- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
kızlar dunku ödemı bu sabah ıtıbarıyle atmıs bulunuyorum allah sukur sabah 600 gr eksıktı tartı
dunku menum
sabah
1 dılım uno lıght denge ekmek
yarım domates
salatalık
zeytın
kasar loru
ara
acur
ogle
tavuk ızgara
1 bardak ayran
az salata
ara
salatalık ve oeynır
aksam
5 kasık taze fasulye
3 lt su
veeee sabah odem flan kalmamıs kılom normale donmustu sukurler olsunkı
Güaydın canım hadi gözün aydın arkadaşım...
günaydın kızlar umarım bjgin keyifler yerindedir....
Bu gece bir oraya bi buraya dönmekten uyuyamadım saban 5-6 gibi gözüm dalmış kalkıp iş yapıcaktım onlarda kaldı inşallah acil değildir...
Dün eşimle starcity ye gittik maviye girdim tabiki bedenime uygun pantolanlar buldum ve şu iş paeasını aldımda kendime yeni ciciler alıcam bu ay fazla iş yapamadım ama allah bereketini versin inşallah.. Bu arad kot pantolonu 30/30 giyorum... Ta bjndan seneler öcesinden kalan 40 bedwn pantolonumla 30/30 kotum vardı hafif sıkıyorlardı ama oluyordu şimdi artık sıkmıyor çok güzel oluyor...
Dün iki tane komşumuzu gördüm bana biri çok zzyıdladın ne güzel oldun öbürüde evet çok inceldi diyor... Bizde verebilsek ne güzel olacak felan fişman işte böyle kızlar...
cok sagol ılknurum onun kılo deılde odem oldugunu bılsede ınsan ne bılım can sıkıyo ıste
30 beden oluyorsa fıstıkk gıbısın o zaman ılknurum darısı basıma
Amin canım amin inşallah sende en kısa zamanda o edene geliceksin ve bıraz daha verim göbeğim çok var diceksim bak gör...
sonu yok yanı ılknurcum bu ısın verdıkce veresı gelıyor ınsanın sanırım
Canım sen neden canını bunun için bu kadar sıkıyorsun bıraz relax ol böyle olmaz ki bal kızmaya başladım sana sen ne diye arkadaşının aklına uymak istiyorsun sakın parmal atıp kusmayı deneme aklından bile geçirme ne demek olsun ya kendine gel aklını başına al bolemimi olmak istiyorsun bu işin sonu bu bolemi hastalığı ye ye çıkar ye ye çıkar sonra bedenine zarar vererek allah gecinden versin tahtalı köyü boyla bedenine zarar ver öteki düyada senden hesap sorsun piskolojini bozma rahat ol o kilolar birgündemi geldi sana yeri gelecek takır takır gidecek yeri gelecek kaldığı yerde sayacak ....
Hem şu menülerini hergün ne yediysen yaz bakalım yardımcı olalım kaçamakta yapsan yaz arkadaşım birgün kaçamak yaptın diye kendine eziuet etme ertesi gün dengelersin birgün yedin diye diet bozulmazki...
Bak ben cumartesi mesela hiç dikkat etmedim akşam yemeğini bile taa 21:00-22-00 arası yedim suyumuda içemedim doğru ama ertesi gün dengeledim sabak kahvaltıda peynir domates salatalık k.biber yedim akşamda tavuk patlıcan salata yedim aradada yoğurt yedim günü kapattım ama dengeledim sende böyle yapacaksın aklını başına al hastamı olmak istersin yoksa sağlıklımı?????
Başkalarının aklına uyup bedenine zarar verme gerçekten beni çok kızdırdın uykularımı kaçırdın....
tatlım baskül farklı rakamlar gösteriyorsa pili azalmıştır..deqiştirirsen sorun kalmaz
kilo konusundada sıcaklar bir yandan reql bir yandan biz hanımların kaderi diyelim...sakinleştirici bişeyler iç canım ve relax olmaya bak...ayrıca bütün kiolarımızı vericez...bayramdan sonra daha güzel olucak diyetimiz..
sakınnntvde çıktı kızın biri..1-2 defa denemek için yapmış sonra ne yediyse kusmaya başlamış...afrikadaki indanlar yanında kilolu kalır o dereceye gelmiş...ölmek üzereydi drler zor kurtardı... en güzeli saqlılı kilo vermek canım acele etme dur bakalım
ben her zaman ev yapımı çorbalardan yanayım ama hazır çorba içilmez diye bişey yok cnm
canım Allah hayırlara çıkarsında yaptıqın yoruma çok güldüm
günaydın şebnemcim nasılsın tatlım
evet canım iftar öncesi ama daha bilgileri yazamadım..
ayyy çok haklısın cnm yaa doğru diyosunama hep 65te takılıp kalıyorum bu sabah tartıldım 65.1 çıktım ama en son aksam yemeğimi dün 5te yemiştim baskada bişey yemedim sadece form ve yeşil çay içtim su içtim acıkmadımda:)) zaten o parmak atma olayını bi kere yaptım bidaha yapamam vallahi iğrenç bişey seda sayanda hatice diye bikız çıkmıştı oşkeilde zayıflayara hasta olmuş hiçbişey yemiyomuş 30 kiloya düşmüştü hatırlıyorum kilo aldırmaya çalışıyolardı....doğru diyosun 1 gün rejimi boşverip yedik diye ertesi gün dengelemek lazım aslında ama sonradan yedim diye kendime çok kızıyorum...yaaa niye bende bu kilo takıntısı oldu anlamıyorum çok fazla takıntı yapıyorum bu aralar bide bayramdan sonra tatile gidicez bare 3-4 kilo verebilsem gidene kadar ama ramazanda ben zayıflayamıyorum ve kabızlık çekiyorum form çayı içicem sahurda ve ifarda insallah kilo veririm spor yapmak istiyroum evde boşveriyorum spor salonuna yada dışarı gidip yapamoıyorum oğlum var burdada bırakıcam kimse yok malesef uykunu kaçırdığım için özür dilerim cnm
YA KIZLAR benım dunku menumde puanım 40 cıvarı olmus sızce cokmu? bana dunyaları yemısım gıbı geldı sanırım pıskolojım sızlere omur nekadar az yersem o kadar ıyı olur gıbı bı dusunceye kapıldım:18:
Canım bu kadar takıntı yapma sen takıntı yaptıkca strese giriyorsjn ve kilo kaybi olmuyor oluruna bırak..
Sporu evde yap canım leslie yap çoö keyifli oluyor illaki hergün yapmana gerek yok birgün yap birgün ara ver zaten beden alışınca sen sürekli yapmak isticeksin kendini bunaltma... Kuzumuz kaç yaşında..
selam kizlar
bugün yediklerimizi ne zaman yaziyoruz bugünmü yarinmi?
Canım akşam yemeğini yedikten sonrada yazabilirsin sabahda hangisi sana uygunsa...
doğru diyosunda evde hep boşveriyorum bide fırsat olmuyo illaki bi iş çıkarıyorum kendime yahuoğlum 2 yasında canım
dün sabah fazla bu sabah 100gr eksik çıktığım dünkü menüm ;
kahvaltı 12de yedim:1 dilim çavdar ekmeği üzerine labne peyniri sürdüm 2 çatal nutella birazcık domates ve salatalık
ara yapmadım acıkmadım formçayı ,yeşil çay ve suiçtim
aksam yemeğimide 5te yedim;1 buçuk dilim çavdar ekmeği,1kepçe dolusu taze fasulye,1 buçuk bardak erik kompostosu,5,6 dilim kavun,2 çatal nutella sabahtan kalan domates ve salatalığı yedim bide
sonra gece 10 gibi 2 dilim kavun yedim eşim istedi ona kestim 2 dilim bende yedim... form çayı,yeşilçay ve su içtim hep yatana kadar
sabah bi tarıldım 65.1 çıktım dün sabahta 65.9 çıkmıştımilk çıktığımda tartıya sanırım ödemdi ve gitti dün çok sıvı tükettim çünkü bu sabahtailk çıktım 65.1çıktım 2 kere daha çıktım yine aynı çıktım rahatladım biraz insallah tekrar çıkmam yukarlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?