Erkek annesi, kız annesinden önde midir ?

Bence arkadaş olarak kalsın ilerisini düşünme oda düşünmesin

Erkek torunu ver hele ne yaaa
Sen becerde erkek olsun ben veririm diyeydin!!!
Herkes kaç demiş umarım dinlersin

Sen bi de erkek dogurmazsan gor 2 3 tane kizin falan olursa erkek doguramadin diye seni hor da görür boşanmaya da kalkar zehir eder sana her şeyi. Ortada fol yok yumurta yok sana çocuk dogurtturup annesine baktiriyor bir de. Bir erkek bunları dusunmemeli hadi düşündü issiz güçsüz gibi konuşmamalı bunları ya.

ııyy zihniyete bak iğrenç...dediğiniz gibi gerikafalı...nasıl bir evliliğinizin olacağının siyallerini vermiş zaten...şimdi şaka yaptım dese bile kafa yapısı belli işte. bence aşkından ölseniz bile bitirin...

ve sen bu adamla evlenmeyimi düsünüyosun artık kızları hic anlamıyorum yaa kucuk yasta olursun kacarsın dersn ki tanımadım kucuktım cahillik ettim evlendim eee bu adamla ne isin var bu kafada olan biri yarın anne geldiginde ne sık geliyo bu kadın kız anası gelme der hatta bizim bi dengesiz akrabamız var kız annesi kapı arkasında oturmalı diyo neden mi hemen gitsin diye nefret ediyorm okadındna

Ops sende bendensin bacım. Kp yok evin tek erkek çocuğu dolayisiyla yarın obur gun sozden sonra annemde bizimle yasayacak yoksa bu iş geri kalsin dicek bak görürsün. Bu zihniyette bir adam bariz belli yani. Sanki analari yalnizliktan olecek bu erkek milletini anlamıyorum ya evlendikten sonra bi ana düşkünü oluyorlar

henüz sevgiliyken böyle söyleyebiliyorsa evlenince neler demez... Bu durumu kabullenebileceksen amenna ama kaldıramam diyorsan arkana bakmadan kaç canım. Aile konusunun şakası bile yapılamaz kesinlikle...

Siz ne yaptınız peki ? Tepkiniz nasıl oldu ?

Direk ayrıl bekarsın bak keyfine ya Allah aşkına

Şimdi ikisi de anne ama mümkünse bir dahaki görüşmede 'bilakis senin annen senin gibi bir dangoz büyüttüğü için benim annemden fersah fersah geride' deyiver de bir kaç gün düşünsün nohut kadar beyinciğiyle.
Bunlar bebeğin cinsiyetini kimin belirlediğini hiç anlamaz hiç o konulara girme error verir. Yakmasın şimdi motoru
Gitsin anası gibi bir kız bulsun..

Nasıl bir fragman bu yine de filmi izlemek istediğine emin misin? Eğer ki eminsen hiç kırılır mı üzülür mü diye düşünme al karşına yolun başında iken bunları konuşmalıyız de ve madde madde senin için annesi ile ilgili kesin çizgilerini söyle. İlerde annenle asla aynı evde kalmam yaşlılık hastalık olursa yakınlarda ev tutarsın en fazla , çocuk için şöyle böyle olur , bayramda seyranda şu kadar size gidiyorsak bu kadar bize gideriz, bunların lafını ikinciye duymak istemiyorum falan diye... bu konuşmayı da yapmazsan ilerde olacaklar tamamen senin hatan olur. Adam kendi düşüncelerini söylemiş. Bile bile lades yapma

+1 Hastalandiginda annem baksin olayini ilk defa duyuyorum. Genelde hep gelin bana baksin havasinda oluyorlar. Yine de mesafe gibisi yok. Sen guzel idare ediyormussun.

böyle hastalıklı düşünceler hala var mı ya!!! inanılmaz

Canına bı garezin yoksa vazgeç derim
Tabi sen bilirsin ama bu adam ve annesi ile çooook işin var

Herkesin dediği gibi arkana bakmadan kaç Bunlara bide kız bebek doğurursan abooov buralarda çok konu açarsın,cahiliye devri biteli yüzyıllar oldu ama bazıların ruhu ve kafası oralarda kaldı. Sen kendi dengeni bul bacım bu 'erkekim de erkekim' diye çıldıran hastalardan uzak dur belki soyları tükenir bak gelecek nesillere yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…