Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

nedense daha önce yazdıklarım da en son yazdığım iletinin altında çıkmış alışamadım hala bu sitede yazmaya..

Abla nasıl bu akdar hızlı verbeilion ben neden veremiom ya motive olamıyorum hemen vazgeçiyorum

gerçekten bişey yememişsin canım...resmen aç kalmışsın...sadece OTLA nasıl doyuyorsun canım
ot börtü böcek günaydın
dün dondurma hayallerimi gerçekleştiremedim ahınmı tuttu ne
4 gibi yemiştim enson sonra 5 ten sonra 1 kibrit kutusu kadar kaşarla 5 tane etiform bisküvi yedim.bi iştah patlaması yaşadım ama kendimi tuttum.ne yedinde tutuyon diceksin ama kendimi çok rahatsız hissettim sanki tıkabasa yemiş gibi şişti midem falan neyse akşama doğru markete güllaç hayalleriyle gittim ve hayal kırıklığıyla geri döndüm.artık denk gelirse yufkacılara falan sorarım belki bulurum. hani hamile olup aşersem yandım
hatırlıyosan geçen senede böyle çok istemiştim ama alıpta yapmamıştım.çikolata tatlı canım çektimi anında buldurur aldırır yerim.başka bişi oldumu yok.inanmazsın ama nerdeyse 2 senedir bir şehriye çorbası canım istiyo ama hala yapıp içmişliğim yok eşim yemiyor diye yapasım gelmiyo hoş yapsam 1 tencereyi yerim ona gerek yok irademe sahibim işte

günaydın çıtır hatunlar bugun sabah tartılmadım ama tartılıp başlangıç rakamımı yazıcam bu kadar sapıtmak yeter benim için arzuuuuu duymadın sesimi sürünüyorummm gel kurtar beni ::)))

bu arada birşey daha sormak istiyorum: her sabah haşlama yumurta yiyebiliyor muyuz?
yosa haftda 1-2 defa mı yemeliyiz???

günaydın çıtır hatunlar bugun sabah tartılmadım ama tartılıp başlangıç rakamımı yazıcam bu kadar sapıtmak yeter benim için arzuuuuu duymadın sesimi sürünüyorummm gel kurtar beni ::)))
keşke bizde sen gibi sürünsek dün resimlerine baktım kilo almışsın evet ama taş gibisin yine.biz aldıkmı g..müz ayrı başımız ayrı oynuyo sense mükemmelleşiyosun çok şanslı bir yapın var çokkk

düğün resimleri evet aldım ama çok çaktırmıyorumm tşk ederim cnmmm öptüm seni bu gaz iyi geldi bana ::))))

bir ilke imza atayım ve menü yazayım sena yorumla beni
1 siyah 1 yeşil zeytin
1 domates ama 2 ortaboy domates büyüklüğündeydi
1 salatalık
1 yeşil biber
2 k.kutusu kadar peyniri tavada iice pişirdim suyunu çeknce zaten geriyede 1 kaşık bişi kaldıydı üzerine 1 yumurta kırıp ters düz ettim.
ve olmazsa olmaz acı turşu biber
ve sınırsız çay.
1 saatten fazladır yiyoyum hala tabağımda peynir kırıntılarım mevcut.kendimi eski günlerdeki gibi hissettim uzun zamandır böyle bi kahvaltı yapmamıştım.

düğün resimleri evet aldım ama çok çaktırmıyorumm tşk ederim cnmmm öptüm seni bu gaz iyi geldi bana ::))))
gaz değil gerçekler.beden yapın muhteşem ve muhteşem gizliyosun kilolarını.hani kiloluda olsan maşallah alımlı kadınsın.bizede böyle gelin yaraşırdı zaten biz sevmeyiz öyle çırpı gibi gelin

işte menümmm

sabah
1 bardak yeşil çay

kahvaltı

mısır gevreği

ara
3 adet kuru kayısı

öğle
mısır gevreği

ara öğün
yoğurt

akşam
cacık
tavuk

su ve bitki çayları devam

ilk gün için berbat bir tabloo

domates- salatalık - 2,3 adet sigara böreği :2:
yarım tabak mantı :26:
bi kase yoğurt ve 2 biberdolması 1 kabak dolması

ama 1 saatten fazla fitness yaptım
canım ben beslenme listemizi yayınlıyım ona göre beslen olurmu :34
tatlım ben 90la başlamıştım...kilo vermemdeki en büyük etken aksatmadan girdiqim diyet topiqi oldu...bana çok şeyler kattı..doqruyu yanlışı nasıl beslenmem gerektiqini hep kkda öqrendim...onun için kilo vermek isteyen herkese diyet topiqine düzenli olarak girmelerini tavsiye ediyorum.. ve senin kilon benim en çok sevdiqim rakamlarda...çünkü kilosu fazla olanlar çok daha rahat kilo verebiliyorlar...bizim bir beslenme listemiz var canım birazdan onu asıcam buraya..orda yazanları uygula ve aklına takılanı çekinme sor bize...her akşam mutlaka menülerini paylaşki hatalarını görüp seni uyaralım...gerisi inan tahmin ettiqinden çok daha kolay gelicek...yaşın çok genç ben 35ten sonra başardıysam sen haydi haydi başarırsın..hadi bakalım göreyim snei tatlım
almazsın canım düzenli paylaşımlarda bulun menülerini düzenli olaraka paylaş ve bizim paylaştıqımız menüleri incele zaten ister istemez menülerin düzene girer....listeyi uygularsan çok güzel kilo verirsin cnm...extra bişey kesinlikle yapma zayıflık sultanlıktır sakın unutma :34
tatlım öncelikle kahvaltıda sorun var...neden 2 salatalık? ben o küçük salatalıqın yarısını yiyorum kahvaltıda domatesinde öyle..onun dışında yoqurtlu makarna özellikle diyete başladıqımız ilk dönemlerde son derece sakıncalı...en azından bir süre bu tür qıdalardan uzak durmalıyız....ve aralarda tek öqün beslenmeliyiz...çeşiti nekadar aza indirirsek o kadar güzel kilo verdiqimizi deneyimlerim sonunda tesbit ettim...ve bisküi ister diyet olsun ister form olsun her şekilde yanlış bir seçim...sadece armut yeterli...akşam gayet güzel olmuş ette sınırımız yok ama yinede mideyi fazla büyütmemek adına doyduqumuz anda bırakmamız gerekiyor...peki ızgaranın yanında hiçbişey yemedinmi cnm?
baskülle ilgili sorununa gelince; diqer mesajındaki doktorun dedikleri doqru...sabah wcden sonra aç karnına tartılmamız gerekiyor en doqru sonucu bu şekilde alabiliriz...bziler her sabah tartılıyoruz cnm...sende muhtemelen biraz sonra yeni kilonla burda olucaksın
ama çok az bu ya bunlardan başka hiiiç bir şey sokmadın mı ağzına inanamıyorum
yemedim cnm...beynimi nasıl proqramladıysam bişey yemek gelmedi içimden...beyinde bitirmek bu olsa gerek...ama bugün daha düzenli bir menüm olucak eksiklerimi dün aldım cnm..
Abla nasıl bu akdar hızlı verbeilion ben neden veremiom ya motive olamıyorum hemen vazgeçiyorum
önce kilo vermek istiyormuyuz buna bir karar vermek lazım cnm...istikrarlı bir karar olmalı...bu kararı verdikten sonra iş listemizi uygulamaya kalıyor..menülerimizi düzenli paylaşıp sözümüzü dinlemekte bir okadar önemli...gerisi çorap söküqü gibi geliyor cnm..
dondurmadan kurtardık güllaç diye tutturdu şehriye çorbası iyi bir seçim ama görüyorumki her işindeki gibi onu yapamayada üşeniyorsun..bide çocuk yapıcam diyorsun

hoşgeldin canım nihayet gelebildin
sen biraz daha sapıt bence şöyle 2-3 hafta kadar..ben sana yetişeyim sen öyle başlarsın

ilkgün diyemi bukadar az yemeyi tercih ettin
mısır gevreğini müsliyle karıştırıp yesen hem bağırsaklarını çalıştırıyor hemde içindeki lifler kuru meyvelerden biçok ihtiyacın olan vitamini almış olursun. mızır gevreği hem çabuk acıktırıyo müslideki yulaf tok kalmanı sağlar

günaydın kızlarrrr
çok güzel bir uyku çektim serin serin..keşke havalar hep böyle olsa
dünkü menümün karşılıqını bugün fazlasıyla almış bulunmaktayım...1 günde qiden kilo 1900
he he

dondurmadan kurtardık güllaç diye tutturdu şehriye çorbası iyi bir seçim ama görüyorumki her işindeki gibi onu yapamayada üşeniyorsun..bide çocuk yapıcam diyorsun
dondurma güllaç bunlar diyette yenebilecek en ideal tatlılarki biliyosun ben iyi dengelerim yemeklerimi.lahmacunun üzerine künefe yemem
çok çok nadiren sevdiğim şeyleri yaparım evde.genelde eşim ne yerse onu yaparım ve eşim tanıyabileceğin en yemek seçen insandır.patates yerim ama kızarmış olcak tavuk yerim yok derisi olmayacak şöyle pişicek çorba olacak et suyu olmayacak şehriye olmayacak vs vs. bu adam yüzünden herhalde ben yemekten soğudum
üşengeç değilim aslında kendimle ilgilenme konusunda cimriyim.senin tam tersinim yani

Son düzenleme:

geldim geldim gitmeye niyetim yokk

cnm bende bi şişknlik var ayak bileklerimde falan o yüzden mısır gevreği evet müsli kuru meyva karışımı var biraz böle gidip toparlayım

günaydın cnm gece fena yağmur vardı seslere uyandımm serin bi hava ama yarın düzeliyomuşş ben dün yidklerimi yazıyımmı yok yazmayım kalsınn

bu arada birşey daha sormak istiyorum: her sabah haşlama yumurta yiyebiliyor muyuz?
yosa haftda 1-2 defa mı yemeliyiz???
bne hergün yiyorum canım herhangi bir saqlık problemin yoksa yiyebilirsin..
kızım pofpoflama şunu yaa...biyerleri kalkıcak
2 kk peynir 1 saatir bitmedimi daha
olmamış akşamda mısır gevreqi yemen gerekiyordu
evet cnm hep diyorum fiziğim bana torpil geçiyorr
bak gördüm kalktı işte poposu

yok canım üzüm üzüme baka baka kararırmış...seni örnek almış kendisine...ÜŞENMİŞ

müslinin çikolatalısıda var karşılaştınmı bilmem onuda tavsiye ederim

gördüm ama hiç denemedim onuda bi ara deneyim

benim zaten kalkık popo akşam oğluş tavuk istedi onla yicem

çokMU içine oturdu kıss yediqim lahmacun ve künefe baksana unutamamışsın
şimdi yine başladı yaqmur..bakış açısı işte sana göre FENA bana göre GÜZEL

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…