belkide.tek fark ben burdaki çılgın neşeli kimliğimi çok fazla dışarı yansıtmıyorum.genel duruşum soğuktur.belli arkadaşlarıma karşı cıvıklaşıyorum.birden fazla kişiliğim var anlayacağın
merhaba arkadaşlar:)
melek nasılsın bugün?ben aranıza yeni katılanlardanım unutmamışsındır umarım:)
ve diyetime bayram dönüşü başlamaya karar verdim olmuyor ramazanda ya yapamıyorum..öyle yani..bizde eşimin memleketine gidiyoruz antalyaya hayırlısı:)
namaz kılıp kuran okucam kızlar
MERhaba canım hosgeldın. ıyıyım sen nasılsın? bayram sonu baslıcaksın demek harıka o zaman bız herzaman burdayız motıve etmek destek olmak ıcın canım
teşekkür ederrim ilgine desteğine ki inanıyorum sizin yanımda olacağınıza..arzu ablayı msnimede ekledim çok da sevdim kendisni şimdiden sıcakkanlıhem de hemşeri çıktık:)
Bende burada olacağım inş., zaten kk nın fanıyım
teşekkür ederim canım 4 cüzüm kaldı cuma günü bitiyor inşallah...diş için ggitmiştik doktora canım plak takılı kızımın dişlerinde..tekrar ölçü aldılar her ay deqişiyor...allah kabul etsın canım kızının doktor ısı halloldu nasıl oldu fıstık?
melekcim merak etme inşallah kapatırız arayı.
sena abla , valla o rakamları duyunca insanın şeytana uyası geliyor yeniden o stres o koşturmaca o yoğun iş hayatı.. elbet bir gün döneceğim ama daha erken,hele biraz daha büyüsün bakalım
teşekkür ederim canım 4 cüzüm kaldı cuma günü bitiyor inşallah...diş için ggitmiştik doktora canım plak takılı kızımın dişlerinde..tekrar ölçü aldılar her ay deqişiyor...
şebnemcim tadını çıkar yavrunla her a'nın... sonrada kardeş yap fazla bekleme....yalnız kalmasın sakın... çok daha sonra iş hayatına dönersin... anne olmak dünyadaki en güzel duygu en büyük mutluluk...
amin canım..öyle ablacım , Allah nasip ederse birkaç yıl içinde öyle düşünüyoruz..Allah her isteyene nasip etsin inşallah..
napalım biz de para kazanmayız belki ama yavrucukla oturup pepe izlemenin keyfi nede var di mi ama ? :)
ben geldim kızlar ..azcık müsade kahve yapıp geliyorum....
Immmmmm kahve mi türk kahvesi dimiii vazgeçilmezimmmm yaw canım iyice istedi bende yaapyım geleyim bir orta
Bu arada herkese iyi akşamlar
Ablacım uzmanlar günde iki türk kahvesini hak görüyorlar bizeben biraz fazla kaçırdım bu akşam....kahve şişirir sanki...nescafeyi çok seviyorum bende...
Ablacım uzmanlar günde iki türk kahvesini hak görüyorlar bizeyani iyi gelirmiş kalp krizi riskine vs..bakmıştım..
Ama nescafe dersen orada dur o o kadar da sağlıklı değil hele fazla kaçırırsan..fazla içiyorsan azalt bence
türk kahvesi yaptım kızlar sizede yaptım buyurun
nasılsınız..giremiyorum bu aralar eşim izinde tam 1 aylık senelik izini var..bayram sonunda işbaşı yapacak..
ramazanı 2 kilo artışla kapatacağım galiba..bu arada regli olduğum için kadir gecesinden faydalanamayacağım için çok üzgünüm ...canlarım kadir gecesinde neler yapabiliriz..arzucum bizi aydınlatırmısın çok sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?