Erkek arkadanzn ya da Einizin, Kzlarla dost olmasna izin verir misiniz?

mavisim_11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2008
36
0
86
Konya
selam kızlar a.s.
ya benim erkek arkaşım var ve ben kesinlikle bi kızla dost yada arkadaş olmasına izin vermiyorumlmaz:arkadaşlarım abartıyorsun ne varki bunda diyorlar ama ben istemiyorum ..bi derdi varsa gelip benimle konuşsun yada erkek arkadaşlarıyla konuşsun...
kızlar acaba ben mi abartıyorum yoksa olması gereken bu mu?? :uhm::1hug:

Bazen adavet şiddet-i muhabbetten doğar demişler..
ıki taraf da yüreklerinde hakiki sevgi ve muhabbeti barındırıyorsa bu kadar sınırlamaya gerek yok;birbirinize free (özgür;rahat) alanlar tanımalısınız. Bu tabi ki herşeye göz yummak ilişkiyi dejenere etmek anlamına gelmesin;çok fazla takıntılı olmamak ;sahiplenme olayını obsesyona dönüştürmemek demek..

Sizin kalbinize ve ruhunuza ait olan ;zaten sizinledir her zaman..

Ayrıca çiftler arasında izin verme alma olayı değil de gönül rızası olabilir bence sadece..

'Aidiyetin bilincinde iseniz herşey yolunda gider zaten..

Nereye kadar sakınabilirsiniz ki?..

Sonuçta bu dünyada iki cinsiz erkekler ve kadınlar olmak üzere..

Erkeklerin olduğunu yerde kadınlar kadınların olduğu yerde erkekler olacaktır daima..

Önemli olan Niyet...

Ameller niyetlere göredir:)

Velhasıl sevdiğinizi;sakındığınızı söyleyin ama çok abartmadan..

Bazen yasak arzu uyandırır..

Mutluluklar dilerim..

Bence abartıyorsun..Bu kadar baskı insanı boğar..Sınırları belli olduktan sonra hayatında biri varken de karşı cinsle arkadaş olmak,dertleşmek kötü bir şey değildir...Sevgiline güveniyorsan,diğer kızları potansiyel tehlike olarak görmemelisin

Son düzenleme:
Dost var, dost var canım...

Eğer aralarındaki muhabbet içlerindeki dostluğu, kalplerini, vicdanlarını bozmadığı sürece sorun yok bu kadar takma...

Ama ne yazık ki garip bir çağ olduk kimse kimseye güvenmez hale geldik...

Birşey yapacak adam bi yolunu bulup yapıyor merak etme...

Ne kendini yıprat ne de karşı taraftakini bunalt herşeyin hayırlısı...

olabilir normaldir tabii dostlarının sayısı da önemli..en fazla 2-3 tanedir anlarım ben de onları tanımak kaydıyla, ama fazlası sinirimi bozar.

hiç de abartmıyorsun haklısınÇok üzgünüm çoook

bildiğim birşey var ve bundan sasmam "kadın ve erkek sadece arkadaş dost olmaz"

eşimin hiç kız arkadaşı yoktur olamazda allahın izniylelmaz:
ben böyle dost arkadaş işlerine karşıyım :umursamaz:
biz evliysek sadece eş değil aynı zamanda arkadaş dostuzdakaydirigubbakcemile5
benden iyi dostu arkadaşı sevgiliyi nerden bulacak yaaa:kedi:

sevglıyken kımsenın uzerınde boyle bı baskı kurmam karsımdakının de uzerımde baskı hakımıyet kurmasına ızın vermem.. lmaz: sevgılıyken esımınde benım de kız erkek arkadaslarımız vardı.. ama evlenınce ıs degısır benım ıcın.. :sinifsinif: ben esımın yalnıs anlamaması farklı dıyaloglara mahal vermemek ıcın suan hıc bırıyle gorusmuyorum.. kız arkadaslarım harıc.. zaten bı cogu unıversıtede oldugu ıcın okulları bıttı ve herkes dagıldı.. a.s bende esımın yasadıgı yere gelınce hepten baglar koptu.. şakkıdı ıyı de oldu en azından evde bırde oyuzden huzursuzluk cıkmıyor.. :teytey: ama sevgılıyken lmaz: fazla baskı despot davranıslar ılıskıyı yıpratır cıkmazlara surukler.. :sinifsinif: sevgılıyken kı ızın almalar bu sekılde baskılar bana gore degıl.. zemuszemus herne olursa olsun her ıkı tarafta bırbırı uzerınde hak ıdda edecek durumda olamaz benım ıcın.. kaydirigubbakcemile2 hıı ılla arkadasımız olsun dıyorsanız bırlıkte ortak karısık karma bı grup olabılır boylelıkle sureklı de bır arada olunur.. a.s.

kesinlikle abartmıyosun,ben o kadar medeni değilim kimse kusura bakmasın
erkeklerin suyumu çıkmış,asla asla asla cevabım..laelaelaelaelae

Sadece erkek arkadaşları ya da dostları olacak diye birşey yok benim için.
Bayan dostlarıda olabilir elbet,ki varda zaten tanıyorum,biliyorum.
Benimde dost olarak gördüğüm erkek arkadaşlarım var.
Ne yani,sen kızlarla dost olamazsın sen de erkeklerle dost olamazsın izin vermiyorum diye kısıtlama mı yapalım birbirimizin hayatına ?
Zaten izin vermek sözcüğü değil de,onaylamak/onaylamamak gibi düşünülürse daha doğru olur gibi geldi bana.
Karakter meselesi aslında.
Dost olabilmek başka dost ayağına yatmak başka.
Bunun ayrımını yapabilmek önemli.

tek kelime ; asla ! Aksi olursa evliliğimizde huzursuzluk çıkar...

Tabiki iş hayatında , günlük hayatta bayanlarla muhattap olmak zorunda, ben de erkeklerle... Ama iş

icabı konuşulacak olan mevzu konuşulur , biter.. Oturup dertleşmekmiş , esprileşmekmiş, gülmelermiş ,

sohbetlermiş.. Gelemem ben bunlara...

ben erkek arkadasıma asla o konularda sınırlama getirmem oda bana getirmez sevmediğim bi arkadaşı olursa hoşlanmadığımı söylerim o kadar ama görüşme demem kendi bilir istediğiyle konuşup takılabilir ki o zaten nasıl davranması gerektiğini benden iyi bilir

kocamın olmasına izin vermem....

evlilik ortak yaşam demektir..ortak arkadaşlar..

benim tanıdıgım bildigim biri dahi olsa birebir görüşmesine izin vermem..

fakat arkadas ortamımızda bulunan bayan arkadaslarımız var tabiki b,irlikte zaman geciriyoruz muhabbet ediyor fln...

sevgilim olsa bu kadar mudahale etmeye hakkım olmazdı belki..karısı deilim nişanlısı deilim..

ama evliliğimde ben nasılki erkek dostlar edinmiyorsam onunda olamaz..

bu benm tarzım tabiki..bence böyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…