demet ve ilknur;
kızalr ben yatıyorum sahura kalkıcam daha...iyigeceler sizee
abla sana da iyi geceler şimdi gördüm..
bu arada memlekette kasırgadan dolayı minare devrilmiş merkezde tam ananemlerin evine yakın:2: bir kişi ağır yaralanmış..
ayrıca bir köyde yaşlı bir kadın vefat etmiş,allah rahmet eylesin..
hayırlı sabahlaaaaarrrrr
ben geldim ben geldim
nasılsınız şimdiden hepinizin kandili übarek olsun çok şükür kavuştuk allah yine görmeyi nasip etsin
abimler burda kızlar ev pek bi şenlikli gelen giden çok çocuklar bilgisayarın başında kimsenin bana verdiği yok
aman gönülleri olsunda kavga etmesinlerde napalım ben oturmuyveririm
Senin de kadir gecen mübarek olsun cnm:)kızlar hepinize günaydın..
Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Geceniz Mübarek Olsun . Rabbim Dualarımızı kabul etsin.
kızlar hepinize günaydın..
Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Geceniz Mübarek Olsun . Rabbim Dualarımızı kabul etsin.
Senin de kadir gecen mübarek olsun cnm:)
Ve tabii herkesin kadir gecesi mübarek olsun ettiğiniz duaları allahım kabul eylesin inş...
Sana da günaydın kandilin mübarek olsun melekcim::130:gunyadın fıstıklar nasılsınız bakalım kandıl gecenız mubarek olsun
Melekcim MaşallahhhÇok güzel bir histir tahmin edebiliyorum,devamını bekliyoruz sende
Veeeeee darısı başmıza
evet canım cok guzel bır hıs mıs cıdden ve dahada zayıflayınca dahada kucuk bedene gırecek olmam benı cokkk mutlu edıyorrrr
amın canım darısı tabıkı herkezın basına. sen su an kac bedensın canım :26:
hım 40 rahat oluyor bana ama hayatımda 38den yukarı giymedim daha önce ondan sevmiyorum bu halimi melekcim tamam eskiden de çok zayıfım diye ortalarda geziyordumama bu da fazla ben 38 beden olmak istiyorum ki benim basenim var 36 kötü durur yani 55-56 kilo benim idealim sanırım sence?
Aslında fotoğraf yüklemek isterdim ama çekiniyorum ya:S
38 beden benımde hayalımdekı beden canımcım ama sanmıyorum o bedene gırebılcegımıresım yuklemeye cekınme canım ben yuklemıstım gecmıs sayfalarda hadı beklıyorum resmınıııı
cnmmm resimlerin kaçıncı sayfada bende merak ettim masalla sana cıtır olcann :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?