Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

GUNAydın kızlarrr

dunku menum
sabah
uno denge lıght ekmek yarım
yarım domates
peynır
zeytın
yumurta

ara
cevız 1 adet

ogle
peynırlı omlet

ara
yok

aksam
kızarmıs tavuk br parca
cacık

2,5 lt su

senacım senin azmini bildiğim için seni tekrar tebrik ediyorum canım
bende diyetisyene gittim en son 80 e dayanmıştım şimdi 70lerdeyim 10 kilo baya farketti şimdi de bebek geliyo napcam bilmiyorum
herkes boğazından kısma sakın diyo artık yürüyüşle dengelerim

slm nasilsin canim gözünüz aydin allah tamamina erdirsin kac aylik oldu canim

Hayırlı akşamlarrr ernginsena abla ve diğer uhtiler :) netime kavuştum böylece kadınlar kulubüme de kavuşmuş oldum ben bi ara güzel zayıfladım sonra ttailde hoooop geri geldi hepsi arkadşalarımla görüştüm dün hepsi acayip zayıflamışşş ben kaldım aralarında ne olur yardım edin bana ben nasıl zayıflıcam ya ne denediysem olmuyor dr gittim tüm tahlillerimde normal ee neden veremiyorum pekii kimseyi inandıramıyorum da bu kiloda olduğuma vucud kamufle etmiş artık göstermio yaf resmen

yanlız bi ablama gittim ist da 5. katta oturuyor ve yoğun biri günde bi kaç kez dışarı çıkıyoduk asansörde bozuktu :) in çık in çık e dışarda da yürüyoduk tabi bi haftada gözle görülür derecede vermiştim demek ki benim merdivene ihtiyacım var nerden bulsam

sena abla gittin mi dr aynı şeyler bende de oluo hatta bi ara sürekli baş dönmesiyle uyanıyodum berbat bişey

gunaydın kızlar bu haftakı bıldırımımı yapayımmm malesef bayram ılk gunu yaptıgım kacamak bıldrımıme yansıdı cok az kılo verebıldım bu hafta

baslangıc: 88,90 17,05,2012 de basladım

geçen hafta:76,400

bu hafta:76,100

giden:300 gr

gelen: yokkkk:)))

toplam giden:12,800

hedef:68 gıbı emın deılım

beden:40-42

spor:şimdilik yok.

dunku menum

sabah
yarımdan az sımıt
peynır
yumurta
yarım domates+salatalık

ara

salatalık

ogle
sulukofte
cacık

ara
salatalık

aksam
1 tabak haslanmıs borulce
1 mınık parca tavık

2 lt su

yeşiiiim naber tatlım napıyosun görüşmeyeli
canım benim saol iyiyim seni gördüm daha iyi oldum hele duyduğum haberle havalara uçtum görüşmeyeli yedim içtim yattım diye özet geçebilirim.son 2-3 aydır toparladım baya.bundan sonra dikkat edip eski formumu yakalamak ve sonrasında Allah kısmet ederse bebiş istiyorum bende :2::2:

hayırlı olsun canım biran önce sağlıkla kucağına alırsın bebekini inşallah bizde sanalda olsa severiz onu buralardan

sürekli takip edemiyorum forumu bu yüzden genel bi eleştiride bulunmak istemiyorum.bilmiyorum ama bu menü gerçekten mükemmel bu özellikte değişik menülerle çok kısa zamanda forma gireceğinden emin ol.sadece sabırla beklemen lazım.çok tebrik ederim

COK SAGOL green cım

yanı elımden geldıgınce sabırla devam edıyorum bakalım hedefıme 8 kılo kaldı nasıpse onuda verdımmı koruyacagım artıkkkk

COK SAGOL green cım

yanı elımden geldıgınce sabırla devam edıyorum bakalım hedefıme 8 kılo kaldı nasıpse onuda verdımmı koruyacagım artıkkkk
hayatının büyük bir bölümünü kilo alıp vermekle geçirmiş deneyimli biri olarak azmettikten sonra ulaşılmayacak hedef yok diyorum.sadece düzenli hareket etmek gerekiyor.bu menü gerçekten çok hoş arada tabi kaçamaklarda olacak sen bir öğün sonrasıyla bunu dengeledinmi hiçbir cıstan kormaya gerek yok.spor yapmasanda eskiden okuduğum msjlara göre Allah sağlıklı hayırlı bir ömür versin oğlun var sanırım.onunla fazladan geçireceğin oynayacağın 5 dk bile senin için hem spor hemde paha biçilemiyecek dakikalar anlamına gelir.zaten hayatının tümüne yayamıyacağın bir etkinlik değilse bence spor yapmanın anlamı yok.anca normala göre daha fazla yürüyüş yapılabilir.bunun dışında hoplayıp zıplamak ayak kaldır kol indir vs spor sadece bunlar değil.yatarken karnını içeri çek yada oturduğun yerde yap arada sağa sola esne yada olduğun yerde ayaklarını salla.bunların hepsi metabolizmanı hareketlendirmek için yeterli gelecek şeyler.azda boğazını tuttunmu max. 2 ayda o nasıl gidicek dediğin 8 kiloyu çok rahat verirsin.

yesılım cok guzel anlatmıssın kesınlıkle katılıyorum. aslında calısmıyo olsam ınan hayatım spor salonunda gecerdı eve gıtmem maxımum 7,5-8 o saatten sonra cocuk ıs guc derken gec oluyor ama elımden gelenı yapıcam dedıgın gun ıcındekı aktıvıteler cok mantıklı geldı deneyecegım canım senın toplamda kac oldu canım ??

ben geçen sene senayla 70-79 topiğindeydim.geçen sene 78 le başladım 3 ayda 15 kilo verdim.sonrasında bıraktım saldım gitti bikaç kilo geri aldım sonra tekrar başladım sonunda 58 kiloydum.tabi sonra yibe bıraktım haliyle yine geri dönüşler yaşadım.benim kötü alışkanlığım yemek yiyememe aburcuburuda seven bi eşim var kendimi aburcubura veriyorum.öyle 1 pakette değil yani sınırsız aburcubur yeme kapasitesine sahibim haliyle kısa sürede kilo alabiliyorum.aburcuburu bıraktığımdada şanslı bir metabolizmam var anında kilo veriyorum.şuan 60 lı kiloların ortalarındayım.genel bi diyet halim yok bu ara sadece aburcuburdan uzak durmaya çalışıyorum.bayramdan beride tatlı yiyorum hergün 1 parça olsada bende işler karışık anlıcan kendimden örnek verebilmem çok zor zaten bu yüzden sena venüslü der bana
dediğim gibi tavsiyelerimi uygularsan bence bi değişim sözkonusu olur.mesela benim alt beden sorunum var üst bedenim doğal maden kaynakları bakımından oldukça fakir genelde koltuğa uzanırım bacaklarımı koltuğun kol koyma yerinden aşağı sarkıtıp sallarım yukarı aşağı kaldırırım bazende mekik çeker gibi gövdemi kaldırırım.hem vucudum dinlenmiş oluyor hemde azda olsa vucudu harekete geçirecek kadar hareket yapmış oluyorum.özellikle masa başı çalışıyosan oturduğun yerde ayak hareketleri yapabilirsin kan dolaşımı oldukça vucutta 7/24 çalışır yağ yakar

HARIKAsın ya cok guzel anlatmıssın . abur cubura bende katılıyorum cokkk severım ama aylardır agzıma surmuyorum canım ben cunku senınkı gıbı hızlı bı metom yok vermem zor oluyor bıde pko hastası olunca ıyıce zorlasıyor 17,05 de basladım mesela bu dıete su ana dek 12,8 kg verdım . gene cok ıyı verdıma ama belkı hastalıgım olmasa ve spor yapabılseydım daha cok verırdım

hastalık yada belli ilaçlar kilo vermeyi yavaşlatıyor ama burda çok arkadaş gördüm haftada 200 gr veren kilo veremiyorum yapamıyorum deyip sağlıklı beslenmeye devam ettikçe hızla kilo vermeye başladıklarını.yoksa bende diyet moduna girer girmez kilo vermiyorum.1-2 haftalık süreç geçip sonrasında belli düzende yedikten sonra kaçırsamda sistemli olarak aynı kiloyu veriyordum.önemli olan sistemli olmak ve tıkabasa yememek.mesela benim feci ekmek tutkum var.yemekle ekmek yiyemem ama tek başına 1 ekmeği çok rahat yerim artı daha fazlasınıda yeme potansiyeline sahibim.özellikle ailemin yanına gittiğimde bulundukları yerde çok güzel ekmek yapılıyor yememen mümkün değil.geçen ramazan 30 günün garanti 15 günü 1 pide bitirmişimdir abartısız.ona rağmen o dönemde enaz 3 kilo verdim.yani özetle her besinin kilo aldırma özelliği var zayıf insanlar ekmek yemiyo tatlı yağlı yemiyolar diyemi zayıflar.tabikide değil önemli olan herzaman 1 sonraki öğünle dengelemek ve günlük haraket aktiviteyi arttırmak.yemek yiyip yatar kalkıp bidaha yersen nekadar az yesende ya kilo alırsın yada şanslıysan kilonu korursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…