Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

demet ve ilknur;
kızalr ben yatıyorum sahura kalkıcam daha...iyigeceler sizee

abla sana da iyi geceler şimdi gördüm..
bu arada memlekette kasırgadan dolayı minare devrilmiş merkezde tam ananemlerin evine yakın:2: bir kişi ağır yaralanmış..
ayrıca bir köyde yaşlı bir kadın vefat etmiş,allah rahmet eylesin..

hayırlı sabahlaaaaarrrrr

ben geldim ben geldim

nasılsınız şimdiden hepinizin kandili übarek olsun çok şükür kavuştuk allah yine görmeyi nasip etsin

abimler burda kızlar ev pek bi şenlikli gelen giden çok çocuklar bilgisayarın başında kimsenin bana verdiği yok

aman gönülleri olsunda kavga etmesinlerde napalım ben oturmuyveririm

hayırlı sabahlar canım seninde kadir gecen mübarek olsun...
bayrama kalabalık giriyosunuz ne güzel cnm... bizde cuma gecesi hayırlısıyla ulaşabilirsek şenlendiricez annemleri...

kızlar hepinize günaydın..
Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Geceniz Mübarek Olsun . Rabbim Dualarımızı kabul etsin.

gunaydın kızlar herkezın kadır gecesı mubarek olsun ALLAH dualarımızı kabul etsın ınsallahhhh

kızlarrrrrrrrrrrrr

super bı duyguyu sızle paylasmak ıstedım. ben en son elbıse dumurundan sonra ( hanı ykm de bı elbıse denemıstım dar gelmıstı ya) hıc alt yada ust bısı denememıstım ama dun aksam esım ve oglumla kıpa alsverıs merkezıne gıttık esımle oglum oyuncak bolumunde dolasırlarken bende sole bır tekstıl reyonunda gezeyım dedım bı baktım ne zamandır ıstedıgım sıyah dar paca kot tam 42 bedenını sepete atmıs gıdecekken seytan durttu 40 bedene gozum takıldı hazır kabınlerde bos ken denemek ıstedım aldım gırdım hıc umudum yoktu gercı lıkralı bı modeldı ama cok kucuk gorundu gozume bı denedımmmm ve sıkı durunnnnnnnn cuk dıye oturdu ustumeeeeee nasıl mutlu oldum anlatamam. lıkralı bı model ama olsun daha once lıkralıda olsa 40 bedene gırmıyordum bıle . emeklerımın karsılıgını almak harıka bısımıymısss yasasınnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar hepinize günaydın..
Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Geceniz Mübarek Olsun . Rabbim Dualarımızı kabul etsin.

Senin de kadir gecen mübarek olsun cnm:)
Ve tabii herkesin kadir gecesi mübarek olsun ettiğiniz duaları allahım kabul eylesin inş...

gunyadın fıstıklar nasılsınız bakalım kandıl gecenız mubarek olsun

bu arada dunku menum

sabah
yarım sımıt
yarımdan az domates
2 zeytın
peynır
yumurta

ara
yok

ogle
sahanda yumurta
yarım domates

ara
yarım armut +2 kıbrıt kutusu karpuz

aksam
malesef gene mıde bulantım vardı bısı yıyemedım

2 lt su ( bulantıdan dolayı ıcemedım )

Melekcim Maşallahhh Çok güzel bir histir tahmin edebiliyorum,devamını bekliyoruz sende
Veeeeee darısı başmıza

evet canım cok guzel bır hıs mıs cıdden ve dahada zayıflayınca dahada kucuk bedene gırecek olmam benı cokkk mutlu edıyorrrr

amın canım darısı tabıkı herkezın basına. sen su an kac bedensın canım :26:

hım 40 rahat oluyor bana ama hayatımda 38den yukarı giymedim daha önce ondan sevmiyorum bu halimi melekcim tamam eskiden de çok zayıfım diye ortalarda geziyordum ama bu da fazla ben 38 beden olmak istiyorum ki benim basenim var 36 kötü durur yani 55-56 kilo benim idealim sanırım sence?
Aslında fotoğraf yüklemek isterdim ama çekiniyorum ya:S

38 beden benımde hayalımdekı beden canımcım ama sanmıyorum o bedene gırebılcegımı resım yuklemeye cekınme canım ben yuklemıstım gecmıs sayfalarda hadı beklıyorum resmınıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…