Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

arzucum geçmiş olsun canım madem şüpheleniyorsun kendini fazla zorlama...
bu arada hayırlı yolculuklar canım yolunuz açık olsun...
çok teşekkür ederim cnm
çok saqol cnm senin bayramın şimdiden mübarek olsun hayırlısıyla gidip gelin inşallahh...
amin canım...

kızlar şimdi geldim alışverişten...dışarda baş dönmesini pek hissetmedim ama belim koptuda koptu...yolda zaman zaman durakladım o derece...eve geldim baş dönmesi ve miqren karşıladı beni...ben hamileyken miqrenim tutmaz burdan anlıyorumki hamiş deqilim...demekki başka birşeyim var ama ne? kanda bişey çıkmazsa bayram dönüşü dahiliyeye gidicem yada dayanamazsam gittiqim yerde acile falan giderim gerçekten iyi deqilim..sorunum her neyse iyileşmek isitorum bu hallere hiç alışık deqilim zor geliyor

kızlar merhaba...
şimdi sonuçları aldım merakta kalmayın diye geldim....çok işim var akşama yola çıkıcaz..tekrar giremem..
bebek yok arkadaşlar ama başka bir sorunda yok....herşeyim normal çıkmış...ama normalde bnm kan deqerim 0.02 çıkardı şimdi 1.2 ye yükselmiş... bana bu olanlar neyin nesi dedim psikolojiktir dedi lekelenmede psikolojik heralde reqlime 6 gün var bakalım gelişmeler ne göstericek..
hepinizi öpüyorum umarım tatilden döndüqümde herkesten güzel haberler alırım.. herkesin RAMAZ-I ŞERİF BAYRAMI MÜBAREK OLSUN arkadaşlar herkese iyi bayramlarr

HERSEYın yolunda olmasına cok sevındım canım bebek yokmus hayırlısı sımdılık boyle demekkı sanada ıyı bayramlar canım gorusuruzzz

iyi geceler
hepinizin bayramı mübarek olsun
güzel, şeker tadında bir bayram diliyorum
sevgiler...

erginsena bakalım beni hatırlıycakmısın.hani karbonhidrat topicindensiz hızla yaparken ben bol kaçamaklı yapıyordum diyetizaten bahsetmişsin hikayenin başında.selin tepeden.o zamanlar ben 9-10 kg vermiştim ama şimdi dikkat etmediğim içn geri aldım tabiki de.gecen sene ramazanın başında 71 ken bu sene 79 dum.ramazan bitti b 80 oldu.artık yeter ben şu diyet topiclerini bir karıştırıyım derken bir de ne göreyim erginsena topic açmış kendine bayada ilerlemiş.banada bir el atar belki dedimkararsız kaldım acaba dukan mı yapsam veya ona çok benzeyen karbonhidrat diyetinemi başlasam.15 kg vermek istiyorum.ahh aahhh diyet yaparken bir ara 69.3 bile görmüştüm yaa.dedim nasıl olsa veriyorum saldım ipin ucu kaçtı tabi.neyse arkadaşlarınla bana da bir el atın da geri vereyim şu kiloları.herkeslere iyi bayramlar bu arada

GUANYDINlar hayırlı haftalar heerkezın gecmıs bayramı KUTLU OLSUN

kızlar ben bayramın ılk gunu gezmeler vs dolayı cok azda olsa yememem gereken bır kac sey yedım malesef kayınvalıdem corek adında bısı yapmıs hamur ısı cok asırı ısrarından dıolayı avuc ıcı buyuklugunde 5-6 tane yedım sonra mısır yedım aksamınada yarım pıde ıle yarım kase mercımek ıcınce ertesı gunu +600 gr ıle uyandım ve ınanılmaz uzuldum o kadar fark edecegıınu dusunmememıstım. ılkı gundur toparlamaya calıısyorum ama sadece 200 gr verebıldım. bı daha ne bayram ne baska bısı asla kacamak yapmam ders oldu bana

sızler naptınız anlatın bakalım

Herkese gündaydin gecmis bayraminiz mubarek

nasilsin umarim hepinciniz iydir bayram turkiyeye zehir oldu yine TERÖRÜ LANETLIYORUM

Neyse ben bugun ruyamda cok kötü birsey gördüm bana ruyadan anlayan biri varsa ne anlama geldigini anlatirsa cok sevinirim :

ben kizim ve esim evimin önünde duruyoruz kizim yeni yuruyomus elini birakiyorum birden kosmaya basliyo yetisemiyorum ve araba carpiyo ben oldugum yere oturup bagirmaya basliyorum esim cocugu kucakliyor ama ambulans felan gelmiyor biz hastaneye götürüyoz ertesi gun oluyor ben hastaneye gidiyorum kizim iyiymis ama esim hastanenin odasinda benim uzak tanidigim bir kizla konusuyor hatta odanin icinde uc yatak var birinde o yatiyor ama hasta felan degil neyse kizim kucagima aliyorum kiz kardesim felan geliyor seviyorlar ondan sonrasin hatirlamiyorum ama sunu biliyorum cok agladim ruyada

merhaba sizinde bayramınız kutlu olsun.yediklerinizle +600 grama çıktığınızı bukadar kilo almış olamıyacağınızdan yakındınız ki bu tür değişimler normal.2 çörek bi pide yemekle kilo alınmaz öyle hemen bu yüzden düzenli olarak haftada 1 tartılmanız tavsiye edilir.gün içinde yada ardarda gelen günlerde bikaç yüz gram değişim normal yani.zaten buda kilo değil ödem şişliktir.bir sonraki öğünlerde biraz daha sıvı ağırlıklı beslendiğinizde sorun ortadan kalkar.moralinizi ve motivasyonunuzu kaybetmeme adına sık sık tartılmamanızı tavsiye ediyorum.

slm serpicim yine hüzünlü buldum seni alt tarafı bir rüya sıkıntı etme.bence son zamanların yorgunluğu çevremizde ve vaanımızdaki üzücü gelişmelerden etkilenmişsindir.zaten rüyada çok aladığını görmüşsen sıkıntılarından kurtulacağın anlamına gelir.içini ferah tut.

herkese merhaba belkim hatırlarsınız beni.geçmiş bayramınız mübarek olsun canlarım.anneciğim birazdaha iyi çok şükür kan değerleri çook yüksekti yavaş yavaş düşüyo inşallah haccada gidebilecek.bende kaldığım yerden sizlerle devam etmek istiyorum tabi kabul eder aranıza tekrar beni alırsanız.72-73le ramazana başladım şu an 68 gösteriyo tartı ama nekadarı kilo bilemem. hepinizi çok özledim öpüldünüz

Selam kızlar yogun bi tatilin bitti girmek kısmet olmadı okuyodum yazılanları ama hiç yazamıyodum hemen çıkıyodum bayramda çok aşırı iştahım geldi ne bulduysam yedimm inanılmaz kızıyom kendime çokk ya bugunlerde çok kötü iştahım açık verdigim kiloları alcam
diye korkuyorum bilmem neden böyle oldumm

herkese günaydınn geçmiş bayramınız kutlu olsunn ..

vee sanırım diyetler başlar ben pazartesi dedim mi başlıyorumm :)) fakat şuna çok sevndim tatilde ipin ucunu kaçırdım hemde fazlasıyla ama 65.30 olarak geri döndümm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…