Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

haklısın ılknurcum cok deıl 40 ama ne bılım ben 20 ustune pek cıkmıyodum ya ondan sanırım :) bugunde su anda 42 oldu

selam cicişler nasılsınız nasıl giidiyor spor diyet ne guzel ramazan geliyor iyi değerlendirilirse kilo almadan atlatılır

bizde napalım dün tetenoz aşımızı olduk idrar testi yaptırdık bakteri çıktı

bol su içmeliymişim demekki yetmiyor

bu arada derim okadar darki göbeğimde çatlaklar başladı okadar şey kullanmama ragmen hayırlısı olsun

KIZLAR gene kımsecıkler yok ben tum gun bas agrısıyla gecen bır gundu cıkıyorum artık neysekı herkeze ıyı aksamlarrr

Gamze nasılsın bacım diet nasıl gidiyor yeni topiktekilerle kaynaştınmı,,,,

iyiyim ilknurcum canim cok saol.
evet 7 takima katildim. motivasyon um bu aralar gayet iyi.
her gun yuruyus yapiyoruz esimle. menulerim de haftasonu haricgayet guzel gidiyor.
haftasonu yarismada da mesaj sayimi yapilmiyor oyle olunca da motivasyon kaciyor.
ama ins genel olarak baya iyi gidiyor.

degisik diyetler arastirdim, acaba ramazan baslayana kadar 2 gun sok bi diyet mi yapsam diye, isvec diyetine filan baktim 1 haftada 5 kilo veriliyormus, ama olmadi artik. gec kaldim.
ramazanda da esimle guzel beslenmeye karar verdik ins zayiflamaya devam.
zaten ben devam etmek zorundayim, agustosun 15 ine kadar en azindan 60 olmam lazim, 58 filan olsam cok daha super olur tabi.

Maşallah arkadaşım ulaşırsın canım 60 a 60 nedirki senin elinin kiri bak şimdi eyer regil olursan inşallah olmazsın amin amin amin o dönemde dikkat edersin yediklerine...

Siz nereye geleceksiniz tr de hangi şehir...
Bizde ağustosun 10 unda samsuna gidiyoruz....

canim ben regl oldum bitti bile,
2. defa dusuk olmus oldu, doktor da kan tahlili filan istedi.
canim biz once kayseriye gelices ordan da antalya ya, bi ara ankaraya gidices vize gorusmesine, bi de konyaya gitmek istiyorum anneannemi gormeye.
neyse ins su anda zayiflamaya odaklanmis durumdayim.

bak muzaffer kushan diyetini ramazan ayina uyarladim, biraz da karatay diyetine benzettim :)
Eki Görüntüle 466636

SELAM kızlar karatay diyetini çok takip ediyorum ve begeniyorum bence guzel konulara yer veriyoo umarım bu ramazan ayı kilo aldırmam yani bana 73de kaldım zaten hergun tartıyla dövüşüyorum resmen bugunki, listem sabah uyuya kalmışdım saat 10 gibi kalktım bir bardak zencefilli limonlu ılık su içtim sonra iki dilim kepek ekmegi peynir recel yedim ögle misafirim vardı ekmekle köfte yapılıyo bizim burda 3 tane yedim onun için akşamda yemekyemiyorum ögle yedigim için bi elma yer uyurum diye düşünüyorum:)

Birde bişey daha paylaşmak istiyorum göbek eritme suyu buldum gecen nette dolaşırken karatay diyetinde yazıyodu 7,8 bardak suyun içerisine bir elma kabugu soyulmadan dilimlenmiş 1 salatalık 1 limon dilimlenmiş 3 4 salkım maydanoz bir tatlı kaşıgı zencefil bir tatlı kasıgı tarsın bir fincay yesiş cay bunu karıştırıp birgun suda bekletiyosun ve sonrasında sık sık yemeklerden önce içiyosun..

1 fincan yesil cay su hali mi cay hali mi, 1 fincan ot mu koycas yani? ay soramadim. :)

Biliyorum canım rwgil olduğunu bidakine diyorum canım... Vizeyi kime alıcaksınız...

Dur bi inceleyim bakalım listeye telefonda çok küçük gösteriyor pek göremiyorum ne olduğunu...

Biliyorum canım rwgil olduğunu bidakine diyorum canım... Vizeyi kime alıcaksınız...

Dur bi inceleyim bakalım listeye telefonda çok küçük gösteriyor pek göremiyorum ne olduğunu...

vizeyi bu sene esime alicas obur sene de bana,
suresi doluyor cunku.
belki sonra green card cikarsa ugrasmamiz gerekmez.
telefonda okuyamazsin ya zor olur.
:)

aysuncum hoşgeldin canım
saf zeytinyaqından başka bişey kullanma canım çatlak falan kalmıyor...
KIZLAR gene kımsecıkler yok ben tum gun bas agrısıyla gecen bır gundu cıkıyorum artık neysekı herkeze ıyı aksamlarrr
melekcim çok geçmiş olsun canım inşallah şimdiye geçmiştir..
gamzemmm bu liste hiç olmamış be güzelimm
hoşgeldin arzu işlerini bıraz olsun hallede bildinmi...

hoşbuldum canım teşekkürler...
işlerimin büyük bölümünü bitirdim ama bugün misafirlerim vardı onlar gelene kadar ne yaptıysam o canım...yatılı misafirimde var 2-3 gün kalıcak sanırım..yarında bir aksilik olmazsa yine misafirim olucak...az çok toparlarım yine.. bu arada müthiş ütüm birikti..gardrop geç geldiqi için yıkananları katlayıp koydum kenara...biran önce yapmam lazım hiç rahat edemem öyle..

Son düzenleme:

selam canım hoşgeldinn
izlemle 80-89 ve karbon topiqinde beraberdik.. kilo verdikten sonra ara verdi kkya...
yardımım olduysa çok mutlu olurum canım çok sevindim yazdıklarına...madem yeni üye oldun gel beraber devam edelim

merhaba kızlarr
benim için çok yorucu birgündü...özellikle sabahtan çok koşturdum..neyseki bihayli kolayladım...nefes nefese mübarek ayı karşılıyorum...yinede bugünümüze şükürler olsun...
hava sabahtan serin gibiydi ama sonradan yine yaktı geçti..ve şuanda yine terliyorum...yarın misafirim var ve bnm mutfaqa girip akşamdan bişeyler hazırlamam lazım...en azından tatlıyı yapmalıyım...sabahta başka bir arkadaş gelicek mukabeleye başlıcaz Allahın izniyle...
size söz vermiştim ramazanlar ilgili listeyi hazırlayıp asıyorum hemen..

karatay diyeti deneyimerimiz topiginde gul63 diye bayan 120 kilodan 59 kiloya dusmus boyle kaldim.

Allah yardımcın olsun canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…