Erkegin üstüne gittikçe...

bende öle davranmaya karar verdim kizlar..Insallah ise yararrr cok yiprandim bu gunlerde yaa:umursamaz:

Canim bunun erkeklerle bir alakasi oldugunu zannetmiyorum, erkeklere sorarsanda kizlara cok deger verirsen kaciyorlar. Yani insanoglunun dogasinda olan birsey diye düsünüyorum. Karsi taraftan yeterince sevgi ve güven alindiginda, insanoglu "boslamaya" megilli oluyor gibi geliyor. Ama tabi bu erkeklerde daha fazla görünüyor bana göre. Cünkü erkekler umursamaz takiliyorlar, bizler gibi her dakika sevgiye muhtac degiller.Herseyi dengede tutmak lazim.

Kizlar bi fikire ihtiyacim var yapmadan duramiyorumm yaa soyle birsey yazmak istiyorum dogru mu bilmiyorum, gerçi çok sey yazdim hiç bi cvp almadim ama son kez bunu yazmak istiyorum ona kizmayin sadece fikir almak istiyorum ltfn

Soner benim için bambaska biriydin tekrar hayata dönmüs sevgiyi yeniden bulmus gibiydim..
Ama sende duygu olmadigi için bu hisi bilemesin, ancak dik kafali, gönül eglendirecek bi duygusu varmis. Geçenlerde nasil olduysa arkadasin beni eklemis, kim oldugunu bilmiyordum listesine bakinca tanidik var mi diye seni gördüm dedim de ona hoslanmadigim birinin arkadasisin, zamanda çok deger verdigim biriydi, ama asla hakkinda kötü birsey söylemedim çünkü o kadar kötülük yok bende. Onun çevresinden kimseyle tanismak istemiyorum da dedim, biraz sohbet ettik hata sildim onu faceten..
Ama su var siz erkekler çok pissiniz, kendi egonuzu tatmin etmek için hersey yapiyorsunuz ! Hepiniz aynisiniz !
Haftaya Genk’ten Hilal ablanin tanidiklari bize gelecekler benim için, artik bana gerçekten adam lazim ve çikmak için biri degil esim olacak kisi biri olmasi lazim.. Akil yasta degil basta degil derler ya, çok dogru 31 yasina giriceksin ama gözümde artik 0 olarak gözüküyorsun..
Oysa ki ölümlü dünya her dakikanin kiymetini bilsen yarin hata da dakikalar sonra ne olucagini bilemesin, ama sakin üzülme çünkü ne ekersek onu biçiyoruz..
Rabbim den korkan insan attigi her adimini düsünmeli.. Ne söylesem söyleyim umursamiyorsun zaten ama gerçekler bunlar uyansan iyi olur soner.. Ve yasadiklarin kötü iliskelirinden dolayi masum günahsiz insanlarin kalplerini, hayallerini yikma.. Baska basit, serefsiz olanlar var onlarla gönül eglendir, onlar daha kiymetli çünkü ! Kim bilir benimle konustugunda kaç kisiyle birlikte konustun..
Ama ciddiyet ne oldugunu gördün, ben seni umursamasaydim gururumu altina alip bu kadar çabalamazdim. Yarin bir gün tekrar pismanlik duygusu yasarsan unutma ki geç olmustur ; çünkü artik flört için degil evlilik için adim atiyorum..
Ben zaten biliyorum ki su an gülüp geçiyorsun bu ekranin arkasinda kime fayda !
Bana karsi hep yalanli dolanli konusmussun, kokulu kokulu ellerimi öpmeni, sarilisin, telefon açmalarin hepsi çok güzel bi roldu, simdi sana madalya takilmasi gerek ..
Hersey elde edene kadar, nasil bi hevesle oyuncak alirsin bikarsin ayni sekilde oyuncagin olmusum, ama bir gün sende baskasinin oyuncagi olucaksin !
Keske hiç görüsmeseydik hiç degilse arkadasligimiz kalirdi, neden bu suskunluk bu kaçis böyle yaptikça daha çok üstüne geliyorum farkindaysan çünkü git gide daha çok sinirleniyorum soru isaretliyim, ilk defa böyle birsey basima geldi.. Ve neden mi unutamiyorum çünkü benim için anlatilmiyacak birsey, ben hep konusarak çiktim diyebilirim ama hayatimda ikinci sefer biri beni öptü saçimdan oksadi fln, sevgiye sefkate ihtiyacim vardi anlatilmaz bi duygu.. Ama sen bunu çok görmüssün..Bi çok güzel seyleri hayal ederken hersey bi anda yikili verdi. O yüzden sitemlerim, isyanlarim anliyormusun simdi beni ??

elacık bunları yazarken çok üzülmüşsündür tahmin edebiliyorum, okuyan içinde aynı etkiyi yapacaktır eminim ama şuan onun yaptığı susma yada gitme eylemi sen ne dersen de sen ne yaparsan yap aynı olacak ve onun tavrına daha çok üzüleceksin..ve lütfen yazdıklarından çıkardığım sonucu söylüyorum şuan duygusal bir birlikteliği hatta evliliği düşünme kendine zaman tanı, bu sana iyi gelecek..

kesinlikle katılıyorum...
şuan duygusal bir beraberliği ya da ciddi anlamda geleceğini ilgilendiren konularda karar vermen pek sağlıklı olmaz,önce üzerindeki kırgınlığı,kızgınlığı atlatmalısın... ve biraz da zaman vermelisin hem beynine hem de kalbine.zira en doğru kararları alacağını düşündüğün yerlerde yanılmanı ve daha da üzülmeni istemeyiz ve istemezsin.

ama kizlar neden bu suskunluk, neden bi cvp veremiyor insan, ya bu kadar mi insafsiz olurlar :=((
kesin susucaktir eminim ama içimde de kalamiyor malesef

ama kizlar neden bu suskunluk, neden bi cvp veremiyor insan, ya bu kadar mi insafsiz olurlar :=((
kesin susucaktir eminim ama içimde de kalamiyor malesef

elacık bu yaptığının anlamsız olduğunu kendide biliyordur belli bir zaman geçtikten sonra daha iyide bilecek seni üzdüğünüde anlayacak emin ol, bırak suskun kalsın düşünsün sensiz kalsın sensizliği anlasın..sende bu zamanda kendini düşün sana sen lazımsın başka bir elacık yok ki ve bırak oda bunu düşünsün sen konuştukça o kaçacak o kaçtıkça sen üzüleceksin..içindeki kızgınlığıda kırgınlığıda çok iyi anlıyorum inan..

Haklisin cnm yaa, ah su çenemi tutabilsem, sanki ses vermeyine iyice unutuluyorum gibime geliyor ne bileyim, dun tekrar ark talebi yolladim facete kabul etmedi, anlamsiz hersey..O kadar dusun kotu seyler de soyluyorum insan hiç mi tepki vermez

Haklisin cnm yaa, ah su çenemi tutabilsem, sanki ses vermeyine iyice unutuluyorum gibime geliyor ne bileyim, dun tekrar ark talebi yolladim facete kabul etmedi, anlamsiz hersey..O kadar dusun kotu seyler de soyluyorum insan hiç mi tepki vermez

vermez çünkü seni tanıyor nelere nasıl tepki vereceğini az çok anlıyor beklediğinin dışında davran, sende hiç görünme gözünme onun sessiz kal senden haber alamasın kendini hiç gösterme bırak oda senin gibi düşünsün şuan sen yapıyorsun diye merak etsin seni biraz ..

Aslında erkekler değil, kadınlar da böyledir bence.

kolay olan herşey çekiciliğini yitirir.

İşin içine gizem ve biraz kendini hemen ele vermeme katmak gerek.
Merak insanı her daim zinde tutar.

Kadınların çoğu sert erkekten ve de erkekler de ulaşılması zor kadından boşuna hoşlanmıyorlar..

nacizane fikrim

katılıyorumkaydirigubbakcemile5

cevap vermedi kizlar, biliyordum ama içimde tutmakk istemedim, birde ustune ortak arkadasimiz vardi, onu bile dun silmis hiç bi suçu yokken..Yani nerdeysem hepsini siliyor, artik kararliyim kesin birsey yapmiyacagim eski hayatima devam edicegim yarin bir gun mutlaka elime duser de gorur, ama en iyisi dediginiz gibi susmak geri çekilmek

ben bu erkeğin üstüne gitmemeyi beceremiyorum.. :umursamaz:

yaparsın emin ol,sadece aklını verme olaya başka yere kaydır ben çok iyi anlıyorum seni ama mecbur olduğunda yapıyorsun ya da yapabiliyorsun ve böyle durumlarda seni gaza getirecek kişilerle yada eylemlerle değilde sakinleştirecek seni anlayacak kişilerle birlikte ol ben öyle yapıyorum..

ne olursa olsun sitem etmeyin kızlar.. sitem ettikçe bişeyler oluyo bunlara.. yani onların ilgisi şefkati olmasa da biz mutluyuz izlenimi verin.. muhtaç görünmeyin onlara.. merkezinize onu koymayın.. onsuz da mutlu olabileceğinizi hissettirin.. aradiğinda neşeli konuşun.. neden msjıma cevap vermedin neden ilgisizsin neden böylesin diye sitem etmeyin.. sanki onun ilgisizliği umrunuzda bile değilmiş hatta farketmemişsiniz bile o kadar yoğun o kadar mesgulmüşsünüz ki onunla aranızdaki sorunun farkına bile varacak vaktiniz yokmuş gibi davranın..bunu taktik yapar gibi değil gercekten öyleymiş gibi uygulayın ki bu gercekten de böyle olsun.. baska seylerle uğraşin.. onu düşünmemeye çalişin.. kimse sizden değerli değil.. onun verdiği kadar değer verin.. o bi adım atsın siz bi adım atın.. ama temkinli olun.. kendinize her zaman güvenin ve bunu ona hissettirin..

haklısın cnm, denicem ama içim içimide yiyo,

size bir gerçeği söyliyimmi ?

arkadaşımız, istenilmemeyi kabul edemiyor. bunu yapan birçok kadın var bence. Yani kısacası, adam seni istemiyor. Bunu da sen kabul etmek istemiyorsun. Olay bu. Yazıyorsun, çiziyorsun, çıldırıyorsun, neden neden diyorsun, yeter diyorsun, telefon açıyorsun bağırıyorsun, bana hesap ver diyorsun olmuyor.

Adam seni istemiyor.

Hırsına yenik vaziyette kendi kendini yiyip bitiriyorsun.
Bu bir kriz gibi. Aradan 4 yıl bilemedin 2 yıl geçince, kriz ve hırs furyansı bitince geriye dönüp baktığınızda, meğer ne aptalmışım, ne büyük hatalar yapmışım, orada keşke öyle davranmasaydım, şurada bunu yapmasaydım, küçük düşmüşüm diyorsunuz.

Bu bir tür körlük, olayları mantıklı bir şekilde irdeleyememe durumu gibi. benneyaptımki

Bazı insanlar bunu fark edip hemen kendine gelir. Bazıları ne yazıkki kendisinden çok şey götürttürür.

Bazıları hırsının, acısının doruk noktasını dibine kadar yaşamadan gerçeği göremez, bazıları çabuk görür.

Hızını almadan geçmeyen hastalık gibi düşünün.

Kendini sev. Önce kendine saygı duy. Sora fark edeceksin ki, sana saygısızlık yapanlarla işin olmaz... hadi uyan artık.. :1ninca:

üstüne gittikçe herşey daha kötü oluyor. bazen okadar sinir oluyorum ki anlatamam,o anda peygamber sabrı gerekiyor insana cevap vermemek için... çok kapılmayın kızlar o an gidin başka şeylerle ilgilenin,atın tlfonu bi 10 dakika sakinleşmeyi bekleyin.. zor ama inanın üstüne gittikçe uzaklaşıyorlar.

çok haklısın.çok güzel bir paylaşım olmuş. alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ah birde becerebilsek klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…