Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

canım paylaştığın için teşekkür ederim..ya okurken düşündümde önceden ben ne çok yiyomuşum hamur işleri kızartmalar kolalar baklavalar börekler tatlılar abur cuburlar şimdi bunları hiç yemiyorum hele bu aralar yinede kilo veremiyorum takılıp kalıyorum hep 65te sıkıldım ve bıktım artık bu bünyemden nefret ediyorum yaa yesemde yemesemde düşemiyorum şu 65ten aşağıya yaa

Canım sen neden canını bunun için bu kadar sıkıyorsun bıraz relax ol böyle olmaz ki bal kızmaya başladım sana sen ne diye arkadaşının aklına uymak istiyorsun sakın parmal atıp kusmayı deneme aklından bile geçirme ne demek olsun ya kendine gel aklını başına al bolemimi olmak istiyorsun bu işin sonu bu bolemi hastalığı ye ye çıkar ye ye çıkar sonra bedenine zarar vererek allah gecinden versin tahtalı köyü boyla bedenine zarar ver öteki düyada senden hesap sorsun piskolojini bozma rahat ol o kilolar birgündemi geldi sana yeri gelecek takır takır gidecek yeri gelecek kaldığı yerde sayacak ....

Hem şu menülerini hergün ne yediysen yaz bakalım yardımcı olalım kaçamakta yapsan yaz arkadaşım birgün kaçamak yaptın diye kendine eziuet etme ertesi gün dengelersin birgün yedin diye diet bozulmazki...

Bak ben cumartesi mesela hiç dikkat etmedim akşam yemeğini bile taa 21:00-22-00 arası yedim suyumuda içemedim doğru ama ertesi gün dengeledim sabak kahvaltıda peynir domates salatalık k.biber yedim akşamda tavuk patlıcan salata yedim aradada yoğurt yedim günü kapattım ama dengeledim sende böyle yapacaksın aklını başına al hastamı olmak istersin yoksa sağlıklımı?????
Başkalarının aklına uyup bedenine zarar verme gerçekten beni çok kızdırdın uykularımı kaçırdın....

peki ablacım hazır corbalardan içebilir miyiz sakıncası varmı ? knorr corbaları cok lezzetli :) yoksa ev yapıımı corbamı içmeliyiz ?

Herkese hayırlı sabahlar,

Burası yeri değil biliyorum ama kk da baktım pek bir şey göremedim en iyisi size sorayım dedim. AKşam bir rüya gördüm etkisinden de bir türlü kurtulamadım. Çok saçma gelebilir ama paylaşayım sizlerle zira ben öyle sık sık rüya gören biri değilim bir dileğim için akşam yatsı namazında dua ettim rabbim hayırlısını göster bana diye ama rüyam biraz karışık oldu.

Şöyle ki;

Eşimle arabada gidiyoruz. eşim biraz hızlı ve agresif kullanır arabayı, yolumuz şehir içi dar bir yol ama tanıdık bildik yerler değil arabalar önümüzde birikmiş eşim bir onu bir ötekini sollarken bir de bakıyoruz önümüzde büyük bir kaza olmuş. Arabalar çok kötü bir halde bir de tek katlı bir ev var, kaza yapan arabalar o evede hasar vermişler. Biz arabadan iniyoruz herkes gibi, kazaya uğrayan eve giriyoruz. Tanıdık bildik kimseler değil içeri giriyoruz geçmiş olsun filan sonra oturmaya başlıyoruz niyeyse? Evin hanımı bize çay yapıyor çok güzel bir çay ama ben çayı içerken çayın alt tabağı böyle kesme camdan bir takım elimde ikiye ayrılıveriyor. O kadar çok üzülüyorum ki kadının takımı bozuldu diye. Ama hiç bir yere vurmadan böyle ortadan ikiye bölünüveriyor tabak. Kadını tanımıyorum, ay bin pişman ben yenisini alırım size yada hatırası varsa bunu silikonla yapıştırırım filan diyorum. Kadın hiç oralı olmuyor nazar çıkmıştır boşver diyor. Böyle uyandım.

Sonradan düşününce ne kadar saçma sapan bir rüya. kadının evi kazada duvarları filan yıkılmış ben tabağını kırmışım tanımıyorum ne çayı içiyoruz

Ayyyy ben çıkamadım işin içinden hayırlara gelsin diyorum, bir anlayan bilen varsa bana bir yorumlasın bu rüyamı lütfen.

Herkese hayırlı sabahlar,

Burası yeri değil biliyorum ama kk da baktım pek bir şey göremedim en iyisi size sorayım dedim. AKşam bir rüya gördüm etkisinden de bir türlü kurtulamadım. Çok saçma gelebilir ama paylaşayım sizlerle zira ben öyle sık sık rüya gören biri değilim bir dileğim için akşam yatsı namazında dua ettim rabbim hayırlısını göster bana diye ama rüyam biraz karışık oldu.

Şöyle ki;

Eşimle arabada gidiyoruz. eşim biraz hızlı ve agresif kullanır arabayı, yolumuz şehir içi dar bir yol ama tanıdık bildik yerler değil arabalar önümüzde birikmiş eşim bir onu bir ötekini sollarken bir de bakıyoruz önümüzde büyük bir kaza olmuş. Arabalar çok kötü bir halde bir de tek katlı bir ev var, kaza yapan arabalar o evede hasar vermişler. Biz arabadan iniyoruz herkes gibi, kazaya uğrayan eve giriyoruz. Tanıdık bildik kimseler değil içeri giriyoruz geçmiş olsun filan sonra oturmaya başlıyoruz niyeyse? Evin hanımı bize çay yapıyor çok güzel bir çay ama ben çayı içerken çayın alt tabağı böyle kesme camdan bir takım elimde ikiye ayrılıveriyor. O kadar çok üzülüyorum ki kadının takımı bozuldu diye. Ama hiç bir yere vurmadan böyle ortadan ikiye bölünüveriyor tabak. Kadını tanımıyorum, ay bin pişman ben yenisini alırım size yada hatırası varsa bunu silikonla yapıştırırım filan diyorum. Kadın hiç oralı olmuyor nazar çıkmıştır boşver diyor. Böyle uyandım.

Sonradan düşününce ne kadar saçma sapan bir rüya. kadının evi kazada duvarları filan yıkılmış ben tabağını kırmışım tanımıyorum ne çayı içiyoruz

Ayyyy ben çıkamadım işin içinden hayırlara gelsin diyorum, bir anlayan bilen varsa bana bir yorumlasın bu rüyamı lütfen.

günaydın kızlarrr :)

hava yağacak gibi, toprak suya doysun biraz.

bugün tartı bana şaka yaptı sanırım , eğer gerçekse onu tartıların padişahı ilan edeceğim. neyse cumaya var daha..

kızlar ramazanda bildirimler iftarda orucu açmadan hemen önceydi di mi? :44:

canım hayra yor ki hayır olsun.. rüya ilk yoranın yorumundan etkilenirmiş bilgin olsun

peki ablacım hazır corbalardan içebilir miyiz sakıncası varmı ? knorr corbaları cok lezzetli :) yoksa ev yapıımı corbamı içmeliyiz ?

canım hazır çorbalarda mono sodyum glutamat yani MSG var, içmemeye çalış,evdeki her zaman en iyisi..ama arada ben de yapıyorum olsun o kadar.
zayıflamaya yardımcı hazır çorba knorr un lahanalı kafkas çorbası.. bir ara millet bununla diyet bile yapmıştı

ilknur benden sana kocaman

month ismini unuttum canım,aynı kiloda takılı kalmak insanın sinirlerini bozar ama hiçbişey sağlıktan önemli değil, bugün veremezsin haftaya çok daha fazla verirsin.

gamzeciğim çok faydalı bilgiler , özellikle alıntıladım ki sonradan da tekrar okuyup değerlendireyim..

meleğim seni yine kimler üzdü bakiim? boşver takma kafana, bak bugün daha melankolik bir gün hava sebebiyle.. biz moralimizi yüksek tutmaya çalışalım.. bak biraz gül:

abla alemsin

selam herkesee...
konu sahibesi nasilsinizz
70-79 kilo araligindakiler grubundaydim bende bir aralar.. belki hatirlarsinizz
nedense saglikli beslenmeye devam edememistim ve aranizdan ayrilmistimm
simdi kabul ederseniz yine araniza katilmak istiyorum
74 kiloydummm... 66ya kadar düsmüstüm spor yaparak ama maalesef 3 kilosunu geri aldim
suanda 69 kiloyumm hedefim 60 insllh
ramazan ayi biraz korkutuyor beni ama insllh fazla kacirmam :44:

herkese kolay gelsinnnnnnnnnnnnn

tatlım baskül farklı rakamlar gösteriyorsa pili azalmıştır..deqiştirirsen sorun kalmaz
kilo konusundada sıcaklar bir yandan reql bir yandan biz hanımların kaderi diyelim...sakinleştirici bişeyler iç canım ve relax olmaya bak...ayrıca bütün kiolarımızı vericez...bayramdan sonra daha güzel olucak diyetimiz..
sakınnn tvde çıktı kızın biri..1-2 defa denemek için yapmış sonra ne yediyse kusmaya başlamış...afrikadaki indanlar yanında kilolu kalır o dereceye gelmiş...ölmek üzereydi drler zor kurtardı... en güzeli saqlılı kilo vermek canım acele etme dur bakalım
ben her zaman ev yapımı çorbalardan yanayım ama hazır çorba içilmez diye bişey yok cnm
canım Allah hayırlara çıkarsında yaptıqın yoruma çok güldüm

günaydın şebnemcim nasılsın tatlım
evet canım iftar öncesi ama daha bilgileri yazamadım..

merhaba canım hoşgeldin aramıza

günaydın şebnemcim nasılsın tatlım
evet canım iftar öncesi ama daha bilgileri yazamadım..

günaydın,iyiyim ablacım,sen de iyisindir inşallah.. bitti mi telaşen? nasıl oldu yatak odan?
iftar öncesi tartılıyoruz ok..
senin ramazan listeni bekliyoruz.

günaydın arkadaşlarr
evi toparlamaya başladım akşam kartonpiyerci gelmedi bu akşam gelicekmiş ama daha fazla bekleyemicem...dün gece çok geç yattım dolabın büyük bölümünü yerleştirdim..şimdide hemen bazanın altını yerleştiricem...sonrada kahvaltı hazırlıcam kahvaltıya misafirlerim var...öqleden sonra doktora gidicem gelincede memleketten eşimin kuzeni gelicek...hangi arada yapıcaksam birde temizlik yapmam lazım...
kızlar ramazanla ilgili akşam geçte olsa girip bilgilendiricem sizi...kusura bakmayın bitürlü müsait olamadım...
bu gece hiç terlemeden çok rahat uyumuşum...sabah bi uyandım ne rahat uyumuşum diye düşündüm sonra dışarı bi baktım meqer hava kapalıymış
kızlar çıkmam lazım hazırlık yapıcam ama önce bazayı düzenliyim hepinizi öpüyorum görüşürüz kızlarr

altta nickini gördüm bende diyorum bu nicki nerden hatırlıyorum sen deyinde hatırladım cnm hoşgeldin aramıza
ramazanla ilgili nasıl beslenmemiz gerektiqini inşallah bu akşam yazıcam canım sorun yapma kendine..
merhaba canım hoşgeldin aramıza

günaydın,iyiyim ablacım,sen de iyisindir inşallah.. bitti mi telaşen? nasıl oldu yatak odan?
iftar öncesi tartılıyoruz ok..
senin ramazan listeni bekliyoruz.

iyiyim ablacım koşturuyorum hala..biticek inşallaj çok az bişey kaldı...
listeyi gecede olsa yazıcam inşallak çok küçük şeyler zaten sen diqer topikten hatırlarsın

altta nickini gördüm bende diyorum bu nicki nerden hatırlıyorum sen deyinde hatırladım cnm hoşgeldin aramıza
ramazanla ilgili nasıl beslenmemiz gerektiqini inşallah bu akşam yazıcam canım sorun yapma kendine..

hosbuldum canimm
tamam topiki takip edicem
bu arada kilo cizelgeleri yakiyo
görünce nasil motife oluyorum yaa hepiniz süpersinizzz

kızlar dunku ödemı bu sabah ıtıbarıyle atmıs bulunuyorum allah sukur sabah 600 gr eksıktı tartı

dunku menum

sabah
1 dılım uno lıght denge ekmek
yarım domates
salatalık
zeytın
kasar loru

ara

acur

ogle
tavuk ızgara
1 bardak ayran
az salata

ara

salatalık ve oeynır

aksam
5 kasık taze fasulye

3 lt su

veeee sabah odem flan kalmamıs kılom normale donmustu sukurler olsunkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…