- 30 Kasım 2015
- 2.302
- 1.935
- 133
Anne annediir erkek annesi kız annesi diye birsey mi var hem eş adayina cinsiyeti erkeğin belirlediğini soylersin. Erkek cocuk istiyorsa da kendinden geliyor annesini mutlu etmek istiyorsa kendine baksin sen takilma erkekler hep boyle simdiden boyle sorunlarla uzme kendini bizde var bi tane annesi babasi ayri annesi tek yasiyor birlikte kalalim falan dedi ama sagolsun bende bir kv var allahim herkese nasip etsin o kadindan melek melek tabi yeni evliyiz ilerde ne degisir bilememMerhaba arkadaşlar. O kadar sinirliyim ki gidip erkek arkadaşımı vurasım geliyor2 hafta sonra istemem var erkek arkadaşımla kavga ettik ve beni delirtti saçma sapan bir konu dan erkek anneleri her zaman için bir adım öndedir dedi. Saçmalama ikisi de anne dedim. Erkek anneleri hem toruna daha iyi bakar dedi. Senin ananın ne özelliği varmış dedim nah iyi bakar dedim ohhh iyi ki dedim . Bide diyor ki sen anneme erkek torunu ver bak nasıl kıymetli olacaksın diyor. Geri kafalı!!!!!! Erkek arkadaşım babasını çok küçük yaşta kaybetmiş evin direği durumun da hatta arada annemi de alacağım yanıma diyor. Sonra şaka yaptım diyor. Şimdiden benim annem diye saçma sapan konular açıyor. Evliliğimizi düşünemiyorum!!
Gülü seven dikenine katlanir dedim o zmn ki aklimla :) evliyim suan. Bide tabi kıştan kışa yanımıza gelecek ilk kışımı atlattım sayilir martta memleketine dönecek insallah :) temmuz 2016da evlendim.Siz ne yaptınız peki ? Tepkiniz nasıl oldu ?
Merhaba arkadaşlar. O kadar sinirliyim ki gidip erkek arkadaşımı vurasım geliyor2 hafta sonra istemem var erkek arkadaşımla kavga ettik ve beni delirtti saçma sapan bir konu dan erkek anneleri her zaman için bir adım öndedir dedi. Saçmalama ikisi de anne dedim. Erkek anneleri hem toruna daha iyi bakar dedi. Senin ananın ne özelliği varmış dedim nah iyi bakar dedim ohhh iyi ki dedim . Bide diyor ki sen anneme erkek torunu ver bak nasıl kıymetli olacaksın diyor. Geri kafalı!!!!!! Erkek arkadaşım babasını çok küçük yaşta kaybetmiş evin direği durumun da hatta arada annemi de alacağım yanıma diyor. Sonra şaka yaptım diyor. Şimdiden benim annem diye saçma sapan konular açıyor. Evliliğimizi düşünemiyorum!!
Nasıl vazgeçsin ki istemeye gelceklermiş
Hem özünde iyi biridir
3-4 yıllık ilişkidir, o kadar emek
Nolcak ki[/
Allah kolaylık versin diyelim o zaman
Bı dahaki konularında görüşmek üzere...
cok hakli bir yaklasim tatlim. O kadar konu acip kotuluyor insanlar. Konuyu okuyanlar da tavsiye veriyor, mesela senin durumunda evlenirsen daha cok sorun yasayacagin simdi yazdiklarindan belli. Sonra biz yol yakinken ayril diyoruz vs. Ama fikrimizi bosa soyluyoruz cogu zaman. Bile bile lades diyenlerden bikkinlik geliyor.Buna nasıl bir yaklaşımdır ya. Ben derdi mi anlatıyorum size bu mu yorumunuz ? Beni geçtim. Buraya konu açan herkes ayrılıp boşanıyor mu ? Boşanmayan ayrılmayan boşanamı konu açmış oluyor
Oo geçmiş olsun..köpruden önce son çkıştaykn dön derim.söyledigi herşey gercek dusuncesi sna blerek saka yaptim diyor.köpruyu gecene kadar ayıya dayı diyor yani.böyle biryle yakma başini seni d buralardan toplamayalm:)Merhaba arkadaşlar. O kadar sinirliyim ki gidip erkek arkadaşımı vurasım geliyor2 hafta sonra istemem var erkek arkadaşımla kavga ettik ve beni delirtti saçma sapan bir konu dan erkek anneleri her zaman için bir adım öndedir dedi. Saçmalama ikisi de anne dedim. Erkek anneleri hem toruna daha iyi bakar dedi. Senin ananın ne özelliği varmış dedim nah iyi bakar dedim ohhh iyi ki dedim . Bide diyor ki sen anneme erkek torunu ver bak nasıl kıymetli olacaksın diyor. Geri kafalı!!!!!! Erkek arkadaşım babasını çok küçük yaşta kaybetmiş evin direği durumun da hatta arada annemi de alacağım yanıma diyor. Sonra şaka yaptım diyor. Şimdiden benim annem diye saçma sapan konular açıyor. Evliliğimizi düşünemiyorum!!
Yol yakinken iyi düşünMerhaba arkadaşlar. O kadar sinirliyim ki gidip erkek arkadaşımı vurasım geliyor2 hafta sonra istemem var erkek arkadaşımla kavga ettik ve beni delirtti saçma sapan bir konu dan erkek anneleri her zaman için bir adım öndedir dedi. Saçmalama ikisi de anne dedim. Erkek anneleri hem toruna daha iyi bakar dedi. Senin ananın ne özelliği varmış dedim nah iyi bakar dedim ohhh iyi ki dedim . Bide diyor ki sen anneme erkek torunu ver bak nasıl kıymetli olacaksın diyor. Geri kafalı!!!!!! Erkek arkadaşım babasını çok küçük yaşta kaybetmiş evin direği durumun da hatta arada annemi de alacağım yanıma diyor. Sonra şaka yaptım diyor. Şimdiden benim annem diye saçma sapan konular açıyor. Evliliğimizi düşünemiyorum!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?