çok teşekkür ederim cnmarzucum geçmiş olsun canım madem şüpheleniyorsun kendini fazla zorlama...
bu arada hayırlı yolculuklar canım yolunuz açık olsun...
çok saqol cnm senin bayramın şimdiden mübarek olsun hayırlısıyla gidip gelin inşallahh...herkesin keyfi yerindedir inşallah...
dün kaynatamın kuranını okuttuk bittim bittim o neydi öyle anlamadım sabahdan iftar saatine kadar o kadar uğraştık sonra birden masa doldu birden boşaldı ben bişey anlamadım neyse allah kabul etder inşallah..
bugünde eşimin teyzesi davet etti bugün bize bakım yapıcaklar...
öğleden sonra yıkanıp sonunda kuaföre gidicem sonunda kendime vakit ayırabiliyorum....akşamda gelirsek eyer ordan saçlarımı boyıcam..
bayramda belki kimsecikler olmaz buralarda şimdiden ramazan bayramınız mübarek olsun hepinizi çok çok öpüyorum....
amin canım...kızlar merhaba ,
hayırlı cumalar , ramazanın son cuması, hey gidi mübarek ay,ne çabuk bitti , başlarken zorlanıyor insan biterken de tam alışıyor , bitsin istemiyor .. Allah diğer ramazanlara da erişmemizi nasip etsin , dualar kabul olsun inşallah...
şimdiden herkese hayırlı bayramlar , bol kilo vermeler ...
ben bir süre olamayacağım , hepinizi ayrı ayrı öperim.
inşallah kilo almadan dönerim bayram tatlılarından , anne yemeklerinden ama biraz zor açıkçası.. Allah yardımcım olsun :)
bildirimim:
başlangıç kilo:78 kg
geçen hafta :58.5 kg
bu hafta:58 kg
giden: 500 gr
toplam giden : 20 kg
Hedef : 55 kg
boy : 1.63
beden : 38-36
spor: bu hafta yapmaya gayret ettim , toplam 14 mil diyelim..
kızlar merhaba...
şimdi sonuçları aldım merakta kalmayın diye geldim....çok işim var akşama yola çıkıcaz..tekrar giremem..
bebek yok arkadaşlar ama başka bir sorunda yok....herşeyim normal çıkmış...ama normalde bnm kan deqerim 0.02 çıkardı şimdi 1.2 ye yükselmiş... bana bu olanlar neyin nesi dedim psikolojiktir dedilekelenmede psikolojik heralde reqlime 6 gün var bakalım gelişmeler ne göstericek..
hepinizi öpüyorum umarım tatilden döndüqümde herkesten güzel haberler alırım.. herkesin RAMAZ-I ŞERİF BAYRAMI MÜBAREK OLSUN arkadaşlar herkese iyi bayramlarr
merhaba sizinde bayramınız kutlu olsun.yediklerinizle +600 grama çıktığınızı bukadar kilo almış olamıyacağınızdan yakındınız ki bu tür değişimler normal.2 çörek bi pide yemekle kilo alınmaz öyle hemenGUANYDINlar hayırlı haftalar heerkezın gecmıs bayramı KUTLU OLSUN
kızlar ben bayramın ılk gunu gezmeler vs dolayı cok azda olsa yememem gereken bır kac sey yedım malesefkayınvalıdem corek adında bısı yapmıs hamur ısı cok asırı ısrarından dıolayı avuc ıcı buyuklugunde 5-6 tane yedım sonra mısır yedım aksamınada yarım pıde ıle yarım kase mercımek ıcınce ertesı gunu +600 gr ıle uyandım ve ınanılmaz uzuldum o kadar fark edecegıınu dusunmememıstım. ılkı gundur toparlamaya calıısyorum ama sadece 200 gr verebıldım. bı daha ne bayram ne baska bısı asla kacamak yapmam ders oldu bana
sızler naptınız anlatın bakalım
slm serpicimHerkese gündaydin gecmis bayraminiz mubarek
nasilsin umarim hepinciniz iydir bayram turkiyeye zehir oldu yine TERÖRÜ LANETLIYORUM
Neyse ben bugun ruyamda cok kötü birsey gördüm bana ruyadan anlayan biri varsa ne anlama geldigini anlatirsa cok sevinirim :
ben kizim ve esim evimin önünde duruyoruz kizim yeni yuruyomus elini birakiyorum birden kosmaya basliyo yetisemiyorum ve araba carpiyo ben oldugum yere oturup bagirmaya basliyorum esim cocugu kucakliyor ama ambulans felan gelmiyor biz hastaneye götürüyoz ertesi gun oluyor ben hastaneye gidiyorum kizim iyiymis ama esim hastanenin odasinda benim uzak tanidigim bir kizla konusuyor hatta odanin icinde uc yatak var birinde o yatiyor ama hasta felan degil neyse kizim kucagima aliyorum kiz kardesim felan geliyor seviyorlar ondan sonrasin hatirlamiyorum ama sunu biliyorum cok agladim ruyada
merhaba sizinde bayramınız kutlu olsun.yediklerinizle +600 grama çıktığınızı bukadar kilo almış olamıyacağınızdan yakındınız ki bu tür değişimler normal.2 çörek bi pide yemekle kilo alınmaz öyle hemenbu yüzden düzenli olarak haftada 1 tartılmanız tavsiye edilir.gün içinde yada ardarda gelen günlerde bikaç yüz gram değişim normal yani.zaten buda kilo değil ödem şişliktir.bir sonraki öğünlerde biraz daha sıvı ağırlıklı beslendiğinizde sorun ortadan kalkar.moralinizi ve motivasyonunuzu kaybetmeme adına sık sık tartılmamanızı tavsiye ediyorum.
CANIM haklı olabılırsın ama odem yapacak ne yemıs olabılırımkı bole oldu anlamadım bende dırek kılo sandımuc gundur cok dıkkat edıyorum toparlıcam ınsallah . tartı olayına gelınce evet hergun tartılmıcam artık moralımı bozuyo
herkese merhaba nasılsınz...bayram bitti ..diyetim başladı çokk şükür ........umarım devam edebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?