umarım listeye kilo bildirimini doğru geçirmişimdir aklıma takılan kısımların altını çizdim:44: eksik veya yanlış varsa düzeltirsen sevinirim
merhaba kızlar hayırlı pazarlar
dün görümceme gittik gece geldik..çok hastayım ordada hep yattım...iftarda ve sahurda antibiotik almıştım biraz iyi gelmiş şimdi daha iyiyim...
bu arada melek hala girmemiş çok merak ediyorum naptı acaba :26::26:
hava biraz olsun serinledi hafifte yaqmur yaqdı çok güzel harika bir serinleme oldu çok seviyorum böyle havaları..kasım doqumluyum acaba bundan dolayımı bulutlu yaqışlı havaları seviyorum acaba :26::26:
tatlım bu verilerie göre listeye yansıttım haberin olsunbaşlangıç:82
geçen hafta:73.1
bu hafta:70.7
giden:2kg - 2,4kg cnm(73,1-70,7 = 2,4)
gelen: yok
toplam giden:12kg (11,4)
hedef:55
beden:42.44
boy.1.65
spor:lesline sansone 3mıl
tatlım ismini listeye ekledim ama normalde bildirim günü Cuma sabahı aç karnına, şimdi Ramazan olduğundan oruç tutanlar için de Perşembe iftar öncesi...başlangıç: 69.8
gçen hafta: 67.5
bu hafta: 67.0
giden: 500g
toplam giden: 2.800
kalan: 8 kg
hedef: 59
ya kizlar dogru dürüst spor yapamiyorum sadece anca temizlik yapiyorum o da spor sayilirsa
2 kez yürüyüse ciktim ama oruclu orucluda zor oluyor cabuk susuyorum
insallah bu hafta 66yi görürüm yinede ya
Ramazanin bitmesinede cok az kaldi bu arada Insallah ondan sonra yine Sporlara egzersizlere baslarim
TATLIM açıkçası hiç dikkat etmemiştim..ben omuz için ayrı bişey yapmadım dediqim gibi farkında bile deqilim..sanırım kemik yapısıyla ilgili olan bişey...arzu ablacım bişey sorcam sen resim atmışsın orda eski halşin omuzların var ve yenide gitmiş şuan ben zayıfladım ama omuzlarım var nasıl gider ya ooo bana akıl ver
çok geçmiş olsun ablacımm
slm ablacım ben bişey sorcaktım et tavuk balık v.s istedginiz kada yiyebilirsniz sıfır kalori demiştin ama bunları kızatma olup olmaması önemli mi..?? birde marketlerdede paket halinde but yada nugget satılıo onlarda yenilenilir mi ton balıgı liht mı olacak normalde olur mu :))
anladım ewt ablacım unlu falana oluyo o zaman sade yemek daha iyi haslama falan :)) birde yeşilçayın mısır püskülü limonlusu falan varya bunlar tadını daha güzel yapıo ama etkisi aynı oluomu sadesi mii daha etkili ??
canım hangisini istersen içebilirsin bitki çaylarında bir sınırlamamız yok
yeşilçayın etkisi azalmaz cnm merak etmeama yesil cayın aynı etkisi var demi sadesiyle sadece tadi daha güzel oluyor.. :)
ablacım zayıf ve saglıklı olmak için yedilklerimize dikkat etmek saglıklı beslenmek gerekiyor... ama sürekli sebze yemekleri tavuk falanmı yiycez :)
anladım ablamm :) tatlı ve hamur işi zararlı seyleri yemeyecegiz zaten yararlı ols ayerdik :) :102: :102:
canım Rabbim gönlüne göre versin herşeyin hayırlısı olsun...
tatlım testte negatifse yoktur bende bugün yaptım negatif çıktı...sen nerden hamiş olduqun fikrine kapıldınki :26:
günaydın kızlarrrr
yaww nerdesiniz öqlen oldu kalkın yaawww
meleeekkkk seni merak ediyorum hadi gel artık topiqee...
merhaba kızlar hayırlı pazarlar
dün görümceme gittik gece geldik..çok hastayım ordada hep yattım...iftarda ve sahurda antibiotik almıştım biraz iyi gelmiş şimdi daha iyiyim...
bu arada melek hala girmemiş çok merak ediyorum naptı acaba :26::26:
hava biraz olsun serinledi hafifte yaqmur yaqdı çok güzel harika bir serinleme oldu çok seviyorum böyle havaları..kasım doqumluyum acaba bundan dolayımı bulutlu yaqışlı havaları seviyorum acaba :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?