ben de hesap açtım aşkım ben de biriktiriyorum merak etme de bitsinMrb arkadaslar. bn ve erkek arkadasm calisiyoruz. ocakta nisan yapmaya karar verdik. sorum su erkek arkadasim para biriktiriyor dugun icin. bnden de ona para gondermemi istiyor. bi hesapta dursun diye. bende ilerisinj dusunuyorum tabii ki. ama byle demesi normal mi. ona elbette guveniyorum. parsyi alip harcayacak degil.
o yollasın sen bırıktır alır paraları vur kacMrb arkadaslar. bn ve erkek arkadasm calisiyoruz. ocakta nisan yapmaya karar verdik. sorum su erkek arkadasim para biriktiriyor dugun icin. bnden de ona para gondermemi istiyor. bi hesapta dursun diye. bende ilerisinj dusunuyorum tabii ki. ama byle demesi normal mi. ona elbette guveniyorum. parsyi alip harcayacak degil.
o yollasın sen bırıktır alır paraları vur kac
Sakın inanma ve para gönderme... daha evli değilsiniz, her an ayrılma olasaılığı var.. Kimse kimseye evliler bile birşeyi garanti edemez. Para biriktiyorsa biriktirsin..Mrb arkadaslar. bn ve erkek arkadasm calisiyoruz. ocakta nisan yapmaya karar verdik. sorum su erkek arkadasim para biriktiriyor dugun icin. bnden de ona para gondermemi istiyor. bi hesapta dursun diye. bende ilerisinj dusunuyorum tabii ki. ama byle demesi normal mi. ona elbette guveniyorum. parsyi alip harcayacak degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?