canım arzuyla resimleriniz çok güzel maşallahın var süpersinnn benim hiç olamayacağım bi beden ölçüsündesin
sen bugün diyetisyene gidecektin sanırım tiyolarını merakla bekliyorum
arkadaşlar benim aklım şu kflekse takıldı.öğlen yemek yapmaya çok üşeniyorum yesem öğlenleri onu ama karbon 30 falan bi tabakta
kahvaltımızı daha yeni yaptık kızlar bugün herkes evde onun için bu saate kaldı...
hala çok sinirliyim elime silah alıp sıkasım var...
muazzez geçmiş olsun...
ayselcim hoşgeldin...neden kızlar şuan yurttalar canım pazar günü gidicek bizimkiler?
kiko.. diyet tarzı çorba istiyorsan şehriye ve tarhanayı tek geçerim arada mercimekte yapabilirsin
melekcim sakin ol sinir hepimizin baş düşmanı...millet ne dertlerle uqraşıyor...kendine zarar verme cnm..
unuttuqum kimse yoktur inşallah alıntı yapmadım...
kızalr buzdolabımı deqiştiricem...alırken özellikle dikkat etmem gereken bişey varmı önerebileceqiniz...
kızlar az once patronumla ufak caplı bır tartısma yasadım sonuna kadar haklı oldugum ıcın cevapta verdım elbet susmadımama cokk uzuldm ve gerıldım ve hıc yapmadıgım bısı yaptım o kadar sınırlıydımkı bufeye gıdıp dıdo aldım
ve yarısını yedımnedense pısman deılım cunku hala sınırım gecmedı ve bugun saat 4 olmazzzzzzz artık
cnm seni çok iyi anlıyorum haklıysan kesinlkle susma susunca daha da abartıyolar gerilme cnm sakin ol
CANIM sagol sakınlesırım ınsallah :44: buzdolabı ıse ben de yenı degıstırdım arcelıgın a++plus buzdolabını aldım memnunum canım
netten bi bakıyım cnm kaça aldınız?
canım 1100 tl ıdı kampanyadaymıs 1400 cıvarından dusmus bızım cok yakın bı tanıdıktı 50 tl daha almadı 1050 ye aldık hem annem hem ben aldım
dediqin dolabı bulamadım cnm nette..
canım boyu küçük geldi biraz daha büyük olması gerekiyor..önerin için teşekkürler cnm..Arçelik 5223 NH A+ Buzdolabı modelı bu canım tam olarak
herkese merhaba kızlar nasılsınız....
sudelveda hoşgeldin arkadaşım çok güzel kilo vermişin maşallah...melek sıkma canını tatlım boşver sen çıtırlığın tadını çıkar..Arzcu canım şu anda elimde olan bunlar (bir ara arkadaşım köyden örnekleriyle beraber bir sürü iş getirmişti çok ağırlardı muhakkak onlardan birisini gösterdim sana)ama onlar örnekleriyle beraber gittiler....şu anda elimde bunlar var canım eğer beğenirsen bunlardan işleyebilirim,istersen sen örnek bulursun o şekilde işlerim..Senin kararın canım..
canım boyu küçük geldi biraz daha büyük olması gerekiyor..önerin için teşekkürler cnm..
evet o konuda haklısın cok buyuk deıl ama ben baktıgımda cok cok buyuk boylu yoktu en fazla bundan 4-5 cm uzundu arcelık vs de baska markada olabılır ama :44:
yordum seni hakkını helal et canım...içime sinen bişey olursa haber veririm ben sana...
kat kat helal olsun canım ben bir şey yapmadım ki ....ama üzüldüm kafana aklına yatan birşey olmadığına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?