Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

herkes bayramda cozutmuş anlasılan artık geçerrli bahanemiz kalmadı saglıklı beslenmek için bende yarından itiraberan girdikçe yazacagım aslaaa kaçamak falan yapmayacagım ilk hedefime ulasana kadar

herkes bayramda cozutmuş anlasılan artık geçerrli bahanemiz kalmadı saglıklı beslenmek için bende yarından itiraberan girdikçe yazacagım aslaaa kaçamak falan yapmayacagım ilk hedefime ulasana kadar

Aynen canım bundan sonra kaçamak yok duydunuzmu çıtır hanımlarrr...

Son düzenleme:
kızlarhatayım kemiklerim ağrıyor valla,üşüttüm sanırım hafifte ateş var,akşamki menüm 1 kase çorba,küçük kasede öğlenki bulgurlu kabak yemeğim,: 2 kasede cacık yedim çoktandır canım istiyordu yedim doya doya ..ayy korkuyorum bebeğimde hasta olcak diye,sütten geçermiki.

Kızlarr, bir arkadaşımın (komşum) da benim gibi 9-10 kg fazlalığı var. Birlikte başladık diyete. Burada öğrendiklerimi söyledim. Çalıştığı için nete fazla giremiyor, girebilirse topiğe gelecek. Kendisi vejeteryan :26: Ne beyaz ete ne de kırmızı ete dokunuyor. Nasıl bir beslenme programı uygulamalı ?

Canım geçmiş olsun rabbim tez zanda şifanı versin... Allahın izniyle bişey olmaz inşallah bebeğimizi melekler korur...

Canım yumurta yiyorsa sabahları yesin tok tutar güzel bir kahvaltı yapsın..
Öğle ve akşamda çorba veya sebze yemeği yanınada yoğurt veya salata yesin... Et yemiyorsa yapacak birşey yok böyle devam edecek...

kızlar bugünkü menümü tamamlamış buşunmaktayım hemen yazıyorum...

Sabah

2 yumurta
1 salatalık
Yarm domates
Peynir
Zeytin
Çay

Ara yoğurt

Akşam

Kıymalı yumurta
Yarım salatalık
Ywşilçay

Gün boyunca 3 litre su... 2 kupa yeşilçay... Bir kupa rezene çayı...

Sabah geç kalktığım için 2 öğün oldu...

gunaydın kızcelerrrrrrrrrrrrrrr

mutlu ve guzel bır sabahtan herkeze selamlarrr kızlar dun aksam bebegı gormeye gıttım aman allahım nasıl guzel masallahhhhhh anlatamam mınıcık agız burun sevmeye doyamadım bebısı zıllı agladı bıraz ama sonra enıstem okudu falan sustu nazardı sanırım bızde bı sıkıntısı var sandık bıraz endıselendık :26: ..

veeee efemmmmm gunlerdr tartılmıyordum en son bayramın 3. gunu tartıldıgımda 72 kıloydum +500 gr aldım sadece dıye sevınıyordum tatıl suresınce veee sıkı durun bu sabah bı tartıldımmmm veeeeeeeeeeeee 70,400 kılo oldugumu gordummm bırakın dahada almayı vermısım hemde 1,600 gr ve cokkkkkkkkkk mutlu oldummm kızlarrr 6 lara ramak kaldııı

dunku menum

sabah
1 dılım uno denge ıyıce kızarmıs
yumurta
az peynır
3 zeytın

ara
5-6 adet badem

ogle
cok az tavuk doner
ceyrek domates

ara
5 adet badem

aksam
malesef yok hastaneden eve geldıgımde saat 22,00 dı o saatten sonrada bısı yemek ıstemedım

2 lt su

canım çok geçmiş olsun bebişinede dikkat et süttende sendende geçebilir...bolbol c vitamini al cnm...
et dışında listemizi aynen uygulasın cnm...

canım çokk mutlu bir haber ne kadar sevindim ne kadar özendim bilemezsin...maşallah canıma...yakışır arkadaşıma

Son düzenleme:
günaydın kızlar herkese hayırlı ve saqlıklı günlerrr
eşimde bende hastayız...bnm miqren son hız devam ediyor....sanırım iletişim araçlarını fazla kullandıqım için oluyor :26::26: üstüne birde saq omzum tutulmuş kütük gibiyim dönemiyorum eşimde hem üşütmüş hemde başı aqrıyor midesi bulanıyor...bugün evde işe gidemedi....
işte böyle kısçelerr biz hastayız anlıcanız....şimdi azcık işlere bakıyım arada sizleride ihmal etmem çıtırlar

COK TESekkur ederım canımmmmmmmmmmm heo soyluorum bu topık ve senın sayende verdım cunku bende yıllardır zayıflama cabası vardı ama sonuc yoktu ılk kez bukadar cok kılo verdım hemde saglıklı bı sekılde sana cokkk mınnettarım canım arkadasımmmm en sevındıgım noktada tatılde hıc kasmadım ıstedıgımı yedım ozellıkle yıyemedıgım seylerı tabıkı öluculu bı sekılde ve bunlar bana kılo aldırmamıs harıka bı duygu yaaaaaaa chesscake gofret cıkolata nohut yemegı vs vs canım ne ısterse yedım ve kılo almadımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

cok gecmıs olsun canım omzun gece acıkta kaldıysa tutulmustur bendede sık sk oluyr

mrb nasılsın canım ?

bayramın nasıldı ?

hasta oldugunu okudum ve hemen gecmıs olsun demek ıstedım esıne de sana da acıl sıfalar dılıyorum. cok gecmıs olsun

geçmiş olsun ablacım inş cabucak gecer..saglık olmadan baska seylerin anlamı olmuyo

masallah diyeyim bebişe melek abla sana bayılıyorum ya gerçekten bu işi basarıyorsun sen artık yemesende yemesende kg veriyorsun saglıklı besleneye alıştın tebrik ederim seni basarı öyküsüde isteriz artık ne diyeyim darısı basıma

CANIMmmmm ezgıcımmm cok tesekkur ederım canım evet sanırım alsıtım artık bende vucudumda dengelı ve olculu olduktan sonra sanırım cıslar bana kılo aldırmıcak ama su var ust uste hergun yersem ve fazla yersem alırım ben sanırım azar azar yedım ve ertesı gunu tölere ettıgım ıcın almadım harıka bısı ama gercı hala makarna pılav serbetlı hıc bı seyı yemeye cesaret edemıyorum :18::18::18::18:

ama 3-4 sarma yedım valla ozlemısım karsı komsu yapmıs harıkaydııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…