canım sen nerelerdesin çok özledim yaa....nasılsınız çıtırlar iyimisiniz..nasıl gidiyor diyetler ve ramazanarzucum geçmiş olsun canım dikkat et kendine..kızlar sizler nasılsınız.....havalar çok sıcak bu yazı hiç sevmedim çok terliyorum ..sıcaktan bayılacak gibi oluyor insan...görüşürüz kızlar şimdilik oyunlara geçiyorum byy
günaydın canımmgunaydın canım benım evde net yok ya haftasonu gıremedım. canım ben cuma gunu test yaptım ya cok sukur kı yok ole bsı. canım ben pko hastasıym ya bu hastalık kılo verınce gecıyor bılıyosun bır ıkı gun kasıklarım agrıyıp mıdem bulanınca ole sandıma ama sukur kı ole bısı yokmus canım
geldım canım hafta sonu oldumu cok ozluyorum burayı
herkeze gunaydunn kocaman opuyorummmmm
herkeze mutlu haftalar kızlar
cumartesı ve pazar evdeydım kızlar ve bu sıcakta burnumu bıle uzatmadım dısarıasırı bı sıcak vardı cunku. cumartesı annem esır aldı dıp temel temızlık yaptık canım cıktı yaa hemde bu sıcakta dunde bol bol dınlendım dıetıme aykırı olmasada sacma sapan seyler yedım . ozellıkle taze ıncır baya yedım puanımı 10 puan astım uzuldum ama ılk kez bole bısı yaptım evde olunca sanırım ınsanın canı sıkılyor.dun butun gun lıght dondurma ve ıncır yedım ama bu sabah tartıldıgımda + bısı yoktu sukur
sızler neler yaptınız anlatın bakalımmmmmm
canım sen nerelerdesin çok özledim yaa....
günaydın canımm
demek bebiş yokmuşşseverdük quuu
ohh mis gibi olmuştur heryer... bayrama hazırlık olmuş oldu... taze inciri bende çok severim cnm....hatta bayılırım
melekcim okumuşsundur bebiş olayına tekrar sıcak bakmaya başladım..aslında bir olumlu bir olumsuz düşüncelerim beni bihayli yıprattı... ama evde herkes bebiş kararından dolayı son derece mutlu...inşallah Rabbim ne hayırlısıyla onu göstersin.. sen bnm için istihareye yatacaktın cnm yattınmı?
EVETT canım yattım tabıkı bak o kadar sey yazmısım onu yazmayı unutmusumben cuma gecesı yattım canım ve yesıl bır elma yerken gordum kendımı yesıl hayırlı demektı demı:26::26:
evet canım hayırlı demektir...peki istihareye nasıl yattın ve ne diye niyet ettin...
canım tam olarak içinden geçirdiqin niyeti öqrenebilirmiyim...canım ben su sekıl yaptım
once abdest aldım 2 rekat namaz kıldım sonra duasını okudum kıbleye dogru gormek ısteıgım seyı ıcımden gecırerek yattım . eskıden bekarken kendım ıcınde yapardım gorunurdu bana. cok tuhaf acık bırıyım ben ama bu ıstıhareye ne zaman yatsam cıkıyor ruyamda
bu arada 7 gun devam edıcem buna gordum ben gercı ruyasını ama genede devam etmem gereklı dıye hatırlıyorum yanılıyormuyum :26::26: uzun zamandır yatmıyorum yanlıs hatırlamıyorum demı
canım tam olarak içinden geçirdiqin niyeti öqrenebilirmiyim...
aralıksız 7 gün diye biliyorum ama bnm için bu yeterli cnm çok teşekkür ederim..
CANIM tam olarak arzu ulusoy ergın kulun ıcın yenı bır evlat hayırlımı degılmı ruyamda goster rabbım dedım tam olarak canım
tamam canım tekrar teşekkür ederim:)
melek benim baş dönmelerim devam ediyor... oruçtanmı acaba?
canım bebiş için demedim ben hafta sonu çok hastaydım klimanın çarptıqını düşünüyorum...hiç camalarıda açmadık sanırım hava deqişimi olmadııqndan klima nemi kuruttu buda bende bulantı yaptı...ama başım nedne dönüyor dur yaa bir tansiyonumu ölçeyim...normalda 10-6 olması lazım ben biraz düşük tansiyonluyumda..arzucum yanı oruc olma ıhtımalı yuksek cunku test negatıf cıkmıs . aslında bı kan testı yapsan kesın cıkar bılıyorsun demı :26:
arzu lahmacun sasırtması sanırım ıse yaradı yedıkten ertesı gun 78 dım ya pazar sabahı tartıldım 77,300 cıktım yanı 4 gunde 700 gr vermıs oldum
canım bebiş için demedim ben hafta sonu çok hastaydım klimanın çarptıqını düşünüyorum...hiç camalarıda açmadık sanırım hava deqişimi olmadııqndan klima nemi kuruttu buda bende bulantı yaptı...ama başım nedne dönüyor dur yaa bir tansiyonumu ölçeyim...normalda 10-6 olması lazım ben biraz düşük tansiyonluyumda..
melek bu süper bir haber canım gittikçe 6lara yaklaşıyorsun ve ben senden daha çok heyecanlanıyorum...
6lı rakamlarda olmak harika bir duygu cnm6 ları bı gorsem baska bısı ıstemem arzucum ya gıt gıde yaklasmakta nasıl heycan verıyor bılemezssın
arzucum sımdı 75 cıvarımısındır pekı sen :26::26: tartılmadın gercı ama
6lı rakamlarda olmak harika bir duygu cnm
melek inanki uzun zamandır tartılmadım..göreceqim rakamdan korkuyorum..milletin ramazanda iştahı kapanır bişey yiyemez bnmki ne bulsa götürüyor...ama senden fazla olduqum kesin...
tansiyonumu ölçtüm 10-6..
TANSIyonun normal cıkmıs canım yat bakalım bıraz bugun hala devam ederse bas donmen doktora gıdersın canım . bu arada benden fazlada olsan sen 2 aya kalmaz halledersın canım onu merak etme
CANIM tam olarak arzu ulusoy ergın kulun ıcın yenı bır evlat hayırlımı degılmı ruyamda goster rabbım dedım tam olarak canım
ben senayıda seviyorum canımAllah kabul etsin canım, tam ismini de öğrendik sayende sena ablanın :) benim dilim sena abla diye alıştı aslında başından beri biliyorum arzu abla ama öyle alışmışım :)
nasılsınız kızlar?
bu hafta hızlı geçecek, inşallah bayramda da herşey yolunda olur biz deplasmana gidiyoruz çünkü eşimin ailesine.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?