Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

arzu ablacım bişey sorcam sen resim atmışsın orda eski halşin omuzların var ve yenide gitmiş şuan ben zayıfladım ama omuzlarım var nasıl gider ya ooo bana akıl ver

umarım listeye kilo bildirimini doğru geçirmişimdir aklıma takılan kısımların altını çizdim:44: eksik veya yanlış varsa düzeltirsen sevinirim

ay canım ya ben yukarda birisinden kopiliyorum yapıştırım onun bilgilerini siliyorum kendiminkileri yazıyom ondan yanlışm olmuşş baslangıc 82 idi

çok geçmiş olsun ablacımm

tatlım ismini listeye ekledim ama normalde bildirim günü Cuma sabahı aç karnına, şimdi Ramazan olduğundan oruç tutanlar için de Perşembe iftar öncesi...

arzu ablacım bişey sorcam sen resim atmışsın orda eski halşin omuzların var ve yenide gitmiş şuan ben zayıfladım ama omuzlarım var nasıl gider ya ooo bana akıl ver
TATLIM açıkçası hiç dikkat etmemiştim..ben omuz için ayrı bişey yapmadım dediqim gibi farkında bile deqilim..sanırım kemik yapısıyla ilgili olan bişey...
çok geçmiş olsun ablacımm

teşekkürler tatlım..

slm ablacım ben bişey sorcaktım et tavuk balık v.s istedginiz kada yiyebilirsniz sıfır kalori demiştin ama bunları kızatma olup olmaması önemli mi..?? birde marketlerdede paket halinde but yada nugget satılıo onlarda yenilenilir mi ton balıgı liht mı olacak normalde olur mu :))

canım kızarttıqın zaman deqer yükselir...mesela ızgara yapsan 0 olan deqer kızartınca 8e yükselir...ton balıklarında şöyle bir durum var...normal ton balıqı sıfır karbonken light olanların deqeri daha yüksek..onun için light önermiyoruz cnm...paket nuggtelere gelince paketin arkasında kaç karbon olduqu yazar ona göre deqerlendirirsin ama bazıları galeta unlu falan oluyor ozaman deqer 0 olmaz canım...dikkatli tüketmeliyiz..

anladım ewt ablacım unlu falana oluyo o zaman sade yemek daha iyi haslama falan :)) birde yeşilçayın mısır püskülü limonlusu falan varya bunlar tadını daha güzel yapıo ama etkisi aynı oluomu sadesi mii daha etkili ??

canım hangisini istersen içebilirsin bitki çaylarında bir sınırlamamız yok

ablacım zayıf ve saglıklı olmak için yedilklerimize dikkat etmek saglıklı beslenmek gerekiyor... ama sürekli sebze yemekleri tavuk falanmı yiycez :)

ama yesil cayın aynı etkisi var demi sadesiyle sadece tadi daha güzel oluyor.. :)
yeşilçayın etkisi azalmaz cnm merak etme
ablacım zayıf ve saglıklı olmak için yedilklerimize dikkat etmek saglıklı beslenmek gerekiyor... ama sürekli sebze yemekleri tavuk falanmı yiycez :)

herşeyden yicez cnm..sebze meyve et ürünleri süt yoqurt yumurta vs..

nasılsınız çıtırlar iyimisiniz..nasıl gidiyor diyetler ve ramazan arzucum geçmiş olsun canım dikkat et kendine..kızlar sizler nasılsınız.....havalar çok sıcak bu yazı hiç sevmedim çok terliyorum ..sıcaktan bayılacak gibi oluyor insan...görüşürüz kızlar şimdilik oyunlara geçiyorum byy

canım Rabbim gönlüne göre versin herşeyin hayırlısı olsun...

tatlım testte negatifse yoktur bende bugün yaptım negatif çıktı...sen nerden hamiş olduqun fikrine kapıldınki :26:

gunaydın canım benım evde net yok ya haftasonu gıremedım. canım ben cuma gunu test yaptım ya cok sukur kı yok ole bsı. canım ben pko hastasıym ya bu hastalık kılo verınce gecıyor bılıyosun bır ıkı gun kasıklarım agrıyıp mıdem bulanınca ole sandıma ama sukur kı ole bısı yokmus canım

günaydın kızlarrrr
yaww nerdesiniz öqlen oldu kalkın yaawww
meleeekkkk seni merak ediyorum hadi gel artık topiqee...

geldım canım hafta sonu oldumu cok ozluyorum burayı

herkeze gunaydunn kocaman opuyorummmmm

herkeze mutlu haftalar kızlar

cumartesı ve pazar evdeydım kızlar ve bu sıcakta burnumu bıle uzatmadım dısarı asırı bı sıcak vardı cunku. cumartesı annem esır aldı dıp temel temızlık yaptık canım cıktı yaa hemde bu sıcakta dunde bol bol dınlendım dıetıme aykırı olmasada sacma sapan seyler yedım . ozellıkle taze ıncır baya yedım puanımı 10 puan astım uzuldum ama ılk kez bole bısı yaptım evde olunca sanırım ınsanın canı sıkılyor.dun butun gun lıght dondurma ve ıncır yedım ama bu sabah tartıldıgımda + bısı yoktu sukur

sızler neler yaptınız anlatın bakalımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…