- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
hayırlı sabahlar kızlar nasılsınuz bakam keyifler yerindemi...
Ben bugün oruçluyum allahın izniyle...
Oruçlu arkadaşlarımın allah tuttukları oruçları kabul etsin...
suyu cok zor ıcıyorum ama ama haklısın 2,5 lt az gelıyor napıp edıp 3,-3,5 lt ye cıkarcam canım yogurt deılde ayran ıcıyorum aslında arada ama tabı az gelıyor sanırım :26:
tuzlu su cok cok yutmak odem yapmıstır demı kızlar cunku salak gıbı cokkk yuttum dun yuzerken
allah kabul etsın canım
Allah kabul etsin ilknur.
zeyneepppaşada nickini görüyorum tatlım istanbuldamısınız yoksa :44:
günaydın kızlar nasılsınız.ben eski günlerimi çok özledim ya bi şarkı vardı gençliğimi geri verseler bu kez en çok kendimi severim diye. neyse annem iyi değil ama iyi olacak inşallah allahımın izniyle.perşembe günü iyi sonuç alacaz inşallahh.hepinizi öpüyorum dualarınızı eksik etmeyin çok ihtiyacımız var.
günaydın kızlar nasılsınız.ben eski günlerimi çok özledim ya bi şarkı vardı gençliğimi geri verseler bu kez en çok kendimi severim diye. neyse annem iyi değil ama iyi olacak inşallah allahımın izniyle.perşembe günü iyi sonuç alacaz inşallahh.hepinizi öpüyorum dualarınızı eksik etmeyin çok ihtiyacımız var.
slm kızlar günaydın ben bu kilolardan kurtulmak istiyorum dedikçe onlar bana sanki yapışıyorlar. 3-4 aydır rejimdeyim yani yediklerime dikkat ediyorum 3-4 kilo kadar gitti ama diğerleri üzerimde ve kilom aynı olsada üst bölgem kalınlaşmakta cumartsi alışverişe gittim ama malesef bi şey bulamadım kendime bana olacaklrda anne kıyafetleri ben spor giyinmeyi seven birisiyim kilom 84 ama gittmiyor işte artık bende istediklerimi giymek istiyorummm... lütfen yardım edin. birlikte zayıflayalım....
tamam canım bugün zaman bulabilirsem anlatırımArzu şu ramazan tüyolarını ve örnek bir kaç menüleri paylaşmaya başlasan yavaştan .Çok korkuyorum çokkkk ramazanda verdiklerimi almaktan ....Bu arada yatak odanın işi bitince foto paylaşsan ne iyi olurdu .
tatlım ilk başta su miktarın çok az...ikincisi yediqin sucuk baharatlıysa suyu tutar yani ödeme neden olur...dikkatimi çeken bir diqer noktada hergün dondurma yemen..lightta olsa kesinlikle masum deqil cnm...birde suyu çok geç içtiqini yazmışsın buda sabah artıda çıkmana neden olur...gunaydın herkeze kızlarrr malesef haftaya kotu basladım dun denıze gıttım bol boll yuzmeme ragmen bugun tartıya cıktım bakalım nolmus dıye +500 gr fazla cıktım ben eksı beklerken bole bısı olmasına şok oldum sebebı ne anlayamadım cumartesı ve pazar menumu yazıyorum arzucum sence neden +500 gorundumkı :26: :26: :26: :26:
cumartesu
sabah
1 dılım uno denge lıght ekmek
yarım domates
kaşar loru az
zeytın
ara
1 adet kırmızı erık
ogle
ızgara tavuk
domates+sogan
1 bardak ayran
ara
lıght dondurma
aksam
sucuk
lor
2,5 lt su
pazar
saat 11 de yaoabıldım kahvaltı denıze gıttıgım ıcın
yarım sımıt
1 dılım ezıne oeynır
1 dılım kasar
1 adet domates
salatalık
zeytın
ara
yok
ogle
hamburgerın koftesı ( gıttıgımız yerın mutfagı yanmıs yemek secenegı olarak hamburger ve tost dısında bısı yoktu bende bu sekıl yedım ekmeksız hamburger koftesı ) bıraz ketcap ve mayonez ıle
domates
1 bardak dıet kola
ara
lıght dondurama
aksam
sucuk ve peynır
2,5 lt su
vede bol bol yuzdum bugunnn
ama nedense bu ıkı gunluk menude ne varsa +500 gr almıs gorundum artık ödemmı baska seymı bılmıyorum ama moralım bozuldu
harika bi bahçeearkadaşlar hafta sonu ctesi günü annemlere gittim.Annemlerin evi meyve bahçesinin içinde offfff.... şeftaliler kıpkırmızı dayanamadım yedim 1 tane .Armutlar,incirler hemde beyazı siyahı ayrı ,erikler kocaman olmuş,patlıcanlar,taze fasulyeler,kabaklar,biberler,domatesler lokum kabuğunu bile hissetmiyorsun ;pembe domatesi ayrı ,kırmızı domatesi ayrı şeker gibiler,maydanozu ,dereotu ,marulu soğanı .....aklınıza ne geliyorsa tüm meyveler,sebzeler olmuş annemlerin bu sene. Cevizlerde de çok var aman iyi oldu ceviz ara öğünlerde iyi oluyor..Canım annem hepsinden doldurdu poşetlere .Ramazanlık tarhana yapmış onu pay etti ablamlarla bana gelirkende babam yumurtaları paylaştırdı .Allah razı olsun onlardan...
Allah kabul etsin canım ..hayırlı sabahlar kızlar nasılsınuz bakam keyifler yerindemi...
tatlım sabırlı ol Rabbim çizmiştir en hayırlı olanı...dualarımız sizinle aklın bizde kalmasın...günaydın kızlar nasılsınız.ben eski günlerimi çok özledim ya bi şarkı vardı gençliğimi geri verseler bu kez en çok kendimi severim diye. neyse annem iyi değil ama iyi olacak inşallah allahımın izniyle.perşembe günü iyi sonuç alacaz inşallahh.hepinizi öpüyorum dualarınızı eksik etmeyin çok ihtiyacımız var.
hoşgeldin canım
slm kızlar günaydın ben bu kilolardan kurtulmak istiyorum dedikçe onlar bana sanki yapışıyorlar. 3-4 aydır rejimdeyim yani yediklerime dikkat ediyorum 3-4 kilo kadar gitti ama diğerleri üzerimde ve kilom aynı olsada üst bölgem kalınlaşmakta cumartsi alışverişe gittim ama malesef bi şey bulamadım kendime bana olacaklrda anne kıyafetleri ben spor giyinmeyi seven birisiyim kilom 84 ama gittmiyor işte artık bende istediklerimi giymek istiyorummm... lütfen yardım edin. birlikte zayıflayalım....
hoşgeldiniz zeynepcim....eee anlat bakalım ne var ne yokevet ablacım dün geldik annemle
çoooookkk sıcak bi mersinden herkese hayırlı günler hayırlı bir hafta diliyorum kızlar...mektup yazar gibi oldu
bende bugün niyetliyim yani kaçamak yapma şansım yok:26:bu sayede inş.. dünküleri eritebilirim yağa dönüşmeden
arzucum daha uğramamışsın buralara sanırım işlere gömüldün yine nerdeyse bütün evini yenilemişsin güle güle otur canım sevdiklerinle ailenle inş...siparişle yapılan işlerde illa bi aksaklık oluyo hazır mobilyalarda her eve uymuyo canım bende bundan 4 sene önce tüm mobilyalarımı yenilemiştim bayağı sıkıntılı olmuştu ama yerleşince sanki insan baştan aşağı yenileniyo tüm sıkıntılarını unutuyo yani zaman zaman değişiklik yapmak insana çok iyi geliyo imkan nispetinde
Bildiğin normal yoğurt canım...selam kızlar senacım ben bu kilo göstergesini valla yapamadım hiçde sanmıyom yapacagım bugun ki menum ne olcak bilmiyorum sabah kalktım 1 2 dilim kepek ekmegi peynir domates recel yedim az ögle yani şimdide ne yesem bilmiyorum akşamada bişey yok üfff hergun ne yesem diye karar veremiyorum bu arada bu yogurt yagsız light yogurtmu olcak normal olmuyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?