Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

MERhaba canım hosgeldın. ıyıyım sen nasılsın? bayram sonu baslıcaksın demek harıka o zaman bız herzaman burdayız motıve etmek destek olmak ıcın canım

MERhaba canım hosgeldın. ıyıyım sen nasılsın? bayram sonu baslıcaksın demek harıka o zaman bız herzaman burdayız motıve etmek destek olmak ıcın canım

teşekkür ederrim ilgine desteğine ki inanıyorum sizin yanımda olacağınıza..arzu ablayı msnimede ekledim çok da sevdim kendisni şimdiden sıcakkanlıhem de hemşeri çıktık:)
Bende burada olacağım inş., zaten kk nın fanıyım

beklerız caım ben burası sayesınde basardım bırazda kılo vermeyı

melekcim merak etme inşallah kapatırız arayı.
sena abla , valla o rakamları duyunca insanın şeytana uyası geliyor yeniden o stres o koşturmaca o yoğun iş hayatı.. elbet bir gün döneceğim ama daha erken,hele biraz daha büyüsün bakalım

allah kabul etsın canım kızının doktor ısı halloldu nasıl oldu fıstık?
teşekkür ederim canım 4 cüzüm kaldı cuma günü bitiyor inşallah...diş için ggitmiştik doktora canım plak takılı kızımın dişlerinde..tekrar ölçü aldılar her ay deqişiyor...

şebnemcim tadını çıkar yavrunla her a'nın... sonrada kardeş yap fazla bekleme....yalnız kalmasın sakın... çok daha sonra iş hayatına dönersin... anne olmak dünyadaki en güzel duygu en büyük mutluluk...

öyle ablacım , Allah nasip ederse birkaç yıl içinde öyle düşünüyoruz..Allah her isteyene nasip etsin inşallah..
napalım biz de para kazanmayız belki ama yavrucukla oturup pepe izlemenin keyfi nede var di mi ama ? :)

Son düzenleme:
amin canım..
benim bir arkadaşımın kızı var adı ceren..4 yaşına yeni girdi...bize gelir gelmez pepeyi açar...o geldi aklıma...öyle bir cimcimeki sorma..geçen gün hediyelik bebiş kıyafetleri almıştım onlarda bizdeler...arkadaşıma gösteriyorum aldıklarımı..ceren tuttu bana ne dese beqenirsin...''sen bana niye almadın bunlardan'' kaldım böyle...sen bebekken ben sana çok aldım bunlardan ama sen hatırlamıyorsun dedim yok anlamıyor niye bana alamdın diyip durdu..artık söz verdik onada alıcaz başka yolu yok..çok tatlılar yaa..helede dillendilermi evin neşesi oluyorlar...
ben geldim kızlar ..azcık müsade kahve yapıp geliyorum....

melekcim hoşgeldin canım..
inan artık alınıyorum alışmışım hergün seni görmeye zor geliyor yokluqun..lütfen bu işe bir çözüm bul cnm..
bu arada bende kahve istiyorum..:126:

ben biraz fazla kaçırdım bu akşam....kahve şişirir sanki...nescafeyi çok seviyorum bende...
Ablacım uzmanlar günde iki türk kahvesini hak görüyorlar bize yani iyi gelirmiş kalp krizi riskine vs..bakmıştım..
Ama nescafe dersen orada dur o o kadar da sağlıklı değil hele fazla kaçırırsan..fazla içiyorsan azalt bence

yok canım hiç içimiyorum..binde bir...ama çok seviyorum...

türk kahvesi yaptım kızlar sizede yaptım buyurun

nasılsınız..giremiyorum bu aralar eşim izinde tam 1 aylık senelik izini var..bayram sonunda işbaşı yapacak..

ramazanı 2 kilo artışla kapatacağım galiba..bu arada regli olduğum için kadir gecesinden faydalanamayacağım için çok üzgünüm ...canlarım kadir gecesinde neler yapabiliriz..arzucum bizi aydınlatırmısın çok sevinirim..

canım kadir namazı var 4 rekat..ama reqlisin kılamazsın...
istiqfar-ı şerif
salevat-ı şerif
ve bolbol tesbih duasını okuyup dua etmeliyiz...o gece çok muhteşem bir gece...Rabbim sevabına erişenlerden eylesin inşallahh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…