Erkek arkadasa para gondermek

neyin ne olacagı belli olmaz
sen genede güvenme
bende çeyiz yapıyorum de (bahane bul demek gibi bişey yapmasanda yapıyorum de)

bunları yazan hanımlar var şaşkınım ve çoguda evli galiba

buraya gelip bu konuyu açtığına göre bir güven sorunu var, güvenmedigin adamla evlenme bence hiç girme kimsenin canı sıkılmasın üzülmesin

ben de hesap açtım aşkım ben de biriktiriyorum merak etme de bitsin
kimseye para gönderme belli olmaz

Benim çeyiz ve geri kalanlar için ayrı bir para ayırmam gerekiyor deyip kendiniz birikim yapın. Ama ortak hesapta açılabilir parayı ona göndermeden de komtrol altında tutmuş olursunuz. Hemde amacına ulaşır. Bunun güvenle ilgisi alakası yok bende paranın kontrolü bende olsun isterim. Kadın daha mantıklıdır bu konularda.

Biz nisanliyken esim dese verirdim herhalde diye dusunuyorum. Ama hic oyle bir teklif gelmedi, aklinin ucundan dahi gecmemistir eminim. Zaten tum harcamalarimizi birlikte yapardik. İlk gunden beri tum para bizim paramizdi, yani oyle bi teklif ne olursa olsun gelmezdi. Bence vermeyin, kendi paranizin hesabini kendiniz tutun. İpleri eline vermenin geregi yok bence.

E bu biriken paradan nişan için sana para gelecek mi?

Biliyorsun nişan kız, evlilik erkek tarafının masrafı geleneksel olarak?

Ben nişanımdaki altınları satıp nişanlıma vermiştim ama eşya alıyoduk önceden böyle bi talebi olmadı, belki art niyetli değildir de istemesi garip geldi. Mesela biz para biriktiriyoruz, kocam benim hesabıma yolluyo tek yerde biriksin diye benim hesabımda biriktiriyoruz.

Dertsiz başınıza dert aramayın, şimdiden para mevzularına böyle derin bir dalış yaparak.
Dünyanın en iyi insanıdır belki,belki evleneceğiniz adamdıe eyvallah ama ya anlaşamaz ayrılırsanız,ya o parayı ailesine kendine vs hiç ederse.
Açın kendinize bir hesap atın oraya biriktireceginizi,oda yapsın aynısını,oldu bitti. Bu aşamada ortak hesap bile uygun değil bence.

Biz nisanlimla aramizda asla ayri gayri olmamasina ragmen ortak hesap açtık.
Ikimizin ailesi de biliyor bu durumu. ben ceyiz alacagim zaman o da esya alacağı zaman oradan kullanacak.
Böyle durumlarda istediği kadar güven olsun, aileler isin icine girecegi zaman durum farkli oluyor.
Size tavsiyem bende ceyiz alacak olunca onu biriktireyim canim diyebilirsiniz. niyeyse cok güven teskil etmedi durum bende.

o yollasın sen bırıktır alır paraları vur kac

ileride ayrılmayacağınızın falan bir garantisi yok bence. ben olsam bu riske girmem ki bir erkeğin ya da bir bayanın karşısındakine bunu teklif etmesi hoş değil bence.

bizde nişan için tek yerde birikim yaptık.
o bana gönderdi ben ayrı yerde biriktirdim onun parasını ama bizim sorunumuz şuydu;
nişanlımın ailesi sürekli para istediği için biriktiremiyordu onun için böyle bi çözüm bulmuştuk.

Bence siz ayrı bi yerde biriktirin. Ya da yavaş yavaş eksikleri tamamlayın

Saçma bir istek.
O kendine göre toparlasın parasını, hesaba mı yatırıyor yatırım mı yapıyor kendi bileceği iş.
Siz de kendi adınıza toplayın, evleneceğiniz zaman zaten bütçeyi birleştirirsiniz.

Gelin ata binmiş ya nasip demiş.
Dünyanın bin türlü hali var, ben yerinizde olsam göndermezdim.

Sakın inanma ve para gönderme... daha evli değilsiniz, her an ayrılma olasaılığı var.. Kimse kimseye evliler bile birşeyi garanti edemez. Para biriktiyorsa biriktirsin..

paranı kendine biriktir, git çeyizlerini al, perdeni örtünü ıvırı zıvırı bir sürü para tutacak zaten, ayrıca neden bir yerde toplanıyor para, bazı yeni nesil erkekler iyice yüzsüzleşmeye başladı.

benim eski sevgilileri düşünüyorum da içlerinden sadece biri bu teklifle gelse kabul ederdim. diğerlerinde etmzdim. siz de etmeyin.

benim eski sevgilileri düşünüyorum da içlerinden sadece biri bu teklifle gelse kabul ederdim. diğerlerinde etmzdim. siz de etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…