Erkege borc teklif etmek

Ben hepsine hayır diyorum
Ben sevgilimden borç istemem
İhtiyacım olunca annem, babam, ablam, dayım, dayımın kızı dururken ona gitmem
O da bana gelmesin derim

Ben bir hamburger menüyü bile kabul etmeyen bir o ödediyse diğerinde kendim ödeyen bi tipim hani

haklı olabilirsiniz,
ama borç olayı da olmaz o zaman sevgililikte.
borç olayına giriliyorsa da layığı yapılsın diyorum ben. en nihayetinde bir iş anlaşmasıdır bu. para dedim mi öyle bence.

bencede öyle ama bazi arkadaslar maddi konularinda askin icine karistirilmasini dogru bulmuyor en azindan arada resmiyet yokken
Evet o arkadaşlardan biri de benim de
Senin fikrin ne şimdi ? Gidip teklif edecek misin o muamma rakamı

kumarda olsaydi zaten bende düsünmezdim

:)
sevgiliye, borç para hiç vermem ben
10.000 ine kadar ihtiyaçlarını tek başına çözebilmeli.
üstünde rakamları da zaten rüyasında görür.

ondan fazlasini zaten bende vermem en azindan simdilik

haklı olabilirsiniz,
ama borç olayı da olmaz o zaman sevgililikte.
borç olayına giriliyorsa da layığı yapılsın diyorum ben. en nihayetinde bir iş anlaşmasıdır bu. para dedim mi öyle bence.

zaten bende borc verecegim ama ne biliyim hani baskasina borclanacagina bana borclansin dedim

Evet o arkadaşlardan biri de benim de
Senin fikrin ne şimdi ? Gidip teklif edecek misin o muamma rakamı

galiba vazgectim

Karşındakinin karakterine bağlı bu durum .
Mesela ben 7 yıllık sevgilime geçen bi fincan kahve ısmarlamayı teklif ettim baya kızdı 'ben kendimi kötü hissederim olmaz kesinlikle sana kuruş harcatmam ' dedi . Benim sevgilim böyle bişeyi asla kabul etmez . Aama bazı erkekler için bunlar sorun değil . Önce sevgiliniz bu durumlara nasıl bakıyor onu anlayın bence .

Ben daha ikinci buluşmada bu ben sefer ödeyeceğim diye bilgi mesajı geçtim
Olmaz dedi
O zaman bende bişey yemem dedim, mecbur kabul etti
Bu kişi ile evliyiz şimdi

belkide, düsünecegim. Gerci bu fikir zaten bir haftadir aklimda cekincelerim olmasa zaten simdiye vermistim
1500 civarında bi rakamı bulması kolay
Hiç boşuna fedakar kız arkadaş moduna girme
Yarın birgün her başı sıkıştığında küçük Emrah bakışlarıyle gelir karşına
Erkekler daha sorumluluk almalı, sana borç versin demiyorum ama 1500 e ihtiyacı varsa kendi bulsun bulamıyosa borçlanmasın

bencede öyle ama bazi arkadaslar maddi konularinda askin icine karistirilmasini dogru bulmuyor en azindan arada resmiyet yokken

Ben de öyle düşünüyorum. Ama insanlık hali işte. Ayrıca ilişkiye göre değişir. Yani arkadaşlar haklı.

kumarda olsaydi zaten bende düsünmezdim

ondan fazlasini zaten bende vermem en azindan simdilik

Bence siz o parayı vereceksiniz. Ve içimdeki ses sevgilinizin bu iyi niyetinizi suistimal edeceği yönünde. Umarım ben ve aynı düşüncede olanlar yanılmış oluruz.

Ben daha ikinci buluşmada bu sefer ödeyeceğim diye bilgi mesajı geçtim
Olmaz dedi
O zaman bende bişey yemem dedim, mecbur kabul etti
Bu kişi ile evliyiz şimdi
Ne güzel =)
Aslında bende buluşmalarda ona destek olayım istiyorum ne bileyim kahveyi ben ısmarlayayım ama kesin bi dille reddediyor . En son eve dönerken yol paramı bile o verdi cüzdanımı çıkardım eliyle dur sakın dedi .
Tamamen ona yük olmak istemiyorum
Bende bi daha ki buluşmada sizin taktiği uygulayayım =))

Sen en iyisi o 1500 ü ihtiyacı olan birilerine harca da rahatla
Bari hayırda bulunmuş olursun, insan sevindirirsin
Erkek arkadaşın sağlıklı bir bireydir, çalışır öder kimeyse borcu artık. Borç yiğidin kamçısı değil miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…