depoluyorum sanki şekerimsırnaşık şey
hamile olalı beri bukadar uyumadım sanırım :))
son günler ya ondan sanırım.
Yaa canım ben hiç uyuyamıyorum.Daha 9 ay boyunca geçenlerde bir gün deliksiz uyudum Allahım dedim şahanehihoyyythihoyyythihoyyyt Şimdi bide idrar yolları enfeksiyonum var geçmedi gitti.Uyu uyuyabilirsen.Geceleri nerdeyse 10 kez kalkıyorum.Ahh keşke bende uyusam.ama bebiş olusa da hiiççççççççç zorluk çekmemsempatiksalakcinni
uykusuzluk bnde yok ama gece 4-5 defa kalkıyrum ama gunduzlerı bazen bı yatıyorum3-4 saat uyuyorum benım uyuyamama sebebım sabrsızlıkkaydirigubbakcemile3
38.haftamdayım yaaa ne guzell bıtıo gunler yavaş yavaş bu haftada bıtınce gelsin yaaa....
buarada 10 gunde200-300 gram alması ıyı bnce hıçç takma bı ıkınmada pırtlar senın yumurcak merak etme sen??
demekkı aramzda bı tek uykucu sunuak var uyu tatlım uyu çok ararz uyuduğumz gunleriiiiiiboshayallersmile
uykusuzluk bnde yok ama gece 4-5 defa kalkıyrum ama gunduzlerı bazen bı yatıyorum3-4 saat uyuyorum benım uyuyamama sebebım sabrsızlıkkaydirigubbakcemile3
38.haftamdayım yaaa ne guzell bıtıo gunler yavaş yavaş bu haftada bıtınce gelsin yaaa....
buarada 10 gunde200-300 gram alması ıyı bnce hıçç takma bı ıkınmada pırtlar senın yumurcak merak etme sen??
demekkı aramzda bı tek uykucu sunuak var uyu tatlım uyu çok ararz uyuduğumz gunleriiiiiiboshayallersmile
ay evet değişim gunleride aynı cumartesıleri doluyo benım haftalarım senınde pazar sanırım bırer gun arayla yola cıkmış bızım bebişlerkaydirigubbakcemile3
bakalım kım daha cabuk varacak fınalee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?