herkse iyi hafta sonlarıı
ablacım sıkma canını ne desen haklısın ama yapacak bişi yok inş bu sefer istesiğin gibi olurr
hbdum canım benim saolhoşgeldin canım
hbdm senacım iyim canım sen nasılsın aslında çokda iyi sayılmam ben ya 73de kaldım durdu inmek bilmiyohoşgeldin cnm nasılsın ...
merhaba kızlar herkese güzel bir hafta sonu diliyorum
akşam tam bir fiyaskoydu kızlar ne yaptımda bu aksilikleri hakettim bilmiyorum...gardrobun kiriş bölümünde problem çıktı sanırım ölçüyü yanlış almışlar..5 saat kurulumu için uqraştılar...adamların terden suları çıktı tişörtlerinde tek bir kuru yer kalmadı..hallerine üzüldüm açıkcası...yarın gelip sil baştan dolabı sökücez dediler çıldırdım...sonra portmantoyu monte ettiler...kurulum tamamlanınca gidip bi bakıyım dedim...böylekaldım...kocaman hantal bişey yapmışlar...dolabın kapısını iki aşamalı istemiştim...biri üstten biri alttan açılsın diye..nasıl yapmışlar biliyormusunuz...gardop kapısı gibi bir saqa bir sola açılıyor yani kapıyı ortadan dikey şekilde ikiye bölmüşler...portmantoda hiç öyle kapak olurmu...ben yatay bölün demiştim...şok üstüne şok yaşadım kızlar..adam ölçü alırken boyunu kısa almış pardesümü astıqım zaman etekleri sıqmıyor üst dolaplar çok alçak olmuş nerdeyse başıma deqicek mutfak dolapları gibi...birde istediqim kulpları deqilde bir farklısını getirmişler..ve takmışlar..söktürdüm..ben bunları istemedim dedim...neymiş onların getirdiqi daha pahalıymış..parası beni ilgilendirmiyor dedim...bu zevk meselesi...neyse adamlar bu sabah gelmek üzere evden ayrıldılar...onlar gidince portmantoyu inceledim...biz 33 cm geçmesin yerimiz ufak demiştik onlar 40 cm yapmışlar..kolidor daracık kaldı..birde dolaplar aşaqıda olunca inanılmaz gerildim...alıp camdan aşaqı atasım geldi...çok sinirlendim...sabahı zor ettim...eşime dedim bu portmanto gidicek...sıfırdan yapılıcak..bunun başka yolu yok dedim...neyse biraz önce adamlar geldi..önce güzelim gardrop söküldü... hatalı olan kısım tekrar yapılmak üzere arabaya yüklendi...sıra portmantoya geldi...dedim bunu alıp götürün istemiyorum..ben sizin elinize ölçü verdim iç ve dış dizaynını çizip verdim onunla bunun ilgisi yok dedim...ben kendime yeni bişeyler yaptırmak için 18 yıldır bekliyorum sabaha kadar sinirimden uyuyamadım dedim...sil baştan ölçü aldırdım...çizimide adama yaptırdım..bnm yaptıqımı anlıyamıyorsunuz nasıl anlıcaksanız öyle çizin dedim..hatta garanti olsun diye alt komşumun portmantosunu gösterdim...şimdi evde yoklar.. gardrobun işi kısaymış dükkanda yapıp biraz sonra geleceklermiş...şükürler olsunki 3-5 gün sonraya atmadılar..gerçi gelmeden inanmam artık..portmantoda hafta içi gelicekmiş sözde kendimi büyük ve yorucu bir savaştan çıkmış gibi hisediyorum...2 günde 3.5 kilo vermişim böyle strese girmeye devam edersem 1 haftada 10 kiloyu görücem sanırım
Bencede sıkma canını artık .Artık diyorum çünkü adam yeniden çizmiş ve eminim inş diyelim bu sefer senin istediğin olacak mobilyaların .İyi yanlarını düşün bi Ramazan öncesi 3.5 kilo verdirdiler sana .Ben o 3.5 kiloyu bir ayda veriyorum zor bela.
hbdm senacım iyim canım sen nasılsın aslında çokda iyi sayılmam ben ya 73de kaldım durdu inmek bilmiyo
kızlar bu desteqe çok ihtiyacım vardı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...inşallah herşey yoluna giricek arkadaşlaryoookk artıkk ben bile okurken sinir küpü oldum resmen güya müşteri herzaman haklı anlamadan dinlemeden yapıyolar.üzülme sen ablacım nasıl yanlış yaptılarsa öylede düzeltecekler elbet herşeyin bir çözümü var yeterki sen sıkma canını..
sena ablacım merabalar :)) uzun zamandır burdan uzak kaldım sürekli gezmeler misafirler bi türlü kendimi toplayamadım hemen motivasyonum düşüyor.. ramandaki tüyolarını merakla bekliorum neler yapacagız hiç bilmiorum ramazanda da mı diyet oluyor ablacım kilo veriliyormu ?? çok merak ettm
kızlar ben geldimmama siz yoksunuz :26:malum hafta sonu normal karşılamak lazım
yatak odamın kurulumu tamamlandı çok güzel oldu kızlar... aynı resimdeki gibi olmuş..hatta canlısı daha güzel...1-2 eksik şey var onuda portmantoyu getirirken getirecekler...sözde pazartesi salı gelicekmiş bakalım görücez..ramazana yetişsinde ben başka bişey istemiyorum...
bu arada akşam bir iş görüşmesine gittim vestel servismiş...asgari ücret +sgk +prim +yemek...primle 1200-1500 oluyormuş maaş...pazartesi gel başla dediler...ama ben güvenmedim..tel açıcam bütün gün millete laf anlatıp çene yarıştırıcam hiç bana göre şeyler deqil...hatta evi bu şekilde arayanlara bile sinir oluyorum...Rabbim hayırlı yerler nasip etsin cümlemize...
kızlar ben geldimmama siz yoksunuz :26:malum hafta sonu normal karşılamak lazım
yatak odamın kurulumu tamamlandı çok güzel oldu kızlar... aynı resimdeki gibi olmuş..hatta canlısı daha güzel...1-2 eksik şey var onuda portmantoyu getirirken getirecekler...sözde pazartesi salı gelicekmiş bakalım görücez..ramazana yetişsinde ben başka bişey istemiyorum...
bu arada akşam bir iş görüşmesine gittim vestel servismiş...asgari ücret +sgk +prim +yemek...primle 1200-1500 oluyormuş maaş...pazartesi gel başla dediler...ama ben güvenmedim..tel açıcam bütün gün millete laf anlatıp çene yarıştırıcam hiç bana göre şeyler deqil...hatta evi bu şekilde arayanlara bile sinir oluyorum...Rabbim hayırlı yerler nasip etsin cümlemize...
canım sende çok şeyler yaşamışsın...sana benzer olayları bende 7 yıl önce yaşadım..evi yenilicektik wc banyo koridor ve mutfak komple yıkıp tuqla haline getirildi..sil baştan fayanslarına kadar yapıldı..mutfak çizimlerimi ben kendim yaptım..biraz teferruatlı olduqu için ustalar kolaya kaçmak istediler...dediklerimi yaptırıncaya kadar akla karayı seçtim...ustalarla uqraşmak usta gelecek diye beklemek çok zor...Allah herkese kolaylık versin canım...İyi akşamlar herkeslere,
Senacım valla Alllah gani gani sabırlık versin, ustalarla iş yapmak nasıl zordur nasıl zahmetlidir herkes bilir. Paranla rezil olursun çoğu vakit. Ben de evime taşınırken bundan 1 sene öncesi o kadar çok uğraşmıştım ki. Biz evimizi temelden aldık. Ancak mütahit verdiği sözleri tutamadı. Temmuzda evi teslim edeceğini söyledi, biz de kendi evimizi onun hesabına göre satılığa çıkardık ve sattık ama yeni evimize ancak aralık ayında taşınabildik. Yani altı ay kadar sattığım evimde kiracı olarak oturmak zorunda kaldım. Her ay evi sattığımız adama rica minnet resmen yalvardık.
Evi temelden almanın avantajları da oldu. Ben odaları duvarları hep kendi istediğim şekilde yaptırabildim. Salonumu büyüttüm, çocuk odasından aşırdım, alt kattaki tuvaleti küçülttüm oturma odasını büyüttüm vs vs. Ama öyle olunca duvarından iç borularının döşenmesine kadar o kadar çok şey hakkında gereksiz yere yoruldum ki. Saolsun eşim de çok uğraştı. Siteyi yapan tüm ustalarla ahbap olduk, sırf gönüllerine yapalım da bizim işlerimizi düzgün yapsınlar diye. Ama inan istediklerimizin yarısı olduysa yarısı olmadı. Örneğin merdivenim daha bir yıl olmadan çatır çutur ayrılmaya başladı. Duvar boyaları birer faciaydı. Tuvalet banyo borularının eksiklerini bile biz tamamlamak zorunda kaldık. Sonra evin bazı yerlerine dolaplar yaptırmak istedik aynı senin yaşadıkların yaşadık, geldiler ölçüleri aldılar, dolaplar sığmadı, merdiven altına bir dolap yaptırmak istedim keşke istemez olaydım, kombi dolabı yüklük belki 2-3 seferde anca yerine oturdu, şimdi kapaklarında kaymalar var, arada eşim vidalıyor filan,
Ama beni en çok ne üzmüştü biliyormusun böyle aksilikler birbiri ardına olunca ben ustalara biraz sitem ettim, adama bana dünya malı için kendinizi niye bu kadar sıkıyorsunuz demez mi hala unutamıyorum. Neyse çok uzattım galiba.
İnşallah senin işlerin bir an önce düzene girer, stresin üzüntün biter sevgili sena.
ilknurcum çok teşekkür ederim canım...çok güzel oldu beqendim..dolabı görünce bütün sinirim geçti....daha iyileri szilere olsun bitanem...Canım güle güle kullan inşallah ramazana kadarda öteki gelir evinde mutlj huzurlu bie ömür geçirirsiniz canım...
evet yanii nihayet canımm... iş konusunda seninle hem fikiriz canım... Allah hayırlı yerler nasip etsin inşallahh..ohh bee sonunda oldu yanii:)) çok sevndm ablacımm güzel günlerinde kullan.. ablacım böyle işler çok daha yorucu oluyor insanlarla uğraşmak felan bence ramazandan sonraya bırak iş meselesinide.
hayırlı pazarlar kızlar....öaltım şimdi kahvaltımı yaptım yazim hemen..
Sabah b.peynir.. Kırmızı biber.. Salatalık.. Yarım domates... Ve yeşilçay
İşte bu kadar dün izgara yapmaya gitmiştik orada lavaş yedim bugün dengeleeliyim akşam yemeğinide erken yemek istiyorum 4-5 arası büyüö ihtimalle ızgara tavuk ve közlenmiş patlıcan olacak dünden kalan arada da yoğurt yerim vede tabiki bol bol su...
canım sende çok şeyler yaşamışsın...sana benzer olayları bende 7 yıl önce yaşadım..evi yenilicektik wc banyo koridor ve mutfak komple yıkıp tuqla haline getirildi..sil baştan fayanslarına kadar yapıldı..mutfak çizimlerimi ben kendim yaptım..biraz teferruatlı olduqu için ustalar kolaya kaçmak istediler...dediklerimi yaptırıncaya kadar akla karayı seçtim...ustalarla uqraşmak usta gelecek diye beklemek çok zor...Allah herkese kolaylık versin canım...
ilknurcum çok teşekkür ederim canım...çok güzel oldu beqendim..dolabı görünce bütün sinirim geçti....daha iyileri szilere olsun bitanem...
evet yanii nihayet canımm... iş konusunda seninle hem fikiriz canım... Allah hayırlı yerler nasip etsin inşallahh..
mmmmm menü harika görünüyor canım akşama sizemi gelsem
bu arada günaydın canım..
günaydın kızlar herkese hayırlı pazarlarrr
yine çok sıcak bir hava var..Allah felaketlerden korusun cümlemizi...
kızlar bugün eşimin doqum günü dün beni çok üzdü ama neyyysee
bu sabah bana diyorki(unuttum sandı) bugün bnm doqum günüm diyor..bende aklımda dedim... ve ilave ettim..bugün seni yemeqe götürücem ama hesabı sen ödüceksin dedim he he napıyım yaa param yok telaştan unutmuşum para ayırmayı :26: dün haftalıqımı vermişti ama unutup kendime ayakkabı aldım zaten onun parasını harcıyorum ha o vermiş ha ben ne farkeder dimiii
neyse kahvaltı yaptık açaili çayımı alıp sizlere bi bakıyım dedim..tan laptopu açtım baktım eşim görümcemle konuşuyor...bende oturduqum yerden sesleniyorum görümceme bugün abinin doqum günü diyeneyse hemen bizi davte ettiler onlarda yeni eve taşındılar 2 gün önce..ben yardıma geleyim diye seslendim ama doqum günüde işin içine girince işler deqişti...gezmeye gidiyoruz yanee evi bir görseniz eşyalar salonda bekliyor..gardrobu yerleştirirken kartonpiyerin bir kısmını kırmak zorunda kaldılar...akşam usta gelip tamir edicekti..eşimde onun eşyalaruı yerleştirmemi istemedi çok toz oluyro diye...en son dolapların içini dışını silip öyle yerleştiricem...şimdi görümceme gideceqimiz için ustayıda yarın akşama iptal etti bnm işlerde birgün daha rötar yaptı...ustalar rötar yapar ben rötar yapar bakalım bu işin sonu nereye varıcak...bu koçişte ne düşkün ailesine daha şimdi telde konuştu hadi hazırlanda gidelim diye başımın etini yiyor...neyse kızlar ben çıkıyorum..herkese hayırlı pazarlar akşam gelince girerim...görüşürüz fıstıklarr
hayırlı pazarlar kızlar..
midem kötü,canım bişey yemek istemiyor sıcaklarda
Herkese iyi pazarlar,
Dün bugün ağır misafirlerim var, çok yoğun idim, sizler nasılsınız? Herkesler afiyettedir inşallah.
Bugün eşimin akrabaları, kayınpederim, görümcem vs. vs. vardı. Kimi dün geldi, kimi sabaha karşı, kimini eşim gitti havaalından aldı, kimi kendi geldi, hasılı bir otobüs dolusu misafirim oldu. Görümcem çok kilo aldığından yakınıyor, 52 kilodan 56 olmuşum diye. İnanamıyorum ya, nerdeyse aramızda 20 kilo fazla var.Artık bana laf mı çarptırıyor anlamadım ama bir an önce zayıflamalıyımmm. Başkaca bir yol yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?