Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

arkadaşlar benim aklım şu kflekse takıldı.öğlen yemek yapmaya çok üşeniyorum yesem öğlenleri onu ama karbon 30 falan bi tabakta

kızlar az once patronumla ufak caplı bır tartısma yasadım sonuna kadar haklı oldugum ıcın cevapta verdım elbet susmadım ama cokk uzuldm ve gerıldım ve hıc yapmadıgım bısı yaptım o kadar sınırlıydımkı bufeye gıdıp dıdo aldım
ve yarısını yedım nedense pısman deılım cunku hala sınırım gecmedı ve bugun saat 4 olmazzzzzzz artık

kahvaltımızı daha yeni yaptık kızlar bugün herkes evde onun için bu saate kaldı...
hala çok sinirliyim elime silah alıp sıkasım var...
muazzez geçmiş olsun...
ayselcim hoşgeldin...neden kızlar şuan yurttalar canım pazar günü gidicek bizimkiler?
kiko.. diyet tarzı çorba istiyorsan şehriye ve tarhanayı tek geçerim arada mercimekte yapabilirsin
melekcim sakin ol sinir hepimizin baş düşmanı...millet ne dertlerle uqraşıyor...kendine zarar verme cnm..
unuttuqum kimse yoktur inşallah alıntı yapmadım...

kızalr buzdolabımı deqiştiricem...alırken özellikle dikkat etmem gereken bişey varmı önerebileceqiniz...

CANIM sagol sakınlesırım ınsallah :44: buzdolabı ıse ben de yenı degıstırdım arcelıgın a++plus buzdolabını aldım memnunum canım

cnm seni çok iyi anlıyorum haklıysan kesinlkle susma susunca daha da abartıyolar gerilme cnm sakin ol

herkese merhaba kızlar nasılsınız....

sudelveda hoşgeldin arkadaşım çok güzel kilo vermişin maşallah...melek sıkma canını tatlım boşver sen çıtırlığın tadını çıkar..Arzcu canım şu anda elimde olan bunlar (bir ara arkadaşım köyden örnekleriyle beraber bir sürü iş getirmişti çok ağırlardı muhakkak onlardan birisini gösterdim sana)ama onlar örnekleriyle beraber gittiler....şu anda elimde bunlar var canım eğer beğenirsen bunlardan işleyebilirim,istersen sen örnek bulursun o şekilde işlerim..Senin kararın canım..

Arzucum benimde buzdolabım çok eskidi..benim bütün beyaz eşyalarım arçelik ,ancak buzdolabı konusunda kararımı değiştirdim..çok pahalı geldiler bizde geçen gün eşimle vestele gittik baktık çok hoşuma gitti..hem taksitleri çok uygun...

benim beğendiğim

Beyaz Eşya | Soğutucular | No-Frost Buzdolapları - www.vestel.com

dondurucusu altta benim tercihim dondurucunun altta olması birde çok kullanışlı geldi....

Arçelik 5223 NH A+ Buzdolabı modelı bu canım tam olarak
canım boyu küçük geldi biraz daha büyük olması gerekiyor..önerin için teşekkürler cnm..

yordum seni hakkını helal et canım...içime sinen bişey olursa haber veririm ben sana...

kat kat helal olsun canım ben bir şey yapmadım ki ....ama üzüldüm kafana aklına yatan birşey olmadığına

canım ben kızıma 7-8 tane seccade işledim..1-2 tanede yaptırmak istiyorum...gösterdiklerin hafif ve klasik... ben farklı olsun istiyorum..ama o zaman gösterdiqin 2 modelde çok süperdi cnm...ama netten alıntı yapmıştın...ben bir ara kaydetmiştim ama sonra silmişim..neyse saqlık olsun cnm...herşey nasip kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…