hiç sorma canım hem hafta sonu hem sıcak hemde geç çıkmak hepsi bir araya gelince hiç çekilmiyo ama burda sohbet etmenin güzelliği paha biçilemez diyorum herkes çok sıcakkanlı :) muhasebeciyim ben sen çalışıyormusun peki?
WALLA Tanımıyorum sebnemım yaaa :26:
canım çok teşekkür ederim evet o resimlerdiablacım fotoları buldum kızın sen annen baban olanlar değil mi başka bulamadım
kızın maşallah çok güzelmiş ablacım(kime çektiysee)rabbm nazardan saklasın
annenle babanada hayırlı ömürler versinnn
motivasyon kaybetmek yok kaldıqımız yerden devam canım..çıtır olucaz başka yolu yokHerkese günaydın arkadaşlar Arzu bana noluyor böyle resmen iştah patlaması yaşıyorum çok canım sıkkın çoookkk .Allahım inş ramazanda verdiklerimi almam.Diyete başlayalı neredeyse 3 ay olacak hiç böle durum yaşamadım . Motivasyonumumu kaybediyorum offfff. Hayırrrrr eski halime dönmek istemiyorum........
yok canım daha bitmedi hala devam ediyorlarBu arada bitti mi yatak odanın işi tamamen .Bencede yatak başının ortası beyaz olmalı pembeden hoşlanmadım,basitleştirmiş sanki .Güzel tercih yapmışsın.Yüreğine sağlık....İştah patlaması konusunda beni durdurabilecek önerilerin var mı ???
teşekkür ederim canımgünaydınn kızlarr nasılsınızz arzu ablacım yatak odası modelini çok beğendim güle güle kullan.
canım gardrop ve yatak başı aynı resimdeki gibi..tek fark bnm dolabın üstünde küçük dolaplar var yüklük diyorlar ya onlardan..walla model harıka arzucum cokk zewklısın bıttı sanırım sımdı demı kurulumu nasıl oldu keske resım koyabılsen
sabah kalktım 1 tane yedim bile(
3-4 tane mesela dün
yaa nerdesiniz niye kimde yok size ihtiyacım var teselli edin beniii
YETıstım canım burdayım ve yazdıklarnını saclarım dımdık vazıyettte okudum. yıh dıyorum baskada bısı demıorum bu kadar cıddıyetsız bastan savma bır fırma ne gordum ne duydum nasıl ıstır bu ya sen zamanından gunler sonra getır sonrada dunya kadar sorun cıksın nasıl bı sanssızlık anlamadım arzucum ve dıcek hıc bısı bulamıyorum ınan
annemle konuşuyordum canım telde..geç cevap yazdım kusura bakma...annemede söyledim portmantoyu geri yolladım ama hala sinirim geçmedi..rahatlayamadım..müthiş başım başım aqrıyor...duşta aldım hala rahatlayamadım...offff......
COK haklısın canım sınır olmakta ama olan oldu artık bu duruma kadarda geldı alma vazgec dıcem ama para vs verdınızmı bılmıyorum alsınlar baslarına calsınlar bastan savma yaptıkları seyı
merhaba kızlar herkese güzel bir hafta sonu diliyorum
akşam tam bir fiyaskoydu kızlar ne yaptımda bu aksilikleri hakettim bilmiyorum...gardrobun kiriş bölümünde problem çıktı sanırım ölçüyü yanlış almışlar..5 saat kurulumu için uqraştılar...adamların terden suları çıktı tişörtlerinde tek bir kuru yer kalmadı..hallerine üzüldüm açıkcası...yarın gelip sil baştan dolabı sökücez dediler çıldırdım...sonra portmantoyu monte ettiler...kurulum tamamlanınca gidip bi bakıyım dedim...böylekaldım...kocaman hantal bişey yapmışlar...dolabın kapısını iki aşamalı istemiştim...biri üstten biri alttan açılsın diye..nasıl yapmışlar biliyormusunuz...gardop kapısı gibi bir saqa bir sola açılıyor yani kapıyı ortadan dikey şekilde ikiye bölmüşler...portmantoda hiç öyle kapak olurmu...ben yatay bölün demiştim...şok üstüne şok yaşadım kızlar..adam ölçü alırken boyunu kısa almış pardesümü astıqım zaman etekleri sıqmıyor üst dolaplar çok alçak olmuş nerdeyse başıma deqicek mutfak dolapları gibi...birde istediqim kulpları deqilde bir farklısını getirmişler..ve takmışlar..söktürdüm..ben bunları istemedim dedim...neymiş onların getirdiqi daha pahalıymış..parası beni ilgilendirmiyor dedim...bu zevk meselesi...neyse adamlar bu sabah gelmek üzere evden ayrıldılar...onlar gidince portmantoyu inceledim...biz 33 cm geçmesin yerimiz ufak demiştik onlar 40 cm yapmışlar..kolidor daracık kaldı..birde dolaplar aşaqıda olunca inanılmaz gerildim...alıp camdan aşaqı atasım geldi...çok sinirlendim...sabahı zor ettim...eşime dedim bu portmanto gidicek...sıfırdan yapılıcak..bunun başka yolu yok dedim...neyse biraz önce adamlar geldi..önce güzelim gardrop söküldü... hatalı olan kısım tekrar yapılmak üzere arabaya yüklendi...sıra portmantoya geldi...dedim bunu alıp götürün istemiyorum..ben sizin elinize ölçü verdim iç ve dış dizaynını çizip verdim onunla bunun ilgisi yok dedim...ben kendime yeni bişeyler yaptırmak için 18 yıldır bekliyorum sabaha kadar sinirimden uyuyamadım dedim...sil baştan ölçü aldırdım...çizimide adama yaptırdım..bnm yaptıqımı anlıyamıyorsunuz nasıl anlıcaksanız öyle çizin dedim..hatta garanti olsun diye alt komşumun portmantosunu gösterdim...şimdi evde yoklar.. gardrobun işi kısaymış dükkanda yapıp biraz sonra geleceklermiş...şükürler olsunki 3-5 gün sonraya atmadılar..gerçi gelmeden inanmam artık..portmantoda hafta içi gelicekmiş sözde kendimi büyük ve yorucu bir savaştan çıkmış gibi hisediyorum...2 günde 3.5 kilo vermişim böyle strese girmeye devam edersem 1 haftada 10 kiloyu görücem sanırım
içine sinene kadar kabul etme ablacım, yıllarca kullanacaksın sonuçta
ben olsam ne çocuğuma kızıcam,adı üstünde çocuk o.. hiç de kızamam.. ortamda memnun olmayan varsa o gitsin.. çocuktur saç saça baş başa kavga eder beş dk sonra öpüşüp barışırlar.. annem hep der çocukların kavgasında sakın aileleri karıştırmayın çocuklarda kin yok hemen unuturlar aileler husumet içerisinde.. ne gereksiz.. cahille uğraşma boşverrr..
benim yan komşum 7/24 kafayı bizimle bozmuş biri, oğluşum yavrum memeyi bıraktı bu nisan gibi işte, ilk gece alışamadı tabii gecede 4-5 kere emmek için kalkmaya alışık,doktoru da birden kes alıştırmaya çalışma dedi,ilk akşamı sabaha kadar o kadar zor geçti ki,yavrucum uyumadı,aklına geliyor ağlıyor,yandaki cahil kadın sen sabah duvarları tak tak vur inlet,bağırıyor yeter diyor,gerizekalı,sanki ben diyorum oğluma ağla diye,bebek o,sus desen anlar mı? sen git evsahibine şikayet et bi de.. kadını bir kaşık suda boğacaktım,benden kaç yaş küçük,cahil cühela,kızı benim oğlumdan 2-3 yaş büyük,o doğduğunda bizim çocuğumuz yok tabii , biz kaç gece uykusuz kalıp işe giderdik ağzımızı açmadık yaw çocuktur tabii ki ağlar,sabırlı komşu olmak lazım çocuğun olsa da olmasa da , çocuk ve yaşlılar için bu böyle ,... sonuçta görgü bunu gerektirir.. ha bi de yatak odaları bitişik oradaki sesler konusuna hiç girmeyeyim daha iyi.. kompleksli kadının bilirim ben de saçlarını elime almayı ama Allah korusun nasıl bir psikopattır bilemiyorsun ki ne yapar ne eder , o yüzden Allah'a havale ediyorum ben de.. kapıma kafam kadar nazar boncuğu astım..
o da cahilliğiyle yaşasın işte, benim de küfrüm bu :))
Allah senin sevabına sevap katıyor , onlar da sorgu sualde üzerlerine kimbilir ne yükler alıyorlar,canım benim hiç üzülme, memnun olmayan varsa defolup gitsin o yerden .. bir kere her türlü insan haklarına aykırı başta, direkt yanlarındayken aç telefonu şikayet et o işyerini.. alsın cezayı, aklı başına gelsin.. bağıranlara da sen daha üst tondan bağır hiç çekinme.. bu bir hata ya da özür değil, her sağlam insan engelli adayıdır,insanlar hadlerini bilecek,bak yine sinirlendim..
ben biliosunuz bankada müşteri temsilcisiydim.. şu meslekte en iyi öğrendiklerimden biri ne biliyor musunuz? hakkını aramazsan sesini çıkarmazsan hakkını alamazsın.. kim çirkeflik yapıp bağırıp çağırıp şikayet ediyorsa , işyerlerinde o haklı oluyor,çatır çatır da haklı oluyor.. evet benim de hiç yapımda yok,dünyanın en sakin insanıyımdır ama bankadaki müşterilerden gördüm ki müşteri sesini çıkarıp hakkını arıyorsa hakkını veriyorlar,yok ses çıkarmazsa eziyorlar..bunu gördüm çok kez tecrübeyle.. bu özel sektör,kurumsal,esnaf vs hiç farketmez bence hep böyle..
aa o fotoları ben kaçırmışım hangi sayfadaa??
selam bir kaç zamandır takip edemedim pcde sorunlar vardı bugun oldu sonunda hemen kendimi burda buldum :)
merhaba kızlar
cumartesi çalışanlar grubundayım bendeee
arzuuu haklısın canım ben bile burdan sinir oldum seni düşünemiyorum bile
ama sen yinede sakin ol demesi basit biliyorum ama inş adamlar bu sefer gönlüne göre yaparlar be canım off bazen insanlar parasıyla rezil oluyolar tatlım
enişteyide çoğa görme oda sinir olmuştur en az senin kadar annemin bi lafı var gün çarığı sıkar çarık ayağı sıkar ayakta ne yapsın sağa sola darfalanır diye enişteninde o durum yani
selam bir kaç zamandır takip edemedim pcde sorunlar vardı bugun oldu sonunda hemen kendimi burda buldum :)
herkes herşey ayrı bir dert canım.. enişten yazım çizim işlerinden pek anlamaz....ve hep ustalardan tarafa olur
hımmm ozaman at çöpe gitsin diyecem ama sen yinede atma tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?