bundan daha büyük motivasyon olurmu süper ötesii canımmmkaratay diyeti deneyimerimiz topiginde gul63 diye bayan 120 kilodan 59 kiloya dusmusboyle kaldim.
Allah yardımcın olsun canım....
kızlar çıkmam lazım mutfakta az işim var sabah görüşürüz inşallahhh...herkese hayırlı gecelerr
RAMAZAN LİSTEMİZ ARKADAŞLAR...
SAHUR; İlk önce yarım litre su içilecek...
Kahvaltımızı nasıl yapıyorsak sahurumuzuda aynen öyle yapıcaz..ne bir eksik ne bir fazla...beyaz ekmek/pide kesinlikle yenmeyecek hem kilo aldırıyor hemde çabuk acıkmamıza neden oluyor...günler uzun lütfen harfiyen uygulayalım... tatlı ve meyve türü hiçbirşey yenilmeyecek...sahur bitiminde yarım litre daha su içilip niyetleniyoruz kızlar...
örnek;
sahur
yarım litre su
1 haşlanmış yumurta
2 dilim buqday/çavdar yada tahıllı ekmek yada tost
yarım domates
yarım salatalık
peynir/zeytin/yeşillik olabilir
bitki çayı...
yarım litre su...
iftar;
yarım litre su
1 hurma
mutlaka 1 kepçe çorba
1 servis kaşıqı sebze yada 1 küçük porsiyon ızgara
salata yada yoqurt
yarım litre su
ara
1 bardak süt/bir kase yoqurt yada 1 tane meyve..
şimdiye kadar 2 litre su içmiş olduk...iftardan yatana kadarda 1-1.5 litre su içip geceyi tamamlıyoruz...
misafirliqe gittik yada biri geldi ne olucak?
liste yine aynen uygulanacak...haftada 1 sütlü tatlıdan YARIM dilim yeme hakkımız var...fazlası kesinlikle yasak...
ve bildirimler perşembe akşamı iftara 5 dakika kala tartılıp cuma sabahı yapılıcak..sahurdan önce tartılırsanız fazla çıkarsınız...
Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum Allah kolaylık versin kardeşlerim...
bugünkü menum kizlar
limonlu su
Kahvalti 7:00
2 dilim tam bugday ekmegi, yarim domates/salatalik, yumurta, 1kk peynir, bol yesillik
yesil cay
Ara yok, uyudummm
Ögle 14:00
1 kase mercimek corbasi, 1 kücük dilim pizza
yesil cay
Ara 16:00
salata (zeytinyagli, limonlu, nareksili)
Aksam 18:00
1 tabak hazir patates, 1 kücük dilim meyveli pasta/pizza
yesil cay
yarim litre su,
yarim saat spor ve yürüyüs
aksam yemegini biraz abarttimm insallah yarin düzelticem
kahvaltin gayet guzel.
pizza patates ve pasta olmamis biliyosundur zaten, bunlar ciss
Kahvaltımızı nasıl yapıyorsak sahurumuzuda aynen öyle yapıcaz..ne bir eksik ne bir fazla...beyaz ekmek/pide kesinlikle yenmeyecek hem kilo aldırıyor hemde çabuk acıkmamıza neden oluyor...günler uzun lütfen harfiyen uygulayalım... tatlı ve meyve türü hiçbirşey yenilmeyecek...sahur bitiminde yarım litre daha su içilip niyetleniyoruz kızlar...
örnek;
sahur
yarım litre su
1 haşlanmış yumurta
yarım domates
yarım salatalık
bitki çayı...
yarım litre su...
iftar;
yarım litre su
1 hurma
mutlaka 1 kepçe çorba
salata yada yoqurt
yarım litre su
ara
şimdiye kadar 2 litre su içmiş olduk...iftardan yatana kadarda 1-1.5 litre su içip geceyi tamamlıyoruz...
liste yine aynen uygulanacak...haftada 1 sütlü tatlıdan YARIM dilim yeme hakkımız var...fazlası kesinlikle yasak...
ve bildirimler perşembe akşamı iftara 5 dakika kala tartılıp cuma sabahı yapılıcak..sahurdan önce tartılırsanız fazla çıkarsınız...
örnek;
sahur
yarım litre su
1 haşlanmış yumurta
yarım domates
yarım salatalık
bitki çayı...
yarım litre su...
iftar;
yarım litre su
1 hurma
mutlaka 1 kepçe çorba
salata yada yoqurt
yarım litre su
ara
slm kızlar bugün biraz daha mutluyum annem azda olsa yemek yemeye başladı allahım çok şükür.yarın hastaneye gidicez sonucu belli olacak allahım inşallah iyi haberler alırız.hepinizi çok seviyorum ya kardeşlerim benim.allah gönlünüzün muradını versin hepinizin inşallah.:)
selam canım hoşgeldinn
izlemle 80-89 ve karbon topiqinde beraberdik.. kilo verdikten sonra ara verdi kkya...
yardımım olduysa çok mutlu olurum canım çok sevindim yazdıklarına...madem yeni üye oldun gel beraber devam edelim
dünkü menüm;
sabah: sabah dediğim 12 yine;domates,salatalık,az peynir,az nutella,1dilim çavdar ekmeği,3-4 çay b.şekersiz çay (şekersiz çay zayıflatıyomuşkızlar bolbol için ben hiç sevmiyorum ama içiyorum duyduğumdan beri)
ara:3-4 badem yedim
aksam:domates,salatalık,çok az labne peyniri,1dilim çavdar ekmeği,çok az nutella,1 bardak komposto,1kase yoğurt
3 lt su, 2 fincan form çayı,2 fincan yeşil çay
veee kızlar aksam ortaköye gittik ramazan gelmeden gidelim dedik çok trafik vardı 22:40ta oradaydık kumpir yedim (1kumpiri eşimle beraber yedik) waffele yedim üzerine yarım lt su gece 1 buçukta evdeydik ve eve gelir gelmez wye çıktım form çayları işe yarıyo gerçkektende midemyine ötüydü su ve form çayı içtim yattım sabah kalkarkalmazda wcye çıktım sonra tartıldım 65.1 çıktım çok şükür kilo almamışım sonra bidaha çıktım wcyekendim bile şaşırdım aksamdan beri metabolizmam çıldırdı bide regli oldum olucam göğüslerim şişti çok ağrıyo bi olsamda rahatlasam... insallah ramazanda kabızlık yaşamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?