Canım Allah analı babalı büyütsüninşallah bende hala olabilirim gelinimizin 7 yıldır bebişi yok
herkes bayramda cozutmuş anlasılan artık geçerrli bahanemiz kalmadı saglıklı beslenmek içinbende yarından itiraberan girdikçe yazacagım aslaaa kaçamak falan yapmayacagım ilk hedefime ulasana kadar
kızlarhatayım kemiklerim ağrıyor valla,üşüttüm sanırım hafifte ateş var,akşamki menüm 1 kase çorba,küçük kasede öğlenki bulgurlu kabak yemeğim,: 2 kasede cacık yedim çoktandır canım istiyordu yedim doya doya ..ayy korkuyorum bebeğimde hasta olcak diye,sütten geçermiki.
Kızlarr, bir arkadaşımın (komşum) da benim gibi 9-10 kg fazlalığı var. Birlikte başladık diyete. Burada öğrendiklerimi söyledim. Çalıştığı için nete fazla giremiyor, girebilirse topiğe gelecek. Kendisi vejeteryan :26: Ne beyaz ete ne de kırmızı ete dokunuyor. Nasıl bir beslenme programı uygulamalı ?
canım çok geçmiş olsun bebişinede dikkat et süttende sendende geçebilir...bolbol c vitamini al cnm...kızlarhatayım kemiklerim ağrıyor valla,üşüttüm sanırım hafifte ateş var,akşamki menüm 1 kase çorba,küçük kasede öğlenki bulgurlu kabak yemeğim,: 2 kasede cacık yedim çoktandır canım istiyordu yedim doya doya ..ayy korkuyorum bebeğimde hasta olcak diye,sütten geçermiki.
et dışında listemizi aynen uygulasın cnm...Kızlarr, bir arkadaşımın (komşum) da benim gibi 9-10 kg fazlalığı var. Birlikte başladık diyete. Burada öğrendiklerimi söyledim. Çalıştığı için nete fazla giremiyor, girebilirse topiğe gelecek. Kendisi vejeteryan :26: Ne beyaz ete ne de kırmızı ete dokunuyor. Nasıl bir beslenme programı uygulamalı ?
gunaydın kızcelerrrrrrrrrrrrrrr
mutlu ve guzel bır sabahtan herkeze selamlarrrkızlar dun aksam bebegı gormeye gıttım aman allahım nasıl guzel masallahhhhhh anlatamam mınıcık agız burun sevmeye doyamadım bebısı zıllı agladı bıraz ama sonra enıstem okudu falan sustu nazardı sanırım bızde bı sıkıntısı var sandık bıraz endıselendık :26: ..
veeee efemmmmm gunlerdr tartılmıyordum en son bayramın 3. gunu tartıldıgımda 72 kıloydum +500 gr aldım sadece dıye sevınıyordum tatıl suresınce veee sıkı durun bu sabah bı tartıldımmmm veeeeeeeeeeeee 70,400 kılo oldugumu gordummmbırakın dahada almayı vermısım hemde 1,600 gr ve cokkkkkkkkkk mutlu oldummm kızlarrr 6 lara ramak kaldııı
dunku menum
sabah
1 dılım uno denge ıyıce kızarmıs
yumurta
az peynır
3 zeytın
ara
5-6 adet badem
ogle
cok az tavuk doner
ceyrek domates
ara
5 adet badem
aksam
malesef yok hastaneden eve geldıgımde saat 22,00 dı o saatten sonrada bısı yemek ıstemedım
2 lt su
canım çok geçmiş olsun bebişinede dikkat et süttende sendende geçebilir...bolbol c vitamini al cnm...
et dışında listemizi aynen uygulasın cnm...
canım çokk mutlu bir haber ne kadar sevindim ne kadar özendim bilemezsin...maşallah canıma...yakışır arkadaşıma
günaydın kızlar herkese hayırlı ve saqlıklı günlerrr
eşimde bende hastayız...bnm miqren son hız devam ediyor....sanırım iletişim araçlarını fazla kullandıqım için oluyor :26::26: üstüne birde saq omzum tutulmuş kütük gibiyim dönemiyorumeşimde hem üşütmüş hemde başı aqrıyor midesi bulanıyor...bugün evde işe gidemedi....
işte böyle kısçelerr biz hastayız anlıcanız....şimdi azcık işlere bakıyım arada sizleride ihmal etmem çıtırlar
günaydın kızlar herkese hayırlı ve saqlıklı günlerrr
eşimde bende hastayız...bnm miqren son hız devam ediyor....sanırım iletişim araçlarını fazla kullandıqım için oluyor :26::26: üstüne birde saq omzum tutulmuş kütük gibiyim dönemiyorumeşimde hem üşütmüş hemde başı aqrıyor midesi bulanıyor...bugün evde işe gidemedi....
işte böyle kısçelerr biz hastayız anlıcanız....şimdi azcık işlere bakıyım arada sizleride ihmal etmem çıtırlar
geçmiş olsun ablacım inş cabucak gecer..saglık olmadan baska seylerin anlamı olmuyogünaydın kızlar herkese hayırlı ve saqlıklı günlerrr
masallah diyeyim bebişegunaydın kızcelerrrrrrrrrrrrrrr
mutlu ve guzel bır sabahtan herkeze selamlarrrkızlar dun aksam bebegı gormeye gıttım aman allahım nasıl guzel masallahhhhhh anlatamam mınıcık agız burun sevmeye doyamadım bebısı zıllı agladı bıraz ama sonra enıstem okudu falan sustu nazardı sanırım bızde bı sıkıntısı var sandık bıraz endıselendık :26: ..
veeee efemmmmm gunlerdr tartılmıyordum en son bayramın 3. gunu tartıldıgımda 72 kıloydum +500 gr aldım sadece dıye sevınıyordum tatıl suresınce veee sıkı durun bu sabah bı tartıldımmmm veeeeeeeeeeeee 70,400 kılo oldugumu gordummmbırakın dahada almayı vermısım hemde 1,600 gr ve cokkkkkkkkkk mutlu oldummm kızlarrr 6 lara ramak kaldııı
dunku menum
sabah
1 dılım uno denge ıyıce kızarmıs
yumurta
az peynır
3 zeytın
ara
5-6 adet badem
ogle
cok az tavuk doner
ceyrek domates
ara
5 adet badem
aksam
malesef yok hastaneden eve geldıgımde saat 22,00 dı o saatten sonrada bısı yemek ıstemedım
2 lt su
masallah diyeyim bebişemelek abla sana bayılıyorum ya gerçekten bu işi basarıyorsun sen artık yemesende yemesende kg veriyorsun saglıklı besleneye alıştın tebrik ederim seni basarı öyküsüde isteriz artık ne diyeyim darısı basıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?