Erkek annesi, kız annesinden önde midir ?

Büyük harflerle yazıyorum ki iyice gör diye ; KAÇ ! Anne düşkünü olmayan erkekler bile evlendikten sonra annem kardeşim babam babaannem teyzem ebem demeye başladıkları için en baştan sinyal veren adamla hiç düşünme ..

Anne annediir erkek annesi kız annesi diye birsey mi var hem eş adayina cinsiyeti erkeğin belirlediğini soylersin. Erkek cocuk istiyorsa da kendinden geliyor annesini mutlu etmek istiyorsa kendine baksin sen takilma erkekler hep boyle simdiden boyle sorunlarla uzme kendini bizde var bi tane annesi babasi ayri annesi tek yasiyor birlikte kalalim falan dedi ama sagolsun bende bir kv var allahim herkese nasip etsin o kadindan melek melek tabi yeni evliyiz ilerde ne degisir bilemem

Samimiyetle söylüyorum ben olsam evlenmem.
Bundan daha iyi sinyal olur mu, fragman göstermiş size resmen.. Kaçın

Siz ne yaptınız peki ? Tepkiniz nasıl oldu ?
Gülü seven dikenine katlanir dedim o zmn ki aklimla :) evliyim suan. Bide tabi kıştan kışa yanımıza gelecek ilk kışımı atlattım sayilir martta memleketine dönecek insallah :) temmuz 2016da evlendim.

Önümüzdeki kışa bu kadar uzun kalacağını düşünmüyorum :) fazla huzur vermedim ne yalan soyliyim. Yeni evlilerin yanında senin ne işin var yani ( hayır memleketinde evi var kvnin bu yaşına kadar hep oradaydı. Oglu evlenince bi kıymete bindi sanki anlamiyorum ki)

Bizim nişanlımla ayrılmamız anası yüzünden oldu.Bi konuda annesine inandı anneme ve bana inanmadı.Allah o kadını bildiği gibi yapsın.Sonra dedi gel annemden özür dile ben dedim önce sen bize gel annemden özür dile derken iş inada bindi pisi pişince 1.5 ayda ayrıldık.Bu tip erkeklerden uzak durmalı babası vefat etmişti 2 abisi vardı ama sözde babası ölmeden annesini buna emanet etmiş o yüzden mi ne hassastı.Siz evlenince kayınvalide yanınıza taşınır gibi geldi bana.Bir de parmağa yüzüğü geçirince bu erkeklere bişey oluyor.5 yıl kedi gibiydi 5 yılın sonunda kudurdu.Aklıma geldi sinirlendim gene

Arkana bakmadan kosabildigin yere kadar kosss gerikafaliidan da gerikafali kendisine azicik biyoloji dersi verin cinsiyeti kim belirliyormus ogrensinn

Buna nasıl bir yaklaşımdır ya. Ben derdi mi anlatıyorum size bu mu yorumunuz ? Beni geçtim. Buraya konu açan herkes ayrılıp boşanıyor mu ? Boşanmayan ayrılmayan boşanamı konu açmış oluyor
cok hakli bir yaklasim tatlim. O kadar konu acip kotuluyor insanlar. Konuyu okuyanlar da tavsiye veriyor, mesela senin durumunda evlenirsen daha cok sorun yasayacagin simdi yazdiklarindan belli. Sonra biz yol yakinken ayril diyoruz vs. Ama fikrimizi bosa soyluyoruz cogu zaman. Bile bile lades diyenlerden bikkinlik geliyor.

Az once bir konu okudum.Kadinin iki kizi varmis.kocasi erkek cocuk dogurmadin diye terketmis.
Senin durumunda insallah ilerde boyle olmaz.
Bence bir kere daha dusun derimm.Adam sinyalleri acik acik vermis daha ne olsun.

Hem annesine çok değer veriyor hem de erkek çocuk yapınca değerli olacağınızı söylüyor. Ne kadar acı bir çelişki değil mi.. Oysaki annesi de bir zamanlar küçük bir kız çocuğuydu:) Kız çocuklarının ve kadınların değerli olduğu zamanları görebilmek dileğiyle..

Oo geçmiş olsun..köpruden önce son çkıştaykn dön derim.söyledigi herşey gercek dusuncesi sna blerek saka yaptim diyor.köpruyu gecene kadar ayıya dayı diyor yani.böyle biryle yakma başini seni d buralardan toplamayalm:)

Yol yakinken iyi düşün

Canim ben sana olacaklari soyleyeyim. Evlenince once kayinvalide gelip sana yerllescek hatta direk dugunden sonra gelinliginle onun evine gireceksin. Sonra erkek torun diye basinin etiini yiyecekler. Evdeki butun isleri sana yukleyecekler. Kaynananin gelini, cocuklarinin anasi bu kazmaya da es olcan :)

Muneccim ciragi olmaya gerek yok bunlari bilmek icin..

Evliliğinizi düşünemiyor musunuz?

Bence evliliği hiç düşünmeyin zaten. O şaka yaptım demeler şimdilik sizi kaçırmamak için geri vites!

Aşktan gözünüz kör olsa da adam kör göze parmak sokmuş zaten. Daha ne desin benden koşarak uzaklaş mı desin?

bak sana sinyal veriyorr.. biraz ac gozunu..
aynen ben de siz evlendikten sonra nasil olur dusunemiyorumm..
kac bacim kac..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…