- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
HOSGELdın canım ve hıhayet sende bızlerlesın kaptannnnn
bende suclunun puacalar oldugunu bılıyordum ama 500 gr kadar fark olacagı aklıma gelmezdı neyse dengelerım bugun dedıgın gıbı :)
ornek menuler yazarmısın bızde sebeplenelımozellıkle bennnn bu arada 75,700 ı gordum dun ama o puaca mahvettı bu sabah 76,200 dum
bu arada o puaca hıcde guzel deıldı ya tatsız tuzssuz bısı oldu hemde bana +500 zararıama sunu ıtıraf edeyım arzucum acaıp tok tutan bır unmus o tam bugday unu sabah bıle zorla yedım ınan o kadar doymusum kı o 2 puacayı dun aksam ustu 4 gıbı yemıstım ve bıda bısı yemedım
çok doqru..bunu ekmekle bile test edebiliriz....2 dilim beyaz ekmek yersek doymayız ama 2 dilim buqday ekmeqiyle hemen doyarız ve uzun sürede acıkmayız cnm..
AYNEN ole oldu hatta annem ust katımda oturuo onada goturdum aksam oldu saat 8 falan bana dıyorkı melek kız sen bana ne yedırdınde hala acıkmadım dıyo:)
bu arada kaptanım senın meton fırtına gıbı benı 15 gune kalmaz yakalarsınkı ben ayrıca hıc sanmıyorm ya 70 lere 1 ayda ınemem sanırım ama yarıstayız bakalım kım daha cok verecek
yasasın tatlı rekabettttt
günaydın arkadaşlarrr herkese selamlarrr
evet bugün sil baştan başlıyoruz..bnmle birlikte bu işe baş koymak isteyenler buyursunlar...Rabbimin izniyle tam gaz stard veriyorum...benim için son derece önem taşıyan kan ilacını bugün itibariyle kesmiş bulunmaktayım...3 ayda bana 15 kilo aldırdı...doktorumda bırakabilirsin dedi...inşallah tıkır tıkır gidecek kilolar...
ve sabah tartıldım...85.2yle başlıyorum kızlar...tabi baskülde bu rakamı görünce kendime kocaman bir yuhhhhhhh çektim...ama hiç önemsemiyorum...cumaya kadar 79ları görürüm inşallah...
içim içime sıqmıyor çok heyecanlıyım...aldıqım kilolar aslında çok iyi oldu...kilo verdikten sonra nasıl beslenmem gerektiqini çok iyi anladım...bundan bişey olmaz diyerek yemeqe devam etmek en büyük hataydı...herşeyde bir hayır varmış... ve hedefimi 60 kilodan 55e çekiyorum....ve tüm gayretimle sabah kahvaltısıyla başladım...gazamız mübarek olsun arkadaşlar...
evet bundan böyle menüleriniz sıkı takibimde olucak...sadece cuma günleri kaçamak hakkımız var oda diqer cumaya kadar arayı kapatabilmemiz için...hatta mümkünse cumalarıda kaçamak yapmayalım...ve kaçamaklarımızı mümkün oldukça sabahları yapalım...ben dün ne bulduysam yedim çünkü uzun süre yiyemicem tekrar...en azından 69ları görene kadar çok sıkı devam edicem...hadi bakalım hep beraber basıyoruz gazaaa son sürat kızlarr64:
çok kısa sürede çok büyük kilolar vericez hep birlikte..hadi bakalım el eleee :13::13::13::13:
kahvaltı menüm;
Yarım Domates,
Kaşar peyniri,
Bir Salatalık,
4 Zeytin vardı..
Yanında da çay..
Ara öğünüm bugün için bir adet nektari:)
ablacım hoş geldin
inş. güzel bir tatil geçirmişsindir.
kilolarını çabucak verirsin sen ben sana inanıyorum
msn bende ısterımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm telde tebearakadaşlar;
bazı arkadaşlarımız msn ve tel konusunda kırırlıyorlarmış bana...bazı arkadaşlarla telden msn yada faceden görüşünce bizde niye yok diye üzülmüşler... görüşmek isteyenler özelden bilrdirsin veriyim arkadaşlar
msn bende ısterımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm telde tebe
zeynepcim hoşbuldum canım
nasılsınız bakalım siz neler yaptınız bayramda...yengem dayım seyfi nasıllar..sen ne yaptın kayıt oldunmu tatlım..
peki bize ne zaman geliceksiniz...efnan gitmeden mutlaka bekliyoruz..iyiyiz ablacım aynı bildiğin gibi
seyfettin bayramın 3. günü gitti sakarya ya şimdi yurt için yardım topluyorlarmış orada fındık yopluyorlar
bayram sıkıcı geçti akrabalardan kimse yoktu gibi
babamlarda çalışıyorlardı annemle ben birkaç yere gittik onun dışında evdeydik
kayıdımıda eylülün 10 da yaptırıcam nasipse benden bu kadar
kızlar bi kaç bişi sorcam
- ara öğünlerde ofis yoğunluğundan meyve tüketme şansım her zaman olmuyor onun için aralarda bi kaç çubuk kraker yada bu diyet mısır patlaklarından yiyorum(yağsız ve tuzsuz)
-yeşil çay içmemde bi sakınca olur mu
doktor ayarlayamadığımız için size sorayım dedim şimdilik
peki bize ne zaman geliceksiniz...efnan gitmeden mutlaka bekliyoruz..
tatlım yeşilçay bebek için riskli diye biliyorum...ara öqünlerde o yazdıkların sana kilo aldırır bebiş içinde hiç faydalı deqil..en azından fındık ceviz kuru meyveler tüketebilirsin..yada mini süt yada mini yoqurtlar satılıyor onlardan alabilirsin...
bende istiyorum ablacım gelmek annemle konuşayım ben sana dönerim
efnan ne zaman gidiyor
kurstan bişey söylenmedi cnm...heran arayabilirler...aramazlarsa okul haftası gider...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?