Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

maşallan maşallah muhabbet koyulaşmış benden habersiz sizi cadılar sizi...
he he sen geçmişteyken biz baya dedikodu yaptık
hayırlısı olsun ablacım...isim düşündünüzmü kızımıza...
arzucum allahın ıznı ıle bu aatten sonra ölmek var donmek yok helekı 7 lı rakamlara bu denlı yaklasmısken bu arada kuck bı kase cacık puanı kactı:26:

inşallah canım
cacık 3 puan falandır...masum yanii

cnaımmm nasılsınn guzel temennilerin için saoll nasıl gidiyor diyet baya vermişsiniz maşAllhhh

İyim canım benim senin güzel haberşerini aldıkca daha iyi oluyorum... Evet verdim 1 ayı geçkin ara vermiştim pazartesi günü tekrar başladım eski düzenime geri döndüm.. Canım çalışmayı bıraktınmı bulantuşarın felan tamamen geçtimi..

1- sabah kalkinca 1 bardak su içilmelidir...
2-tam bir kahvalti yapilmalidir(zeytin peynir domates salatalik yumurta ve mutlaka 2 dilim ekmek) sucuk salam türü seyler seviyorsaniz yemenizde bir sakinca yok ben diyetim boyunca bunlardan çok yedim...ve bitki çayi....(kahvalti disinda ekmek yenilmemelidir)
3-ara öqün mutlaka yapilmali (süt yoqurt ceviz findik badem meyve vs..)bunlardan 1 tanesi seçilebilir...
4-öqlen yemeqinde ilk önce bir kase çorba içilmelidir bu sizin tok kalmaniza yardimci olucaktir....arkasindan mümkünse et ürünlerinden bir porisyon yenilebilir...ben küçük bir izgara aldim herseyimi onda yapiyorum...30tl civari çok ise yariyor tavsiye ederim....yada sebze yemeqi yenilebilir...yaninda salata ve yoqurt tüketilebilir...
5-tekrar ara öqün yapilmalidir...sabahki arada yediqiniz ürünlerin aynisini yemeyin kizlar deqistirin...
6.aksam yemeqini erken yemeqe çalisin...ben en geç 5-6 gibi yiyorum...ve genelde tek çesit besleniyorum..mesela tek çorba yada sadece 1 porsiyon yemek...
6-aksam yemeqinden sonra su ve bitki çayi disinda hiçbirsey yemeyin çok faydasini göreceksiniz...
7-biz hanimlarin reql öncesi ve sonrasi tatli krizleri olur bunun önüne geçmek için 1 duble bardaqa isinmis süt ve içine 1-2 çubuk tarçin atip içebilirsiniz yarim saate kalmadan tatli isteqiniz kesilecektir...
8-eriyen yaqlar idrar yoluyla disari atilir bunun için bolbol su içmeliyiz...2.5 litreden az 3 litreden çok olmamalidir...
9-çaylarimiza kesinlikle seker katmamliyiz..bize kilo aldiran en tehlikeli besinlerden bride sekerdir...
10-börek yada tatli yemek istediqimizde haftada en fazla bir defa olmak üzere kahvalti öqününde tüketilmelidir...ve bunlar yenildiqinde ekmek hakkimizdan vazgeçmemiz gerekir...
11-ben hergün tartildim...hergün baskülün eksildiqini görmek beni dahada motive etti...kilo aldiqim zamanlarda ise o güne dahada dikkat ederek arayi telafi etmeye çalistim...
12-mutlaka kilo çizelgemiz olsun...her cuma bildirimden sonra ibreyi iraz daha ileri almak inanilmaz keyifli ve motive açisindan çok yüksek moral kaynaqi kizlar...
13-ve hergün menülerimiz paylasalim tam gün olarak (sabah ara öqlen ara aksam seklinde)....

NEYI NE ZAMAN NEKADAR YEMELIYIZ?

1-Ekmek gibi unlu gidalari mutlaka kahvaltida tüketmeliyiz(2 dilim)
2-Pirinç bulgur mercimek fasulye nohut bugday makarna patates gibi karbonu yüksek gidalardan tekini haftada 1 defa 2 kasik tüketmeliyiz...
3-Etli gidalar yiyeceqimiz zaman yaninda 2 numarada yazdiqim ürünlerin hiçbirini tüketmemeliyiz..
4-Öqünlerimize yesillik salata ve yoqurt eklemeliyiz...
5-Mutlaka 2.5-3 litre su içmeliyiz yoksa kilo veremeyiz..
6-Ara öqünlerde 1 yada en fazla 2 çesit ürün tüketmeliyiz..
7-Mutlaka hergün 1 adet meyva tüketimine özen göstermeliyiz..
8-Bakliyat tükettimiz günlerde sabah ekmek tüketimini iptal ederek dengelemeye çalismaliyiz ve bakliyatlari sadece öqlen tüketmeliyiz..

Sena abladan alintidir.

inşallah canım

bende ole dusunmustum lokantacı zıra baya calmıs malzemeden o kadar kucuk kaseyı nasıl buldu acep ıszgara kofteyede 2 dedım ıcındekılerden dolayı ( maydanoz sogan varsa ekmek vs )

inşallah canım

Ya tabi sayfaları doldurdunuzki size yetişemeyim diye demi ama benden kaçarmo KAÇMAAAAZZ hahahahahahaaaaayy...

inşallah canım

saol ablacım işe devam ediyorum şimdilik eylule kadar devam sonrası Allah kerim...

isim düşünüoruz ama bulamıyoruz bir türlü

LİNA: sevecen, merhametli, hurma fidanı demekmişş 2.isim olabilir aama ön isim olarak karar veremedik :26:

tebrik ederim canım süper gidiyorsun işe devam ediyorum tatlım eylule kadar devam sonrasını bilemiyorum

bulantım pek yok ama yanma cok fena ne yesem dokunuyor

arzu ablacımm ben şimdiden 8 kilo aldımmmm doktorum cok kıızıyor normal beslenıyorum halbuki dıyetisyene gittim ama sevmedim listeyi oyüzden naparım bilmem gidişatım ii değil

bende ole dusunmustum lokantacı zıra baya calmıs malzemeden o kadar kucuk kaseyı nasıl buldu acep ıszgara kofteyede 2 dedım ıcındekılerden dolayı ( maydanoz sogan varsa ekmek vs )
lokantacı mevzusuna çok güldün hatta kızıma bile okudum
canım ızgara köfte en fazla 1 puan 2 olması mümkün deqil..
Ya tabi sayfaları doldurdunuzki size yetişemeyim diye demi ama benden kaçarmo KAÇMAAAAZZ hahahahahahaaaaayy...
evet sen bize yetişeme diye hızlı gittik ama yakaladık sonunda

isim konusunda en güzeli sizi bulsun canım..
diyete gelince beslenme listeni ve su oranını bilmediqim için bişey diyemicem..istersen her akşam paylaş menülerini

Son düzenleme:

hakkında hayırlısı olsun ablacımm ama maaşı gerçekten çok düşükmüş umarım daha güzel yerlerden daha güzel haberler gelir.

BENDE CACICgı gorunce cok gulmustum arzucum ya bıde okadarcık seye 2 tl demezmı ben 2 dedım cunku ıcınde ekmek sogan vs vardır dıye o zaman 1 dıyım harıkaaaaa

kızlar bwn kalkim artık evi felan toplayım iş aldığım yerdeki kadın aramadan işlerimi bitrmiş olurum hava çok sıcak hiç birşey yapasım yok... Allaha emanet olun görüşürüz akşama doğru...

Son düzenleme:
kızlar bwn kalkim artık evi felan toplayım iş aldığım yerdeki kadın aramadan işlerimi bitrmiş olurum hava çok sıcak hiç birşey yapasım yok...

ilknurcum kolay gelsin canım hava sıcakken elişi yapmakta ayrı bir dert...bu arada akşam bir saat koyalım o vakitte herkes burda olsun topluca sohbet edelim çok özledim onlıne sohbetleri..

yok bn paylasmim okursan kızarsın bana mesela cnaım kızartma cekti bir guzel yedimde yedimmm

ofof

su çok içiyorum 2.5-3 lt su ve artı 2-3 bardak ayran içiyorum öglen yemeğini normal yiyorum sabahta aynen ama akşam cozutuyorum fazla yiyorum tuzu , şeker ve un türü seyler cok tuketiyorum

meyve cok yiyorum

.....................................................

Son düzenleme:
ya kızlar ınternetten etek elbıse vs modellerıne bakyorum ama hala kucuk beden bakma luxune sahıp olmamam cıldırtıyo benı ya offfffffff butun guzel seyler ya 36 yada 38 beden ben ne zaman bunlara bakar olacagım yaaaaaaaaaaa :84:

bende aynı dertten şikayetçiyim bayramdan sonra kuzenimin nişanı var derdi sardı şimdiden beni :))

hmmm anlaşılan kızımız baya boqazlı olucak

melekcim sen çok güzel ilerliyorsun canım...yeterki pes etme böyle devam et..hepsinin içine gireceksin..acele etme tatlım

hmmm anlaşılan kızımız baya boqazlı olucak

melekcim sen çok güzel ilerliyorsun canım...yeterki pes etme böyle devam et..hepsinin içine gireceksin..acele etme tatlım

ay arzucum ınsllah ya herkez dıyo senı hıc bu kadar azımlı gormemıstık dıye. zayıf olmak ugruna ınan cok seyı sıldım hayatımdan umarm deger bunlara glsencım kader arkadasıyız demek ama zayıflayınca tırıl tırıl kcuk bedenler gıyecegız bunu dusunup mutlu olmaluyız canım

selamlar herkese
geçmişteki birkaç sayfayı okuyup geldim
Arzu ablacım, sizin şu tadilat hala mı bitmedi valla ben okurken yuh dedim ay ne sinir yaaaa.... kızına da geçmiş olsun arada oluyor öyle hormonal değişiklikler
Aysunum (moonsun88) hoşgeldin cnm bnmmmmmmmm maşallah bebiş kız demek oh oh ne mutlu, Allah kucağına almayı nasip etsin
melekciğim ben de yarın İzmirde olacağım nasip olurs avalla burası da nemli bayıyor bakalım İzmirde tüm gün dışarıda olacağım dr kontrolüm var da...
hayırlısı...
kızlar geçmişi okudum da aklımda kalan bunlar inşallah cümleten iyisinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…