Erkek arkadanzn ya da Einizin, Kzlarla dost olmasna izin verir misiniz?

sevgilimle ben beraber olmaya başlamadan önce, onun bir arkadaş grubu vardı.
en yakın arkadaşlarından biri de bir kizdi.
kizi da tanıyorum cünkü aynı bolumdeyiz hepimiz.
fazla rahatsız olmuyorum kıskançlık duymuyorum ama beni ikinci plana atıp onu korumaya falan başlarsa can sıkıcı olur sanırım.

işte bu ya işte bu ...üstüne varmı söylenecek...alkisalkisalkis

gerçekten erkekle kadın dost olabilirmi? bilemiyorum..

ama yaşadığğım bir tecrübe arkadaş olunur fakat dost olunmaz dedirtti bana.. üniversitedeyken çok yakın bir erkek dostum vardı. ben ona o bana dertleriimizi anlatırdık.. hatta onun sevgilisiyle olan sorunlarını bile çözmeye çalışırdık.. sonra ne oldu? 2 yıl sonra ortak bir arkadaşımızdan beni sevdiğini öğrendim:1shok: inanmadım. davranışlarını gözlemledim.. evet öyleydikafamçokkarıştı zamanla kendimden uzaklaştırdım..

ben eşimin kadın dostu olmasını onylarmıyım? hayır.. o da benim erkek dostum olmasını onaylamaz

çünkü dertler paylaşıldıkça insanlar birbirine daha çok yakınlaşır.. sen olmazsan o, o olmazsa sen, yani taraflardan birinde ister istemez yaşanıyor sanıyorum duygu karmaşası..

valla ben de bişey demem ama tabii benimki belli bir sınırı geçmeyecekse. Hayır benimki o sınırıda sürekli geçer ya neyse

eşimin okuldan kız arkadasları var konusuyorlar elbet.. benımde erkek arkadaslarım oldugu gibi..
bence abartıyorsunuz şunu bılınkı ne kadar baskı okadar yasaklara davetiye çıkartır.. yasaklar herzaman cazip gelir kadın veya erkek bu bir gercek..
hayır olmaz dedıkce.. karsındakı insanın daha çok yapası gelır..
haa evlılık oldugu zaman zaten gercek dostları kendını geri çektı ..çekmeyenlerlede eşim ılıskısını kestı..budur yani.

evlıyken kız olsun erkek olsun arkadaslarına dıkkat etmelı ınsan.oyle zırtapoz bos bogazlı kendını bılmezlerle cok samımı olunmamalı arkadas var arkadas var. kısılerın tavırlarına gore tabırı caızse nabza gore serbet verılmelıdır.

eskıden olsun ne olacak derdim ama ınsanlar kendısı gıbı olmuyormuş.
oyuzdende artık asla yaptırmayacağım şeydir.

esimin kiz arkadasi yoktur, kizlarla arkadas da olmaz zaten bi iki ortak kiz arkadasimiz var ama onlarla samimi degil, yani söyle onlar benim arkadaslarim bize gelince beraber oturup konusuruz ama arkadas dost degiller .. geregi yok

bu devirde dosta arkadasa guvenmem, atesle barut yan yana olmaz.. Kavak Yelleri dizisini seyretmiyormusunuz ? hepsi guya dosttu sonra sevgili olmaya basladilar.. hem de kardes gibi beraber buyudukleri halde

Üniversiteden,eski iş yerinden vs arkadaşları var.Gayet normal görüyorum.
Benim de var ama karşı cinsten "kanka" olması durumunu anlamıyorum bir türlü..

Benimde tanidgim bi kac kiz arkadasi var.. ama tabiki oyle kanka veya dost deil sadece eski bi tanidiktir veya komsudur slm verip nasilsin der gecer.. Ama ben istemesem slm dahi vermez..

bence bütün yakın arkadaşlar potansiyel tehlikedir. ben kesinlikle karşıyım. ben kendimde bir erkekle yakın arkadaş olmam. evli olan erkek arkadaşlarım var sınırlı görüşürüm, görüşmelerimizde gurup şeklindedir. benimkinin öyle bir durumu olsa ikmizden birini seçmesini isterdim.

iş yerinden vs arkadası olabilir ama asla oyle kanka ayağına arkadas dost istemem
bana çok ters bır durum benım nasıl yoksa onunda olamaycak
en ıyı arkadası sevgilisi dostu ben olmalıyım...

ortak arkadaşlarımzla samimi olabilir kıskanmam daha çok mutlu olurum araları iyi diye
onun tanıdığı bi arkadaşıysa tanışmam lazım eğer haz etmediysem kızdan izin vermem
ama haz ettiysem konuşur ben de konuşurum
ama öyle kankadır samimi arkadaştır canımdır cicimdir gelemem ben
ben onun erkek arkadaşlarıyla arkadaşım samimiyim de o da aynı şekilde benim kız arkadaşlarımla samimi olabilir
ama adı üstünden onun güvendiği arkadaşları benim de güvendiğim arkadaşlarımla
ama tanımıdağım etmediğim bi kızla samimi olamaz beyfendi hiç kusura bakmasın :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…