arzuuuu bana acıl yardım canım bu arada gunaydınnn
ya benım kılom 8 gundur takıldı kaldı o lahmacun olayı bıraz hareketlendırdı gıbı ama 07,08 den berı 77,800 - 77,600 -77,300 -77,500
arası gıdıp geıyorum bı turlu asagı dusemedım nedenı nedır? cok moralsızım canım lutfen yardımcı olurmusun
yanı nerde yanlıs yapıyorum neden bı turlu asaglara dusemedım bılmıyorum :44::44:
dunku menumu paylasayım
sabah
uno denge lıght 1 dılım
peynır
5 adet zeytın
yarım domates
yumurta
ara
15 gr badem
ogle
tavuk
cacık
ara
1 adet kırmızı erık+1 kıbrıt kutusu karpuz
lıght sekersız cıkolata almıstım denemek ıcın kucuk bır parca yedım
aksam
peynırlı omlet
cevızlı ezmeden bı tatlı kasıgı
3 lt su
arzu bu lısteye bı goz atarmısın
haklısın arzucum ama ne bılım sureklı aynı kılonun artısı eksısınde gıtmek benı cok uzdu bak yazayım sana
07,08 77,800
08,08 77,800
09,08 78,00
10,08 77,700
12,08 77,300
14,08 77,200
15,08 77,600
durum bole arzucum
ben listede kuruyemişe pek sıcak bakmıyorum cnm...nekadar etkiler bilemicem ama keşke 1 bardak süt içseydin..haftada 1 yada 2 defa kuruyemiş (fındık ceviz badem) yenmeli diye düşünüyorum..çünkü karbonları fazla...ve bademler tuzlu ödemde yapabilir...onun dışında listende olmaması gereken tabiki çikolata...yemen gerektiqi kadar yemişsin burda bir yanlış yok...ama bünyen etkilenebilir cnm...ve cevizli ezme...içinde galeta unu var dimi...ve birazda tuzlu ve baharatlı..ödeme çok güzel davetiye yanii... neyse madem yedin pişman olmak yok..canın istedi yedin...onun için keyfini çıkar..nasılsa cumaya toparlarsın
hiç üzülme cnm bu kesinlikle kilo deqil...bu rakam birden düşücek...cumaya kadar dikkat et bak yine gelip haklıymışsın diyeceksin cnm..
arzucum bugun ıcın bana ozel bı menu yazarmısın sole yarın tartıda yuzumu guldurcek bır menu nolurrrrr:2::2: soyledıklerınde haklısın ama moralımın bıraz duzelmesı ıcın sanırım sart bole bısı
canım sen çalışıyorsun bnm yazdıqım menüyü nasıl hazırlayabilirsinki?
arzuucm benı su ankı uzgun pıskolojımden kurtarcaksa aksamdan hazrlarım ısyerıne getırırım yarın yaparım en azından . su 77 den kurtulmak ıstıyorum moralımın duzelmesı acısından canım.
tamam cnm
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
yarım salatalık
yarım domates
bitki çayı..
öqlen
yarım kabaqı küp küp kes ve haşla
3 kaşık yoqurtla karıştır ye..
ara
bitki çayı
akşam
1 haşlanmış baget
4 yaprak kıvırcık
ara
bitkiçayı
3 litre su..
harıkasın canım hemen aksamdan kabagı hazırlarım yarın oglen ıcın aynen bu menuyu yapcam bakalım cuma gunu nasıl olcak kılom
afiyet olsun canım kesin sonuş alırsın Allahın izniyle..
konu okuyordum millet nelerle uqraşıyor..sen 3 qramın derdindesinderdin bu olsun tatlım benim Allah dermansız dert vermesin...
melek dün iftardan önce tartıldım uçmuşum ben yaa..moralim bozuldu..gerçi çokta önemsemedim bayram sonrası için çok ümitliyim..daha önce başardım şimdide başarabilirim..kan ilaçları beni mahvetti ramazanda eklenince benim bahaneler çoqaldı...hamiş kalmadan 70in altına düşmem lazım... neyse az kaldı bayram geldi...ayın 26sında burda olucaz RABBİM nasip ederse...sonrasında benim için harika bir serüven başlıyor..senide peşime takıcam çok güzel kilolar vericez cnm..inan şimdiden heyecanlanıyorum..:119:
bende senı yerınde olsam hıcc takmazdım canım cunku senın bunyen allahın sana bahsettıgı bı nımet bak gor 1 ayda 75 olursun sen gene
yok canım daha kısa zamanda veririm...1 ayda 70leri görürüm...çabuk verip çabuk alıyorum ben...çoqu ödem zaten bu aralar çok fazla kaçırdım tatlılar tuzlular derken iş çıqrından çıktı...neyse toparlıcaz inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?