Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

iyi akşamlar hanımlarr
haftasonu rehaveti herhalde bide sıcaklar mahvediyo insanı benmi yanıyorum yoksa .mersinmi .yanıyo bilemedim
arzuda gezmelerde sanırım arzuuuuuuuuu inş. fazla kaçamak yapmadın diycem ama sizin için özel bi günmüşş neyse affettik değilmi kızlarrr
bende bugün dondurmayı ve mısırı abarttım ama allah nasip ederse yarın niyetli olucam ondan birazda rahat davrandım sahura kalkmıycam belki su içmeye

kızlar yarın şabanı.ş ayının son pazartesi günü pey.ef.yarın oruçlu olacakların geçmiş bütün günahlarının af edileceği müjdesini vermiş.
bilginizeee..

canım çok teşekkür ederim

ayselcim evet canım bugün biraz kaçamaklı oldu ama artık iyice anladım ben düzenimi bozmadıqım zaman çok mutlu oluyorum...böyle yiyince kendimi çok kötü hissediyorum...az ye az uyu sıhhat bul demişler
evet aslında yaa oruç tutabilirim bende...paylaşım için çok teşekkürler canımıniçi

Arzu şu ramazan tüyolarını ve örnek bir kaç menüleri paylaşmaya başlasan yavaştan .Çok korkuyorum çokkkk ramazanda verdiklerimi almaktan ....Bu arada yatak odanın işi bitince foto paylaşsan ne iyi olurdu .

gunaydın herkeze kızlarrr malesef haftaya kotu basladım dun denıze gıttım bol boll yuzmeme ragmen bugun tartıya cıktım bakalım nolmus dıye +500 gr fazla cıktım ben eksı beklerken bole bısı olmasına şok oldum sebebı ne anlayamadım cumartesı ve pazar menumu yazıyorum arzucum sence neden +500 gorundumkı :26: :26: :26: :26:

cumartesu

sabah
1 dılım uno denge lıght ekmek
yarım domates
kaşar loru az
zeytın

ara
1 adet kırmızı erık

ogle
ızgara tavuk
domates+sogan
1 bardak ayran

ara
lıght dondurma

aksam
sucuk
lor

2,5 lt su

pazar

saat 11 de yaoabıldım kahvaltı denıze gıttıgım ıcın

yarım sımıt
1 dılım ezıne oeynır
1 dılım kasar
1 adet domates
salatalık
zeytın

ara
yok

ogle
hamburgerın koftesı ( gıttıgımız yerın mutfagı yanmıs yemek secenegı olarak hamburger ve tost dısında bısı yoktu bende bu sekıl yedım ekmeksız hamburger koftesı ) bıraz ketcap ve mayonez ıle
domates
1 bardak dıet kola

ara
lıght dondurama

aksam
sucuk ve peynır

2,5 lt su

vede bol bol yuzdum bugunnn

ama nedense bu ıkı gunluk menude ne varsa +500 gr almıs gorundum artık ödemmı baska seymı bılmıyorum ama moralım bozuldu

günaydın herkese melek +500 ün sebebi sucuğu sabah değilde akşam yemiş olmadan kaynaklanmasın sucuk nede olsa tuzlu oluyo bilmiyorum ki yoksa tuzlu su mu yuttun denizde?

arkadaşlar hafta sonu ctesi günü annemlere gittim.Annemlerin evi meyve bahçesinin içinde offfff.... şeftaliler kıpkırmızı dayanamadım yedim 1 tane .Armutlar,incirler hemde beyazı siyahı ayrı ,erikler kocaman olmuş,patlıcanlar,taze fasulyeler,kabaklar,biberler,domatesler lokum kabuğunu bile hissetmiyorsun ;pembe domatesi ayrı ,kırmızı domatesi ayrı şeker gibiler,maydanozu ,dereotu ,marulu soğanı .....aklınıza ne geliyorsa tüm meyveler,sebzeler olmuş annemlerin bu sene. Cevizlerde de çok var aman iyi oldu ceviz ara öğünlerde iyi oluyor..Canım annem hepsinden doldurdu poşetlere .Ramazanlık tarhana yapmış onu pay etti ablamlarla bana gelirkende babam yumurtaları paylaştırdı .Allah razı olsun onlardan...

günaydın herkese melek +500 ün sebebi sucuğu sabah değilde akşam yemiş olmadan kaynaklanmasın sucuk nede olsa tuzlu oluyo bilmiyorum ki yoksa tuzlu su mu yuttun denizde?

NURCUM haklısın cok tuzlu su yuttum cok dalgalıydı bıde evet sanırım sucuktan ıkı aksamdır yprgunluktan usendım tabı ızgara vs yapmaya sucuk kolayıma geldı sonuc bu oldu tabı

nurcum masallah erzaklarını annecıgın tamamlamıs afıyetle ye canım

bende de sucuk ödem yapıyor çünkü çok canım isterse sabahları belki yerim .keşke onun yerine 1 tane yumurta haşlasaydın hem daha çok tok tutardı seni.

bende de sucuk ödem yapıyor çünkü çok canım isterse sabahları belki yerim .keşke onun yerine 1 tane yumurta haşlasaydın hem daha çok tok tutardı seni.

aynen canım haklısın ama bu son bıda aksamları sucukmu aslaaaaaa dun denızden geldım ya yorgundum üşendım bısıler yapmaya bole oldu bıde haddınden fazla tuzlu su yuttum oda sısırdı sanırım benı ödem anlamında

tşekkürler melekciğim. +500 içinde sıkma canını bugün ,yarın dengeler eski haline gelirsin .Bak bende şeftaliden dolayı iştah patlaması yaşadım.Sizin dediğiniz gibi günde 1 tane erken saatte yedim şimdi 2 gündür sabahları 54.8 çıkıyorum.ben çok zor kilo veriyorum ama ayda 4 kilo bile değil 3.5 kilo en fazla oda.

Gümaydın..
Canım ödem oluşmuştur ondan öyle gösterir tartı bugün yeşilçay iç birde suyu sen az içmişsin 4 litre felan iç canım ödem felan kalmaz birde eyer yatarken veya geçe kalktında su felan içtiysen ondanda olmuş olabilir...

Melek bende ilknura katılıyorum senin menülerine bakıyorum genelde 2. 5 litre su oluyor çok az. Bana 4 lt su az geliyor .Birde menülerine mutlaka yoğurt ve ayranı da eklemeni de tavsiye ederim.

gunaydın ılknurum haklsın son 1 lt suyumu gece ıctım bıde odem kesın cunku dunyayı yesem 500 gr alamazdım kılo deıl bu bugun suyu arttırıp tuzlu hıc bısı yemıcem bakalım yarın tartı ne gostercek. normalde hergun tartılmıorum cumadan cumaya ama dun denızde cok yuzdum ya kesın 300-500 gr daha gıtmısıtır dıye tartıldım tartılmaz olaydım moralım sıfırlandı :44:

Melek bende ilknura katılıyorum senin menülerine bakıyorum genelde 2. 5 litre su oluyor çok az. Bana 4 lt su az geliyor .Birde menülerine mutlaka yoğurt ve ayranı da eklemeni de tavsiye ederim.

suyu cok zor ıcıyorum ama ama haklısın 2,5 lt az gelıyor napıp edıp 3,-3,5 lt ye cıkarcam canım yogurt deılde ayran ıcıyorum aslında arada ama tabı az gelıyor sanırım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…