canım benim saol iyiyim seni gördüm daha iyi oldum hele duyduğum haberle havalara uçtumgörüşmeyeli yedim içtim yattım diye özet geçebilirim.son 2-3 aydır toparladım baya.bundan sonra dikkat edip eski formumu yakalamak ve sonrasında Allah kısmet ederse bebiş istiyorum bende :2::2:
hayırlı olsun canım biran önce sağlıkla kucağına alırsın bebekini inşallahbizde sanalda olsa severiz onu buralardan
ne tatlı olur kimbilir sana benzerse yeriz onu yerizpaylaşırım tatlım fotolarını ordan seversiniz en azından
teşekkür ederim cnmcanım bende çok tebrik ediyorum seni..iradene imrendim doğrusupeki spor tarzı bişeyler yaptınmı?
kıss nasıl unuturum seniii hoşgeldim canım topiqimeerginsena bakalım beni hatırlıycakmısın.hani karbonhidrat topicindensiz hızla yaparken ben bol kaçamaklı yapıyordum diyetizaten bahsetmişsin hikayenin başında.selin tepeden.o zamanlar ben 9-10 kg vermiştim ama şimdi dikkat etmediğim içn geri aldım tabiki de.gecen sene ramazanın başında 71 ken bu sene 79 dum.ramazan bitti b 80 oldu.artık yeter ben şu diyet topiclerini bir karıştırıyım derken bir de ne göreyim erginsena topic açmış kendine bayada ilerlemiş.banada bir el atar belki dedim kararsız kaldım acaba dukan mı yapsam veya ona çok benzeyen karbonhidrat diyetinemi başlasam.15 kg vermek istiyorum.ahh aahhh diyet yaparken bir ara 69.3 bile görmüştüm yaa.dedim nasıl olsa veriyorum saldım ipin ucu kaçtı tabi.neyse arkadaşlarınla bana da bir el atın da geri vereyim şu kiloları.herkeslere iyi bayramlar bu arada
tatlım hoşgeldin teşekkür edermsenacım senin azmini bildiğim için seni tekrar tebrik ediyorum canım
bende diyetisyene gittim en son 80 e dayanmıştım şimdi 70lerdeyim 10 kilo baya farketti şimdi de bebek geliyo napcam bilmiyorum
herkes boğazından kısma sakın diyo artık yürüyüşle dengelerim
hoşgeldin canım hadi yarın başlıyoruz bakalım göreyim siziHayırlı akşamlarrr ernginsena abla ve diğer uhtiler :) netime kavuştum böylece kadınlar kulubüme de kavuşmuş oldum ben bi ara güzel zayıfladım sonra ttailde hoooop geri geldi hepsi arkadşalarımla görüştüm dün hepsi acayip zayıflamışşş ben kaldım aralarındane olur yardım edin bana ben nasıl zayıflıcam ya ne denediysem olmuyor dr gittim tüm tahlillerimde normal ee neden veremiyorum pekii kimseyi inandıramıyorum da bu kiloda olduğuma vucud kamufle etmiş artık göstermio yaf resmen
gittim cnm bişey çıkmadı herşey normalmiş..sena abla gittin mi dr aynı şeyler bende de oluo hatta bi ara sürekli baş dönmesiyle uyanıyodum berbat bişey
ebru gel sende katıl bize yarın başlıyoruz...Bendeki iştah çok fena!!!!!!çokDerdıme bir çare kkk: :26::26::26:
bayramda kilo vermiş hala yakınıyor gel dövem seniigunaydın kızlar bu haftakı bıldırımımı yapayımmm malesef bayram ılk gunu yaptıgım kacamak bıldrımıme yansıdı cok az kılo verebıldım bu hafta
baslangıc: 88,90 17,05,2012 de basladım
geçen hafta:76,400
bu hafta:76,100
giden:300 gr
gelen: yokkkk:)))
toplam giden:12,800
hedef:68 gıbı emın deılım
beden:40-42
spor:şimdilik yok.
tebrikelr harikaabaşlangıç: 64.5 (23.04.2012)
geçen hafta:53.2
bu hafta: 52.4
giden:.0.8
gelen:yokkk
toplam giden:.12.1
boy:1.58
hedef: 45
spor:yok
beden:38-40
geldim cnm tatildeydim gece 3te geldik.. artık burdayım Allahın izniylesena abla huuuuu huuu nerlerdesinn.?yeni hamişler var sanırım aramızda gözünüz aydınnsempatikcim
tatlım bayramda 1 kio gayet normal...korkumdan tartıya çıkamıyorumBu hafta malesef 1 kg aldım iştahım açık ççok hala devam ediyo kötüyüm moral olarakk
teşekkür ederim cnm ...ama inan HERKESİN başarabileceqi bişey bu...gel katıl bize tıkır tıkır kilo verelim hep birlikteBir solukta okudum hikayenizi ..sizi tebrik ediyorum ve alkıslıyorumherkesin yapabileceği birşey değil bu :)
selam kızlar.. ben de 3 gün önce diyete ve spora başladımm şimdilik şöle ;
kilo : 61
boy : 1,60
hedef kilo : 52
spor : fitness+pilates
destek ve önerilerinizi bekliyorum :))
kızlar kızlar gelemmiii yanaqınızdan öpemmii
ben geldimmm nasılsınız bakalım nasıl geçti bayram..kayifler nasıl iyimiyiz kızlarrr.........
hazırmıyız yarın için...bomba gibi geliyoruz çok güzel kilolar vericez inşallah..hadi bakalım geri sayım başladııı
ben geldimmm nasılsınız bakalım nasıl geçti bayram..kayifler nasıl iyimiyiz kızlarrr.........
hazırmıyız yarın için...bomba gibi geliyoruz çok güzel kilolar vericez inşallah..hadi bakalım geri sayım başladııı
sena abla huuuuu huuu nerlerdesinn.?yeni hamişler var sanırım aramızda gözünüz aydınnsempatikcim
ne tatlı olur kimbilir sana benzerse yeriz onu yeriz
hoşbulduk cnm teşekkür ederimHb sena ablacımm 3 gündür yediklerime çok dikkat ediyorum en az 3 lt suyum var soda çay felan bunlar hariç tabi bugün biraz börek kaçırdım ama bugün apzar artıkyarın inşl dr ayçanın verdiği diyete başlıyorum yeniden 2 ay sonra memlekete gidicez herkesi şaşırtmak istiyorummm yemek yiyeceğim zaman aklıma bunu getiriyorum bide sena abla soda içmemizde bi sıkıtnı olmas dimi:26::26:
hadi bakalımgel gelllöpp hg ablacık hazırım inşallah :))
tatlım tarota bakan arkadaşın bnmle ilgili yazdıkları külliyen yalan bilginekızlar ben geldim ama gidicem yineee..
memleketteyiz hala, inanılmaz boğazım açıldı,ALLAH hayır etsin dönüşte telafi ederiz hep beraber.. daha buralardayım inşallah..
öpüyorum hepinizi , sena abla profilim bölümünde cevaplar tek tek görünüyor ya tarot bölümünde yazdıklarına bakayım merak ettim ben de meraklıyımdırrbizim topikten melek 6. hislerin kuvvetli mi,bana sanki öyle geliyoooor
tatlım hamilelik dönemindede kilo verebilirsin..biz zaten saqlıklı şeyler yiyerek kilo veriyoruz..bebeqe bilakis faydası olur...teşekkür ederim canım darısı isteyenlerin başına
kız 9 ay nasıl geçecek bilmiyorum çatlarım heralde meraktan bende
siz ne güzel kilo vermelere devam ben ne yapcam hamilelik döneminde :26:
gunaydın kızlar
hosgeldın arzu nasılsın nasıl gectı tatıl anlat bakalım neler yaptın
ben ayagının tozu ıle sana bısı sormak ıstıyrum ben dun lıght puaca yaptım tam bugday unu ıle tarıfıde senın dıyet yemeklerı topıgınde bır bayan vermıstı deneyım dedım dun yaptım ogleden sonra 2 tane yedım oldukca doydugum ıcın aksam yemek yemedım hatta ama ondan mıdır nedır sabah +500 gr ıle uyandım ve gene uzuldumsebebı omudur sımdı???? dunku menumude yazayım bak
pazar gunu menum
sabah
2 kızarmıs dılım uno denge lıght
yarım domates
5 zeytın
peynır
yumurta
ara
taze ıncır
ogle
4 kasık taze fasulye
cacık
ara
2 tane tam bugday unlu puaca
aksam
taze ıncır
2,5 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?