Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

paylaşırım tatlım fotolarını ordan seversiniz en azından

sena abla huuuuu huuu nerlerdesinn.?yeni hamişler var sanırım aramızda gözünüz aydınn sempatikcim

Son düzenleme:
selam kızlar.. ben de 3 gün önce diyete ve spora başladımm şimdilik şöle ;
kilo : 61
boy : 1,60
hedef kilo : 52
spor : fitness+pilates

destek ve önerilerinizi bekliyorum :))

canım bende çok tebrik ediyorum seni..iradene imrendim doğrusupeki spor tarzı bişeyler yaptınmı?
teşekkür ederim cnm bolbol yürüyüş aletli jimnastik ve plates yaptım cnm..
kıss nasıl unuturum seniii hoşgeldim canım topiqime
bende çok kilo aldım yarın besmeleyle başlıyoruz canım hadi bakalım hep beraber sil baştan
tatlım hoşgeldin teşekkür ederm
ayy ne güzel bir haber bu teyze oluyomuşuz Allah tamamına erdirsin cnm
hoşgeldin canım hadi yarın başlıyoruz bakalım göreyim sizi
sena abla gittin mi dr aynı şeyler bende de oluo hatta bi ara sürekli baş dönmesiyle uyanıyodum berbat bişey
gittim cnm bişey çıkmadı herşey normalmiş..
Bendeki iştah çok fena!!!!!!çokDerdıme bir çarekkk::26::26::26:
ebru gel sende katıl bize yarın başlıyoruz...
bayramda kilo vermiş hala yakınıyor gel dövem senii
başlangıç: 64.5 (23.04.2012)
geçen hafta:53.2
bu hafta: 52.4
giden:.0.8
gelen:yokkk
toplam giden:.12.1
boy:1.58
hedef: 45
spor:yok
beden:38-40
tebrikelr harikaa
sena abla huuuuu huuu nerlerdesinn.?yeni hamişler var sanırım aramızda gözünüz aydınn sempatikcim
geldim cnm tatildeydim gece 3te geldik.. artık burdayım Allahın izniyle
Bu hafta malesef 1 kg aldım iştahım açık ççok hala devam ediyo kötüyüm moral olarakk
tatlım bayramda 1 kio gayet normal...korkumdan tartıya çıkamıyorum
Bir solukta okudum hikayenizi ..sizi tebrik ediyorum ve alkıslıyorum herkesin yapabileceği birşey değil bu :)
teşekkür ederim cnm ...ama inan HERKESİN başarabileceqi bişey bu...gel katıl bize tıkır tıkır kilo verelim hep birlikte
selam kızlar.. ben de 3 gün önce diyete ve spora başladımm şimdilik şöle ;
kilo : 61
boy : 1,60
hedef kilo : 52
spor : fitness+pilates

destek ve önerilerinizi bekliyorum :))

tatlım bizde yarın hep beraber yeniden başlıyoruz...beslenme listemiz var sanada ışık olur umarım

kızlar kızlar gelemmiii yanaqınızdan öpemmii
ben geldimmm nasılsınız bakalım nasıl geçti bayram..kayifler nasıl iyimiyiz kızlarrr.........
hazırmıyız yarın için...bomba gibi geliyoruz çok güzel kilolar vericez inşallah..hadi bakalım geri sayım başladııı

Hb sena ablacımm 3 gündür yediklerime çok dikkat ediyorum en az 3 lt suyum var soda çay felan bunlar hariç tabi bugün biraz börek kaçırdım ama bugün apzar artık yarın inşl dr ayçanın verdiği diyete başlıyorum yeniden 2 ay sonra memlekete gidicez herkesi şaşırtmak istiyorummm yemek yiyeceğim zaman aklıma bunu getiriyorum bide sena abla soda içmemizde bi sıkıtnı olmas dimi:26::26:

gel gelll öpp hg ablacık hazırım inşallah :))

Hazırızzz Arzu abla hazırızz
Allam sölemesi ayıp tatilin bir kısmında otele gidip oradaki rus kadınlarını gördükten sonra nedense daha bir hazırım
Açık büfede baya götürdümAma bugun sondu yarını sabırsızlıkla bekliommmm. Bu arada herkese iyi akşamlarrr

kızlar ben geldim ama gidicem yineee..
memleketteyiz hala, inanılmaz boğazım açıldı,ALLAH hayır etsin dönüşte telafi ederiz hep beraber.. daha buralardayım inşallah..
öpüyorum hepinizi , sena abla profilim bölümünde cevaplar tek tek görünüyor ya tarot bölümünde yazdıklarına bakayım merak ettim ben de meraklıyımdırr bizim topikten melek 6. hislerin kuvvetli mi,bana sanki öyle geliyoooor

teşekkür ederim canım darısı isteyenlerin başına

ne tatlı olur kimbilir sana benzerse yeriz onu yeriz

kız 9 ay nasıl geçecek bilmiyorum çatlarım heralde meraktan bende

siz ne güzel kilo vermelere devam ben ne yapcam hamilelik döneminde :26:

gunaydın kızlar

hosgeldın arzu nasılsın nasıl gectı tatıl anlat bakalım neler yaptın

ben ayagının tozu ıle sana bısı sormak ıstıyrum ben dun lıght puaca yaptım tam bugday unu ıle tarıfıde senın dıyet yemeklerı topıgınde bır bayan vermıstı deneyım dedım dun yaptım ogleden sonra 2 tane yedım oldukca doydugum ıcın aksam yemek yemedım hatta ama ondan mıdır nedır sabah +500 gr ıle uyandım ve gene uzuldum sebebı omudur sımdı???? dunku menumude yazayım bak

pazar gunu menum
sabah
2 kızarmıs dılım uno denge lıght
yarım domates
5 zeytın
peynır
yumurta

ara
taze ıncır

ogle
4 kasık taze fasulye
cacık

ara
2 tane tam bugday unlu puaca

aksam
taze ıncır

2,5 lt su

hoşbulduk cnm teşekkür ederim
maden suyu içmende hiçbir sakınca yok cnm ama mümkünde sadesi olsun
gel gelll öpp hg ablacık hazırım inşallah :))
hadi bakalım
tatlım tarota bakan arkadaşın bnmle ilgili yazdıkları külliyen yalan bilgine
teşekkür ederim canım darısı isteyenlerin başına

kız 9 ay nasıl geçecek bilmiyorum çatlarım heralde meraktan bende

siz ne güzel kilo vermelere devam ben ne yapcam hamilelik döneminde :26:
tatlım hamilelik dönemindede kilo verebilirsin..biz zaten saqlıklı şeyler yiyerek kilo veriyoruz..bebeqe bilakis faydası olur...

hoşbulduk melekcim teşekkürler
tatil güzel ve yoqun geçti...mutfak herzaman bnmdir...ve köyde genellikle hamurişi yapılır...yaptık yedik şiştik ve geldik...şimdi aldıklarımızı verme zamanı cnm
menüne gelince;
buqday unu beyaz una nazaran çok çok faydalı...ama sabah kahvaltıda (ekmeqin yerine) sadece 1 tane poça yeseydin bu kadar etkilenmazdin..sen kahvaltıda ekmek hakkını kullanmışsın...akşam menüne poça eklemişsin hemde 2 tane bunlar küçük ayrıntılar gibi görünsede büyük etki gösteren şeyler...ama üzülecekte bişey göremiyorum bugün dengelersin cnm

günaydın arkadaşlarrr herkese selamlarrr
evet bugün sil baştan başlıyoruz..bnmle birlikte bu işe baş koymak isteyenler buyursunlar...Rabbimin izniyle tam gaz stard veriyorum...benim için son derece önem taşıyan kan ilacını bugün itibariyle kesmiş bulunmaktayım...3 ayda bana 15 kilo aldırdı...doktorumda bırakabilirsin dedi...inşallah tıkır tıkır gidecek kilolar...
ve sabah tartıldım...85.2yle başlıyorum kızlar...tabi baskülde bu rakamı görünce kendime kocaman bir yuhhhhhhh çektim...ama hiç önemsemiyorum...cumaya kadar 79ları görürüm inşallah...
içim içime sıqmıyor çok heyecanlıyım...aldıqım kilolar aslında çok iyi oldu...kilo verdikten sonra nasıl beslenmem gerektiqini çok iyi anladım...bundan bişey olmaz diyerek yemeqe devam etmek en büyük hataydı...herşeyde bir hayır varmış... ve hedefimi 60 kilodan 55e çekiyorum....ve tüm gayretimle sabah kahvaltısıyla başladım...gazamız mübarek olsun arkadaşlar...
evet bundan böyle menüleriniz sıkı takibimde olucak...sadece cuma günleri kaçamak hakkımız var oda diqer cumaya kadar arayı kapatabilmemiz için...hatta mümkünse cumalarıda kaçamak yapmayalım...ve kaçamaklarımızı mümkün oldukça sabahları yapalım...ben dün ne bulduysam yedim çünkü uzun süre yiyemicem tekrar...en azından 69ları görene kadar çok sıkı devam edicem...hadi bakalım hep beraber basıyoruz gazaaa son sürat kızlarr 64:
çok kısa sürede çok büyük kilolar vericez hep birlikte..hadi bakalım el eleee :13::13::13::13:

ben çok fazla kilo aldıqım için bir süre kahvaltıda ekmek yemicem arkadaşlar...onun için kahvaltılarım ekmeksiz...ama sizler yiyebilirsiniz ekmek son derece faydalı...
ve kahvaltım;

yarım litre su
1 haşlanmış yumurta
beyaz peynir
kaşar peynir
1 domates
açaili yeşilçay..

HOSGELdın canım ve hıhayet sende bızlerlesın kaptannnnn

bende suclunun puacalar oldugunu bılıyordum ama 500 gr kadar fark olacagı aklıma gelmezdı neyse dengelerım bugun dedıgın gıbı :)

ornek menuler yazarmısın bızde sebeplenelım ozellıkle bennnn bu arada 75,700 ı gordum dun ama o puaca mahvettı bu sabah 76,200 dum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…