- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
Gamze nasılsın bacım diet nasıl gidiyor yeni topiktekilerle kaynaştınmı,,,,
iyiyim ilknurcum canim cok saol.
evet 7 takima katildim. motivasyon um bu aralar gayet iyi.
her gun yuruyus yapiyoruz esimle. menulerim de haftasonu haricgayet guzel gidiyor.
haftasonu yarismada da mesaj sayimi yapilmiyor oyle olunca da motivasyon kaciyor.
ama ins genel olarak baya iyi gidiyor.
degisik diyetler arastirdim, acaba ramazan baslayana kadar 2 gun sok bi diyet mi yapsam diye, isvec diyetine filan baktim 1 haftada 5 kilo veriliyormus, ama olmadi artik. gec kaldim.
ramazanda da esimle guzel beslenmeye karar verdik ins zayiflamaya devam.
zaten ben devam etmek zorundayim, agustosun 15 ine kadar en azindan 60 olmam lazim, 58 filan olsam cok daha super olur tabi.
Maşallah arkadaşım ulaşırsın canım 60 a 60 nedirki senin elinin kiri bak şimdi eyer regil olursan inşallah olmazsın amin amin amin o dönemde dikkat edersin yediklerine...
Siz nereye geleceksiniz tr de hangi şehir...
Bizde ağustosun 10 unda samsuna gidiyoruz....
Birde bişey daha paylaşmak istiyorum göbek eritme suyu buldum gecen nette dolaşırken karatay diyetinde yazıyodu 7,8 bardak suyun içerisine bir elma kabugu soyulmadan dilimlenmiş 1 salatalık 1 limon dilimlenmiş 3 4 salkım maydanoz bir tatlı kaşıgı zencefil bir tatlı kasıgı tarsın bir fincay yesiş cay bunu karıştırıp birgun suda bekletiyosun ve sonrasında sık sık yemeklerden önce içiyosun..
canim ben regl oldum bitti bile,
2. defa dusuk olmus oldu, doktor da kan tahlili filan istedi.
canim biz once kayseriye gelices ordan da antalya ya, bi ara ankaraya gidices vize gorusmesine, bi de konyaya gitmek istiyorum anneannemi gormeye.
neyse ins su anda zayiflamaya odaklanmis durumdayim.
bak muzaffer kushan diyetini ramazan ayina uyarladim, biraz da karatay diyetine benzettim :)
Eki Görüntüle 466636
Biliyorum canım rwgil olduğunu bidakine diyorum canım... Vizeyi kime alıcaksınız...
Dur bi inceleyim bakalım listeye telefonda çok küçük gösteriyor pek göremiyorum ne olduğunu...
vizeyi bu sene esime alicas obur sene de bana,
suresi doluyor cunku.
belki sonra green card cikarsa ugrasmamiz gerekmez.
telefonda okuyamazsin ya zor olur.
:)
aysuncum hoşgeldin canımselam cicişler nasılsınız nasıl giidiyor spor diyetne guzel ramazan geliyor iyi değerlendirilirse kilo almadan atlatılır
bizde napalım dün tetenoz aşımızı olduk idrar testi yaptırdık bakteri çıktı
bol su içmeliymişim demekki yetmiyor
bu arada derim okadar darki göbeğimde çatlaklar başladı okadar şey kullanmama ragmen hayırlısı olsun
melekcim çok geçmiş olsun canım inşallah şimdiye geçmiştir..KIZLAR gene kımsecıkler yok ben tum gun bas agrısıyla gecen bır gundu cıkıyorum artık neysekı herkeze ıyı aksamlarrr
gamzemmm bu liste hiç olmamış be güzelimmcanim ben regl oldum bitti bile,
2. defa dusuk olmus oldu, doktor da kan tahlili filan istedi.
canim biz once kayseriye gelices ordan da antalya ya, bi ara ankaraya gidices vize gorusmesine, bi de konyaya gitmek istiyorum anneannemi gormeye.
neyse ins su anda zayiflamaya odaklanmis durumdayim.
bak muzaffer kushan diyetini ramazan ayina uyarladim, biraz da karatay diyetine benzettim :)
Eki Görüntüle 466636
hoşgeldin arzu işlerini bıraz olsun hallede bildinmi...
sevgili ergınsena, selamlar...
ben forma yenı uye oldum, ancak cok uzun zamandır bu formu, seni, püsküütü ve darkolıve'ı takıp edıyor ve sammıyetle yaptıgınız paylasımları okuyordum, sızlerın sayesınde ıdeal kılomu yakalamama bır kac adım kaldı...
sızler farkında olmasanız da bana cok yardım ettınız..
hepınıze cok cok tesekkur ederım.
hersey gonlunuzce olsun..
sevgıyle kalın...
aysuncum hoşgeldin canım
saf zeytinyaqından başka bişey kullanma canım çatlak falan kalmıyor...
melekcim çok geçmiş olsun canım inşallah şimdiye geçmiştir..
gamzemmm bu liste hiç olmamış be güzelimm
hoşbuldum canım teşekkürler...
işlerimin büyük bölümünü bitirdim ama bugün misafirlerim vardı onlar gelene kadar ne yaptıysam o canım...yatılı misafirimde var 2-3 gün kalıcak sanırım..yarında bir aksilik olmazsa yine misafirim olucak...az çok toparlarım yine.. bu arada müthiş ütüm birikti..gardrop geç geldiqi için yıkananları katlayıp koydum kenara...biran önce yapmam lazım hiç rahat edemem öyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?