canım çok teşekkür ederimAmin canım çok sağol...
Menü içinde teşekkürler.... Buyur gel canım hep birlikte afiyetle yeriz...
Canım alah nice mutlu senelere erdirsin birgünde sen boşver işleri ailecek gezin canım bugünün tadını çıkarın iyi gezmeler...
iyi akşamlar hanımlarr
haftasonu rehaveti herhalde bide sıcaklar mahvediyo insanı benmi yanıyorum yoksa .mersinmi .yanıyo bilemedim
arzuda gezmelerde sanırım arzuuuuuuuuu inş. fazla kaçamak yapmadın diycem ama sizin için özel bi günmüşş neyse affettik değilmi kızlarrr
bende bugün dondurmayı ve mısırı abarttım ama allah nasip ederse yarın niyetli olucam ondan birazda rahat davrandım sahura kalkmıycam belki su içmeye
kızlar yarın şabanı.ş ayının son pazartesi günü pey.ef.yarın oruçlu olacakların geçmiş bütün günahlarının af edileceği müjdesini vermiş.
bilginizeee..
günaydın herkese melek +500 ün sebebi sucuğu sabah değilde akşam yemiş olmadan kaynaklanmasın sucuk nede olsa tuzlu oluyo bilmiyorum ki yoksa tuzlu su mu yuttun denizde?
arkadaşlar hafta sonu ctesi günü annemlere gittim.Annemlerin evi meyve bahçesinin içinde offfff.... şeftaliler kıpkırmızı dayanamadım yedim 1 tane .Armutlar,incirler hemde beyazı siyahı ayrı ,erikler kocaman olmuş,patlıcanlar,taze fasulyeler,kabaklar,biberler,domatesler lokum kabuğunu bile hissetmiyorsun ;pembe domatesi ayrı ,kırmızı domatesi ayrı şeker gibiler,maydanozu ,dereotu ,marulu soğanı .....aklınıza ne geliyorsa tüm meyveler,sebzeler olmuş annemlerin bu sene. Cevizlerde de çok var aman iyi oldu ceviz ara öğünlerde iyi oluyor..Canım annem hepsinden doldurdu poşetlere .Ramazanlık tarhana yapmış onu pay etti ablamlarla bana gelirkende babam yumurtaları paylaştırdı .Allah razı olsun onlardan...
bende de sucuk ödem yapıyor çünkü çok canım isterse sabahları belki yerim .keşke onun yerine 1 tane yumurta haşlasaydın hem daha çok tok tutardı seni.
gunaydın herkeze kızlarrr malesef haftaya kotu basladım dun denıze gıttım bol boll yuzmeme ragmen bugun tartıya cıktım bakalım nolmus dıye +500 gr fazla cıktım ben eksı beklerken bole bısı olmasına şok oldum sebebı ne anlayamadım cumartesı ve pazar menumu yazıyorum arzucum sence neden +500 gorundumkı :26: :26: :26: :26:
cumartesu
sabah
1 dılım uno denge lıght ekmek
yarım domates
kaşar loru az
zeytın
ara
1 adet kırmızı erık
ogle
ızgara tavuk
domates+sogan
1 bardak ayran
ara
lıght dondurma
aksam
sucuk
lor
2,5 lt su
pazar
saat 11 de yaoabıldım kahvaltı denıze gıttıgım ıcın
yarım sımıt
1 dılım ezıne oeynır
1 dılım kasar
1 adet domates
salatalık
zeytın
ara
yok
ogle
hamburgerın koftesı ( gıttıgımız yerın mutfagı yanmıs yemek secenegı olarak hamburger ve tost dısında bısı yoktu bende bu sekıl yedım ekmeksız hamburger koftesı ) bıraz ketcap ve mayonez ıle
domates
1 bardak dıet kola
ara
lıght dondurama
aksam
sucuk ve peynır
2,5 lt su
vede bol bol yuzdum bugunnn
ama nedense bu ıkı gunluk menude ne varsa +500 gr almıs gorundum artık ödemmı baska seymı bılmıyorum ama moralım bozuldu
Gümaydın..
Canım ödem oluşmuştur ondan öyle gösterir tartı bugün yeşilçay iç birde suyu sen az içmişsin 4 litre felan iç canım ödem felan kalmaz birde eyer yatarken veya geçe kalktında su felan içtiysen ondanda olmuş olabilir...
Melek bende ilknura katılıyorum senin menülerine bakıyorum genelde 2. 5 litre su oluyor çok az. Bana 4 lt su az geliyor .Birde menülerine mutlaka yoğurt ve ayranı da eklemeni de tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?