Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

pohpohlamak değil görünen köy kılavuz istemiyoki hatun taş gibi sen yada ben onun fiziğinde olsak diyetle hiç işimiz olmaz
2 kk peynir tabakta öyleydi ama pişirince yarıdan bile aza düştü bildiğin yarısı suydu şuan hala tabakta duruyor bir kısmı.oda nerdeyse ara öğün olacak birazdan 8-9 civarı yemeye başladım sanırım.sanırım bu yüzden kilo çabuk veriyorum mıymıy 2 saatte yiyorum akşamda geçe bırakmıyorum yemeğimi.zaten bişide yemiyorum ama dün akşam çok acıktım öyle böyle değil.9 dan ta 1 e kadar kıvrandım.başka zaman 10da 11 de gelen uykum yanımdan bile geçmedi hain

bulutlar simsiyah olunca sevmiyorumm
bahaneye bak

ivitt hayatım bir konuda çok haklısın taş gibi hatun :13: o yüzden erimek bilmiyoo

yirim seni yirim

sena çok teşekkürler verdiin yararlı bilgiler için. dedi€in gib yapacım. bugün kü menümü yazmak istiyorum sana uygunmu bakarsan sevnirim.

sabah
1 domat
1 salatalık
1 kk kadar peynir
5 siyah zeytn
1 kaynamış yumurta

ara da 1 bardak bitki çayı

öglen
1 porsiyon taze fasülye
1 tavukpirzola ızgara

ara da 1 su barda€ı yogurt

akşam şimdilik belli deil canım.
ama mutlaka 45 dk yürüyüş var

sena bu arad bu saba∟ tartıda 100,8 gördüm. inanamadım bu demek oluyr ki 9 günde 4,7 kilogram

onu anladımda oqluşla tavuk yicem diye cümleyi tamamlamanı anlayamadım :26:

akşam müsli ye dedinya ona dedim barkın tavuk istedi bende tavuk yicem diye kapiş

tamam artık 1 ay ayakları yere basmaz

hadi ordan zaten benim ayaklar yere basmıyo sanki ilk defa iltifat alıyorummm bu hafta evlilişk yıldönümü 9 sene bitti süpriz yapıcam ist geliyorum

çokMU içine oturdu kıss yediqim lahmacun ve künefe baksana unutamamışsın
yok canım afiyet olsun canın çekmiş yemişsin.ben tatlı yemek gibi bir düşüncem olduğunda genelde onu bir ana öğün olarak düşünüyorum.hem yemek yiyip hem tatlı yemiyorum ya önceki ya sonraki öğünümle dengeliyorum.çok dağınık bir insanım ama işimi düzenli yapmak isterim.günümü öğünümü ona göre planlarım.mesela dün 5 e doğru acıkınca kaşarla form bisküvilerini yediğim için akşam dışarı çıktığımızda eşim dondurma istermisin diye sorduğunda hayır istemiyorum dedim Allah ömür versin günler çuvalamı girdi yarın yerim sonra yerim dedim.

canım sabahki salatalık ve domatesi yarıya düşür...istersen 1 dilim ekmek ekleyebilirsin...onun dışında öqlen hem fasulye hem et olmaz..tek çeşit yememiz gerekiyor...fasulyenin yanında 2-3 kaşık yoqurt yiyebilirsin..akşamda tavuk ızgara ve yeşillikle akşamı kapatabilirsin cnm...3 litre suyu mutlaka tüketelim yoksa kilo veremeyiz

sena bu arad bu saba∟ tartıda 100,8 gördüm. inanamadım bu demek oluyr ki 9 günde 4,7 kilogram
bak ne güzel kilo vermeye başladın cnm...az kaldı 2li rakamları görmeye..ha gayret cnm

eniştede sana süpriz yapmak için yalovaya gelirsen görürsün süpriz yapmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…