Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

valla sen yazınca bile güzel geldi hemen bu pazar yapcam seni mutlaka arar sorarım ben :)

tamam cnaım inan hiç pişman olmıcaksın
istersen içine yeşil domates kırmızı pancar ve diqer turşuluklardanda koyabilirsin...ben yeşil domatesi sevmediqim için koymuyorum pancarda lahanaları boyuyor...ne istersen ekleyebilirsin canım...yemeqe doyamıcaksınız..şimdiden kolay gelsin ve afiyet olsun...
tatlım sen benim yaqlı haşlama biber turşumu yaptınmı.. 1 haftaya kalmaz hepsi bitiyor süper bişey..

canım ben yapmadım ama teyzem yapmış bi kavanoz verdi annem dolma turşu yapcak ama biraz daha geçsin diyo sağuk vuracağı zaman yapalım diyo bekliyoruz kırmızı biberle yapcam bu hafta sonu yağlı turşu

canım ben yapmadım ama teyzem yapmış bi kavanoz verdi annem dolma turşu yapcak ama biraz daha geçsin diyo sağuk vuracağı zaman yapalım diyo bekliyoruz kırmızı biberle yapcam bu hafta sonu yağlı turşu

dolma turşuyu hiç denemedim cnm...bir yerde patlıcan dolması başka bir yerde domates şeklinde kırmızı biber dolması yedim inanılmaz güzeldi... malesef onları yapamıyorum..çok karışık geliyor..

Son düzenleme:
dolma turşuyu hiç denemedim cnm...bir yerde patlıcan dolması başka bir yerde domates şeklinde kırmızı biber dolması yedim inanılmaz güzeldi... malesef onları yapamıyorum..çok karışık geliyor..

aslında çok basit canım ama el oyalayıcı sadece biz patlıcan biber ve kavunların küçüklerine hışır derler burda onu doldururuz

bencede tarhananın üstüne çorba tanımam benimde anneciğim yapmış gelir yakında inşallah

kızlar yarın 12 de cildiye 1 dede dişçide randevum var..ama ben her nedense evden çıkmak istemiyorum..iyiyim ben böylee

bikaç gündür bel aqrım var...birde canım hep turşu istiyor..bugünde bikaç defa başım döndü..hepsi bu..
geçmiş olsun canım önemli bişeyin yoktur umarım
buarada bencede hamilesin ALLAH gönlüne göre versin inşallah

hiççççç duymadımda yemedimde ama gözümde bi canlandırdım baya lezzetli oluyo galiba inşallah bende denerim
saol canım

bugünkü menüm
sabah:1 yeşil çay
1dlm çavdar ekmeği
1yumurta
3zeytin
çeyrek domates 1 biber

ara:1 incir

öğle:5 tane köfte
yarım domates
1 bardak ayran

ara:15 tane badem ve form çay

akşam:
börülce
1kase yoğurt
çeyrek dilim elma

3.5 lt su +plates

Son düzenleme:
günaydınlarrrr :119::119::119::119::119::119::119:tükkanı ben açayım dedim....eee artık mesai başladı...sabah 6 akşam 23 te biten vardiya :13::13::13::13ğlumla kahvaltımı yapmış bulunmaktayım....ikinci kahvaltı kaçta olur bilemicem....

ALLAHIM kilo veremiyorum ..ama işin ilginci kilomu koruyorum

75 takıldım kaldım çok şükürr....

neyse çıtırlar gelirim yinee:79::79::79::79:

bayılıyorum şu smillereeeeee:92::92::92::92::92::92::92bu smilide bilmiyordum geçen gün bir don mevzusu vardı kk da ordan görmüştüm..süper konu okuyun gülmekten kırılın...ne hanzolar var ALLAHIM YAA

http://www.kadinlarkulubu.com/arkadas-cevresi/558746-hey-allahim-donla-balkona-cikilir.html

kesınlıkle ya yok artık kadın sorunlu herhal

gunaydınn kızlar

nasılsınız ben dune gore daha ıyı sayılırım cok cok ıyı olmasamda

dunku menum
1 dılım ınce cavdar
peynır
zeytın
ceyrek domates
yumurta

ara

badem 15 gr

ogle
patlıcan musakka
az cacık

ara
1 adet mısır

aksam
1 tabak haslanmus borulce

3 lt su
:44::44::44:

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
yine yataktan zoru zoruna kalkarken siz gidin ben geri dönüp yatacam dedim
ama gittiler bende de uyku kalmadı neyse sağlıklısıda bu zaten
şimdi ufaklıkla kahvaltı edip platesimizi yapıp döneriz inşallah

gurbetçiçeği alıntı yapmadım canım kızın için bende endişelendim inşallah bişey çıkmaz canım şimdiden geçmiş olsun

melek-yt ay canım okudum konuyu evet yobazlaştıkça yobazlaşıyoruz sonumuz ne olacak meçhul .biz inşallah böyle gençlikler yetiştirmeyiz

amin canım inşallah nasip bakalım...
turşuyuda deneyen asla pişman olmaz

günaydın kızlar
gökler gürlüyor şimşekler çakıyor bardaktan boşanırcasına yaqmur yaqıyor ve ben yine hepimz için duamızı yaptım Rabbim kabul eder inşallahh...
çook halsizim vücudum uyuşuk gibi hiçbişey yapmaya halim yok klavyeye bile zor dokunuyorum...bizim venüslüye benzedim bugün...müthiş bir uyku hali var üzerimde...sürekli yatmak istiyorum...sabah kalkınca başım döndü yine sanki hafifiten var yok arası bir bulantı oldu bende tansiyonummu düştü diye ölçtüm...tansiyonum normal çıktı ama kalp atışım 101
noluyo bana arkadaşlarr.....

canım kalp atısın cok yuksek cıkmıs neden:26::26::26::26: doktora gıtmen sart sanırım dıger durumda varsa zaten kesın sartttttttt

günaydın meleqimm

günaydın hatunlar

akşam eve gittim bi yattım oh baya dinlendim ama hala halsizim bugunde işler yoğun umarım zaman çabuk geçer

görüşürüz çıtırlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…