Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

ben senayıda seviyorum canım

şebnemcim ben iyi olmaya çalışıyorum canım sen nasılsın?
bizde nasip olursa cuma akşamı çıkıcaz yola...

ne yapayım abla, evi derleme toparlama bayrama hazırlık işte , oğlan çok huysuz bu aralar

ıyıyız sebnemcım sen nasılsın?

arzu bu sıcakta cok gezmeyın dısarda

melek iyiyim canım ya sen nöbetçi mi kalacaksın bayramda?ben bir süre giremeyeceğim annemlerde olacağız oğluşla inşallah, yok yazmazsın di mi yoklama defterine beni ? dönünce telafi ederim inşallah..

kolay gelsin cnm...ben daha başlamdım erken diyee..
çok sıcak yaa nasıl çıkıcam dışarı

evde olmak çok güzel aslında ama geçenlerde bir arkadaşım aradı bir yere başlayacakmış ama transfer olarak , ücretini söyledi dudağım uçukladı, o rakamları duyunca insan acaba başvurmaya başlasam mı diyor :44: ama şimdilik bir süre daha böyle devam edeceğim evimin gadını olarak, bakalım nasip..

sebnemcım bayramda evde net yok gıremem ama donusu yanı carsamba gunu burdayım canım. yoklamaya yok yazmam bu seferlık ama sende cok ozletme cabuk gel

kolay gelsin cnm...ben daha başlamdım erken diyee..
çok sıcak yaa nasıl çıkıcam dışarı

haklısın canım demın bufeye kadar gıttım pıstım

merhaba arkadaşlar:)
melek nasılsın bugün?ben aranıza yeni katılanlardanım unutmamışsındır umarım:)
ve diyetime bayram dönüşü başlamaya karar verdim olmuyor ramazanda ya yapamıyorum..öyle yani..bizde eşimin memleketine gidiyoruz antalyaya hayırlısı:)

kk dan geçerken senaya uğramadan olmaz dedim ve burdayım birazcık göz attımda yeni hedef ve ideallerle karşımdasın. dilerim bu kez dilek ve isteklerin sorunsuz bir şekilde hayırlı güzel vakitlerde gerçekleşir.seni mutlu ve huzurlu görerek bizde hem mutlu olalım hemde hayallerimizi gerçekleştirmek için bıkmadan yılmadan mücadele edelim.
şimdiden senin ve topikteki diğer arkadaşların kandili ve bayramları mübarek olsun.uzun süre görüşemezsek merak etme :) dönüp dolaşıp yine yanına gelirim ömrümüz oldukça

şebnem sende benim gibisin canım..bende daldan dala daldan dalaa...ayy kaynana semra hanım gibi oldu

ayyyy yeşimimm canım benimmm hoşgeldin
tatlım bi özlemişim yazılarını..kıss nerelerdesin sen...msn ve facedede göremiyorum seni..meraktan eskişehire gelicem ona göre
ee nasılsın bebeqimm? venüste havalar nasıll

bi enerji fırtınası yaşanıyo ben geldimmi dimi
nerdemiyim herzamanki gibi kendi dünyamda ve gerçek dünyada 1 aydan fazladır annemin yanındayım.bayramdan sonra eve döneceğim kısmetse.onun dışında bilmediğin farklı birşey yok.diyeceksinki bebek olayı ne oldu sen sormadan ben cevap vereyim.
2 ay kadar bi denemeden sonra ara verdim kafa ve beden olarak kendimi hazırlayabilirsem aralık ayı gibi çalışmalara başlamak istiyorum.sen hamile kalda bana dua et içimdeki bu çocuk sevgisini yeni doğmuş yiğenimle azda olsa giderdim.ama oda anneannesine gittiği için aşkımız sadece 1 ay sürdü.ama çok muhteşem birşeydi tüm yiğenlerimi çok sevmişimdim haliyle 8 yıl sonra gelmiş bi bebek dahada sevildi.ayyy burnumda tüttü boncukum :26::26: sende bi bonjuk yap sende yap hepimiz yapalım

aralık çok geççç
sen bir tane oqluş yap benimde kızım olsun dünür olalım
ne erteliyon yaa sanki istediqin anda bebişmi oluyor...hemen yap hemennn

Son düzenleme:
aralık çok geççç
sen bir tane oqluş yap benimde kızım olsun dünür olalım
ne erteliyon yaa sanki istediqin anda bebişmi oluyor...hemen yap hemennn
sonbahar kış çocuğu istiyorum ben.aynı ben gibi buzdolabı klima gibi soğuk olsun mümkünse ikiz olsun bir kız bi oğlan olsun ben gibi sarışın olsun büyüsünler insan olsunlar falan filan hayırlısı bakalım.senin gibi benimde planlarım değişebiliyor bu yüzden hayırlısı neyse nasılsa öyle olsun.

bende sonbahar bebeqiyim..onun içinmi uçuk kaçıqız yoksamm

bende sonbahar bebeqiyim..onun içinmi uçuk kaçıqız yoksamm
belkide.tek fark ben burdaki çılgın neşeli kimliğimi çok fazla dışarı yansıtmıyorum.genel duruşum soğuktur.belli arkadaşlarıma karşı cıvıklaşıyorum.birden fazla kişiliğim var anlayacağın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…