Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

bu arada o puaca hıcde guzel deıldı ya tatsız tuzssuz bısı oldu hemde bana +500 zararı ama sunu ıtıraf edeyım arzucum acaıp tok tutan bır unmus o tam bugday unu sabah bıle zorla yedım ınan o kadar doymusum kı o 2 puacayı dun aksam ustu 4 gıbı yemıstım ve bıda bısı yemedım

tatlım sen benden 10 kilo öndesin yani büyük avantajın var...bugün itibariyle seninle rakibiz...bnm motivasyonum çok yüksek cnm bu sanada diqer arkadaşlarada sirayet edicek...ve inşallah sana yetişicem
örnek menü derken hergün menülerimizi paylaşıcaz ve menüler otomatik olarak örnek olucak zaten...senin örnek menülere ihtiyacın yok cnm gayet iyi gidiyorsun....vermen gerektiqi kadar kilo veriyorsun..sakın bozma cnm... e kim tutar artık seni ben 79ları görene kadar sen 70lere inersin artık...hadi bakalım yarışalımmm ben seni geçiceemmmmm

çok doqru..bunu ekmekle bile test edebiliriz....2 dilim beyaz ekmek yersek doymayız ama 2 dilim buqday ekmeqiyle hemen doyarız ve uzun sürede acıkmayız cnm..

çok doqru..bunu ekmekle bile test edebiliriz....2 dilim beyaz ekmek yersek doymayız ama 2 dilim buqday ekmeqiyle hemen doyarız ve uzun sürede acıkmayız cnm..

AYNEN ole oldu hatta annem ust katımda oturuo onada goturdum aksam oldu saat 8 falan bana dıyorkı melek kız sen bana ne yedırdınde hala acıkmadım dıyo:)

bu arada kaptanım senın meton fırtına gıbı benı 15 gune kalmaz yakalarsınkı ben ayrıca hıc sanmıyorm ya 70 lere 1 ayda ınemem sanırım ama yarıstayız bakalım kım daha cok verecek

yasasın tatlı rekabettttt

arakadaşlar;
bazı arkadaşlarımız msn ve tel konusunda kırırlıyorlarmış bana...bazı arkadaşlarla telden msn yada faceden görüşünce bizde niye yok diye üzülmüşler... görüşmek isteyenler özelden bilrdirsin veriyim arkadaşlar

ilk günler fazla versemde sonra rütuna dönecek cnm...avantaj herşeye raqmen sende

ablacım hoş geldin
inş. güzel bir tatil geçirmişsindir.
kilolarını çabucak verirsin sen ben sana inanıyorum

msn bende ısterımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm telde tebe

zeynepcim hoşbuldum canım
nasılsınız bakalım siz neler yaptınız bayramda...yengem dayım seyfi nasıllar..sen ne yaptın kayıt oldunmu tatlım..

iyiyiz ablacım aynı bildiğin gibi
seyfettin bayramın 3. günü gitti sakarya ya şimdi yurt için yardım topluyorlarmış orada fındık yopluyorlar
bayram sıkıcı geçti akrabalardan kimse yoktu gibi
babamlarda çalışıyorlardı annemle ben birkaç yere gittik onun dışında evdeydik
kayıdımıda eylülün 10 da yaptırıcam nasipse benden bu kadar

kızlar bi kaç bişi sorcam
- ara öğünlerde ofis yoğunluğundan meyve tüketme şansım her zaman olmuyor onun için aralarda bi kaç çubuk kraker yada bu diyet mısır patlaklarından yiyorum(yağsız ve tuzsuz)
-yeşil çay içmemde bi sakınca olur mu

doktor ayarlayamadığımız için size sorayım dedim şimdilik

peki bize ne zaman geliceksiniz...efnan gitmeden mutlaka bekliyoruz..

tatlım yeşilçay bebek için riskli diye biliyorum...ara öqünlerde o yazdıkların sana kilo aldırır bebiş içinde hiç faydalı deqil..en azından fındık ceviz kuru meyveler tüketebilirsin..yada mini süt yada mini yoqurtlar satılıyor onlardan alabilirsin...

bende istiyorum ablacım gelmek annemle konuşayım ben sana dönerim
efnan ne zaman gidiyor

eveeeeeeeeeet ben geldim nasılsınız bakalım ay nereden başlıyayım ben ergin sena şimcik diyet yapamıyorum ama sporla başlamak istiyorum motive olmam lazım onun için burdayım :)doğumdan sonra aldığımın fazlasını vermiştim ama şimdi emzirme dönemi diye habire yemedeyim şuan 74 kiloyum buna dur demezsem dahada gidecek 68 lerden buralara gelmek canımı sıkıyor geçenlerde diyet yapayım dedim sütüm azaldı bıraktım hemen spor yapasımda yok burdan feyz alayım bari

bu arada sempati tebrik ederim canım rabbim kucağınada almayı nasip etsin hamilelikte diyet sakıncalı ama ben hamilelğim boyunca hiç bişey yiyemedim diyet ötesi bişey oldu:)sadece 5 kilo aldım iştahın varsa ye derim ama fazlada abartma süt peynir bunları bol bol tüket tavsiye ben yiyemedim bunları bebek bendeki bütün kalsiyumu aldı ben ortada kaldım iki dişe mal oldu bana:)))
green sende burdaymışsın nasılsın bakalım rabbim sanada nasip etsin güzel bir melek
başka kimler var eskilerden bakalım herkese selam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…