he hemaşallan maşallah muhabbet koyulaşmış benden habersiz sizi cadılar sizi...
hayırlısı olsun ablacım...isim düşündünüzmü kızımıza...aa inanmıyorummm çook ama çook sevindimm ay inşAllah hamiledir ki bence öyle silik çizgiyi gördüğüne göree hamd olsunnn
ablacım ufaklık 20 haftalık olucak cuma günü inşAllahzaman geçsede kucağımıza alsak bir an önce bu hafta sonu doktora giidcem detaylı ultrason için heyecanla gunlerin geçmesini bekliyorum
arzucum allahın ıznı ıle bu aatten sonra ölmek var donmek yok helekı 7 lı rakamlara bu denlı yaklasmıskenbu arada kuck bı kase cacık puanı kactı:26:
cnaımmm nasılsınn guzel temennilerin için saollnasıl gidiyor diyet baya vermişsiniz maşAllhhh
he hesen geçmişteyken biz baya dedikodu yaptık
hayırlısı olsun ablacım...isim düşündünüzmü kızımıza...
inşallah canım
cacık 3 puan falandır...masum yanii
inşallah canım
inşallah canım
İyim canım benim senin güzel haberşerini aldıkca daha iyi oluyorum... Evet verdim 1 ayı geçkin ara vermiştim pazartesi günü tekrar başladım eski düzenime geri döndüm.. Canım çalışmayı bıraktınmı bulantuşarın felan tamamen geçtimi..
lokantacı mevzusuna çok güldün hatta kızıma bile okudumbende ole dusunmustumlokantacı zıra baya calmıs malzemeden o kadar kucuk kaseyı nasıl buldu acep ıszgara kofteyede 2 dedım ıcındekılerden dolayı ( maydanoz sogan varsa ekmek vs )
evet sen bize yetişeme diye hızlı gittik ama yakaladık sonundaYa tabi sayfaları doldurdunuzki size yetişemeyim diye demi ama benden kaçarmo KAÇMAAAAZZ hahahahahahaaaaayy...
saol ablacım işe devam ediyorum şimdilik eylule kadar devam sonrası Allah kerim...
isim düşünüoruz ama bulamıyoruz bir türlü
LİNA: sevecen, merhametli, hurma fidanı demekmişş 2.isim olabilir aama ön isim olarak karar veremedik :26:
tebrik ederim canım süper gidiyorsunişe devam ediyorum tatlım eylule kadar devam sonrasını bilemiyorum
bulantım pek yok ama yanma cok fena ne yesem dokunuyor
arzu ablacımm ben şimdiden 8 kilo aldımmmmdoktorum cok kıızıyor normal beslenıyorum halbuki dıyetisyene gittim ama sevmedim listeyi oyüzden naparım bilmem gidişatım ii değil
teklif onlardan gelmişti yurtbay seramik duymuşsunuzdur...beklediqimden iyi karşıladılar...çok ilgilendiler...ama açıkçası şartları biraz aqır..maaş çok düşük...800-850 dediler...100liraya yakın yol tutuyor...çalışacaqım yer ferah güzel bir yer ben showroomda görev yapıcakmışım...işleri yoqunmuş...patronda kadın kapalı ve gittiqimde kuran okuyordu...kadın patronlada geçim pek olmaz ama bakalım artık...kesin oldu diyemem 1-2 görüşmeleri daha olucakmış...bayram öncesi arıcaklar sözde...ne hayırlıysa o olsun cnm artık herşeyi oluruna bıraktım...ne kadar çabalarsam çabalıyım herşey olucana varıyor...onun için kendimi parçalamaıyorum artık...
lokantacı mevzusuna çok güldün hatta kızıma bile okudum
canım ızgara köfte en fazla 1 puan 2 olması mümkün deqil..
evet sen bize yetişeme diye hızlı gittik ama yakaladık sonunda
isim konusunda en güzeli sizi bulsun canım..
diyete gelince beslenme listeni ve su oranını bilmediqim için bişey diyemicem..istersen her akşam paylaş menülerini
hakkında hayırlısı olsun ablacımm ama maaşı gerçekten çok düşükmüş umarım daha güzel yerlerden daha güzel haberler gelir.
kızlar bwn kalkim artık evi felan toplayım iş aldığım yerdeki kadın aramadan işlerimi bitrmiş olurum hava çok sıcak hiç birşey yapasım yok...
lokantacı mevzusuna çok güldün hatta kızıma bile okudum
canım ızgara köfte en fazla 1 puan 2 olması mümkün deqil..
evet sen bize yetişeme diye hızlı gittik ama yakaladık sonunda
isim konusunda en güzeli sizi bulsun canım..
diyete gelince beslenme listeni ve su oranını bilmediqim için bişey diyemicem..istersen her akşam paylaş menülerini
ya kızlar ınternetten etek elbıse vs modellerıne bakyorum ama hala kucuk beden bakma luxune sahıp olmamam cıldırtıyo benı ya offfffffff butun guzel seyler ya 36 yada 38 beden ben ne zaman bunlara bakar olacagım yaaaaaaaaaaa :84:
hmmm anlaşılan kızımız baya boqazlı olucakyok bn paylasmim okursan kızarsın bana mesela cnaım kızartma cekti bir guzel yedimde yedimmm
ofof
su çok içiyorum 2.5-3 lt su ve artı 2-3 bardak ayran içiyorum öglen yemeğini normal yiyorum sabahta aynen ama akşam cozutuyorum fazla yiyorum tuzu , şeker ve un türü seyler cok tuketiyorum
meyve cok yiyorum
ya kızlar ınternetten etek elbıse vs modellerıne bakyorum ama hala kucuk beden bakma luxune sahıp olmamam cıldırtıyo benı ya offfffffff butun guzel seyler ya 36 yada 38 beden ben ne zaman bunlara bakar olacagım yaaaaaaaaaaa :84:
hmmm anlaşılan kızımız baya boqazlı olucak
melekcim sen çok güzel ilerliyorsun canım...yeterki pes etme böyle devam et..hepsinin içine gireceksin..acele etme tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?