hakediyo iltifatı canım.ben iltifat ederim o yer yemez benim sorunum değilbana yemiyor kuymakları mısır ekmeklerini
iyi en azından ondan kurtulmuş oldun sadece kuymak yememek için mücadele edeceksinen son pazar günü yedim artık yemem yok cnm yapmıyolar
biz karadenizliyiz severiz dolgun hatun.gelinlerimiz yere bastımı yeri sallamalıkesin rüşvet verdi sana bunları söylemen için...o kaçın kurrasıı
kesin rüşvet verdi sana bunları söylemen için...o kaçın kurrasıı
iyi en azından ondan kurtulmuş oldun sadece kuymak yememek için mücadele edeceksin
biz karadenizliyiz severiz dolgun hatun.gelinlerimiz yere bastımı yeri sallamalı
o zaman ben tam sizin istediqiniz gibi bir gelinim..yere bastımı apartman gümbürdüyor wallaiyi en azından ondan kurtulmuş oldun sadece kuymak yememek için mücadele edeceksin
biz karadenizliyiz severiz dolgun hatun.gelinlerimiz yere bastımı yeri sallamalı
hadi ordan allah vergisi napalımm
canım sabahki salatalık ve domatesi yarıya düşür...istersen 1 dilim ekmek ekleyebilirsin...onun dışında öqlen hem fasulye hem et olmaz..tek çeşit yememiz gerekiyor...fasulyenin yanında 2-3 kaşık yoqurt yiyebilirsin..akşamda tavuk ızgara ve yeşillikle akşamı kapatabilirsin cnm...3 litre suyu mutlaka tüketelim yoksa kilo veremeyiz
evet aynen öylesino zaman ben tam sizin istediqiniz gibi bir gelinim..yere bastımı apartman gümbürdüyor walla
heçç kıskanmıyommm
o zaman ben tam sizin istediqiniz gibi bir gelinim..yere bastımı apartman gümbürdüyor walla
heçç kıskanmıyommm
tamam canım aynen öyle yapcam. bu arada akşam spordan sonra mevye yyebilir miyim çünkü saat 10,30-11 oluyor saat o aralar.
akşam spor yapmadan duramıyorum ben. illa 45 dk tempolu yürücem bir de çok terliyorum. bir de utanıyorum söylemeye ama sabah ilk idrarımda inanılmaz bir yag tabakası vardı üstünde. igrençti yani o derece. acaba kaç ayda 70 e düşerim canım ya
cumartesi bana ne yapcan
hiçbişey
akşama senin peşine takılırız koçişle...hep beraber yemeqe çıkarız..sizin yıldönümünüzü birlikte kutlarız...hesabıda siz ödersiniz olur biter
mümkün oldukça 5-6 dan sonra bişey yemeyin cnm...çok çok acıkırsanız kendinizi frenliyemezseniz ozman 1 meyve yada 1 bardak süt için...bolbol su ve bitki çayı için...
canım önce listemizi uygulaman ve haftada bu listeyle nekadar kilo verdiqine bakmamız lazım ezbere iş olmaz...cuma günleri bildirim günlerimiz....bu hafta bildirimini yaparsan diqer haftaya kadar nekadar kilo verdiqini tesbit etmiş oluruz..
[/QUOTE]ben eve akşam 7 de vardıım için o saatlerde yiyebiliyorum yemegimi maaself. en azından hafta içi böyle.
bildirim günleri derken anlalayamadım canım. nasıl bir liste bu. nasıl yazacagız. kusura bakma ya ben daha yeniyim o yüzden de ta olarak bilmiyorum.
olmaz biz sizinle gelicezben seni yemeğe çıkartırım ben öderimama koçişle özel planlarımız var sizi ayak uyduramazsınız
ben eve akşam de vardıım için o saatlerde yiyebiliyorum yemegimi maaself. en azından hafta içi böyle.
bildirim günleri derken anlalayamadım canım. nasıl bir liste bu. nasıl yazacagız. kusura bakma ya ben daha yeniyim o yüzden de ta olarak bilmiyorum.
olmaz biz sizinle gelicez
canım her cuma kilo bildirimi yapıyoruz...barkinim yazmış nasıl bildirim yapıcamızı..yani haftalık olarak verdiqimiz kiloyu takip ediyoruz..
nası kocacık bırakıcak? hani süpriz yapıcaktın :26:arzu ya gitcem diyorum hayırdır diyokocacık bırakcak beni size yollarda sefil olmucam sizde süslenirim üstümü değiştiririm
günaydın bayanlar
dünkü menüm
sabah
2 dilim buğday ekmeği
1 bardak şekersiz çay
domates peynir
3 adet zeytin
ara
1 fincan yeşil çay
öğle 1 kase mercimek çorbası
tavuk sote
yoğurt
ara
yapamadım dışarıdaydım bütün gün
akşam
1 adet biber dolması
yoğurt-salata
yatmadan önce
1 adet armut
3 lt su 20 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?