Erkege borc teklif etmek

Cidden yiyemezdim kabul etmese
Ben kıl bi insanımdır
Ne daha az ne daha çok isterim, bende eşit oranda ödemeliyim

Dene ve diret bence mecbur kabul eder

evet o rakami kendide bulur zaten, böyle bir karakteri oldugunu düsünsem zaten o insanla beraber olmazdim

Sizin icinnizdeki sesi bunu söylüyor olabilir ama eger benim icimdeki ses böyle birsey deseydi zaten aklimin ucundan dahi gecmezdi bu. Ben karsimdaki insanin karakterine güveniyorum, güvenmesem zaten niye düsüneyim. Cahil bir kiz cocugu degilim. Amacim fedakar kiz arkadasi moduna girmek olsaydi zaten düsünmeden verirdim. Ben sadece akil danismak istedim. Gelen cevaplarin coguda bir iliskiyi sedeleyebilecegi yönünde bilmek istedigimde buydu zaten.

Konu sahibi kızmasın ama okurken sinir oldum ben ( :
500-1000 diyenlerden birazcıkın fazla imiş miktar
Erkek arkadaşı da sözünün eri imiş
Ben bu kadar ipucu buldum samanlıkta iğne ararcasına

Miktardan ziyade para pul muhabbeti ilişkiyi zedeler mi diye düşünüyormuş
Konudan tam verim alamasa da %80 ikna olmuş, evet zedeleyebilir diye
Ama %20 de bi bakıma senin ki Kadir İnanır bişeycik olmaz boşver sen olumsuz yorumları ver gitsin trank diye parayı diyormuş hala

Düşünceler Kadir İnanır , gerçekler Küçük Emrah olmaz umarım

vazgectim simdilik

Konunun hiçbir şeyi belli değil, yarım yamalak konuya gelen fikirler de anca yarım yamalak olur.

Merak edilen niye yapildigi ve rakami. Ticari bir borc

Böyle gizemli daha güzel
Konu sahibesi öyle uygun görüyor...

Öyle bir amacim yok

Konu sahibi kızmasın ama okurken sinir oldum ben ( :

özür dilerim amacim gizemlilik yaratmak degildi.

Bulmaca çözmeyi oldum olası sevmem ( :
Sebebe göre değişir, miktara göre değişebilir durum.
%80 de iyi ( :

Bulmaca çözmeyi oldum olası sevmem ( :
Sebebe göre değişir, miktara göre değişebilir durum.
%80 de iyi ( :
Sebep bilinmiyordu
Siz sorduktan sonra mahalle baskısından kurtulayım dercesine cımbızla ağzından bir sebep duyar olduk
Ticari borç diye
Miktarda 500-1000 den azıcık fazlaymış işte
Ticaret yapıyosa şayet geride sermaye olmalı daha 500-1000 den biraz fazla borç çıkınca ödeyemiyosa kepenk indirmeli
Çok mu gaddarım nedir

amacim kimseyi meraklandirmak degildi akil danismakti
güzel kardeşim amacın akıl danışmaksa tam bilgi vermeliydin. kızlar erkek arkadaşım şu şu sebepten şu kadar borç yapmış, ona teklif etmeyi düşünüyorum. diyebilirdin birazda erkek arkadaşının karakterinden bahsetseydin nasıl biridir, borçlarına sadık mıdır, güvenilir midir, ne iş yapar vs. burdan çok daha iyi fikirler alabilirdin. herkes soruyor sayfalarca sorulmuş. ama hala bir kelimelik cevaplar veriyorsun. böyle ne biz yardımcı olabiliriz ne de sen doğru dürüst yardım alabilirsin.

Anliyamadim yani simdi baski yapilinca ortaya birseymi atmis oldum. Hayir ticari bir borc bir is yapmak istemis olmamis, batmis. Zaten borcun son kismi bu. Elindeki parayida baska bir arkadasina borc vermis, arkadasida geri ödeyememis simdi o s1k1sti. Ticaret yapmiyor suan, calisiyor zaten.

haklisiniz konuyu acarken buralara kadar gelinecegini düsünmedim zaten. Aramizda bir resmiyet olmadigi icinde vazgectim öyle birsey teklif etmekten. O istersede hayir demiyecegim gerci istemez.

Hayır herkes sordu en sonuncu sayfada söyledin sonunda diyorum
Çalışsın ödesin boşver, vadesi gelmişse de başkasından borç alır sen düşünme bu kadar
Arkadaşına borç veriyosa vah vah bi durumu yoktur hem

fikrimi sorarsan eş dost sevgili kimseye borç vermemeli. sonuçta bize de gökten yağmıyor. çalışıp didinip emeğimle kazanmak zorunda olduğum parayı geri gelmeme riskini bile bile vermeyi göze alamam. o konularda biraz katıyım. şu türkiye şartlarında biraz olsun birikim yapmaya çalıştığım, güvenecek pek bi yerim olmadığı içindir belki. ha ama maddi durumum yerinde olursa tabi ki veririm. arkasını aramam yani.

Bence erkek arkadaşın bile olsa para muhabbetine girme git kredi çek daha iyi

maddi durumum sükürki yerinde ona o parayi versem canim yanmaz. Ya ben hicbirseyimi kimselerden kiskanamiyorum. SEvdiklerime karsi cok vericiyim biliyorum hayir diyemiyorum. Arkadas, es, dost verdigim borclarin hesabini bile yapamiyorum. Hediye konusunda bile fazla manyagim. Keske kati olabilsem. Ama vazgectim zaten vermekten.

Bence erkek arkadaşın bile olsa para muhabbetine girme git kredi çek daha iyi

zaten kredi borcu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…