Neden bu erkekler para bulunca kendini bu kadar önemli sanar! Neden eskisi gibi olmazlar. Para var huzur yok, evimin bir düzeni yok. Eskiden bu kadar çok paramız yoktu ama koca kişisi yanımdaydı. Şimdi para var kendisi yok. Sürekli bir iş sürekli bir yalnızlık senfonisi. Azıcık ilgi beklerim, azıcık şefkat... Eskiden her yere beraber gittiğim kocamın yüzünü gören cennetlik... Allah büyük... Maddiyat istemiyorum ben senden, sevgi, ilgi, alaka bekliyorum. Al paranda senin olsun, paranla aldığın herşeyde. Oğlum ve ben birbirimize yeteriz

sadece iç dökme... Kendine bak o parayı kendine harca diyorsunuz ama insanın keyfi yokken bunların hiç birini yapası yok. Dua ediyorum hep. Allah iç huzurumu geri versin. Aldatıyormu bilemiyorum. Yüzünü bile göremediğim adamla takdir edersiniz yaşadığımız bir şeyler yok. Eltim bir arkadaşıma "aldatıyordur onu kesin demiş". kadın hisseder dimi? ama ben hissedemiyorum. Yalnızım çok. Kimseyle paylaşamıyorum. Herkes bana akıllı ol, kendine bak şöyle yap böyle yap diyor ama içimden gelmiyor arkadaşlar. Çektim konuştum, kızdım kavga ettim, insan gibi anlattım... ne alakası varlardan öteye gidemedik, ben sizin için yapıyorum tüm bunlardan başka bir şey duyamadım... Sosyal medyadan kinayeli paylaşımlar yapıyorum herkes anlıyor kocam anlamıyor. PAra adamı bozar... Aslında para var olan karakteri ortaya koyar. Çok şey yaşadık zamanında... Her dakika yanımda olan adam paraya tercih etti bizi. Yazık....
Kocası var ama yok gibi arkadaşlarım, Allah yardımcımız olsun...