Erkeğe tecih mi edildim?

Travesti kivircik benimle birlikte oldun diyor (kibar hanim oldugumdan argoyu kullanamiyorum) sen kuzenin isi yalanina inaniyorum diyosun

Her sey anlasam burayi anlayamiyorum :d

Yok işte bende sanki olsa boyle mi olacak kendimi kandırıyorum sanırım diyorum
Yook canım yook öyle bi test valla forumca yok die korodan söyleyelim istersen

Ben seviodum evlenecektim filanı da yok bunun he diosan ben raziyim seviyorum ben de diorm evlen o zaman

..sacmalamayın, oyle bir test yok.

Bu arada bol bol dalga gecilmis te, bi sorun kocalarınıza, sevgililerinize..nedense hepsi bu konularda bizim bilmedigimiz seyler hakkında pek uzmanlar..HEr an herkesin basına gelebilir yani, ya da gelmistir de haberi yoktur.

Ortalık igrenclik kaynıyor.

BEnim bi arkadasım asık olarak evlendi, kocası gay cıktı..Evliligi tercihini maskelemek icin yapmıs..

Buyuk travma yasamıstı arkadasım..

Erkegim diye dolanan kimseye guvenemiyorum o gunden beri. HErkes bi degisik.

Travesti kivircik benimle birlikte oldun diyor (kibar hanim oldugumdan argoyu kullanamiyorum) sen kuzenin isi yalanina inaniyorum diyosun

Her sey anlasam burayi anlayamiyorum :d
Kuzeniyle gitmişler kuzeniyle birlikte o eve gitmişler evin dışında e** beklemiş kuzeni girmiş içeri işini mi halletmiş nolduysa bilmiyorum tövbe ya ama adam sözlümü gormuş yani peçe takılıymış zaten whatsapp durumunda da kafama göre muck yazıyor. Sabır allahım..

Yook canım yook öyle bi test valla forumca yok die korodan söyleyelim istersen

Ben seviodum evlenecektim filanı da yok bunun he diosan ben raziyim seviyorum ben de diorm evlen o zaman
Evlenince grup teklif etse sasirmam bu kivircik

Konunun gerçek olduğunu düşünürsek travesti sözlünü tanıdığına göre aşağıda bekleyen o değilmiş. Hata belki de ilk bile değil kaç kişi ile birlikte oluyor onlar baksana hemen tanımış..
Zaten travestinin yazdıklarından bile ortada neden yalan yazsın ki.
Kuzenini oraya götürmüş olmasi buna aracılık etmesi bile iğrenç bir şey. Bu bile mide bulandırıcı. Böyle bir test yok. Ancak gider hastalık var mı onun testini yaptırır ki zaten onun önlemini almıştır. Gidip hastaneye komik duruma düşmeyin bence..
Sinekde küçük ama mide bulandırır ben böyle bir durumda yoluna onsuz devam ederim. Zaten neresinden bakarsan iğrenç bir olay.

Diyelim ki doğru söylüyor. Kuzenine yardım ve yataklık etmesi yeterince mide kaldırıcı değil mi?

Iyi de sen troya sevgilin gibi naptim sana deyince s.....n demisti? Disarda bekleyen adama niye s....n beni desin bu peceli tro?

Hikayeyi yazdin unuttun sonra di mi itiraf et :d

Adamın adı da "kıvırcık" kaldı. İyi mi?

Yahi tam inanıcaz bi bomba patlatıyorsun kufurlestik ne demek
Baya sordum insanca bana ağır hakaretler etti, neler neler ağzı bozuk insan ne bekliyordun ki bende açtım ağzımı yumdum gozumu madem soylemiyorsun diye savcılağa vericem seni dedi bana bide utanmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…