saqol iknurcum seninde GECEN mübarek olsun tatlım bu gece dualarına bizleride kat olurmu cnmkadir geceniz mübarek olsun kızlar....
Çıtırlarım cumartesi günü samsuna vardık allahın izniyle dün geçmisi okurken gene uyuya kaldım....
Eee nasılsınız bakalım keyifler yerindemi...
sizi çoooooooook ama çokk özlemişim beeen:)
hemde hemennn hiç durma...ya olemı dersın napayım hemen kan testımı yapsam kı
ya arzu hayırr ya olmams olsun nolrrr ben bebek ıcın hazır deılım
saqol iknurcum seninde GECEN mübarek olsun tatlım bu gece dualarına bizleride kat olurmu cnm
hemde hemennn hiç durma...
melekcim ni düşünsene canım..minik eller cici cici giysiler ayy keşke bende hamile olsamm
arzucum ben calısıyorum ve dogum vs durumunda bebek bıraz buyuyene kadar calısamam o yuzden hıc bı sekılde hazır deılım ben regl oldum olmadım arası derken normal kanama oldu ama cok az surdu 1 -1,5 gun normal renkteydı kan sadece kısa surdu . yanı hıc sanmıyorum ama kan testıde yaptrıcam hemen hıc vakıt kaybetmeden :2:
canım önce bir test sonucunu alalım ondan sonra üstüne yorum yapalım cnm
ve eqer varsa vardır Rabbimin bil bildiqi...O'na güven...
HAKLIsın canım ama ınsallah yoktur. cuma gunu yapmıstım eczaneden test sımdı bıdaha alıp yapsammıkı :26::26: su an ıcın rahatlamak ıcın
canım test almayamı gittim sesin soluqun kesildi :26:
CANIM evet aALDIM az once yaptım gene negatıf cıktı
silik çizgi falan yokmu cnm hiç..
hayır canım ıyıce baktım tek cızgı
gözün aydın o zaman cnm..ama bana hala hamilesin gibi geliyor :26:
canım üzülme sende tesbih çekersin...boş geçirme sakın...bizleride duana eklemeyi unutma olurmu? evet artık az geliyorsun..üzülüyorum...herkese hayırlı günlerrr
bu aralar giremez oldum iyice...
HERKESİİN KADİR GRCESİ MÜBAREK OLSUN RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN BİRBİRİMİZİ UNUTMAYALIM İNŞ
ben malesef bugünü oruçlu geçiremiyorum adetliyim çok üzgünüm keşke olmasaydıım ama rabbimin verdiği bişey yapacak bişey yok inş boll boll dua edicem herkes içinnn
kadir gecemiz mübarek olsun,Allah dualarımızı kabul etsin inşallah
merhaba ablacım samsun çok güzeldir şimdi çok severim denizi ama sıcaktır da değil mi nasıl orda havalar:)?
kızlar bugün çok yoğundum kaynatamın evini toparladım perşembe kuran okutucaz 20 kişiden fazla insan çağırdık allah bana ve halama kolaylık verir yardımcımız olur inşallah...
yarında kaynatam kardeşlerini davet etti yarında onun evi halletmem gerekiyor yemek felan iki gün üst üstte anlıcanız cılkım çıkıcak...
kaynanayla kaynatanın ayrı lması gercekten zormuşneyse allah yardım eder inşallah....
bugğn kaynatamda iftar ettik kocaman bi bafra pidesi yaptırmış acayip birşeydiböyle kaldım...
Allah kolaylık versin canım benim bile gözüm korktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?