Erkegin üstüne gittikçe...

elacik

askim asklarindan bulasin
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2008
485
1
96
Belçika
Kizlarr bir erkegin üstüne gittikçe ya da çok deger verince niye kaçarlar sizce?
Ve zaman geçtikten sonra neden pisman olup dönmek isterler?
Ben bunlari lastige benzetiyorum, birden nedensiz uzaklasirlar ve birden yakinlasirlar klava:

kadınlar kaçmak erkeklerde kovalamak için yaratılmış... dünyanın düzeni bu...

çok değer verince bi yerleri kalkıyo canım hiç yüz vermemek lazım tecrübeyle sabittir lmaz:

bazı erkekler bozuk canım..üretim hatası var bazısında maalesef..
ama genelleme yapmiyalim :)) benimkinin üstüne gittikçe hiç kaçmaz :))

bir insana deger vermenin ne kadar guzel birsey oldugundan haberleri yok kendilerini bir halt olduklarini saniyorlar.
zannediyolarki kendilerinde cok muhim bir ozellik var ondan seviyoruz.
sevmek ve bunu gostrrebilmek kisinin kendisi ile ilgili birseydir ama bunu anlayan insan cok azdir.

kaçan kovalanır her zaman..
erkelerdede bu durum böyle
kadınlardada
kendilerini bi halt sanıp kaçıyolar
kendi aralarında buna cool takınmak da diyolardır
ilgi gösterdikçe kaçıyolar onlara fırsat vermeden kadının kaçması lazım ağırdan alması lazım bence

bazı erkekler bozuk canım..üretim hatası var bazısında maalesef..
ama genelleme yapmiyalim :)) benimkinin üstüne gittikçe hiç kaçmaz :))

seninki istisna demek ki :smiley-cool: aman elinde tut öyleleri çok bulunmuyo yada bana denk gelmedi hiç kaydirigubbakcemile3

seninki istisna demek ki :smiley-cool: aman elinde tut öyleleri çok bulunmuyo yada bana denk gelmedi hiç kaydirigubbakcemile3

sansliyim walla kız :)) yok masallah bı tuttum 5 senedir birakmiyom :) bırakmaya da niyetim yok :)))
darısı hepinizin basına :))
bı kere o hatayı yapar gibi olduuuu ama snr anladı :)) bı daha da yapmadı :))

ben bu ara çok gittim şimdi de olan oldu :gitme:
zaman verdik birbirimize , kafası çok karışıkmış :gitme:

ben bu ara çok gittim şimdi de olan oldu :gitme:
zaman verdik birbirimize , kafası çok karışıkmış :gitme:

ayy canım ya üzüldüm.. böyle bunlar yaa gerçekten ilgilendikçe kaçıyorlar. çok umursamamaya çalış,çok zor bunu yapabilmek ama o kendine çok güveniyor sevgine inanıyor.. ve inan onlarda biliyor taktikleri,arayıp sormayarak tepkini,sevgini ölçecek unutma sakın alttan alma bence istediği kadar ara versin bakalım...
kızlar ayrılık gibi durumlarda ilk günler acayip üzülürler ama erkeklerin durumu farklı.. bizim acımız azalınca onların ki başlar.. sonunda ne oluyor naptım dicektir...:1hug:

evet çok dogru, biz tam unutmaya baslarken onlar hemen nedense birden bire ortaya çikarlar..Zamanla ne kaybetiklerini düsünürler, birde o ara hala acaba beni seviyor mu sevmiyor mu düsüncesi oluyor..Aslinda çok yanlis yapiyoruz kendimize yapiyoruz herseyi, ben çok üstüne gittim ve de kaçirdim, simdi susuyorum eminim bir gün beni anliyacak rabbim öyle büyük ki dua ediyorum bir gün yalvarsin diye ama ayni asla olamam..

bekliyorum bakalım dünden beri aramdım o da aramadı.. senağlama

sakin arama canim, öyle bazen bi boslukta oluyorlar ki kendinden birden tipis tipis geri dönüyorlar..

sakin arama canim, öyle bazen bi boslukta oluyorlar ki kendinden birden tipis tipis geri dönüyorlar..

beklemek öyle zormuş ki anlatamam, her telefon sesinde o zannediyorum senağlama
herşeyin hayırlısı öncelikle ama bu belirsizlik bir an önce bitsin artık

üstüne gitme evet sonuç daha berbat olur daha çok üzülürsün bırak kendi haline kalsın hiç üzülme ve sadece kendini öyle anlarda başka şeylere ver..şunu bil ki yalnız değilsin

ara bence bu belirsizliği bitirmeye bak.
baktın hala uzatıyor yalnız kalıcam vs. diyor.
o zaman bir daha beni arama diyip kes :mymeka:

ne öyle sen bana zaman ver ben sana zaman verim oldu gülüm...
Başkalarıyla git gez toz nasıl olsa cantaca kekliğim ben geri dönersin.
ben gibi saftirikde kabul eder....:dilcikar:

evli insanlarda sorun yaşadıgında evlerini barklarınımı ayırıolar...:1closedeyes:

dedigim gibi lastik gibilerdir birden nedensizce uzaklasirlar ve birden hayatini tekrar mahvedebilirler çunku kisiliksizlerdir

benim iliskim daha yeni . ben aramamaya calisiyorum . oda arayp sen beni sevmiyorsun sevsen ararsin diyor. bu da hosuma gidiyor. erkeklere fazla yuz vermeke gelmez simariyorlar. kacan kovalanir hesabi

Erkeğin üstüne gittikçe değer verdikçe taviz veredikçe erkek gelir senin tepene s.çar....
Sonrada senin önceki davranışlarından dolayı bu bensiz yapamıyor zaten beni el üstünde tutuyor diye düşünüp dönmek ister.
Geç olmadan aklınızı başına alın. Kumanda onların elinde değil sizin elinizde olsun.
Dipnot: diyene bakın :) Bende yeni yeni bu huyumdan vazgeçtim:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…