Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

KIZLAR bugun hıcccc dıyetıme motıve olamıyorm bozmadım ama nedense canım hıccc dıet yapmak ıstemıo

bugunku menum

sabah
1 dılım uno denge ıyıce kızarmıs 6 puan
yumurta 0 puan
peynır 1
4zeytın 1
yarım domat 3

ısyerınde yarımdan az sımıt 10 puan

ara
kucuk bır kek 21 puan

ogle yemıcem canım ıstemıor

aksamda kendım kofte yapcam ızgara

ve gunu 42 puan ıle kapıcam

Son düzenleme:

melek sen naptın böylee bikaç gündür menülerinde cısslar görüyorum

selam kızlar..bildirimimi yapayım 97.9 .çıktım geçen hafta 98.4.dü yani 500 gr gitmiş,üzülsemmi sevinsemmi az gibi geldi bana:18:

KIZLAR neyesekı saat 4 e gelıor ve ben cıkıyorum herkeze ıyı tatıllerrr

yarın kımse yı melek yı gunu yapmasın cıtır olcez kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hadı bakalımmmmmmm

iyi akşamlar fıstıklar
netim yoktu giremiyordum ama tekrar aldım ve geldim diyetime devam ediyorum tabiki
menüm
sabah
2dilim cavdar peynir közlenmiş biber 3zeytin 3 catal falandı sahanda yumurta

ara
1küçük elma kırmızı

öglen
kızarmıs et ama cok az yaglı 1.b ayran

ara
yarım parca ceviz 1 küçük elma yeşil

akşam
1 kase corba az yaglı salata
suuu
2.5ltre

Kızlaar haftasonu diyet açısından berbattı
Kalabalık bir ortamda yemeden duramıyorum ben ya, evde çok rahat oluyor ama başka bir yerde hiç yapamıyorum :84:
Bu hafta çok sıkı tutmalıyım artık diyetimi

canım zor oluyordur hep bu sekilde caydırıcı durumlar her zman var ama onları aşmak gerek yoksa hep aynı oluyor karar verip uygulamamız lazım
tebrik ederimmm
selam kizlar bende katilmak istiyorum ..
aramıza katıldın bilee hoş geldinnnn

arkadaslar kilo vermede karar vermek cok önemliymiş gerçekten kararlı olunca ne olursa olsun kaçamak yapılmıyo
ben cok kesin bir karar verdim beslenme listemize göre beslenmeye calısıyorum
önüme sürekli birseyler geliyo evde oluncada dısarda oluncada sürekli zararlı ve kilo yapan seyler ikramları geri çeviriyorum önceden amannn deyip yiyordum ve sonu geliyordu şimdi elimi bile sürmüyorum canımda istemiyor zaten alıştıgım için midemde küçülüyor kendime bile sasırıyorum birde burada olmak cok önemli motivasyon için buraya yazcagım münümü die geliyorum özellikle cuma günleri kg verdiğimide paylaşmak cok iyi oluyor :) en önemliside burdaki herkes özellikle arzu abla basta olmak üzere cok iyi sevgi dolu insanlar var sıcaklıgı samimiyeti daha güzel

kızlarrrrrrr herkeze gunaydın ve mutlu haftalarr

dun hernekadar dıyet yapmadıysamda asırı bısılerde yemedım sadece gec kalktıgım ıcın duzenım yoktu ama sukurkı sadece 200 gr almısım oda heccccccccccccc sorun deel . cunku ben artık kabullendım pazar gunlerı evdeyken dıyet mıyet asla olmuyor dun mesela 4 te kayınvalıdeye gıttık kuru fasulye pılav yapmıs cokta kıl bır kayınvalıdem var yemesem bısuru sey soyler bende 4 kasık kuru fasulye yedım sadece eve gelıncede 1 tane hambrger yedım saat 5 te ve gunu kapadım ama sukurkı hasarsız atlattım bugun gene tam gaz devammmmm

bugunku menum

sabah
2 dılım uno denge ıyıce kızarmıs
peynır
zeytın
yumurta

oooooooooo arzu hanım masallah sıze dun falan hıcccc ugramamıssınız nerdesın sen yaaaaaaaaaaaaaaaaaa dun kacah gocek gırdım cepten bakayım gelmısmısın dıye ama nerdeeee özletıosun kendını yaaaaaaaaaaaaaaaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

selam kizlar bende katilmak istiyorum ..
hoşgeldin canım seni tanıyalımmı ?
beyinde bittikten sonra gerisi kolay olanı...bende bugün yeniden başladım cnm

canım dün şehir dışına çıktık akşam çok geç geldik işe bile zor yetiştim yorgunluktan...

günaydın kızlarr
dün reql oldum birde şehir dışına çıktık yollarda miqren beni mahvetti...bugünde var gücüyle devam ediyor..size verebileceqim en güzel hbaer bugün diyete başladım....sonuna kadar devam inşallahh..evden çorba ve köfte yapıp getirdim...bozmak yok Allahın izniyle..yalnız tartılmadım...cumaya bildirim yapıcam ozman tartılırım...tekrar tekrar söylüyorum ama başım çook felaket aqrıyor kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…