Erkeği para varken kadını para yokken tanırsın!

Seli-

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2018
61
28
3
43
Neden bu erkekler para bulunca kendini bu kadar önemli sanar! Neden eskisi gibi olmazlar. Para var huzur yok, evimin bir düzeni yok. Eskiden bu kadar çok paramız yoktu ama koca kişisi yanımdaydı. Şimdi para var kendisi yok. Sürekli bir iş sürekli bir yalnızlık senfonisi. Azıcık ilgi beklerim, azıcık şefkat... Eskiden her yere beraber gittiğim kocamın yüzünü gören cennetlik... Allah büyük... Maddiyat istemiyorum ben senden, sevgi, ilgi, alaka bekliyorum. Al paranda senin olsun, paranla aldığın herşeyde. Oğlum ve ben birbirimize yeteriz :( sadece iç dökme... Kendine bak o parayı kendine harca diyorsunuz ama insanın keyfi yokken bunların hiç birini yapası yok. Dua ediyorum hep. Allah iç huzurumu geri versin. Aldatıyormu bilemiyorum. Yüzünü bile göremediğim adamla takdir edersiniz yaşadığımız bir şeyler yok. Eltim bir arkadaşıma "aldatıyordur onu kesin demiş". kadın hisseder dimi? ama ben hissedemiyorum. Yalnızım çok. Kimseyle paylaşamıyorum. Herkes bana akıllı ol, kendine bak şöyle yap böyle yap diyor ama içimden gelmiyor arkadaşlar. Çektim konuştum, kızdım kavga ettim, insan gibi anlattım... ne alakası varlardan öteye gidemedik, ben sizin için yapıyorum tüm bunlardan başka bir şey duyamadım... Sosyal medyadan kinayeli paylaşımlar yapıyorum herkes anlıyor kocam anlamıyor. PAra adamı bozar... Aslında para var olan karakteri ortaya koyar. Çok şey yaşadık zamanında... Her dakika yanımda olan adam paraya tercih etti bizi. Yazık....

Kocası var ama yok gibi arkadaşlarım, Allah yardımcımız olsun...

Kocanız nerde ?
İş seyahatınde mı yanı yüzünü göremiyorum derken anlamadım ?

Birde lütfen sosyal medyadan ailesel gönderimler yapmayın dost var düşman var . Kendınize kimseyı güldürmeyın . Bir gün iyi olursunuz hala arkanızdan bak şöyle şöyle konustu karısı arkasından derler.
Gönderme yapacagıınıza adam gibi yüzüne söyleyın.

selamlar ben seli! arkadaşım benim hesaptan yazdı bunları... Aslında ben değilim, konu sahibi arkadasım... Tüh karışacak ortalık...

Kocanız nerde ?
İş seyahatınde mı yanı yüzünü göremiyorum derken anlamadım ?

Birde lütfen sosyal medyadan ailesel gönderimler yapmayın dost var düşman var . Kendınize kimseyı güldürmeyın . Bir gün iyi olursunuz hala arkanızdan bak şöyle şöyle konustu karısı arkasından derler.
Gönderme yapacagıınıza adam gibi yüzüne söyleyın.
Bazen şehir dışında ama genelde arabayla 15dk uzaklıktaki ofisinde...

Eşiniz şuan da nerede ne iş yapıyor da hiç yüzünü görmüyorsunuz . Ayrıca sosyal medyalardan ve aileniz dışındaki insanlara bu düşüncelerinizi söylemeyin. Eşinizle iyi olduğunuz zaman sizin için sıkıntı olur.

pek anlamadım. eşini ne iş yapıyordu ve ne işe başladı??
size olan farklı davranışları nerden nereye geldi??
mesela benim eşim eskiden bir gece bir gündüz çalışırdı ve gündüzleri evde olduğunda oğlana bakar, yemek yapar evi toparlardı. gelip beni işten alırdı. şimdi geceleri çalıştığı günlerin sabahına farklı iş yapıyor.
ama o gündüzün bitmesiyle evine olur. bizle zaman geçirir. fakat yemek-temizlik işini yapamaz köşelerde sızar kalır yorgunluktan. hafta sonu bir gün çalışırsa diğer günü çalışmaz bizi gezdirir oğlumla. gün içinde bir kere konuşuruz.
biz zorlandık önceleri ama şimdilerde alıştım ben. özel hayatımızda eskisi gibi.

pek anlamadım. eşini ne iş yapıyordu ve ne işe başladı??
size olan farklı davranışları nerden nereye geldi??
mesela benim eşim eskiden bir gece bir gündüz çalışırdı ve gündüzleri evde olduğunda oğlana bakar, yemek yapar evi toparlardı. gelip beni işten alırdı. şimdi geceleri çalıştığı günlerin sabahına farklı iş yapıyor.
ama o gündüzün bitmesiyle evine olur. bizle zaman geçirir. fakat yemek-temizlik işini yapamaz köşelerde sızar kalır yorgunluktan. hafta sonu bir gün çalışırsa diğer günü çalışmaz bizi gezdirir oğlumla. gün içinde bir kere konuşuruz.
biz zorlandık önceleri ama şimdilerde alıştım ben. özel hayatımızda eskisi gibi.
MaşAllah... Daha güzel günleriniz olsun. Kocam eve arabayla 15 dk mesafesi olan ofisinde. Çok yoğunum diyor. Toplantılar vs diyor. Biz oğlumla beraberiz sürekli. Eskiden herşeyi beraber yapardık. Çok gezerdik, çok fazla vakit ayırırdık birbirimize. Ev işi konusunda, çocuk bakımı konusunda her türlü destek olurdu. Şimdi eve kadın geliyor ya yardım etmiyor, ben sana para veriyorum yaptır herşeyi kadına diyor. Para ile gözümü boyuyor anlayacağınız. Sürekli iş için yoğunum diyor.

Bazen şehir dışında ama genelde arabayla 15dk uzaklıktaki ofisinde...
15 dk uzaklıktaysa çatkapı gıtsen yanına ?
Bir kek bir pasta yaparım canım çok yoruluyorsun senıde göremıyoruz çocugumuz özlüyor diyerek .
O yanaşmıyorsa bırazda sız yanaşmayı denesenız ?
Baktınız öyle de olmuyor. Başka çare düşünürsünüz.

MaşAllah... Daha güzel günleriniz olsun. Kocam eve arabayla 15 dk mesafesi olan ofisinde. Çok yoğunum diyor. Toplantılar vs diyor. Biz oğlumla beraberiz sürekli. Eskiden herşeyi beraber yapardık. Çok gezerdik, çok fazla vakit ayırırdık birbirimize. Ev işi konusunda, çocuk bakımı konusunda her türlü destek olurdu. Şimdi eve kadın geliyor ya yardım etmiyor, ben sana para veriyorum yaptır herşeyi kadına diyor. Para ile gözümü boyuyor anlayacağınız. Sürekli iş için yoğunum diyor.

e tamam temizliği yapmayıversin.
yani hiç dışarı birlikte çıkmıyor musunuz??
sosyal medya hesaplarında farklılık var mı??
atıyorum günde 10 dakika da sohbet etmiyor musunuz?
özel hayatınız da farklılık var mı?? telefonlar şifreli gizli saklı mı?? eğer bunlar evetse sıkıntı var belli ama hayırsa da bırakın çalışsın adam. gençken çalışmak gerek çünkü

Adana çık aradan:KK53:
Anlamadım arkadaşınız sizden habersiz mi konu açtı?:deli:

Eşi 15 dk uzaklıktaysa baskın yapsın gece eve gelmediği çalışıyorum dediği saatlerde.
Ama boşanırım diyorsa yapsın bunu.
Yoksa oda gezsin tozsun kenara para atsın
Evde oturup üzüleceğine para harcayarak stres atsın
Hatta tuvalet kağıdı bile kullanmasın
Paralar ne güne duruyor canım:halay:
Borca soksun adamı
Bunlar hep seni özlemekten oluyor işte desin

Üyeliği başkasının kullanması yasak da o sebepden dedin keşke yazmasaydın diye, arkadaşım yazdı dedin ya .
Hannazcım söylemese bu sefer gerçek uyenın konularına bakıp aa ama geçe açtıgın konuda çocugum yok dıyodun hemde istemıyordun nasıl olduda bıranda çocugun oldu derler :deli:

Ama konu sahıbı bu yapılan yasak eğer yöneticilerin haberı yoksa.

Back
X