Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

hayırlı sabahlar kızlar nasılsınuz bakam keyifler yerindemi...

Ben bugün oruçluyum allahın izniyle...
Oruçlu arkadaşlarımın allah tuttukları oruçları kabul etsin...

suyu cok zor ıcıyorum ama ama haklısın 2,5 lt az gelıyor napıp edıp 3,-3,5 lt ye cıkarcam canım yogurt deılde ayran ıcıyorum aslında arada ama tabı az gelıyor sanırım :26:

tuzlu su cok cok yutmak odem yapmıstır demı kızlar cunku salak gıbı cokkk yuttum dun yuzerken

Canım yoğurt çok faydalı yoğurt çok tüketmeye bak kilo verdiriyor hemde göbek yağları için bire bir bak ben dün mesela hem arada yoğurt yedim hemde akşam patlıcan közlemenin üzerine döktüm aralardada yemeğe çalış canım... birde yazdığım gibi suyu az içiyorsun inan bana 4 litre bile yetmiyor şu sıcaklarda 5 litreyi geçiyordur... Sonra birde artık menülerine salata veya sebze ekle vitaminsiz kalma sadece et yemek de iyi değil öğlen et yiyorsam akşam güzel bir sebze yemeği ye yanındada yoğurt oh mis işte böyle canım...

allah kabul etsın canım

Allah razı olsun canım....

günaydın kızlar nasılsınız.ben eski günlerimi çok özledim ya bi şarkı vardı gençliğimi geri verseler bu kez en çok kendimi severim diye. neyse annem iyi değil ama iyi olacak inşallah allahımın izniyle.perşembe günü iyi sonuç alacaz inşallahh.hepinizi öpüyorum dualarınızı eksik etmeyin çok ihtiyacımız var.

slm kızlar günaydın ben bu kilolardan kurtulmak istiyorum dedikçe onlar bana sanki yapışıyorlar. 3-4 aydır rejimdeyim yani yediklerime dikkat ediyorum 3-4 kilo kadar gitti ama diğerleri üzerimde ve kilom aynı olsada üst bölgem kalınlaşmakta cumartsi alışverişe gittim ama malesef bi şey bulamadım kendime bana olacaklrda anne kıyafetleri ben spor giyinmeyi seven birisiyim kilom 84 ama gittmiyor işte artık bende istediklerimi giymek istiyorummm... lütfen yardım edin. birlikte zayıflayalım....

inş . iyi sonuçlarla dönersiniz .Rabbim anneciğinin tez elden şifasını verir inş.

Allah'ın izniyle iyi olucak canımm şu güzel günlerde dualarımız seninle ve annenle iyi düşünelim iyi olsun..

Hoşgeldin aramıza canım günlük menülerini burada paylaşırsan menülerini takibe alırız neleri doğru neleri yanlış yqpıyoruz bakarız...
Karar vermek en önemlisi ee sende kararını verdiğine göre gitmesi iğin hiç bir engel yok hadi bakalım çıtır olma yolunda başarılar..
Canım bıraz kendini anlatırmısın....

Canım şu mübarek günlerde inşallah hayırlı haberler alırsınız rabbim teyzemizin yar ve yardımcısı olsun inşallah amin...

çoooookkk sıcak bi mersinden herkese hayırlı günler hayırlı bir hafta diliyorum kızlar...mektup yazar gibi oldu
bende bugün niyetliyim yani kaçamak yapma şansım yok:26:bu sayede inş.. dünküleri eritebilirim yağa dönüşmeden

arzucum daha uğramamışsın buralara sanırım işlere gömüldün yine nerdeyse bütün evini yenilemişsin güle güle otur canım sevdiklerinle ailenle inş...siparişle yapılan işlerde illa bi aksaklık oluyo hazır mobilyalarda her eve uymuyo canım bende bundan 4 sene önce tüm mobilyalarımı yenilemiştim bayağı sıkıntılı olmuştu ama yerleşince sanki insan baştan aşağı yenileniyo tüm sıkıntılarını unutuyo yani zaman zaman değişiklik yapmak insana çok iyi geliyo imkan nispetinde

Arzu şu ramazan tüyolarını ve örnek bir kaç menüleri paylaşmaya başlasan yavaştan .Çok korkuyorum çokkkk ramazanda verdiklerimi almaktan ....Bu arada yatak odanın işi bitince foto paylaşsan ne iyi olurdu .
tamam canım bugün zaman bulabilirsem anlatırım
tatlım ilk başta su miktarın çok az...ikincisi yediqin sucuk baharatlıysa suyu tutar yani ödeme neden olur...dikkatimi çeken bir diqer noktada hergün dondurma yemen..lightta olsa kesinlikle masum deqil cnm...birde suyu çok geç içtiqini yazmışsın buda sabah artıda çıkmana neden olur...
harika bi bahçee Allah razı olsun annenlerden hepsi tek tek gözümde canlandı cnm..
hayırlı sabahlar kızlar nasılsınuz bakam keyifler yerindemi...

Ben bugün oruçluyum allahın izniyle...
Oruçlu arkadaşlarımın allah tuttukları oruçları kabul etsin...
Allah kabul etsin canım ..
tatlım sabırlı ol Rabbim çizmiştir en hayırlı olanı...dualarımız sizinle aklın bizde kalmasın...
hoşgeldin canım gel buyur aramıza katıl tıkır tıkır bütün kilolarının gittini göreceksin..
evet ablacım dün geldik annemle
hoşgeldiniz zeynepcim....eee anlat bakalım ne var ne yok

Allah kabul etsin tatlım orucunu...bugün uarayamadım çünkü sabah bi çıktım evden daha şimdi girdim..dinlenmeye bile çalışmadan hemen geldim buraya...deqişiklik gerçekten çok iyi oluyor cnm...Allah herkese nasip etsin..

KIZlar sabah kotu baslayan gunum ve moralım hala devam edıyor esımle tartıstık ıs yerınde sorun yasadım ve daha saat 1 akşama kadarda daha neler yasıcam allah bılır ıcım felaket sıkıldı elımı işe suremıyorum hıc bısı yapmak gelmıyor ıcımden hıc konusmadan yapayanlız bı odada sessızce saatlerce oturup aglamak ıstıyorum sadece

arzucum hos geldın. evet bencede artı cıkmamın sebeplerı onla bugun bu moralle nasıl olcak ama dıkkat edıcem cok moralsızım canım hıc bısı ıstemıor

merhaba kızlarr herkese hayırlı haftalarr
sabah erkenden kızımın idrar tahlili için hastaneye gittik...sonucuda alıp gelelim diye bekleyelim dedik...sonucu aldıktan sonra dişçideki randevumuza gittik...ordanda eve geldik...yarında tahlil sonucunu doktora göstericez..diqer gün yine dişçide randevumuz var...
bugün evi atık toplamaya başlıcam..askılıkları getirmemişler ama artık katlayıp koyucam şimdilik...içim kaldırmıyor artık... zaten yarın köyden eşimin kuzeni bize kalmaya gelicek... çok tatlı şirin bir kızımız..bu yıl liseye başlıcak...diqer günde başka misafirlerim olucak...hiç dinlenmeye fırsatım olmadan ramazana giriyoruz...böyle yazınca bile yoruluyorum bazen...
iştee böyle kıssçleerr...çok sıcak bir hava var yapış yapış oluyor insan..saat başı duşa girsek yeridir...ve karnım çok aç..bişeyler yiyip kendime geleyim...belki hafiften şekerleme yaaprım..sonrada işlerime bakayım..akşam birde pazara çıkıcam...otomatiqe baqlanmış gibi hissediyorum kendimi..

Son düzenleme:
selam kızlar senacım ben bu kilo göstergesini valla yapamadım hiçde sanmıyom yapacagım bugun ki menum ne olcak bilmiyorum sabah kalktım 1 2 dilim kepek ekmegi peynir domates recel yedim az ögle yani şimdide ne yesem bilmiyorum akşamada bişey yok üfff hergun ne yesem diye karar veremiyorum bu arada bu yogurt yagsız light yogurtmu olcak normal olmuyomu

Bildiğin normal yoğurt canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…