Cidden yiyemezdim kabul etmeseNe güzel =)
Aslında bende buluşmalarda ona destek olayım istiyorum ne bileyim kahveyi ben ısmarlayayım ama kesin bi dille reddediyor . En son eve dönerken yol paramı bile o verdi cüzdanımı çıkardım eliyle dur sakın dedi .
Tamamen ona yük olmak istemiyorum
Bende bi daha ki buluşmada sizin taktiği uygulayayım =))
80% vazgectim
1500 civarında bi rakamı bulması kolay
Hiç boşuna fedakar kız arkadaş moduna girme
Yarın birgün her başı sıkıştığında küçük Emrah bakışlarıyle gelir karşına
Erkekler daha sorumluluk almalı, sana borç versin demiyorum ama 1500 e ihtiyacı varsa kendi bulsun bulamıyosa borçlanmasın
Ben de öyle düşünüyorum. Ama insanlık hali işte. Ayrıca ilişkiye göre değişir. Yani arkadaşlar haklı.
Bence siz o parayı vereceksiniz. Ve içimdeki ses sevgilinizin bu iyi niyetinizi suistimal edeceği yönünde. Umarım ben ve aynı düşüncede olanlar yanılmış oluruz.
Düşünceler Kadir İnanır , gerçekler Küçük Emrah olmaz umarımevet o rakami kendide bulur zaten, böyle bir karakteri oldugunu düsünsem zaten o insanla beraber olmazdim
Konunun hiçbir şeyi belli değil, yarım yamalak konuya gelen fikirler de anca yarım yamalak olur.
Böyle gizemli daha güzel
Konu sahibesi öyle uygun görüyor...
500-1000 diyenlerden birazcıkın fazla imiş miktarKonu sahibi kızmasın ama okurken sinir oldum ben ( :
Düşünceler Kadir İnanır , gerçekler Küçük Emrah olmaz umarım
Konunun hiçbir şeyi belli değil, yarım yamalak konuya gelen fikirler de anca yarım yamalak olur.
Böyle gizemli daha güzel
Konu sahibesi öyle uygun görüyor...
Konu sahibi kızmasın ama okurken sinir oldum ben ( :
500-1000 diyenlerden birazcıkın fazla imiş miktar
Erkek arkadaşı da sözünün eri imiş
Ben bu kadar ipucu buldum samanlıkta iğne ararcasına
Miktardan ziyade para pul muhabbeti ilişkiyi zedeler mi diye düşünüyormuş
Konudan tam verim alamasa da %80 ikna olmuş, evet zedeleyebilir diye
Ama %20 de bi bakıma senin ki Kadir İnanır bişeycik olmaz boşver sen olumsuz yorumları ver gitsin trank diye parayı diyormuş hala
Sebep bilinmiyorduBulmaca çözmeyi oldum olası sevmem ( :
Sebebe göre değişir, miktara göre değişebilir durum.
%80 de iyi ( :
Estağfirullah neden özür dileyesiniz.özür dilerim amacim gizemlilik yaratmak degildi.
güzel kardeşim amacın akıl danışmaksa tam bilgi vermeliydin. kızlar erkek arkadaşım şu şu sebepten şu kadar borç yapmış, ona teklif etmeyi düşünüyorum. diyebilirdin birazda erkek arkadaşının karakterinden bahsetseydin nasıl biridir, borçlarına sadık mıdır, güvenilir midir, ne iş yapar vs. burdan çok daha iyi fikirler alabilirdin. herkes soruyor sayfalarca sorulmuş. ama hala bir kelimelik cevaplar veriyorsun. böyle ne biz yardımcı olabiliriz ne de sen doğru dürüst yardım alabilirsin.amacim kimseyi meraklandirmak degildi akil danismakti
Sebep bilinmiyordu
Siz sorduktan sonra mahalle baskısından kurtulayım dercesine cımbızla ağzından bir sebep duyar olduk
Ticari borç diye
Miktarda 500-1000 den azıcık fazlaymış işte
Ticaret yapıyosa şayet geride sermaye olmalı daha 500-1000 den biraz fazla borç çıkınca ödeyemiyosa kepenk indirmeli
Çok mu gaddarım nedir
güzel kardeşim amacın akıl danışmaksa tam bilgi vermeliydin. kızlar erkek arkadaşım şu şu sebepten şu kadar borç yapmış, ona teklif etmeyi düşünüyorum. diyebilirdin birazda erkek arkadaşının karakterinden bahsetseydin nasıl biridir, borçlarına sadık mıdır, güvenilir midir, ne iş yapar vs. burdan çok daha iyi fikirler alabilirdin. herkes soruyor sayfalarca sorulmuş. ama hala bir kelimelik cevaplar veriyorsun. böyle ne biz yardımcı olabiliriz ne de sen doğru dürüst yardım alabilirsin.
Hayır herkes sordu en sonuncu sayfada söyledin sonunda diyorumAnliyamadim yani simdi baski yapilinca ortaya birseymi atmis oldum. Hayir ticari bir borc bir is yapmak istemis olmamis, batmis. Zaten borcun son kismi bu. Elindeki parayida baska bir arkadasina borc vermis, arkadasida geri ödeyememis simdi o s1k1sti. Ticaret yapmiyor suan, calisiyor zaten.
fikrimi sorarsan eş dost sevgili kimseye borç vermemeli. sonuçta bize de gökten yağmıyor. çalışıp didinip emeğimle kazanmak zorunda olduğum parayı geri gelmeme riskini bile bile vermeyi göze alamam. o konularda biraz katıyım. şu türkiye şartlarında biraz olsun birikim yapmaya çalıştığım, güvenecek pek bi yerim olmadığı içindir belki. ha ama maddi durumum yerinde olursa tabi ki veririm. arkasını aramam yani.Anliyamadim yani simdi baski yapilinca ortaya birseymi atmis oldum. Hayir ticari bir borc bir is yapmak istemis olmamis, batmis. Zaten borcun son kismi bu. Elindeki parayida baska bir arkadasina borc vermis, arkadasida geri ödeyememis simdi o s1k1sti. Ticaret yapmiyor suan, calisiyor zaten.
haklisiniz konuyu acarken buralara kadar gelinecegini düsünmedim zaten. Aramizda bir resmiyet olmadigi icinde vazgectim öyle birsey teklif etmekten. O istersede hayir demiyecegim gerci istemez.
Bulmaca çözmeyi oldum olası sevmem ( :
Sebebe göre değişir, miktara göre değişebilir durum.
%80 de iyi ( :
fikrimi sorarsan eş dost sevgili kimseye borç vermemeli. sonuçta bize de gökten yağmıyor. çalışıp didinip emeğimle kazanmak zorunda olduğum parayı geri gelmeme riskini bile bile vermeyi göze alamam. o konularda biraz katıyım. şu türkiye şartlarında biraz olsun birikim yapmaya çalıştığım, güvenecek pek bi yerim olmadığı içindir belki. ha ama maddi durumum yerinde olursa tabi ki veririm. arkasını aramam yani.
Bence erkek arkadaşın bile olsa para muhabbetine girme git kredi çek daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?