- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
cnmmm resimlerin kaçıncı sayfada bende merak ettim masalla sana cıtır olcann :)))
hiç şaşırmadım melekcim ben senden çok umutluydum biliyosun...çizgini bozmadan gidiyorsun..maşallahhgunaydın kızlar herkezın kadır gecesı mubarek olsun ALLAH dualarımızı kabul etsın ınsallahhhh
kızlarrrrrrrrrrrrr
super bı duyguyu sızle paylasmak ıstedım. ben en son elbıse dumurundan sonra( hanı ykm de bı elbıse denemıstım dar gelmıstı ya) hıc alt yada ust bısı denememıstım ama dun aksam esım ve oglumla kıpa alsverıs merkezıne gıttık esımle oglum oyuncak bolumunde dolasırlarken bende sole bır tekstıl reyonunda gezeyım dedım bı baktım ne zamandır ıstedıgım sıyah dar paca kot tam 42 bedenını sepete atmıs gıdecekken seytan durttu 40 bedene gozum takıldı hazır kabınlerde bos ken denemek ıstedım aldım gırdım hıc umudum yoktu gercı lıkralı bı modeldı ama cok kucuk gorundu gozume bı denedımmmm ve sıkı durunnnnnnnn cuk dıye oturdu ustumeeeeee nasıl mutlu oldum anlatamam. lıkralı bı model ama olsun daha once lıkralıda olsa 40 bedene gırmıyordum bıle . emeklerımın karsılıgını almak harıka bısımıymısss yasasınnnnnnnnnnnnnnnnnn
bu arada dunku menum
sabah
yarım sımıt
yarımdan az domates
2 zeytın
peynır
yumurta
ara
yok
ogle
sahanda yumurta
yarım domates
ara
yarım armut +2 kıbrıt kutusu karpuz
aksam
malesef gene mıde bulantım vardı bısı yıyemedım
2 lt su ( bulantıdan dolayı ıcemedım)
ayyy pek tatlısın maşallah sana cnmgerçekten kilo cok kötü bişey güzelliğimizi saklıyo :111: :111:
hiç şaşırmadım melekcim ben senden çok umutluydum biliyosun...çizgini bozmadan gidiyorsun..maşallahhemek veren çabalayan herkes karşılıqını alır..tekrar tekrar kutluyorum canım
evet arzu ya cokkkk mutlu ve umutluyum bende canımmm
canım sen reql o
lmuşmuydun?
bu arada günaydın demeyi unutmuşum GÜNAYDIN ARKADAŞLARRR
melekcim bak sen hamilesin demedi demee... sen kan tahlilimi vermiştin eczaneden test alıpmı yapmıştın?gecen ay oldu olmadı arası cokk cok az olmustum bu ay daha zamanım var neden bole sureklı mıdem bulanıyo bı bılsem :44::44::44:
gunaydın uykucu kusummmm
öncelikle ramazanınız mübarek olsun sizi çok özledim ya beni unutmamışsınızdır umarım ama giremedim hiç fırsatım olmadı malesef ki ama 89 kilodan 83e düşüp de geldim:)
daha bırakmam hep yazarım:) beni de şu tablonuza eklermisiniiz:) kadir geceniz de mübarek olsun:)Eki Görüntüle 488972
hoşgelidn canımtabiki unutmadık canım...ne güzel 6kilo verip gelmişsin çok tebrik ederim cnm..inşallah devamını birlikte veririz
kadir geceniz mübarek olsun kızlar....
Çıtırlarım cumartesi günü samsuna vardık allahın izniyle dün geçmisi okurken gene uyuya kaldım....
Eee nasılsınız bakalım keyifler yerindemi...
hiç şaşırmadım melekcim ben senden çok umutluydum biliyosun...çizgini bozmadan gidiyorsun..maşallahhemek veren çabalayan herkes karşılıqını alır..tekrar tekrar kutluyorum canım
canım sen reql olmuşmuydun?
bu arada günaydın demeyi unutmuşum GÜNAYDIN ARKADAŞLARRR
melekcim bak sen hamilesin demedi demee... sen kan tahlilimi vermiştin eczaneden test alıpmı yapmıştın?
arzu yapma deme oleeeeben eczaneden test alıp yapmıstım kan testı yapmadım . deılımdır yaa cokk korrkuyorummm:26:
hoşgelidn canımtabiki unutmadık canım...ne güzel 6kilo verip gelmişsin çok tebrik ederim cnm..inşallah devamını birlikte veririz
melekcim nereye kayboldun hayatım :26:
tatlım bebiş geliyor bence sen üstüne lekelenmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?