elacık bunları yazarken çok üzülmüşsündür tahmin edebiliyorum, okuyan içinde aynı etkiyi yapacaktır eminim ama şuan onun yaptığı susma yada gitme eylemi sen ne dersen de sen ne yaparsan yap aynı olacak ve onun tavrına daha çok üzüleceksin..ve lütfen yazdıklarından çıkardığım sonucu söylüyorum şuan duygusal bir birlikteliği hatta evliliği düşünme kendine zaman tanı, bu sana iyi gelecek..
ama kizlar neden bu suskunluk, neden bi cvp veremiyor insan, ya bu kadar mi insafsiz olurlar :=((
kesin susucaktir eminim ama içimde de kalamiyor malesef
Haklisin cnm yaa, ah su çenemi tutabilsem, sanki ses vermeyine iyice unutuluyorum gibime geliyor ne bileyim, dun tekrar ark talebi yolladim facete kabul etmedi, anlamsiz hersey..O kadar dusun kotu seyler de soyluyorum insan hiç mi tepki vermez
Aslında erkekler değil, kadınlar da böyledir bence.
kolay olan herşey çekiciliğini yitirir.
İşin içine gizem ve biraz kendini hemen ele vermeme katmak gerek.
Merak insanı her daim zinde tutar.
Kadınların çoğu sert erkekten ve de erkekler de ulaşılması zor kadından boşuna hoşlanmıyorlar..
nacizane fikrim
ben bu erkeğin üstüne gitmemeyi beceremiyorum.. :umursamaz:
yaparsın emin ol,sadece aklını verme olaya başka yere kaydır ben çok iyi anlıyorum seni ama mecbur olduğunda yapıyorsun ya da yapabiliyorsun ve böyle durumlarda seni gaza getirecek kişilerle yada eylemlerle değilde sakinleştirecek seni anlayacak kişilerle birlikte ol ben öyle yapıyorum..
haklısın cnm, denicem ama içim içimide yiyo,
ne olursa olsun sitem etmeyin kızlar.. sitem ettikçe bişeyler oluyo bunlara.. yani onların ilgisi şefkati olmasa da biz mutluyuz izlenimi verin.. muhtaç görünmeyin onlara.. merkezinize onu koymayın.. onsuz da mutlu olabileceğinizi hissettirin.. aradiğinda neşeli konuşun.. neden msjıma cevap vermedin neden ilgisizsin neden böylesin diye sitem etmeyin.. sanki onun ilgisizliği umrunuzda bile değilmiş hatta farketmemişsiniz bile o kadar yoğun o kadar mesgulmüşsünüz ki onunla aranızdaki sorunun farkına bile varacak vaktiniz yokmuş gibi davranın..bunu taktik yapar gibi değil gercekten öyleymiş gibi uygulayın ki bu gercekten de böyle olsun.. baska seylerle uğraşin.. onu düşünmemeye çalişin.. kimse sizden değerli değil.. onun verdiği kadar değer verin.. o bi adım atsın siz bi adım atın.. ama temkinli olun.. kendinize her zaman güvenin ve bunu ona hissettirin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?