Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

canım sen nerelerdesin çok özledim yaa....
günaydın canımm
demek bebiş yokmuşş severdük quuu

ohh mis gibi olmuştur heryer... bayrama hazırlık olmuş oldu... taze inciri bende çok severim cnm....hatta bayılırım
melekcim okumuşsundur bebiş olayına tekrar sıcak bakmaya başladım..aslında bir olumlu bir olumsuz düşüncelerim beni bihayli yıprattı... ama evde herkes bebiş kararından dolayı son derece mutlu...inşallah Rabbim ne hayırlısıyla onu göstersin.. sen bnm için istihareye yatacaktın cnm yattınmı?

Son düzenleme:

EVETT canım yattım tabıkı bak o kadar sey yazmısım onu yazmayı unutmusum ben cuma gecesı yattım canım ve yesıl bır elma yerken gordum kendımı yesıl hayırlı demektı demı:26::26:

evet canım hayırlı demektir...peki istihareye nasıl yattın ve ne diye niyet ettin...

canım ben su sekıl yaptım

once abdest aldım 2 rekat namaz kıldım sonra duasını okudum kıbleye dogru gormek ısteıgım seyı ıcımden gecırerek yattım . eskıden bekarken kendım ıcınde yapardım gorunurdu bana. cok tuhaf acık bırıyım ben ama bu ıstıhareye ne zaman yatsam cıkıyor ruyamda

bu arada 7 gun devam edıcem buna gordum ben gercı ruyasını ama genede devam etmem gereklı dıye hatırlıyorum yanılıyormuyum :26::26: uzun zamandır yatmıyorum yanlıs hatırlamıyorum demı

canım tam olarak içinden geçirdiqin niyeti öqrenebilirmiyim...
bu arada 7 gun devam edıcem buna gordum ben gercı ruyasını ama genede devam etmem gereklı dıye hatırlıyorum yanılıyormuyum :26::26: uzun zamandır yatmıyorum yanlıs hatırlamıyorum demı

aralıksız 7 gün diye biliyorum ama bnm için bu yeterli cnm çok teşekkür ederim..

canım tam olarak içinden geçirdiqin niyeti öqrenebilirmiyim...

aralıksız 7 gün diye biliyorum ama bnm için bu yeterli cnm çok teşekkür ederim..

CANIM tam olarak arzu ulusoy ergın kulun ıcın yenı bır evlat hayırlımı degılmı ruyamda goster rabbım dedım tam olarak canım

arzu lahmacun sasırtması sanırım ıse yaradı yedıkten ertesı gun 78 dım ya pazar sabahı tartıldım 77,300 cıktım yanı 4 gunde 700 gr vermıs oldum

arzucum yanı oruc olma ıhtımalı yuksek cunku test negatıf cıkmıs . aslında bı kan testı yapsan kesın cıkar bılıyorsun demı :26:
canım bebiş için demedim ben hafta sonu çok hastaydım klimanın çarptıqını düşünüyorum...hiç camalarıda açmadık sanırım hava deqişimi olmadııqndan klima nemi kuruttu buda bende bulantı yaptı...ama başım nedne dönüyor dur yaa bir tansiyonumu ölçeyim...normalda 10-6 olması lazım ben biraz düşük tansiyonluyumda..
arzu lahmacun sasırtması sanırım ıse yaradı yedıkten ertesı gun 78 dım ya pazar sabahı tartıldım 77,300 cıktım yanı 4 gunde 700 gr vermıs oldum

melek bu süper bir haber canım gittikçe 6lara yaklaşıyorsun ve ben senden daha çok heyecanlanıyorum...

6 ları bı gorsem baska bısı ıstemem arzucum ya gıt gıde yaklasmakta nasıl heycan verıyor bılemezssın

6 ları bı gorsem baska bısı ıstemem arzucum ya gıt gıde yaklasmakta nasıl heycan verıyor bılemezssın
6lı rakamlarda olmak harika bir duygu cnm
arzucum sımdı 75 cıvarımısındır pekı sen :26::26: tartılmadın gercı ama

melek inanki uzun zamandır tartılmadım..göreceqim rakamdan korkuyorum..milletin ramazanda iştahı kapanır bişey yiyemez bnmki ne bulsa götürüyor...ama senden fazla olduqum kesin...

tansiyonumu ölçtüm 10-6..

TANSIyonun normal cıkmıs canım yat bakalım bıraz bugun hala devam ederse bas donmen doktora gıdersın canım . bu arada benden fazlada olsan sen 2 aya kalmaz halledersın canım onu merak etme

CANIM tam olarak arzu ulusoy ergın kulun ıcın yenı bır evlat hayırlımı degılmı ruyamda goster rabbım dedım tam olarak canım

Allah kabul etsin canım, tam ismini de öğrendik sayende sena ablanın :) benim dilim sena abla diye alıştı aslında başından beri biliyorum arzu abla ama öyle alışmışım :)

nasılsınız kızlar?
bu hafta hızlı geçecek, inşallah bayramda da herşey yolunda olur biz deplasmana gidiyoruz çünkü eşimin ailesine.. :)

Allah kabul etsin canım, tam ismini de öğrendik sayende sena ablanın :) benim dilim sena abla diye alıştı aslında başından beri biliyorum arzu abla ama öyle alışmışım :)
ben senayıda seviyorum canım
nasılsınız kızlar?
bu hafta hızlı geçecek, inşallah bayramda da herşey yolunda olur biz deplasmana gidiyoruz çünkü eşimin ailesine.. :)

şebnemcim ben iyi olmaya çalışıyorum canım sen nasılsın?
bizde nasip olursa cuma akşamı çıkıcaz yola...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…