Erkek annesi, kız annesinden önde midir ?

Aşk gözünüzü kör etmesin nolur adam baştan benim halim durumum bu diyor. Böyle adamlarla bile bile kendinizi ateşe atmayın,sonra insan kafasını taşada vursa fayda etmiyor. Tecrübeyle sabit keşke banada böyle önceden bi fikir veren olsaydı ..ahh simdi geri kafalı kaynana, kayınbaba ve arada pasif kalan esimle ugraşmazdım

Tak sepeti koluna herkes kendi yoluna.
Şimdiden rengini belli ediyorda çatisiyorsaniz hic uzatmayin kendi ruh sağliginiz için. Nato kafa Nato mermer degismez.

Ay yazmayı unutmusum sımdı farkettım
E o erkek anasını doguranda anne o erkek anası baskasınında kız evladı
Bunu algılayamayacak kapasıtede bı ınsan evlenip cogalmamalı soyu tukenmelı
Kendıne yazık etme

Ama o erkek doğurduğu için çok çok çok önemli!!!
Anlatamazsınız bunu işte
Ya benimde bı oğlum varRabbim nasip eder değilmiş o günleri görürsem tek duam Allah aklımı fikrimi korusun

Anasının erkek torunu olması ona bağlı,şöyle bunu. Ayrıca bırak onun anası baksın toruna. Senin annen eziyet çekeceğine onun annesi eziyet çeksin.
Ayrıca bence eşit değil,kız anneleri daha kıymetli olmalı.

Neden oyle olsun ki ben ikinci ogluma hamileyim kiz yada erkek ne farkeder anne annedir hepsi birbirinden kiymetli.

Bu zihniyette biriyle evlenmezdim. Cahil ötesi

Bence kimse evlenmesin de nesilleri tükensin

Son düzenleme:
Basliga cevap veriyorum,eveeeet
Saka saka,konu sahibi,ayni yoldan bile gecme,yanarsin...

Bende dusunemiyorum ikinizi arada !!!

Neden oyle olsun ki ben ikinci ogluma hamileyim kiz yada erkek ne farkeder anne annedir hepsi birbirinden kiymetli.
Herkes kendi yaşamına göre yorumluyor elbette. Benim çevremde gorduklerim bana bunu düşündürttü. Kadınların anneleri genelde pasif kalıyor,erkek anneleri ortalığın tozunu attırıyor. Pozitif ayrımcılık gerekiyor bazen kadın annelerine. Benim fikrim yani. Bebisinizi sağlıcakla kucağınıza alın insallah

Benim bebeğim oldu kv hiç ilgilenmedi.

Erkek anası çok iyi bakarmış ya toruna, acaba bizde ki ne anası oluyor

Çok geri kafalı bir sevgilin varmış, evlenme bununla

Erkek annesi kız annesinden öndedir diye bir cümle kuran kim olursa olsun hızla uzaklaşmakta fayda var, ben olsam öyle yapardım en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…