Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

hiç şaşırmadım melekcim ben senden çok umutluydum biliyosun...çizgini bozmadan gidiyorsun..maşallahh emek veren çabalayan herkes karşılıqını alır..tekrar tekrar kutluyorum canım

canım sen reql olmuşmuydun?

gecen ay oldu olmadı arası cokk cok az olmustum bu ay daha zamanım var neden bole sureklı mıdem bulanıyo bı bılsem :44::44::44:

bu arada günaydın demeyi unutmuşum GÜNAYDIN ARKADAŞLARRR

gunaydın uykucu kusummmm

öncelikle ramazanınız mübarek olsun sizi çok özledim ya beni unutmamışsınızdır umarım ama giremedim hiç fırsatım olmadı malesef ki ama 89 kilodan 83e düşüp de geldim:)
daha bırakmam hep yazarım:) beni de şu tablonuza eklermisiniiz:) kadir geceniz de mübarek olsun:)

gecen ay oldu olmadı arası cokk cok az olmustum bu ay daha zamanım var neden bole sureklı mıdem bulanıyo bı bılsem :44::44::44:

gunaydın uykucu kusummmm
melekcim bak sen hamilesin demedi demee... sen kan tahlilimi vermiştin eczaneden test alıpmı yapmıştın?

hoşgelidn canım tabiki unutmadık canım...ne güzel 6kilo verip gelmişsin çok tebrik ederim cnm..inşallah devamını birlikte veririz

hoşgelidn canım tabiki unutmadık canım...ne güzel 6kilo verip gelmişsin çok tebrik ederim cnm..inşallah devamını birlikte veririz[/QUOTE]

hoşbuldum ablacım:)
inşallah veririz birlikte:)
beni de listenize eklerseniz çok mutlu olurum:)

kadir geceniz mübarek olsun kızlar....

Çıtırlarım cumartesi günü samsuna vardık allahın izniyle dün geçmisi okurken gene uyuya kaldım....

Eee nasılsınız bakalım keyifler yerindemi...

burda bişiler olmuş kim hamile nerdeyim nolmuş:) kim hamileyse kutluyorum..
bu arada şu tickerı nasıl silcem hala 88 görünüyor

kadir geceniz mübarek olsun kızlar....

Çıtırlarım cumartesi günü samsuna vardık allahın izniyle dün geçmisi okurken gene uyuya kaldım....

Eee nasılsınız bakalım keyifler yerindemi...

merhaba ablacım samsun çok güzeldir şimdi çok severim denizi ama sıcaktır da değil mi nasıl orda havalar:)?

bu arada günaydın demeyi unutmuşum GÜNAYDIN ARKADAŞLARRR

melekcim nereye kayboldun hayatım :26:
tatlım bebiş geliyor bence sen üstüne lekelenmişsin

ya olemı dersın napayım hemen kan testımı yapsam kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…