Bununla adamı travestiye gitti die sucalayamayz ki.Teklif etti evet..
konunun gerçeklik payı oldukça yüksek ki tanıdığım birisi başından geçeni anlatmıştı zamanında. olabilen bişey. konuya anormal bakmıyorum konuyu açana anormal bakıyorum. seviyorum da d,iyor.. :)Konu sahibini savunmuyorum fake de olabilir de tum bu tartismalar uzun uzun ciftin arasinda gectigi icin jargona sevgilisi sayesinde hakim olmus olabilir
Baksana forumdaki kizlarin sevgilileri de biliyo tro mro her seyi e bi de bunun sevgilisi travastiye bizzat giden adam
Haklısınız galiba bitti ve ben bittiğine kendimi inandıramıyorum .Bununla adamı travestiye gitti die sucalayamayz ki.
Gerçi ne gerek varsa düşünmeye sağlamasını yapmışsnz olayn travestyle yazısıp
Haa anal seviyo iste travestiye gitmesi cok cok normalTeklif etti evet..
Uff taktin seviyosa evlensine tamam :dkonunun gerçeklik payı oldukça yüksek ki tanıdığım birisi başından geçeni anlatmıştı zamanında. olabilen bişey. konuya anormal bakmıyorum konuyu açana anormal bakıyorum.
gerçi aldattıktan sonra kadın ya da erkekle aldatmış olması aynı derecede mide bulandırıcı bence..
ama bence seviyorsa evlensin..
evlensin seviyosa :) taktım evetUff taktin seviyosa evlensine tamam :d
Gece gece bende vicdan yaptımValla doğrusu gerçeği keriz yerine konuluyosam yazıklar olsun
Çünkü gerçekten üzücü durumun ama bi yandanda daha geç olmadan herşeyin farkına varmışsın.Yukarısı bıyık aşağısı sakal oldu.
KeşkeGece gece bende vicdan yaptım
Evettt vallaGece gece bende vicdan yaptım
Isterse fake olsun cidden kocasi travestiye gidip uye olmaya konu acmaya utanan biri de acip okuyabilir burayi bunlar hayatin gercekleriValla doğrusu gerçeği keriz yerine konuluyosam yazıklar olsun
Çünkü gerçekten üzücü durumun ama bi yandanda daha geç olmadan herşeyin farkına varmışsın.Yukarısı bıyık aşağısı sakal oldu.
Doğru söylüyosun öyle tabi..Isterse fake olsun cidden kocasi travestiye gidip uye olmaya konu acmaya utanan biri de acip okuyabilir burayi bunlar hayatin gercekleri
Bilmiyorum ki ya işte gidicez güya bi hastaneye benim sözlüm travestiyle birlikte olmuş mu olmamış mı öğrenmek istiyorum dicez onlarda yapıcak test bize böyle birşey olmadığını gösterecek bizde el ele mutlu mesut devam edicez sanki. Kabullenemiyorum işte geçmesi gerek.VAlla oyle bi devre geldik ki, karsıma cıkan adamın erkeklerle olup olmadıgına dair hep bi suphe tasırım..sapkınlık cok arttı..
Ne testi bu? Cinsel yolla bulasan hastalıklar icln falan mı? BAska nes testi var ki?
Yaptırsın tabi. Sİz de o adamla hala beraber olmayı dusunuyorsanız, temiz oldugunu belgelesin..
İgrenc ya.
e ayril tamam ayilip bayilmaya gerek yokKeşkeuyuyamıyorum ağlamaktan napıyım bilmiyorum ben bebeğim gibi sevdim onu şimdi nasıl vazgecerim allahım yardım etsin bayılıcam yoksa..
Ya ne sacmaliyosun yok oyle bi test diyorum hastane personelini gulme krizinden öldürecen mi :dBilmiyorum ki ya işte gidicez güya bi hastaneye benim sözlüm travestiyle birlikte olmuş mu olmamış mı öğrenmek istiyorum dicez onlarda yapıcak test bize böyle birşey olmadığını gösterecek bizde el ele mutlu mesut devam edicez sanki. Kabullenemiyorum işte geçmesi gerek.
Keşkeuyuyamıyorum ağlamaktan napıyım bilmiyorum ben bebeğim gibi sevdim onu şimdi nasıl vazgecerim allahım yardım etsin bayılıcam yoksa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?