Erkeği para varken kadını para yokken tanırsın!

Hannazcım söylemese bu sefer gerçek uyenın konularına bakıp aa ama geçe açtıgın konuda çocugum yok dıyodun hemde istemıyordun nasıl olduda bıranda çocugun oldu derler :deli:

Ama konu sahıbı bu yapılan yasak eğer yöneticilerin haberı yoksa.
Pardon da cnm nasıl haberi olmadan arkadaşı konu açar?? Konuda belirtsedi madem..ben inanmıyorum .. milleti trolleyecekti sonra aklına eski konusu geldi..

ay bende de durum aynı. Hatta söyledim biz eskiden paramiz yokken fildir fildir geziyomuşuz arabamiz bile yokmuş ama heryere gitmişiz dedim. bana "zengin parasiyla fakir karısıyla oynarmiş" dedi. güler misin ağlar misin :D Hatta bide bu sözün hikayesini anlattı para cok olunca işte çok oluyomuş falan :)

Ben de çok paraya karşıyım
Gerçekten erkeklere fazla para, Kadınlara da parasızlık iyi gelmiyor
Parayla bozulmayan nadir kesim var
O da bize denk gelmez
Ben alamam şahsen o riski
Bi tane ev satın al tamam
Ye iç gez mantığını severim :süslü:
Paran yoksa ayağını yorganına göre uzat tabi:KK20:
Eşiniz de keşke fazla paralı hale gelmeseydi ama çözümü pek yok sanırım
Siz de markalı şeyler alın
Dışarda yiyin bol bol
Azalır belki :KK59:

A300BB7E-1B0B-471E-8597-C52A11776963.webp
29D522E6-05C9-4DAC-842E-6A1749EAFADA.webp
Üşenmedim ve 5 Nisan’da attığı mesajla bugün attığı mesajın fotosunu çektim
5 Nisan’da çocuk yok
4 ay olmadan oğlu olmuş
retro_hippo retro_hippo dikkatin için teşekkür ederiz ve Mune Mune

Eki Görüntüle 2171721 Eki Görüntüle 2171720 Üşenmedim ve 5 Nisan’da attığı mesajla bugün attığı mesajın fotosunu çektim
5 Nisan’da çocuk yok
4 ay olmadan oğlu olmuş
retro_hippo retro_hippo dikkatin için teşekkür ederiz ve Mune Mune
Sonrasında arkadaşım açtı benden habersiz diyo ama inanmadım ben.. mümkün mü Allah aşkına.. sizin haberiniz olmadan arkadaşınızın konu açması.. o zmn ilk msjda belirtseydi.. belli ki sonradan çark etti..

Sonrasında arkadaşım açtı benden habersiz diyo ama inanmadım ben.. mümkün mü Allah aşkına.. sizin haberiniz olmadan arkadaşınızın konu açması.. o zmn ilk msjda belirtseydi.. belli ki sonradan çark etti..
(Öyle bişey olması olanaksız, arkadaş habersiz konu açamaz, hayatımda duymadım)
Evet
İşte , sahtecilik yapmak gerçekten profesyonellik gerektirir

Neden bu erkekler para bulunca kendini bu kadar önemli sanar! Neden eskisi gibi olmazlar. Para var huzur yok, evimin bir düzeni yok. Eskiden bu kadar çok paramız yoktu ama koca kişisi yanımdaydı. Şimdi para var kendisi yok. Sürekli bir iş sürekli bir yalnızlık senfonisi. Azıcık ilgi beklerim, azıcık şefkat... Eskiden her yere beraber gittiğim kocamın yüzünü gören cennetlik... Allah büyük... Maddiyat istemiyorum ben senden, sevgi, ilgi, alaka bekliyorum. Al paranda senin olsun, paranla aldığın herşeyde. Oğlum ve ben birbirimize yeteriz :KK43: sadece iç dökme... Kendine bak o parayı kendine harca diyorsunuz ama insanın keyfi yokken bunların hiç birini yapası yok. Dua ediyorum hep. Allah iç huzurumu geri versin. Aldatıyormu bilemiyorum. Yüzünü bile göremediğim adamla takdir edersiniz yaşadığımız bir şeyler yok. Eltim bir arkadaşıma "aldatıyordur onu kesin demiş". kadın hisseder dimi? ama ben hissedemiyorum. Yalnızım çok. Kimseyle paylaşamıyorum. Herkes bana akıllı ol, kendine bak şöyle yap böyle yap diyor ama içimden gelmiyor arkadaşlar. Çektim konuştum, kızdım kavga ettim, insan gibi anlattım... ne alakası varlardan öteye gidemedik, ben sizin için yapıyorum tüm bunlardan başka bir şey duyamadım... Sosyal medyadan kinayeli paylaşımlar yapıyorum herkes anlıyor kocam anlamıyor. PAra adamı bozar... Aslında para var olan karakteri ortaya koyar. Çok şey yaşadık zamanında... Her dakika yanımda olan adam paraya tercih etti bizi. Yazık....

Kocası var ama yok gibi arkadaşlarım, Allah yardımcımız olsun...

Allahım çok para beni de bozar mi? Lütfen o günleri de bana göster :dua::dua::dua:

ay bende de durum aynı. Hatta söyledim biz eskiden paramiz yokken fildir fildir geziyomuşuz arabamiz bile yokmuş ama heryere gitmişiz dedim. bana "zengin parasiyla fakir karısıyla oynarmiş" dedi. güler misin ağlar misin :KK70: Hatta bide bu sözün hikayesini anlattı para cok olunca işte çok oluyomuş falan :)
Yok artık

Pardon da cnm nasıl haberi olmadan arkadaşı konu açar?? Konuda belirtsedi madem..ben inanmıyorum .. milleti trolleyecekti sonra aklına eski konusu geldi..
Ben hala inanıyorum konu sahibine ya ne bilim belki de haklısındır . Yalancıysa da kendıne yazık kendı yarattıgı yalancı dünyasında yaşar

selamlar ben seli! arkadaşım benim hesaptan yazdı bunları... Aslında ben değilim, konu sahibi arkadasım... Tüh karışacak ortalık...

Üyeliğinizi bir başkasına kullandırmanız yasaktır.

"Kullanıcılar kendi kullanıcı adı ve şifrelerini korumakla sorumludurlar; başkası kullanır ve kural dışı yazı olursa forumdan uzaklaştırılırlar."

kuralını ihlal ettiğiniz için üyeliğiniz askıya alındı.

Back
X