- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
KIZLAR bugun hıcccc dıyetıme motıve olamıyorm bozmadım ama nedense canım hıccc dıet yapmak ıstemıo
bugunku menum
sabah
1 dılım uno denge ıyıce kızarmıs 6 puan
yumurta 0 puan
peynır 1
4zeytın 1
yarım domat 3
ısyerınde yarımdan az sımıt 10 puan
ara
kucuk bır kek 21 puan
ogle yemıcem canım ıstemıor
aksamda kendım kofte yapcam ızgara
ve gunu 42 puan ıle kapıcam
melek sen naptın böyleebikaç gündür menülerinde cısslar görüyorum
selam kızlar..bildirimimi yapayım 97.9 .çıktım geçen hafta 98.4.dü yani 500 gr gitmiş,üzülsemmi sevinsemmi az gibi geldi bana:18:
ilk olarak tebrik etmek istiyorum sizi hayran kaldım valla ve bende yaptıgım diyetlerle yedikklerim yemediklerimle ilgili bir blog açtım takip etmek isterseniz moda ve diyetin harmanlanmış hali küçük sırlar büyük sonuçlar
canım zor oluyordur hep bu sekilde caydırıcı durumlar her zman var ama onları aşmak gerek yoksa hep aynı oluyor karar verip uygulamamız lazımKızlaar haftasonu diyet açısından berbattı
Kalabalık bir ortamda yemeden duramıyorum ben ya, evde çok rahat oluyor ama başka bir yerde hiç yapamıyorum :84:
Bu hafta çok sıkı tutmalıyım artık diyetimi
tebrik ederimmmilk olarak tebrik etmek istiyorum sizi hayran kaldım valla ve bende yaptıgım diyetlerle yedikklerim yemediklerimle ilgili bir blog açtım takip etmek isterseniz moda ve diyetin harmanlanmış hali küçük sırlar büyük sonuçlar
aramıza katıldın bilee hoş geldinnnnselam kizlar bende katilmak istiyorum ..
selam kizlar bende katilmak istiyorum ..
ilk olarak tebrik etmek istiyorum sizi hayran kaldım valla ve bende yaptıgım diyetlerle yedikklerim yemediklerimle ilgili bir blog açtım takip etmek isterseniz moda ve diyetin harmanlanmış hali küçük sırlar büyük sonuçlar
selam kizlar bende katilmak istiyorum ..
hoşgeldin canım seni tanıyalımmı ?selam kizlar bende katilmak istiyorum ..
beyinde bittikten sonra gerisi kolay olanı...bende bugün yeniden başladım cnmarkadaslar kilo vermede karar vermek cok önemliymiş gerçekten kararlı olunca ne olursa olsun kaçamak yapılmıyo
ben cok kesin bir karar verdim beslenme listemize göre beslenmeye calısıyorum
önüme sürekli birseyler geliyo evde oluncada dısarda oluncada sürekli zararlı ve kilo yapan seyler ikramları geri çeviriyorum önceden amannn deyip yiyordum ve sonu geliyordu şimdi elimi bile sürmüyorum canımda istemiyor zaten alıştıgım için midemde küçülüyor kendime bile sasırıyorum birde burada olmak cok önemli motivasyon için buraya yazcagım münümü die geliyorum özellikle cuma günleri kg verdiğimide paylaşmak cok iyi oluyor :) en önemliside burdaki herkes özellikle arzu abla basta olmak üzere cok iyi sevgi dolu insanlar var sıcaklıgı samimiyeti daha güzel
oooooooooo arzu hanım masallah sıze dun falan hıcccc ugramamıssınız nerdesın sen yaaaaaaaaaaaaaaaaaadun kacah gocek gırdım cepten bakayım gelmısmısın dıye ama nerdeeee özletıosun kendını yaaaaaaaaaaaaaaaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?