ve sen bu adamla evlenmeyimi düsünüyosun artık kızları hic anlamıyorum yaa kucuk yasta olursun kacarsın dersn ki tanımadım kucuktım cahillik ettim evlendim eee bu adamla ne isin var bu kafada olan biri yarın anne geldiginde ne sık geliyo bu kadın kız anası gelme der hatta bizim bi dengesiz akrabamız var kız annesi kapı arkasında oturmalı diyo neden mi hemen gitsin diye nefret ediyorm okadındnaMerhaba arkadaşlar. O kadar sinirliyim ki gidip erkek arkadaşımı vurasım geliyor2 hafta sonra istemem var erkek arkadaşımla kavga ettik ve beni delirtti saçma sapan bir konu dan erkek anneleri her zaman için bir adım öndedir dedi. Saçmalama ikisi de anne dedim. Erkek anneleri hem toruna daha iyi bakar dedi. Senin ananın ne özelliği varmış dedim nah iyi bakar dedim ohhh iyi ki dedim . Bide diyor ki sen anneme erkek torunu ver bak nasıl kıymetli olacaksın diyor. Geri kafalı!!!!!! Erkek arkadaşım babasını çok küçük yaşta kaybetmiş evin direği durumun da hatta arada annemi de alacağım yanıma diyor. Sonra şaka yaptım diyor. Şimdiden benim annem diye saçma sapan konular açıyor. Evliliğimizi düşünemiyorum!!
Ops sende bendensin bacım. Kp yok evin tek erkek çocuğu dolayisiyla yarın obur gun sozden sonra annemde bizimle yasayacak yoksa bu iş geri kalsin dicek bak görürsün. Bu zihniyette bir adam bariz belli yani. Sanki analari yalnizliktan olecek bu erkek milletini anlamıyorum ya evlendikten sonra bi ana düşkünü oluyorlar
+1 Hastalandiginda annem baksin olayini ilk defa duyuyorum. Genelde hep gelin bana baksin havasinda oluyorlar. Yine de mesafe gibisi yok. Sen guzel idare ediyormussun.Ben kendimi ezdirmiyorum ezdirsem tepeme çıkar, onların istediği böyle sürekli dibdibe olmak, ama yaşadığım şeylerden bende artık onu yapmıyorum mesela ücretsiz iznim bitecek çocuğa annemle kv ortak bakacak yoksa direk ben bakıyım havalarındaydı annemde bakacak tek senin annenin torunu değil dedim yada mesela ben hasta oluyum annem gelsin mi diyo doğumda bile annesi daha çok kaldı, ben o zaman ses etmiyordum ama şimdi kendi annem bakar sen hastalanırsan annen sana baksın diyorum
Bence ayrılmadı bu sebeble ayrılmaz da zaten sonuçta evlenince geçer,geçmezsede çocuk olunca geçer.!!10 sayfa olmuş ayrıldı mı konu sahibi?
O zihniyete evindeki kahve ve tuzu bile harcama konu sahibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?