gördüm ama hiç denemedim onuda bi ara deneyim
benim zaten kalkık popoakşam oğluş tavuk istedi onla yicem
çokMU içine oturdu kıss yediqim lahmacun ve künefebaksana unutamamışsın
şimdi yine başladı yaqmur..bakış açısı işte sana göre FENA bana göre GÜZEL
pohpohlamak değil görünen köy kılavuz istemiyoki hatun taş gibikızım pofpoflama şunu yaa...biyerleri kalkıcak
2 kk peynir 1 saatir bitmedimi daha
bak gördüm kalktı işte poposu
yok canım üzüm üzüme baka baka kararırmış...seni örnek almış kendisine...ÜŞENMİŞ
kalkıp popoyla oqlunla tavuk yicek olman arasındaki baqlantıyı çözemedim cnm :44:
bahaneye bakbulutlar simsiyah olunca sevmiyorumm
pohpohlamak değil görünen köy kılavuz istemiyoki hatun taş gibisen yada ben onun fiziğinde olsak diyetle hiç işimiz olmaz
2 kk peynir tabakta öyleydi ama pişirince yarıdan bile aza düştü bildiğin yarısı suyduşuan hala tabakta duruyor bir kısmı.oda nerdeyse ara öğün olacak birazdan 8-9 civarı yemeye başladım sanırım.sanırım bu yüzden kilo çabuk veriyorum mıymıy 2 saatte yiyorum akşamda geçe bırakmıyorum yemeğimi.zaten bişide yemiyorum ama dün akşam çok acıktım öyle böyle değil.9 dan ta 1 e kadar kıvrandım.başka zaman 10da 11 de gelen uykum yanımdan bile geçmedi hain
pohpohlamak değil görünen köy kılavuz istemiyoki hatun taş gibisen yada ben onun fiziğinde olsak diyetle hiç işimiz olmaz
2 kk peynir tabakta öyleydi ama pişirince yarıdan bile aza düştü bildiğin yarısı suyduşuan hala tabakta duruyor bir kısmı.oda nerdeyse ara öğün olacak birazdan 8-9 civarı yemeye başladım sanırım.sanırım bu yüzden kilo çabuk veriyorum mıymıy 2 saatte yiyorum akşamda geçe bırakmıyorum yemeğimi.zaten bişide yemiyorum ama dün akşam çok acıktım öyle böyle değil.9 dan ta 1 e kadar kıvrandım.başka zaman 10da 11 de gelen uykum yanımdan bile geçmedi hain
anam açlıktan okuyamıyo kız yazdıklarına cvp verdim bi yerleri kalkıcak diyince didim benim popo zaten kalkık diye
canım ben beslenme listemizi yayınlıyım ona göre beslen olurmu :34
tatlım ben 90la başlamıştım...kilo vermemdeki en büyük etken aksatmadan girdiqim diyet topiqi oldu...bana çok şeyler kattı..doqruyu yanlışı nasıl beslenmem gerektiqini hep kkda öqrendim...onun için kilo vermek isteyen herkese diyet topiqine düzenli olarak girmelerini tavsiye ediyorum.. ve senin kilon benim en çok sevdiqim rakamlarda...çünkü kilosu fazla olanlar çok daha rahat kilo verebiliyorlar...bizim bir beslenme listemiz var canım birazdan onu asıcam buraya..orda yazanları uygula ve aklına takılanı çekinme sor bize...her akşam mutlaka menülerini paylaşki hatalarını görüp seni uyaralım...gerisi inan tahmin ettiqinden çok daha kolay gelicek...yaşın çok genç ben 35ten sonra başardıysam sen haydi haydi başarırsın..hadi bakalım göreyim snei tatlım
almazsın canım düzenli paylaşımlarda bulun menülerini düzenli olaraka paylaş ve bizim paylaştıqımız menüleri incele zaten ister istemez menülerin düzene girer....listeyi uygularsan çok güzel kilo verirsin cnm...extra bişey kesinlikle yapma zayıflık sultanlıktır sakın unutma :34
tatlım öncelikle kahvaltıda sorun var...neden 2 salatalık? ben o küçük salatalıqın yarısını yiyorum kahvaltıda domatesinde öyle..onun dışında yoqurtlu makarna özellikle diyete başladıqımız ilk dönemlerde son derece sakıncalı...en azından bir süre bu tür qıdalardan uzak durmalıyız....ve aralarda tek öqün beslenmeliyiz...çeşiti nekadar aza indirirsek o kadar güzel kilo verdiqimizi deneyimlerim sonunda tesbit ettim...ve bisküi ister diyet olsun ister form olsun her şekilde yanlış bir seçim...sadece armut yeterli...akşam gayet güzel olmuş ette sınırımız yok ama yinede mideyi fazla büyütmemek adına doyduqumuz anda bırakmamız gerekiyor...peki ızgaranın yanında hiçbişey yemedinmi cnm?
baskülle ilgili sorununa gelince; diqer mesajındaki doktorun dedikleri doqru...sabah wcden sonra aç karnına tartılmamız gerekiyor en doqru sonucu bu şekilde alabiliriz...bziler her sabah tartılıyoruz cnm...sende muhtemelen biraz sonra yeni kilonla burda olucaksın
yemedim cnm...beynimi nasıl proqramladıysam bişey yemek gelmedi içimden...beyinde bitirmek bu olsa gerek...ama bugün daha düzenli bir menüm olucak eksiklerimi dün aldım cnm..
önce kilo vermek istiyormuyuz buna bir karar vermek lazım cnm...istikrarlı bir karar olmalı...bu kararı verdikten sonra iş listemizi uygulamaya kalıyor..menülerimizi düzenli paylaşıp sözümüzü dinlemekte bir okadar önemli...gerisi çorap söküqü gibi geliyor cnm..
dondurmadan kurtardık güllaç diye tutturduşehriye çorbası iyi bir seçim ama görüyorumki her işindeki gibi onu yapamayada üşeniyorsun..bide çocuk yapıcam diyorsun
hoşgeldin canımnihayet gelebildin
sen biraz daha sapıt bence şöyle 2-3 hafta kadar..ben sana yetişeyim sen öyle başlarsın
sena çok teşekkürler verdiin yararlı bilgiler için. dedi€in gib yapacım. bugün kü menümü yazmak istiyorum sana uygunmu bakarsan sevnirim.
sabah
1 domat
1 salatalık
1 kk kadar peynir
5 siyah zeytn
1 kaynamış yumurta
ara da 1 bardak bitki çayı
öglen
1 porsiyon taze fasülye
1 tavukpirzola ızgara
ara da 1 su barda€ı yogurt
akşam şimdilik belli deil canım.
ama mutlaka 45 dk yürüyüş var
onu anladımda oqluşla tavuk yicem diye cümleyi tamamlamanı anlayamadım :26:
tamam artık 1 ay ayakları yere basmaz
yok canım afiyet olsun canın çekmiş yemişsin.ben tatlı yemek gibi bir düşüncem olduğunda genelde onu bir ana öğün olarak düşünüyorum.hem yemek yiyip hem tatlı yemiyorum ya önceki ya sonraki öğünümle dengeliyorum.çok dağınık bir insanım ama işimi düzenli yapmak isterim.günümü öğünümü ona göre planlarım.mesela dün 5 e doğru acıkınca kaşarla form bisküvilerini yediğim için akşam dışarı çıktığımızda eşim dondurma istermisin diye sorduğunda hayır istemiyorum dedimçokMU içine oturdu kıss yediqim lahmacun ve künefebaksana unutamamışsın
sena çok teşekkürler verdiin yararlı bilgiler için. dedi€in gib yapacım. bugün kü menümü yazmak istiyorum sana uygunmu bakarsan sevnirim.
sabah
1 domat
1 salatalık
1 kk kadar peynir
5 siyah zeytn
1 kaynamış yumurta
ara da 1 bardak bitki çayı
öglen
1 porsiyon taze fasülye
1 tavukpirzola ızgara
ara da 1 su barda€ı yogurt
akşam şimdilik belli deil canım.
ama mutlaka 45 dk yürüyüş var
ivitt hayatım bir konuda çok haklısın taş gibi hatun :13: o yüzden erimek bilmiyoo
yirim seni yirim
hakediyo iltifatı canım.ben iltifat ederim o yer yemez benim sorunum değiltamam artık 1 ay ayakları yere basmaz
hakediyo iltifatı canım.ben iltifat ederim o yer yemez benim sorunum değilbana yemiyor kuymakları mısır ekmeklerini
bak ne güzel kilo vermeye başladın cnm...az kaldı 2li rakamları görmeye..ha gayret cnmsena bu arad bu saba∟ tartıda 100,8 gördüm. inanamadım bu demek oluyr ki 9 günde 4,7 kilogram
akşam müsli ye dedinya ona dedim barkın tavuk istedi bende tavuk yicem diye kapiş
hadi ordan zaten benim ayaklar yere basmıyo sanki ilk defa iltifat alıyorummm bu hafta evlilişk yıldönümü 9 sene bitti süpriz yapıcam ist geliyorum
bak ne güzel kilo vermeye başladın cnm...az kaldı 2li rakamları görmeye..ha gayret cnm
eniştede sana süpriz yapmak için yalovaya gelirsen görürsün süpriz yapmayı
yeme artık sonra yersinuyyyyyyy kuymak ama yok artık yimicem
yeme artık sonra yersinsizinkiler ramazan yufkasından makarna yapıyolarmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?