Erkek arkadanzn ya da Einizin, Kzlarla dost olmasna izin verir misiniz?

birbirimizin dostlarına ASLA ama ASLA karışmayız.. bu yüzden de ilişkimiz çok güzel çünkü benim hayatta üç tane dostum var biri kız ikisi erkek... ve o iki erkek sevgilim yokken de hayatımdaydı sevgilim şimdi gelip onlarla dostluğumu kısıtlamaya çalışsa asla izin vermem.. çok şükür tam kafama göre bir sevgili buldum o da benim o iki erkek dostumla çok yakın arkadaş oldular ben olmadan da görüşür dertleşirler... sevgilimin de bi tane bayan dostum dediği biri var hayatta karışmam.. ben yokken o vardı ne haddime karışmak haşaa.. kız da benle tanışmayı çok istiyor fakat farklı bir şehirde olduğu için kısmet olmadı.. sevdiğimin dostum dediği güvendiği dertleştiği biri baş tacımdır... benim de dostum olur eğer samimi olabilirsek

Tabi ki onunda kız arkadaşları vardır,benımde erkek arkadaşlarım.Sonuçta onun mesleği gereği kızlarla çok karşılaşıyor.Her akşam bugun ne yaptık diye sohbet ederız.Çok hoşuma gider,o da anlatır.Aramızda oyle kıskanclık yoktur,asla ondan şüphelenmem,modern bır aıleyız,insan kocasını çok iyi tanımalı.

bır yanım verırım dıyor bır yanım yeme benı sen kıskancsın kaldıramazsın dıyor...
kız arkadasları var..ama dost olmak cok farklı..daha samımı daha ozel..o yuzden bılmıyorum..

ılk cıktıgımız zaman onunda oyle bır dostu vardı benımde erkek dostum vardı..ama suan ne o gorusuyor o kızla ne de ben..bı daha da ıkımızınde oyle dostlukları olmadı..
yanı bılemıyorum CADIARZU

açıkcası müşterisi hep bayan olduğu için birgün gitmiştim yemeğe denk getirttim neyse restaurantta çalışan diğer bayan arkadaşlarıda geldi falan ama nasıl samimiyet kurmaya çalışıyor birisi sözlümde serttir normalde pas vermez bazı bayanlarında böyle erkekler ilgisini çekiyor sinir olmuştum o gün.

Eğer sadece arkadaşıysa, sadece arada ''arkadaş'' ortamında tek olmamak üzere biraraya geliyorlarsa birşey demem, ama kızın tavırlarına bağlı.
Çünkü kızların bazıları çok sulu ben kıskancım o kadarına da dayanamam
klava:

asla olamaz onun olmadıgı gibi benimde olamaz ben hemcinslerime güvenmiyorum ne münasebetmişş kız arkadaşı olcakmışş

ben kızlara güvenmiyorum arkadaş,
şimdi üstüme çullanmayın da birini elde etmek için bin bir yola başvuran kızlar vardır mutlaka.
olmaz karşı cinstenlmaz:
dost olsa bile gerçekten benim dostum erkektir bakar eder,
onun ki bayandır o bakar..
güwensizlik değil bu erkek sonuçta göz kayar
yani şimdi diyeceksiniz yoldan geçene de bakar,
ama iç içe olmak var burdalmaz:

kafasını kırarım kafasını:mymeka:
arkadaşlarımız ortak bekarlıktan bu yana bir grubumuz var.ama arkadaşımız hepsi;dostumuz değil..
valla bende kadınlara güvenmiyorum..
alem olmuş kappe

tamam olsun olmayada kız dostuyla benle konusamadıgı ne konusacakki zemuszemus
bende kızım ala ala gel benle konus dimi ama kaydirigubbakcemile3

kiz arkadasi olmasinda ne sorun var ki??ben esimin tercihlerine guvenirim yanlis insanlarla arkadaslik kurmaz..sende guven erkek arkadasina..kizin yanlisi olsa bile erkek arkadasin dogru ve akilli biriyse ondan uzak durur..arkadaslariyla da tanis ki icin rahat etsin..kiz dost dersen o gereksizz..

tabiki izin veririm ileriye doğru gideceğimiz yerde geriye sarmaya başlamayalım
ama tabi şu var erkek ark.ım bunu rahatlık olarak görüyor niye işte onu anlamış değilim:uhm:
bir kadınla bir erkeğin arkadaş dost olmasında ne kötülük var ki çok normal bence

kız arkadaşı tabiki olacak ama mesafeyide korumak gerekiyor.. eşimin bi tane vardı dost kıvamında bir kız arkadaşı.. araları çok iyiydi sohbet muhabbet falan anlaşırlardı yani eşimde değer verirdi ona sadece arkadaş olarak kızında öyle olduğunu zannediyodu ama sonra kız itiraf etmişti eşimi sevdiğini(o zamanlar bekardık ama birlikteydik ve kız eşimin beimle birlikte olduğunu beni çok sevdiğini biliyordu) sonrasında daha hiç görüşmediler daha doğrusu eşim kesti görüşmeyi kız aradı sondu bi kaç kere ama eşimden cevap alamayınca ve son olarak ben konuşunca kesti artık aramıyor.... yasakkelime
yanii bence herşeyi dozunda tutmak gerekir .. sevgilisi olmayan biri için normal belki ama sevgilisi yada eşi olan kişinin (erkek ya da bayan fark etmez) arkadaşlık derecesini minimumda tutması en hayırlısı ....a.s

ah canım varya seninki kesinlikle sana bunu ima ediyor damarına damarına gidiyor.sen de ipleri elinden tut .kontrollü bırak hiçde canını sıkma

ben de karşıyım kız arkadaşmış dostmuş faln ... zaten sen ona yetmezmisn her konuda başkasına ne gerek var lmaz:

kesinlikle olmaz bana ters erkeğe kızdan dost olmaz
kocacımda yapmaz zaten onada ters :)

ne kadar yakın dost olduklarına baglı. eger sürekli birbirlerini arayıp görüsüyorlarsa ( bu toplu görüsmede olsa) istemem. düğünümüzde esim benle dans ettikten sonra bi arkadası gelip dans etmek istemişti orda o kadına sinir oldum daha sonra facede de eklemiş esim görmeden sildim eklmesini. belki yalnıs yaptıgım ama sinir olmustum

bence abartmıyorsun.ben eşimin bir bayanla dost olmasına izin vermem aynı şekilde o da benim bir erkekle dost olmamı istemez.

niye izin vermiyeyim? zaten bütün kız arkadaşlarıyla beni tanıştırdı beğenmediklerimi eledim görüşmüyor, ama düzgün insansa karşısındaki dost olabilir benimde yakın erkek arkadaşlarm var herkes mesafeyi koruduktan sonra hiçbir şey olmaz. seçtiğimiz arkadaşlar düzgün olsun yeterki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…