Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

kadir geceniz mübarek olsun kızlar....

Çıtırlarım cumartesi günü samsuna vardık allahın izniyle dün geçmisi okurken gene uyuya kaldım....

Eee nasılsınız bakalım keyifler yerindemi...
saqol iknurcum seninde GECEN mübarek olsun tatlım bu gece dualarına bizleride kat olurmu cnm
sizi çoooooooook ama çokk özlemişim beeen:)

ya olemı dersın napayım hemen kan testımı yapsam kı
hemde hemennn hiç durma...
ya arzu hayırr ya olmams olsun nolrrr ben bebek ıcın hazır deılım

melekcim ni düşünsene canım..minik eller cici cici giysiler ayy keşke bende hamile olsamm

saqol iknurcum seninde GECEN mübarek olsun tatlım bu gece dualarına bizleride kat olurmu cnm

hemde hemennn hiç durma...

melekcim ni düşünsene canım..minik eller cici cici giysiler ayy keşke bende hamile olsamm

arzucum ben calısıyorum ve dogum vs durumunda bebek bıraz buyuyene kadar calısamam o yuzden hıc bı sekılde hazır deılım ben regl oldum olmadım arası derken normal kanama oldu ama cok az surdu 1 -1,5 gun normal renkteydı kan sadece kısa surdu . yanı hıc sanmıyorum ama kan testıde yaptrıcam hemen hıc vakıt kaybetmeden :2:

canım önce bir test sonucunu alalım ondan sonra üstüne yorum yapalım cnm
ve eqer varsa vardır Rabbimin bil bildiqi...O'na güven...

herkese hayırlı günlerrr
bu aralar giremez oldum iyice...
HERKESİİN KADİR GRCESİ MÜBAREK OLSUN RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN BİRBİRİMİZİ UNUTMAYALIM İNŞ
ben malesef bugünü oruçlu geçiremiyorum adetliyim çok üzgünüm keşke olmasaydıım ama rabbimin verdiği bişey yapacak bişey yok inş boll boll dua edicem herkes içinnn

canım üzülme sende tesbih çekersin...boş geçirme sakın...bizleride duana eklemeyi unutma olurmu? evet artık az geliyorsun..üzülüyorum...
kadir gecemiz mübarek olsun,Allah dualarımızı kabul etsin inşallah

amin canım cümlemizin...

herkese selamlar
hepinizin mübarek kandilini kutlar, hayırlara, güzelliklere vesile olmasını dilerim
dualarda buluşmak dileğiyle...
sevgiler...

merhaba ablacım samsun çok güzeldir şimdi çok severim denizi ama sıcaktır da değil mi nasıl orda havalar:)?

canım önceki sıcaklar kalmamış bi yagmur bi güneş idare ediyoruz ramazan bayramında 19 mayısa gitmeyi düşünüyoruz karavan var orada kayınbaba ayarlamış bakalım kısmet olursa bayramda oradayız....

kızlar bugün çok yoğundum kaynatamın evini toparladım perşembe kuran okutucaz 20 kişiden fazla insan çağırdık allah bana ve halama kolaylık verir yardımcımız olur inşallah...

yarında kaynatam kardeşlerini davet etti yarında onun evi halletmem gerekiyor yemek felan iki gün üst üstte anlıcanız cılkım çıkıcak...

kaynanayla kaynatanın ayrı lması gercekten zormuş neyse allah yardım eder inşallah....

bugğn kaynatamda iftar ettik kocaman bi bafra pidesi yaptırmış acayip birşeydi böyle kaldım...

Allah kolaylık versin canım benim bile gözüm korktu

arzuuuu bana acıl yardım canım bu arada gunaydınnn

ya benım kılom 8 gundur takıldı kaldı o lahmacun olayı bıraz hareketlendırdı gıbı ama 07,08 den berı 77,800 - 77,600 -77,300 -77,500
arası gıdıp geıyorum bı turlu asagı dusemedım nedenı nedır? cok moralsızım canım lutfen yardımcı olurmusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…