Arkadaslar ben 33 haftalik hamileyim. Ilk bebegim olacak. hicbir destek olmadan, ilacsiz epiduralsiz normal dogum yapmayi planliyorum. var mi aranizda bu sekilde dogum yapan?
kaydirigubbakcemile2
Sağol canım cevapların için.Bende normal doğum istiyorum tabi herhangi bi sıkıntı olmazsa.Çünkü apandist ameliyatı oldum 10 yıl önce daha 2-3 yıldır yerinde acı yok.O yüzden istemiyorum.Bende normal olması için çabalıyorum.Bide benim bebeğim küçük artık kilo alamamaya başladı.Plesentam beslemiyo.Bende dışarıda daha çk kilo alacağını düşünüyorum ama hayırlısı umarım sağlıklı şekilde gelir ve senin gibi sıkıntısız doğum yaparım canım.Ben hurmada yiyorum iyi geldiğini duydum bakalım göreceğiz.
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum bende 31+5 hamileyim Allah nasip ederse kızım olucak bende normal doğum istiyordum ama çok korkuyordum sizlerin yazılarını okuyunca o kadar korkulacak bir şey olmadığını anladım ben devlet hastanesinde doğum yapıcam doktorum orada çünkü özeli de yok epiduralsiz normal yapıcam acı eşiğim düşüktür ama bu yazıları okuyunca neden ben yapamıyayım dedim içimden bir an inşallah Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip eder
ben de normal yaptım.çok güzel bir duygu. bebeğinin doğduğu anı biliyosun onu görüyosun, öpüyorsun.imkanınız varsa normal doğum derim kesinlikle.epidurale falan hiç gerek yok. ben 8 cm açılma ile gittim hastaneye.hemen yaptım sonrasında. evde çektim sancıyı. tuvalete de çıkmıştım lağman bile yapmadılar.sürekli ayık olman çok güzel herşeyden haberdarsın.yeri geliyo dr ile ebe ile şakalaşıyosun.acayip bi huzur ve güven geliyo insana.sezeryanlara göre hemen kalkmadım ayağı ama sezeryanlar olanlar sonradan çekiyo. normal doğum yapmış birisi olarak tavsiyem kesinlikle ilişkiye girin korkmayın. ben cumartesi akşamı bilerek girdim yaklaştığının farkındaydım. pazar gecesi de doğuma gittim.bol hareket edin. en güzeli normal yani.hiç özenmeyin sezeryana.normalin de keyfine varın. benim kırkım yeni çıktı valla her işi yapıyom. sezeryan olanlar 9 ay oldu hala çekenler var. benden söylemesi.
allah herkese sağlıklı hayırlı doğumlar versin.
hurma doguma ıyı gelıyormus demı..bırde ahududu duymustum..recelını ye..tazesını bulursan onuda yee..:hulya:
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum bende 31+5 hamileyim Allah nasip ederse kızım olucak bende normal doğum istiyordum ama çok korkuyordum sizlerin yazılarını okuyunca o kadar korkulacak bir şey olmadığını anladım ben devlet hastanesinde doğum yapıcam doktorum orada çünkü özeli de yok epiduralsiz normal yapıcam acı eşiğim düşüktür ama bu yazıları okuyunca neden ben yapamıyayım dedim içimden bir an inşallah Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip eder
evet iyi geliyormuş normal doğum için,ben de 37.haftama girdim günde 2 tane falan yiyorum.
kaç tane yemem gerekiyo acaba bilen varmı?
yada yiyen arkadaşlar kaçar tane yiyorlar günde,bilgi verirlerse çok sevinirim.
yemedım ama gunde 3-4-5 tane yeterlı gelır..
ben de normal yaptım.çok güzel bir duygu. bebeğinin doğduğu anı biliyosun onu görüyosun, öpüyorsun.imkanınız varsa normal doğum derim kesinlikle.epidurale falan hiç gerek yok. ben 8 cm açılma ile gittim hastaneye.hemen yaptım sonrasında. evde çektim sancıyı. tuvalete de çıkmıştım lağman bile yapmadılar.sürekli ayık olman çok güzel herşeyden haberdarsın.yeri geliyo dr ile ebe ile şakalaşıyosun.acayip bi huzur ve güven geliyo insana.sezeryanlara göre hemen kalkmadım ayağı ama sezeryanlar olanlar sonradan çekiyo. normal doğum yapmış birisi olarak tavsiyem kesinlikle ilişkiye girin korkmayın. ben cumartesi akşamı bilerek girdim yaklaştığının farkındaydım. pazar gecesi de doğuma gittim.bol hareket edin. en güzeli normal yani.hiç özenmeyin sezeryana.normalin de keyfine varın. benim kırkım yeni çıktı valla her işi yapıyom. sezeryan olanlar 9 ay oldu hala çekenler var. benden söylemesi.
allah herkese sağlıklı hayırlı doğumlar versin.
canlar ben 2 bebeğimide epiduralsiz normal doğumla dünyaya getirdi..ilki tabi biraz zordu...ama dayanılmayacak bir acı değil...allah kuvvet veriyo...dayanılmaz bi acı olsaydı ikinciyi de aynı yoldan düşünmezdim....o anı yaşamak ve gururlanmak hiçbirşeye değişilmez.şimdi soranlara gururla normal doğum diyorum.........2 ay önce 2.meleğimi kucağıma aldım..ikinci doğum hele çok çok kolaydı ve çok kısa sürdü inanamadım..........doğumdan sonraki gün ayaktasınız.herşeye değer bence
ay çok şaşrdım ya ilişkiye grmekten bahsettın dimi normal doğumla lakası varmıymış yanii kafamçokkarıştı bnde hamılelığım boyunca nerdeyse 3 kez anca grdım 37 haftalığım:)) eğer ilişkıyle alakası varsa bnde greyım yaa:))))
belkı çatr çatr doğururumkaydirigubbakcemile3
Kızlaarr dün doktora gittim normal doğum yapan bir bayan vardı kontrole gelmiş sanki doğumu yapan o değil öyle rahattı ki.Yaaa inşallah bende normal doğuruurm.Şu ilişkiye girme meselesine gelince ben çok merak ediyorum böyle ardından doğumu olan olmuşmu?Bide bende evimin bütün işini yapıyorum sırf kolay doğum olsun diye annem yanımda ona ellettrimiyorum kaydirigubbakcemile3
Ayrıca kızlaar ben hurma yiyordum günde 2kez bıraktım kaşıntım oldu.Yemek stiyorum ama kaşıntı olmasa
biz 37.haftaya kadr ilişkiye girmiştik eşimle aslında daha da girebilirdik ama zor oluyordu o karınla:) bir de kendimizi kötü hissediyorduk... ama son haftalarda dr lar da önermiyorlar ilişkiyi cnm evet doğumu başlatabiliyor ama fazla hareket doğumu başlatır ben ne yaptım bi gün önce çamaşır astım ütü yaptım bunlar da hep harekt.
Kızlaarr dün doktora gittim normal doğum yapan bir bayan vardı kontrole gelmiş sanki doğumu yapan o değil öyle rahattı ki.Yaaa inşallah bende normal doğuruurm.Şu ilişkiye girme meselesine gelince ben çok merak ediyorum böyle ardından doğumu olan olmuşmu?Bide bende evimin bütün işini yapıyorum sırf kolay doğum olsun diye annem yanımda ona ellettrimiyorum kaydirigubbakcemile3
Ayrıca kızlaar ben hurma yiyordum günde 2kez bıraktım kaşıntım oldu.Yemek stiyorum ama kaşıntı olmasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?