- 19 Haziran 2015
- 1.594
- 2.858
- 133
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yahu niye ölesin abartma sadece aldatilmissinVarsa yaptıralım dedi o da zaten bilmiyorum ya içimin acısından .. Ölmek istiyorum sanırım ağır bir depresyon beni bekliyor..
Haklisin oyle bi durum ki kadin olmasini diliyosundur cunku bi yanin affetmek istiyo ama aldattigi kisi kadin diil o yuzden cok ii dusun karar ver boyle bi insanla ayni yatagi paylasabilir misin . Bak sevgi bi yere kadar inan evlilikte en onemlisi guven o guveni yiktiysa ki basit bi mesele ile yikmamis bence bi an once karar ver yoluna devam etmeye calisÇok büyük hemde bir kadın olsa belki içim bu kadar yanmazdı.. Sapkınlık resmenne yapmalıyım bilmiyorum zaman geçmiyor.
Ya Allah kitap peygamber aşkınaaaa böyle bir test olsa bile hangi erkek sevgilisinin elinden tutup kuzu kuzu bu teste gider?Varsa yaptıralım dedi o da zaten bilmiyorum ya içimin acısından .. Ölmek istiyorum sanırım ağır bir depresyon beni bekliyor..
ben ciddiyim :d jargona hakim adamdan kork yaniŞüphelenmemek elde değil biz nasıl bilemeyiz ya![]()
Kuzeni alkolden afedersin uyuşturucudan kafasını kaldırabilen bir insan değil ve yargılıyorsunuz ama herkesin hayatı normal değil.. Kuzeni ağır bunalımda psikolojik sorunları olan bir insan. Ben insan olarak seviyorum ama normal değil işte babası jiletlemiş kız kardeşi hayat kadını olmuş annesi desen.. Neyse ya.Asıl soru. Erkek arkadaşın kıvırcık mı?
Aman bacım ya. Boşver. Ne bunalımı. Bulursun travestiye gitmeyenini. İki ağlarsın. Ömür boyu ağlamaktan iyidir.
Çok şeyse. Seni kuzeniyle yüzleştirsin.
Çok büyük hemde bir kadın olsa belki içim bu kadar yanmazdı.. Sapkınlık resmenne yapmalıyım bilmiyorum zaman geçmiyor.
O dedi varsa gidelim doğucak cocugumun üstüne yemin ederim ki yapmadım gidelim dedi.Ya Allah kitap peygamber aşkınaaaa böyle bir test olsa bile hangi erkek sevgilisinin elinden tutup kuzu kuzu bu teste gider?
Olacak iş değil.
Ya kuzeni birak simdi ne alaka kuzenKuzeni alkolden afedersin uyuşturucudan kafasını kaldırabilen bir insan değil ve yargılıyorsunuz ama herkesin hayatı normal değil.. Kuzeni ağır bunalımda psikolojik sorunları olan bir insan. Ben insan olarak seviyorum ama normal değil işte babası jiletlemiş kız kardeşi hayat kadını olmuş annesi desen.. Neyse ya.
Annesine nolmusKuzeni alkolden afedersin uyuşturucudan kafasını kaldırabilen bir insan değil ve yargılıyorsunuz ama herkesin hayatı normal değil.. Kuzeni ağır bunalımda psikolojik sorunları olan bir insan. Ben insan olarak seviyorum ama normal değil işte babası jiletlemiş kız kardeşi hayat kadını olmuş annesi desen.. Neyse ya.
Dogmamis cocuga yemin etmek kolay anasinin uzerine yemin etsinO dedi varsa gidelim doğucak cocugumun üstüne yemin ederim ki yapmadım gidelim dedi.
Tüm bunların cinsel tercih için hiçbir ilgi alakası olamaz.Kuzeni alkolden afedersin uyuşturucudan kafasını kaldırabilen bir insan değil ve yargılıyorsunuz ama herkesin hayatı normal değil.. Kuzeni ağır bunalımda psikolojik sorunları olan bir insan. Ben insan olarak seviyorum ama normal değil işte babası jiletlemiş kız kardeşi hayat kadını olmuş annesi desen.. Neyse ya.
Etti..Dogmamis cocuga yemin etmek kolay anasinin uzerine yemin etsin
Tovbe tovbe
Kesinlikle inanmıyorum konuya ama velev ki dediklerin doğru olsun,o zaman testi doğmamış cocugu falan boşver,bu defteri kapatma komple yak.O dedi varsa gidelim doğucak cocugumun üstüne yemin ederim ki yapmadım gidelim dedi.
Simdi bak sevgilin gay degil, sonucta seninle sevgili. Biseksuel egilimi olabilir diyebiliriz belki. Bu da cinsel bi tercih olur. Sen sadece aldatilmissin. Olayi fazla abartma bence. Kuzen palavrasini birak. Olayi oldugu gibi kabul et ve adami terk et. Bitti gitti.Etti..
İstanbul bayrampaşa olan olaylar şirinevlerde oluyor ve eğer tek bir yalanım varsa yarına çıkmak nasip olmasın Allah şahidimdir. Gerçekten bilgi ve destek almak için yazdım belki burda oyalanırsam kafam dağılır diye.yaw tam konu sahibine acıyorum belki gerçektir diyorum...
yeni birşey patlıyor
sözlü - travesti ile aşk yaşıyor
kuzen - uyuşturucu bağımlısı
kuzenin babası - jiletçi
kuzenin kız kardeşi - hayat kadını
annesi - meçhul ama kötü birşey
konu sahibi hakikaten hangi bölgede yaşıyorsun sen?